- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lockdown90
senior tag
válasz
marilllyo #71189 üzenetére
nem emlitették, hogy lesz PC-re tuti lesz, konzolokra csak valószínű.
Digi 200 netem van tökéletesen megy a ps4, ócsó gyári rúterrel amit hozott a digi...
@Noda: csak ha visszaolvasol, láthattad volna, hogy 1-2 próbálkozás után 12-14h letilthat a Sony tehát próbálkozhatsz a nagypapád kártyájával is, nem fogja elfogadni.. ennyi..
-
-
vonSux
őstag
válasz
marilllyo #70716 üzenetére
Minden kívánságod teljesüljön, akciós és vannak dlc-k is
-
szasanyi
félisten
válasz
marilllyo #70670 üzenetére
Én meg azért, mert a legutóbbi GTX970-en (önmagában 115k a kártya ami több mint egy új PS4) sem ment minden úgy, ahogy az - szerintem - ettől a kategóriától elvárható lett volna. Az meg konkrétan vicc kategória, hogy bekapcsolt nVidia (!) GameWorks featue-ök mellet vége volt a teljesítménynek. De ha az egyik játéknál nem ez akkor a DX kód, vagy driver esetleg játékoptimalizálási hiányosságok miatt nem volt olyan. ~15 évig használtam Gamer PC-t (igaz, 2007-től PS3 is volt mellette is) de mostanra megelégeltem: mind1 milyen hw-ek jönnek csak az biztos, hogy nagyon drágák lesznek de részben szívás és magyarázkodás van az elvárt élmény helyett.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
marilllyo #70670 üzenetére
Ugyan igy vagyok vele. Az asztali gepemet neki adom tesomnak, o ugyis szeret cs-zni, veszek helyette egy chromebookot forumozni meg torrentezni az is jo lesz, legalabb nem fogyaszt annyit. Es ezt nem azert mondom, mert fillerb@szo vagyok, hanem jobban erzem magam, ha nem pocsekolom az energiat. Tobbek kozt emiatt is nagyon tetszik a ps4 rest modban valo letoltes-funkcioja, szvsz az egyik legjobb otlet, kb. 10 wattot fogyaszthat igy...
-
-
neato3loco
senior tag
válasz
marilllyo #70180 üzenetére
Szerintem meg az openworld ad arra esélyt, hogy monotonná váljon a játék. Főküldetések k*rva messze vannak egymástól, tehát mire odaérsz, harcolhatsz az út közben megjelenő 1203013012 mellék küldetés során, így megérkezvén amiért oda indultál, már rom unalmas lesz a harc.
GTA-ban is, mire egy fő küldihez elértem, meghaltam 100x, üldöztek 100x stb.. Nem csípom annyira a zópönwörldöket.
-
Tuomas
addikt
válasz
marilllyo #70175 üzenetére
Itt biztosan nem lesz sniper azt megállapíthatjuk
Távcsöves lándzsa maximum
Ki kell rá unlockolni a kristályokat, amiket felkötözhetsz rá mamutszőrrelAmit írsz igaz, ezért meg se vettem a 4-et, bár a 3 nagyon bejött, igaz ott is az volt amit írtál.. elérhetővé vált a legjobb távcsöves puska, azonnal megvettem és távolról szabadítottam fel szép sorba az őrhelyeket, a végére elég uncsi lett, aztán már csak a fő sztorit csináltam meg.
Eeezzaaazz IKEA szimulátooor
Haha, ugyan ez jutott eszembe
-
vonSux
őstag
válasz
marilllyo #70041 üzenetére
Ámen
BO3-hoz:
a Ghost és az AW-után csalódás, jó értelemben. Szerintem jók a kasztok, perkek, fegyverek, ügyes a pályák szerkezete (mondjuk a metro-t hagyjuk). A BF4-hez értelmetlen hasonlítani, de ezt már leírta itt más is százszor. Jó kis pörgős aréna shooter, szeretem.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
marilllyo #70034 üzenetére
Megtaláltam.
Hát, kb valami ilyesmire számítottam, biztos mert a csúnya előítéletek. Komolyan mondom, amikor megláttam itt-ott hogy létezik mad max játék, csak tovább lapoztam, mert -gondoltam- ebből jó nem lehet. Asszem ezt a jelenséget hívnák a játék-liberálisok játékrasszizmusnak. -
Rigormortiis
veterán
válasz
marilllyo #69966 üzenetére
Nem is ezzel van probléma, hanem azzal, amikor tök fölösleges faszságot kér töled a játék a trófeáért. Nekem kb csak a Bloodborne van kiplatinázva ps4en, és elsöre nem tünik könnyünek, de a trófeák többsége természetes elörehaladással unlockolódik. Egyetlen igazán nehéz volt benne, a cselisz dándzsönös, mert akkoriban még nem lehetett npct idézni a fél életes amygdalához, játékost meg alapbol nem találtál az egyedi kód miatt, szóval azt egyedül kellett lenyomni, de sajna már ezen is könnyítettek, mert gondolom sokan vernyogtak.
Prof: Engem nem térítesz meg ezzel
Nekem a plusosok közül talán a broken age jött be a legjobban. Meg a limbo, de az nem számit, mert már boxos premierkor megvolt
-
-
N@idia
őstag
-
-
boost
veterán
válasz
marilllyo #69418 üzenetére
Kotaku készített összehasonlító cikket:
http://kotaku.com/the-witcher-3-vs-dragon-age-inquisition-the-compariso-1720924405
-
Jakesz
addikt
válasz
marilllyo #68953 üzenetére
A PS Magyarországtól facen már egy csomóan megkérdezték, hogy van-e benne magyar felirat, csesztek válaszolni rá, pedig követik a kommenteket. Ezen kívül semelyik Beyond hirdetésben nem közölték, hogy lesz benne magyar nyelv, különben ha lett volna, akkor nagybetűkkel virították volna azt is, mert komoly reklámértéke van. Az meg már hab a tortán, hogy a Dishonored Definitive Edition sem kapta meg, szóval ez a kérdés eldőlt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
marilllyo #68873 üzenetére
R6al az a bajom, mint az evolve-val. Ha nincs partiban a teljes csapat, akkor ki lehet dobni a kukába az egészet. Pedig azt is szerettem...az elején. De nagyon nem jönnek be az olyan játékok, ahol ilyen szinten a többiekre vagy utalva.
Kakaduku (#68876):
Jól mondod, ezeket tartalmazza a premium. Meg pár battlepackot, de a lényeget összefoglaltad.
A`rpi (#68864)
Nem tudom, mit kéne összehasonlítanom mivel, de az biztos, hogy nem leget rád húzni, hogy "csalsz" az egérrel, mert...khmmm...no offense, de ahhoz képes hogy conquestezel, elég alapcsony a score\min. A kd engem sem érdekelt, amennyivel könnyebb volt 360on az ölés (12v12 harc volt csak, ha ketten beültünk egy tankba, javítottunk, nagyon nehezen szedtek csak ki), annyival csábítóbbak voltak az assigmentek kihúzása, ami szintén rontja a teljesítményt. Ami engem érdekel, az a győzelem. Ehhez csak az kell, hogy mindent megtegyünk a pontok elfoglalásáért és megtartásáért. 360on elég könnyű volt mvpnek lenni, gyorsan összejött az mvp dog tag (5 medál kellett hozzá, atokhoz meg darabonként 50 mvp ribbon), ps4en már nehezebb, de ha pl Edemmel és Bobbyval összeállunk, gyakorlatilag mindig mi végzünk az első 3 helyen.[ Módosította: Karma ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz
marilllyo #68817 üzenetére
Hihetetlen, hogy amikor a bf4 es abpremium be van akciózva, mindig megy az agyalás, hogy megérie-e. Ahogy a 3 esetében, úgy a 4-nél is k.rvára megéri. Aki egy kicsit is vonzzódik a kompetitív fpsekhez, annak nem is kéne gondolkoznia rajta tekintve, hogy -ez erősen szubjektív-, de két éves mivolta ellenére a legjobb multi lövöldéről van szó. Főleg annak fényében, hogy hónapról-hónapra veszik itt sokan a sokszor silány premier megjelenéseket. De megnyugtatok mindenkit:A BF4 egy nagyon jó játék, a prémium pedig a teljes árat is megéri, nemhogy az akciósat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest