Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Ez nekem annyira érdekes, hogy mostanában egy játékot nem azzal kezdenek az emberek, hogy benéznek az optionsba, és személyre szabják ...

Nem is indítok addig semmilyen játékot, amíg azt át nem rágtam rendesen. Már a beállítható funkciókból is egy csomó minden kiderül a játékról, arról nem is beszélve, hogy a legritkább eset az, amikor nekem a WASD-n kívüli funkciók a számomra természetes helyre vannak bindelve
-
Shing
őstag
Ezért jók a nagy csaták sztem... Pl. ez... Te csak egy vagy a sok közül és nincs túlgyorsulva a játékmenet. Csak nem mindig alakulnak ki ilyen csaták.
Egyébként jonnyjoker01-nek igaza van, sztem nem annyira a skill vagy a felszerelés számít a játékban. Azt kell nagyon tudni, hogy honnan jöhet ellenség, mit jelent az ha meglátsz egy ellenséges sunderert a domb mögött, stb. Ha egy bázisnál megy a csata nem lehet úgy rohangálni mint egy másik játékban... Vagy lehet, csak tudnod kell, hogy kell mozogni.
Olyan pontot automatikusan kapsz aránylag gyorsan, úgyhogy attól nem kell félni. Egyébként csatlakozz squad vagy platoonhoz, ha van kivel harcolni talán nem olyan frusztráló. De nem akarom erőltetni, ha ennyi volt a gém akkor ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmgyűjtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- OLED monitor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest