- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Az ATW-nél van a portálom. De sajna itt nem lehet MAIL-t küldeniVan rá vmi mód hogy én állítsam be az SMTP szervert??
Köszönöm!!! -
válasz
Tele von Zsinór #4878 üzenetére
Tehát akkor int tipusú tömb... vagyis tömb nem létezik. Csak string és abból tömb?
-
Köszönöm, de írnál egy példát, tömbe írásra és olvasásra? És hogy MYSQL-be hogy definiálom a tömböt? array int??
[Szerkesztve] -
Hogyan csináljam meg hogy a felhasználó el tudja raktározni a megfigyelt fórumokat? Arra gondolok hogy egy tömbben elraktározom az idket. De ezt hogy? Egy egyszerű példát írjatok légyszi. Milyen parancsal kapom meg a tömb elemeinek a számát?
Előre is Köszönöm! -
-
Ok köszönöm
Akkor mint kiderült nem létezik igazán jobb megoldás a topicok kezelésére. A következő kérdésem:
Ha mégis akarok mondjuk egy szövegkiemelést mint mondjuk itt, akkor azt hogy csináljam hogy a [bé]-t <b>-vé konvertálja?
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Lenne egy pár jó kérdésem. Php+Mysql-ben fejleszgetek.
1.) Hogy tudom a HTML kódokat tiltani pl a fúrum postolásnál.
2.) Milyen parancsal tudnék definiálni egy fórum táblát mysqlben:
nick, topic, idöpont, (Hozzászólás, nick, időpont).
Tehát hogy egy táblában legyen mert most úgy oldom meg hogy van egy tábla ami a topikok fejléceit tartalmazza és minden topiknak külön tábla van. Ami helypazarló és átláthatatlan.
3.) Postolásnál ha leütik az Entert akkor az tényleg új sor legyen <br> mondjuk. -
-
-
Egy file v. könytvár Attribútumát hogy módodsítom, PHP-vel?
[Szerkesztve] -
-
Átköltöztettem a portálom az ATW-re.
De a session_start(); résznél ezt dobja:
Warning: session_start(): open(/tmp/sess_345c9ed535d5edbe863eba8a4a97713b, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /portal.php on line 2
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /portal.php:2) in /portal.php on line 2
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /portal.php:2) in /portal.php on line 2
Ez miért van?! -
Cookekizni akarok egy netes sample-t használta de vmiért hibát dob:
Itt a forrás:
<?PHP
if (isset($_COOKIE['nick'))
{
echo ''USR: '' . $_COOKIE['nick';
}
else
{
if (''$_POST[checkbox]=='checked''')
{
print '<h1>OK</H1>';
$nickn=$_POST['nick';
setcookie ('name', 'Dennis', time() + (60*60*24));
}
}
?> -
Na mégyegyszer:
Az miért van hogy átköltöztettem az oldalamat egy másik szolgáltatóhoz. Nevezetesen: a Dynamicweb-hez. Host, név, jelszót átírtam minden jó kivééve:
Mikor egyik phpből (itt jól csatlakozik még) hivatkozok a másikra (link, rákattint) utánna nem hajlandó a mysql szerverhez csatlakozni...
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query in /mnt/md10/public/y/m/ymmf/hirfel.php on line 2
A 2 sorban: pedig csak a csatlakozási kérelem van uagyanúgy mint az első php esetén!
Ez miért van nagyon idegesítő!! Ugyanez a portál az UW-n működik! -
válasz
Tele von Zsinór #3236 üzenetére
Itt van: [link]
[Szerkesztve] -
#3222-re kérnák vmi tippet, tök idegesítő!
-
válasz
paramparya #3223 üzenetére
A USER feltölti a képét, ha újat tölt fel akkor letörli a régit a szerver... Vagy ha egy feltöltést törölni kell.
-
Az miért van hogy átköltöztettem az oldalamat egy másik szolgáltatóhoz. Nevezetesen: a Dynamicweb-hez. Host, név, jelszót átírtam minden jó kivééve mikor egyik php hivatkozik a másikra és ezt dobja:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query in /mnt/md10/public/y/m/ymmf/hirfel.php on line 2 -
-
Vki törölt már filet az UW-n PHP-vel? Ha nem akkor is írhatok vmi tippet!
Üdv, kösz! -
válasz
paramparya #3180 üzenetére
ok de a feltöltést még akkor sem oldottam meg :s
MOD: Az a bajom vele hogy az is sokszor megszakad
[Szerkesztve] -
Nincs valami biztosabb módszer a file átvivésre? Sokszor megaszakad nagy fileoknál
$fname = ''$fn'';
$fmime='application';
header( ''content-type: {$fmime}'' );
header( ''content-disposition: attachment; filename={$fname}'' );
readfile( $fpath ); -
A 3160-re tudna mondani vki vmi okosat?
-
válasz
Tele von Zsinór #3159 üzenetére
köszi! Most elégy gyors az uw.
A portálomra csináltam file feltöltést, de mikor az admin felületen törölni akarok egy filet akkor az uw beszól hogy:
Warning: unlink(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 503 is not allowed to access /usr/local/apache2_php/htdocs owned by uid 0 in /mnt/ultraweb/y/ym/ymmf/del.php on line 16
Namost akkor ezt hogy csináljam? -
-
Az UW ilyet dobott:
HIBA - 502, A PHP SCRIPT TÚLLÉPTE A FUTÁSI IDŐLIMITET!
Na most mi a teendő? -
Eddig semmi sem segített. Most a szerver UTF8ba van. Hozzáadtam ezt a sort miután cstlakozik:
Mysql_query('SET NAMES utf8') or die(mysql_error());
Elmentettem UTF8-as kódolásban is úgy sem akarta a jót -
Érdekes problémám lenne:
Most hogy a public szerveremet beélesítettem, Apach+Mysql telepítés megtörtént. Minden műxik... Kivéve hogyha hosszú Ő-t adok be akkor kírja hogy:
Data too long for column
Ha Mysql Query Browserrel adom be neki a Ő-t akkor elfogadja de lekérdezésnél már ?-t ad vissza
A probélma érdekessége hogy a Mysql szervert ugyanúgy mint ahogy a fejlesztői gépet latin2-re konfigolom... De már átraktam UTF8-ra is és még így sem akarja a jót! Mi lehet a gond?
MOD: MQB-ben kérdezem le akkor pedig jól adja vissza a hosszú Ő-ket!
[Szerkesztve] -
-
#3102-vel kapcsolatban tudtok válaszolni?
Köszi! -
-
Cucka: Köszi!!!
Valaki írna a filefeltöltésről egy kicsit? Formot tudok készíteni hozzá, de nem értem teljesen, először feltöltődik egy átmeneti könyvtárba aztán át kell mozgatni? Meg hogy tiltom le a hozzáférést a filehoz, ezt is mozgatással tudom megoldani? Ha tudtok egy példát írjatok. Ezer köszönet mindenkinek! -
Egy számot hogy tudok ASCII kódra váltani? ÉS fordítva?
-
válasz
paramparya #3098 üzenetére
Köszi!
-
Hogy tudok szétszedni egy stringet? Karakterekké? Úgy mint pascal/delphi-ben?
pl:
S=string;
C=S[1];
Ez működik itt is? Van olyan fgv. ami megmondja a string hosszát? -
-
Egy szimpla e-mailt hogy tudok küldeni PHP-ból? Elég ha egy példát beszúrtok!
-
-
válasz
paramparya #3054 üzenetére
Így sem megy:
<?php
if (!session_is_registered('szamlalo'))
{
session_start();
session_register('szamlalo');
$szamlalo = 1;
}
else
{
$szamlalo++;
}
print(''$szamlalo'');
?> -
Ez a sessionolás... wáá
Szóval a programom:
<?php
if (!session_is_registered('szamlalo'))
{
session_start();
session_register('szamlalo');
$szamlalo = 1;
}
else
{
$szamlalo++;
}
print($_SESSION['szamlalo']);
?>
Az eredmény az hogy mindíg 1 ír ki! :8
[Szerkesztve] -
-
Változtatni akarok az adatbázisomban így:
$adat=mysql_query(''update felhasznalo set nick=$_POST[textfield], pass=$_POST[textfield2], kar=$_POST[select], email=$_POST[textfield4], msn=$_POST[textfield5], tel=$_POST[textfield6], iwiw=$_POST[textfield7], rangszam=$_POST[select2], kihivta=$_POST[textfield8] where nickid=$_POST[hiddenField]'') or die(mysql_error());
De ''kihal'' és ezt dobja:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '@monornet.hu, msn=flashforce7@hotmail.com, tel=06-70-590-26-04, iwiw=iwiw77, ran' at line 1
Mit rontok el? -
-
Olvasgattam a PHP könyvet és rátaláltam a session-ra. Na ez lenne nekem a legjobb. A könyv szerint úgy csinálom hogy:
<?PHP
session_start();
session_register(''fel_nick'');
session_register(''fel_rang'');
$fel_nick=$_POST['nick';
$fel_rang=$rang;
?>
és mikor a hivatkozás megtörtént (ugyanarra a PHP filera, postal adom át a linket) és ezt dobja a gép:
Notice: Undefined variable: fel_nick in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\portal.php on line 55
Az 55. sor tartalma:
print(''<br>Üdvözlet $fel_nick!'');
Mi lehet a hiba? -
Egy átmeneti cookieet szeretnék csinálni ami azonosítja a felhasználót, míg a böngésző fut.
Így próbálom eltárolni:
setcookie(''felhasznalo'',''$user'',0, ''/'', ''localhost'', 0 );
Kiíratni:
if (isset($felhasznalo)) print ''<p>$felhasznalo</p><br>'';
De nem múködik... Mi a hiba? -
Hogy ellenörzöm hogy egy php site kapott-e POST-ot, úgy hogy ne dobjon hibát? Ha:
if (''$_POST[nick]!='''') {}-el csinálom és nem kapott postot akkor ilyen hibát dob:
Notice: Undefined index: nick in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\index2.htm on line 37
[Szerkesztve] -
mysql_query(''create table rang(rangid int primary key auto_increment, nev varchar(30), hir varchar(4), letolt varchar(4),meghiv varchar(4),moderal varchar(4))'');
mysql_query(''create table felhasznalo(nickid int primary key auto_increment, nick varchar(15), pass varchar(15), nev varchar(50),kar varchar(20), email varchar(40), msn varchar(40), tel varchar(10), iwiw varchar(70), utolsobe timestamp(8), foreign key (rangszam) references rang(rangID), kihivta varchar(15), rangszam int)'');
mysql_query(''create table hir(hirid int primary key auto_increment,foreign key (nickszam) references felhasznalo(nickid),idopont timestamp(8), hir text)'') or die(mysql_error());
mysql_query(''create table feltoltes(feltid int primary key auto_increment, elut varchar(50), foreign key (nickszam) references felhasznalo(nickid), datum timestamp(8), comment text, kiemelt varchar(4))'');
Eredmény: rang és a felhasznalo tábla létrejön és ezt dobja:
Key column 'nickszam' doesn't exist in table -
válasz
paramparya #2902 üzenetére
ok, de ha varchar-ra szeretnék hivatkozni?
-
válasz
paramparya #2900 üzenetére
Uha gondoltam hogy ott lesz a hiba, de mi lenne a jó megoldás?
-
Egy kisebb adatbázis szeretnék létrehozni:
A kód:
<?PHP
$id=mysql_connect(''localhost'',''****'',''****'');
if ( ! $id ) die( ''Nem lehet kapcsolódni a MySQL kiszolgálóhoz!'' );
print ''Sikerült a kapcsolatfelvétel<P>'';
mysql_query(''Create database dfdb'');
mysql_query(''Use dfdb'');
mysql_query(''create table rang(nev varchar(30) primary key, hir varchar(4), letolt varchar(4),meghiv varchar(4),moderal varchar(4))'');
mysql_query(''create table felhasznalo(nick varchar(15) primary key, pass varchar(15), nev varchar(50),kar varchar(20), email varchar(40), msn varchar(40), tel varchar(10), iwiw varchar(70), utolsobe timestamp(8), foreign key (rang) references rang(nev), kihivta varchar(15), rangszam int)'');
mysql_query(''create table hir(hirid int primary key auto_increment, foreign key (nick) references felhasznalo(nick),idopont timestamp(8), hir text)'');
mysql_query(''create table feltoltes(elut varchar(50) primary key, foreign key (nick) references felhasznalo(nick), datum timestamp(8), comment text, kiemelt varchar(4))'');
mysql_close($id);
print ''Adatbázis létrehozva<P>'';
?>
Eredmény:
A rang táblát létrehozza a többit nem :F Mi lehet a hiba? -
-
válasz
paramparya #1687 üzenetére
Köszi!
Kérdeznék még, ha lehet
A filet karakterenként olvasom be, mert egy szógyakoriság készítő algoritmust csinálok. A szóközöket egyszerűen ki tudom szedni if ($kar!=' ') de a sortöréseket már nemEzt hogy csináljam? Van valami tipped?
-
válasz
paramparya #1680 üzenetére
Ezer hála!! Még egy! Filet hogy lehet törölni?
-
válasz
paramparya #1667 üzenetére
írnál egy egyszeerű példát! Thx!
-
válasz
paramparya #1588 üzenetére
Ezt most pontosan nem értem
Mire akartál ezzel a fgv.-el kijukadni?
-
válasz
paramparya #1586 üzenetére
Az elég is lenne! Sőt! Tudnátok egy pár tippet adni? Vagy leírni pár String kezelő függvényt?
-
-
-
Ha lementettem a weblapot van rá valamilyen mód hogy csak a képernyőn megjelenő szövegest részt mentsem ki? Vagy ez a lementés pillanatában valami paraméterrel adom meg? Vagy írni kell egy scriptet ami eltávolítja a már lementett weblapból a html kódot?
-
-
Hát nem egyszerű a kérdésem, de itt van egy pár guru
Egy weblap tartalmát szereném feldolgozni. Ez hogyan lehetséges? Mármint hogy lementse az adott weblapot? -
-
Hogy lehet megoldani hogy a nap bizonyos idejében lefusson egy script? Mondjuk mindennap 8 kor.
-
-
-
Hogy tudom megnézni hogy egy szám osztható-e maradék nélkül kettővel. Delphiből még valami DIV dereng, de itt hogy néz ki?
-
Na egy érdekes probléma!
for($i=1; $i<=$mennyi; $i++)
{
$van='nem';
for($y=1; $y<=$nur; $y++)
{
$row=mysql_fetch_row($res);
if ($zenek[$i]==$row[0]) $van='igen';
print ''$zenek[$i]=$row[0]<br>'';
}
if ($van=='nem') {print 'teszt<br>';}
}
Az első főciklusban (i) még minden jól müködik. De ezután a rowok tartalma üres lesz! :S Miér? -
semmi...
[Szerkesztve] -
-
A hajam tépem már.... :O
while ($fajl = readdir( $kvt ))
{
if ($fajl!='.') if ($fajl!='..')
{
$id=mysql_connect(''localhost'',''root'',''rootfl'');
if ( ! $id ) die( ''Nem lehet kapcsolódni a MySQL kiszolgálóhoz!'' );
mysql_query(''Use music'');
$res=mysql_query(''Select * from zenek'');
$nur=mysql_num_rows($res);
$van='nem';
for($i=1; $i<=$nur; $i++)
{
if ($fajl==$row[1]) $van='igen';
}
if ($van='nem')
{
$azon=$row[0]+1;
$adat = ''INSERT INTO zenek VALUES ('$azon','$fajl','no komment','0','0',now())'';
$adat_sql = mysql_query($adat);
}
mysql_close($id); }
}
Valaki nézze át pls a ciklust. Mert minden oldalbetöltődésnél újra hozzáadja a fileokat az adatbázishoz!! Pedig nem kéne. -
-
Sikerült átadatnom a szóközös változót! Átadás után így néz ki a böngésző sor:
zenemod.php?fn=08%20-%20Axwell%20&%20Sebastian%20Ingresso-Together
De ha:
$d=$_GET['fn'];-el veszem le a változót akkor ez lesz az eredmény:
'08 - Axwell ' persze aposztrofok nélkül.
Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?
MOD: ne konvertáljon!
[Szerkesztve] -
Fileneveket szeretnék átadni a következő módon:
print ''<td align=center><a href=zenemod.php?fn=$row[0]>Változtat</a></td>'';
De ha a filenévben az első szóköznél levágja a maradék részt.
Csak hogy szemléltessem:
'This is example' > akarom továbbadni.
Eredmény:
'This' > lesz belőlle!
Hogyan lehetne ez kiküszöbölni? -
-
Könyvtár tartamlát hogy lehet kilistázni?
-
válasz
burgatshow #1170 üzenetére
Köszönöm ez tök hasznos, majd még kelleni fog, de egynlőre csak a file nevére lennék kíváncsi
Azaz kijön a kis tallózás abak, rábök egy file-ra és a nevét beírja egy inputboxba. Hogy a user még véletlenül se tudja hibásan beírni a filenevet. Persze csak ha megoldható! Mert ez inkább kénylemi funkció.
-
''Tallózás'' dialogot hogy tudom lekezelni?
-
-
Na kicsit átbuheráltam. Úgynézki megy, nincs notice hiba. De már nem szúrom be az egész forrást mert szétoffolom a topicot.
Szóval miután megnyomo a törlés gombot ezt írja ki:
Unknown column 'Flashback' in 'where clause'
A ID itt tulajdonképpen a Nicknév. Lehet hogy ezt nem where-el kéne megcsinálni? -
A kód:
Most nem dob notice-t!
<?php
$idf=mysql_connect(''localhost'',''root'',''netweb'');
mysql_select_db(''blog'');
if (isset($_GET['torles'))
{
$torles=$_GET['torles';
if ($torles == ''yes'')
{
$torol=''DELETE FROM felhasznalo WHERE nick=$id'';
$torol_le=mysql_query($torol) or die(mysql_error());
}
}
if (isset($_GET['id'))
{
$id=$_GET['id';
}
$res=mysql_query(''select * from felhasznalo'');
print '<table width=100% border=3>' ;
print '<tr>';
print ''<td align=center>Nick</td>'';
print ''<td align=center>Vnév</td>'';
print ''<td align=center>Knév</td>'';
print ''<td align=center>Email</td>'';
print '</tr>';
{
print '<tr>';
print ''<td align=center>$row[0] </td>'';
print ''<td align=center>$row[1] </td>'';
print ''<td align=center>$row[2] </td>'';
print ''<td align=center>$row[3] </td>'';
print ''<td align=center><a href=felle.php?torles=yes&id=$row[0] target=main2>Törlés</a></td>'';
print '<tr>';
}
print '</table>';
mysql_close($idf);
?>
Az eredmény, törlés gomb megnyomása után:
Notice: Undefined variable: id in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\felle.php on line 10
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
PHP INI: [link]
[Szerkesztve] -
-
-
tedd be az elejére: $torles = $_GET['torles']; $id = $_GET['id'];
Erre ezt dobja:
Notice: Undefined index: torles in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\felle.php on line 5
Notice: Undefined index: id in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\felle.php on line 6
Egyenlőre nem kell a támadásoktól tartanom. A mysql_real_escape_string-et sajna nem tudom mi.
[Szerkesztve] -
A törlést szeretném megvalósítani!
<?php
$idf=mysql_connect(''localhost'',''root'',''rotfl'');
mysql_select_db(''blog'');
if ($torles == ''yes'')
{
$torol=''DELETE FROM felhasznalo WHERE nick=$id'';
$torol_le=mysql_query($torol) or die(mysql_error());
}
$res=mysql_query(''select * from felhasznalo'');
print '<table width=100% border=3>' ;
print '<tr>';
print ''<td align=center>Nick</td>'';
print ''<td align=center>Vnév</td>'';
print ''<td align=center>Knév</td>'';
print ''<td align=center>Email</td>'';
print '</tr>';
{
print '<tr>';
print ''<td align=center>$row[0] </td>'';
print ''<td align=center>$row[1] </td>'';
print ''<td align=center>$row[2] </td>'';
print ''<td align=center>$row[3] </td>'';
print ''<td align=center><a href=felle.php?torles=yes&id=$row[0] target=main2>Törlés</a></td>'';
print '<tr>';
}
print '</table>';
mysql_close($idf);
?>
Namost erre ez a válasza: Notice: Undefined variable: torles in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\felle.php on line 5
...és persze nem töröl
Mi lenne a jó megoldás?
[Szerkesztve] -
... megoldottam!
[Szerkesztve] -
A magyar ékezetes karaktereknél levágja a rekordokat a MySql. Azt a tippet kaptam hogy latinra kell állítani a fontkészletet. De ezt hogyan? Vagy ez a baj?
-
-
-
A legfrisebb ven fent mindenből!
-
Hát ilyen nincs!!!
Belöttem mindent! Apache, PHP, MySql
PhpMyAdmin-t beállítottam, config könyvtárat létrehoztam, cfg filet mentettem. eredmény:
#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
MySql Control Center-t beállítottam. eredmény:
[root@localhost:3306] ERROR 1251: Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client
Windows tűzfalon megnyitottam a 3306-os portot. Miért nem megy??
MOD: Felraktam a 4.1-et, de ugyanaz!!
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow #884 üzenetére
Letöltöd, feltelepíted és beállítod a mysql-t. - Letöltöttem, telepítettem.
Utána a php.ini-ben kiveszed a ;-őt a mysql extension elöl, valamint beállítod az extension dir-t szintén a php.ini-ben. - kivettem
Ezek után letöltöd ezt: [link] kicsomagolod majd a bennetalálható két file közül a libmysql.dll-t, bemásolod a Windows\system32-be. - Megvolt.
Apache restart és elvileg mennie kell. - Megvolt és még mindíg nem megy...[link]
PHP.INI tartalma: [link]
[Szerkesztve] -
-
-
Itt a PHP.ini tartalma: [link]
-
uppp nekem....
-
-
-
Pontosvesszőt kiszedtem. Restart. MySQL-be létrehoztam az adatbázist.
PHPinfo:[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged