Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Azért nyomkodd azt a V-t, hátha belebotlasz egy olyan értelmes játékosba mint én.

Én is piros vagyok. xd A szerver pedig Cobalt.
Engem nem nagyon szokott csapattárs megölni, párszor már lőttek rám, de amúgy ha csapattársra lősz lehet hallani ilyen pittyegést ami jelzi, hogy ne lőj te balfasz, mert az a társad. Úgyhogy általában abbahagyják...
Ahogy én is...
Nem tudom mire gondolsz, sok ilyen óriás szar van.
Amilyen nagy izében voltam, ott generátorokat kapcsolgattam le, nem tudom miket kellene még megsemmisíteni, hogy a miénk legyen a terület... Utána kéne olvasni, de valahogy jobb lenne tapasztalattal megszerezni az infókat. Nem? 
Szerk: Basszus, fellépek és alig van területünk. lulz Kicsit bele kell húzni, mert lassan eltűnünk. xd Na meg engineer vagyok, vettem 100 pontért tapadós gránátot, erre nem tudom használni, nem látom. Miért van ez? 107 certizé pontom volt, most kidobtam 100-t? Hogy lehet előszedni a gránátot?
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Reklámblokkolók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest