- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jah próbáltam repülni. Vettem egy repcsit, elment rá kb az összes olyan izé pontom...repülök vele picit, próbálgatom a gombokat, h hogyan fordul...amig a 10. másodpercben meg nem nyomtam az E-t és kiszálltam a gépből, lezuhantam, meghaltam, gép dettó. pápá pontocska
Persze próbálkozhatok még majd vele, ha gyűjtök megint olyan pontot, ami nem tudom honnan jön, de gondolom nem abból, hogy 100szor lelőnek valahonnan 
Amúgy is kerülöm az fps-eket, mert felidegesítenek. Át akarok állni chill játékokra, uh nem erőltetem.
Pláne utálom az olyan játékokat ahol kasztok láthatatlanná tudnak válni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze próbálkozhatok még majd vele, ha gyűjtök megint olyan pontot, ami nem tudom honnan jön, de gondolom nem abból, hogy 100szor lelőnek valahonnan