Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jonnyjoker01

veterán

válasz Lmh #3174 üzenetére

En ezt iszonyatosan imadtam amikor elkezdtem jatszani... Emlekszem amikor letoltottem a jatekott es belepetem szo szerint semmit sem lattam mert ejszaka volt, brightness 0-ra allitva es akkor ilyen ultra black monitorom volt. Iiiszonyatosan imadtam bujkalni es ovatosan maszkalni mindenhova foleg este. Akkor meg ceresen voltam ahol sokszor eleg kihalt volt a szerver es nem voltak jellemzoek ezek a tomeges fightok csak csucsidoben. Imadtam ezt az ovatoskodos idoszakot. Aztan jott a tapasztalat es elmult ez a varazs.

Neked azt javaslom kicsit foglalkozz meg vele, probald megerezni hogy honnan merre mozog a harc: ez az a jatek ahol a harcok teljesen dinamikusak. En is nehezen kezdtem mondjuk nekem volt kivel jatszanom akiket itt a forumon ismertem meg es jol elszorakoztunk, azota a kedvenc FPS-em lett.

Egyebkent ha nem jon be a gyalogossag meg mindig ott vannak a jarmuvek (aircraft/tankok). Szerintem a legjobb dolog a jatekban repulni amit nagyon nehezen tanultam meg de annyira jo hogy az hihetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák