Új hozzászólás Aktív témák
-
1ed
csendes tag
Helló!
Olvass még egy kicsit :
http://www.tutorial.hu/urlapok-feldolgozasa-php-ben/
http://www.php.net/manual/en/language.variables.external.php
http://www.php.net/manual/en/reserved.variables.post.phphttp://nagygusztav.hu/web-programozas-07
Röviden: from method lehet post vagy get, ez alapján az action-ként megadott oldalon a beírt értékeket a $_POST vagy $_GET tömb segítségével tudod elérni. A tömbök az egyes form vezérlők name attribútuma alapján vannak indexelve. Az egész tömb kiírása pl. var_dump($_POST);
''He told me that no one should look for the answer unless they have to because once you see it, everything changes. Your life and the world you live in will never be the same. It's as if you wake up one morning and the sky is falling.''
-
lajszer
tag
Hali az alábbi JAVASCRIP-tet szeretném betenni egy index.php-be, semmi extra csak ennyit kéne:
<script src="http://www.designftp.com/dist.js?key=29be4a867d49b21d09b4957a94b1078135df4ace"></script>
hogy írjam meg az index.php-t?
-
chubby1980
csendes tag
válasz Sk8erPeter #3567 üzenetére
Igen, van. Egész egyszerűen a bal oldali menünek mindig láthatónak kell lennie, miközben a jobb oldali tartalom időnként görgethető méretűre növekedhet. Pusztán ennyi.
-
1ed
csendes tag
válasz lajszer #3653 üzenetére
Szia!
Mondjuk így:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu">
<head>
<title>Hehe</title>
<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" />
<script src="http://www.designftp.com/dist.js?key=29be4a867d49b21d09b4957a94b1078135df4ace" type="text/javascript"></script>
</head>
<body>
<?php
// php kód
?>
</body>
</html>Nem tudom fizettél-e a szolgáltatásért, de ha lehet én a helyedben megváltoztatnám az api keyt
''He told me that no one should look for the answer unless they have to because once you see it, everything changes. Your life and the world you live in will never be the same. It's as if you wake up one morning and the sky is falling.''
-
1ed
csendes tag
válasz chubby1980 #3654 üzenetére
Ehhez nem feltétlenül muszáj frame-et használni. Ezzel is megoldható (bár régebbi böngészőkkel lehet szívás) CSS fixed positioning Pl:
http://limpid.nl/lab/css/fixed/left-sidebar
http://w3schools.com/css/css_positioning.asp''He told me that no one should look for the answer unless they have to because once you see it, everything changes. Your life and the world you live in will never be the same. It's as if you wake up one morning and the sky is falling.''
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz chubby1980 #3654 üzenetére
Erre frame-eket használni a lehető legrosszabb megoldás, épp amiatt, amivel Te is szívtál. Amúgy is kényelmetlenül kezelhető, egyes böngészőkben sokszor máshogy jelenik meg, stb., érveket ellene bőven lehetne találni.
Akkor már használj olyan jellegű megoldást, amit mondjuk itt is látni, és NEM FRAME-ES! »» http://www.w3.org/Style/Szerk.: ja, amúgy szerintem a menüt érdemes PHP-vel include-olni, ha könnyen szerkeszthetővé és átláthatóvá akarod tenni a dolgot, esetleg több helyen is felhasználod, így szétválaszthatod az egyes tartalmakat, és hasonlóan a frame-ekhez, külön-külön tudod kezelni a fájlokat.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
1ed
csendes tag
válasz Sk8erPeter #3658 üzenetére
Jogos, sőt eleve olyan oldalra kellene rakni amit csak belépés után vagy jelszóval lehet elérni.
-
chubby1980
csendes tag
válasz Sk8erPeter #3659 üzenetére
Az ötlet nem rossz, de vannak különböző tartalmak, amik ip alapján változnak, pl a menü sem lehet mindig ugyanaz, mert adminoknak különböző dolog kell, és az oldalt böngészőbe írva is el kell érni, így ott nem lehet menü. Nyilván meg lehet oldani ezzel is, lehet hogy majd egyszer, ha lesz egy komolyabb fejlesztés és ráállok, akkor megcsinálom. Viszont ahova ez készül, csak ie-vel böngésznek, úgyhogy a frémes megoldás nem lehet annyira rémes.
Mellesleg a rém rendes család oldalát is csináltam, szövegszerkesztővel (tehát beírtam hogy <a href... stb, nem bíztam a wordben, mert túl nagy fájlt csinált, más meg nem volt jó, inkább forráskódban szerkesztettem.), mégis szóltak néhányan, hogy máshogy néz ki ie-ben, meg máshogy firefox-szal. A lényeg, hogy ez működik, persze a fejlődést nehéz kikerülni.
"Jó pap holtig vakul." -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz chubby1980 #3661 üzenetére
Őszintén szólva nem értem, miért zárja ki az általad vázolt dolog a sima CSS-es megoldást, és miért kell ehhez frame-eket használni... Bár nem is nagyon ismerem a működését a honlapodnak, de ha van egy bejelentkező felület, és ott ki lehet választani, hogy adminként vagy mezei júzerként akarsz belépni, VAGY akár felhasználónév alapján azonosítod az illetőt, hogy neki milyen jogai vannak az oldalon, akkor egyszerűen más menüt jelenítesz meg számára, azt is lehet include-olni, legfeljebb egy loginellenőrzést még külön a fájlba is raksz (amit meg lehet oldani egy sorral is, ha az ellenőrzés mondjuk egy külön függvény feladata), hogy ha valaki neadjisten közvetlenül a menü fájlját nyitná meg, abban az esetben is legyen logincheck; VAGY egyszerűen átirányítod a megfelelő oldalra, ha külön a menüfájlt nyitották meg. Na ez most jó hosszú mondat lett, de remélem érthető volt, mire akarok kilyukadni.
A Word amúgy sem honlapszerkesztésre való, sőt.
Ha az egyes böngészőkben máshogy néz ki a honlap, az csak próbálkozással deríthető ki, és adott esetben böngészőspecifikusan kell játszadozni a stíluselemekkel. Az IETesterrel egyébként a különböző IE-verziók szerinti megjelenítést tudod tesztelni, hogy ne kelljen szórakozni egyes verziók párhuzamos telepítésével vagy virtuális oprendszerrel, amin tesztelsz. Meg léteznek még módszerek bőven, amivel gyorsítható a különböző böngészők tesztelése.Sk8erPeter
-
chubby1980
csendes tag
válasz Sk8erPeter #3662 üzenetére
Köszi a tippet, valószínűleg az lesz, hogy most ez így megy egy darabig, aztán - mivel nem sok frémet használ a honlap, de ezeket meg lehet oldani akár táblázattal is, meg a css-sel - majd átálláok erre, akkor ha jól találtam ki magamban, az eddigi külön oldalaknál be kell majd állítani, hogy ne rögtön a bal oldalon kezdődjön, hanem a képzeletbeli menü mellett. Egyelőre örülök, hogy működik az oldal, aztán majd ahogy az igények növekednek, persze ennek megfelelően módosulni is fog. Bár felmerült egy kérdés. Ha esetleg olyan menü lenne, hogy bizonyos almenük megjelenése esetén görgetni kellene az oldalt, és ha ugyebár be van állítva, hogy a menü maradjon a helyén mindig, akkor csak azt lehet elérni, ami látszik is? Mert akkor gondolom, a görgetés után is maradna a pozíciója, tehát ami "lelóg", nem látszik. Vagy ezt hogy lehet kiküszöbölni?
Üdv: Csabi
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt, és Boldog Új Évet! -
Fecogame
veterán
Lenne egy-két kérdésem
Adott egy mail form, működik is, csak annyit szeretnék benne, hogy amiután elküldte a szöveget, ne egy fehér oldalon fekete szöveg legyen, hanem a form helyett jelenlen meg a szöveg.
Tudtok rajtam segíteni?
Szerk:
Ez a php kód:
<?php
// Contact subject
$subject ="$subject";
// Details
$message="$detail";
// Mail of sender
$mail_from="$customer_mail";
// From
$header="from: $name <$mail_from>";
// Enter your email address
$to ='someone@somewhere.com';
$send_contact=mail($to,$subject,$message,$header);
// Check, if message sent to your email
// display message "We've recived your information"
if($send_contact){
echo "We've recived your contact information";
}
else {
echo "ERROR";
}
?>[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Fecogame
veterán
válasz ArchElf #3665 üzenetére
Akkor itt van az is:
<td><form name="form1" method="post" action="send_contact.php">
<table width="100%" cellspacing="5" cellpadding="3"><tr>
<td>Neved:</td>
<td><input name="name" type="text" id="name" size="50"/></td></tr><tr>
<td>Email:</td>
<td><input name="customer_mail" type="text" id="customer_mail" size="50"/></td></tr><tr>
<td width="16%">Tárgy:</td>
<td width="82%"><input name="subject" type="text" id="subject" size="50"/></td></tr><tr>
<td>Üzeneted:</td>
<td><textarea name="detail" cols="50" rows="4" id="detail"></textarea></td></tr><tr>
<td> </td>
<td><input type="submit" name="Submit" value="Küldés"/>
</td></tr></table></form></td>Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
akopacsi
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Egy űrlapnál szeretném azt megoldani, hogy érvényes input esetén az adatokat írja be egy adatbázisba, hibás input esetén viszont szólítsa fel a usert, hogy írja be újra az adatot. Kitaláltam egy módszert, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb:
Az űrlap megjelenítése előtt isset-tel ellenőrzi, hogy kapott-e adatot. Ha nem, vagyis ez az első futás, akkor megjeleníti a form-ot, kitöltés után pedig saját magának átadja.
Ha kapott adatot, akkor ellenőrzi, hogy helyes-e. Ha igen, akkor beírja az adatbázisba. Ha helytelen, akkor újra megjeleníti a form-ot.
A gondom az, hogy valami szép megoldás kellene arra az esetre, amikor több inputtal kell dolgozni. Itt nem megoldás a fenti, hiszen egyes mezőket hülyeség lenne beírni az adatbázisba, amíg nincs meg minden mező hibátlanul.
Mi erre a standard megoldás?[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz akopacsi #3667 üzenetére
standard megoldás? azt nem tudom, de leírom hogy én hogy szoktam.
1. kapott-e adatot? ha nem (tehát első futás), form kiíratás üresen
2. ha kapott: mezők ellenőrzése egyenként, szép nagy if-elseif sorozat vagy lehet ciklussal is.
2.a. ha minden adat helyes: adatbázisba írás, form nem jelenik meg
2.b. ha volt legalább egy hibás adat: hibaüzenet kiírása, form kiírása a kapott adatokkal (a jelszót/megerősítést, valamint capcha kódot nem szokás visszatölteni a formba).2.b-ben levő hibaüzenet lehet egyszerű ("hibás kitöltés"), vagy ennél informatívabb, ha az egyes mezők érték vizsgálatainál egy karaktertömböt csinálsz a hibákból ($error[]='túl rövid jelszó'; $error[]='ez a felhasználónév foglalt'; ), majd ennek elemeit íratod ki egymás után.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Fecogame #3666 üzenetére
Ez egy táblázaton belüli táblázat? Mert ha nem, akkor az elejére felesleges az a <td>. Egyébként így átláthatatlan a kódod, kissé szétszedve:
<form name="form1" method="post" action="send_contact.php">
<table width="100%" cellspacing="5" cellpadding="3">
<tr>
<td>Neved:</td>
<td><input name="name" type="text" id="name" size="50"/></td>
</tr>
<tr>
<td>Email:</td>
<td><input name="customer_mail" type="text" id="customer_mail" size="50"/></td>
</tr>
<tr>
<td width="16%">Tárgy:</td>
<td width="82%"><input name="subject" type="text" id="subject" size="50"/></td>
</tr>
<tr>
<td>Üzeneted:</td>
<td><textarea name="detail" cols="50" rows="4" id="detail"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td> </td>
<td><input type="submit" name="Submit" value="Küldés"/></td>
</tr>
</table>
</form>Az előző hsz.-edben lévő PHP-kód működik egyáltalán?
Mert ott sehol nem látok $_POST változókat. Meg eleve értelmetlennek látszik a változók értékeinek ide-oda adogatása egy másik változónak, mint pl.
$subject ="$subject"; (ez totálisan értelmetlen),
$message="$detail";
stb.
Ehelyett elég lenne olyasmi, hogy pl.
if( !isset($_POST['subject'] ) ){
//hibaüzenetek, esetleg $_SESSION változónak átadva...
}És így tovább, aztán átirányítás az eredeti fájlba (vissza a send_contact.php fájlBÓL), $_SESSION változók ellenőrzése, ha van benne valami (isset), akkor kiíratjuk (akár a hibaüzenetet, akár a sikerességre utaló üzenetet. Nehéz általános receptet adni, mindenki másképp csinálja...
Pl. azt is lehet, hogy kiírd magát az üzenetet, hogy
if( isset( $_SESSION['success'] ) )
echo $_SESSION['message'];Persze ez csak akkor igaz, ha a $_SESSION['message'] változónak átadtad az üzenet tartalmát...
Most lehet, hogy totál érthetetlennek tűnik, amit írtam, írj, ha nem világos...
Sk8erPeter
-
Fecogame
veterán
válasz Sk8erPeter #3670 üzenetére
Nem értek hozzá, ezért kérdezem.
Valahol volt ez a példa, az alapján csináltam meg a sajátom, és működik, csak a visszajelzés nem jó. E-Mailt elküldi.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Fecogame #3671 üzenetére
most nem tudom, ezzel mit akartál mondani, mivel konkrét kérdésed/hozzáfűznivalód nem volt, így nem tudom, világos-e, mit is kéne nagyjából csinálni. Ha nem, akkor ennél kicsit egyértelműbben jelezd.
Ha azt mondod, ez így jó, és még kiegészíted plusz egy sorral, akkor kiírja az elküldött üzenetet:
if($send_contact){
echo "We've recived your contact information";
echo $message;
}[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
akopacsi
csendes tag
válasz DeltaPower #3669 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam. Köszönöm.
-
Alex91
félisten
A kovetkezore keresek megoldast.
Meghivok egy kulso programot, ami lement egy file-t, aztan ezt a file-t megnyitom, kiolvasom a tartalmat, megjelenitem. Mukodik is, ha rovid a futasideje a kulso programnak.
De hosszu futasidonel letrejon a file, de a kiiratas mar nem fut le. Gondolom valami idolimit lehet...
Hogy lehetne megoldani, hogy hosszu futasidonel is ki tudjam irni a file tartalmat?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
1ed
csendes tag
Szia!
Ha nem safe módban fut a php akkor ezzel állíthatod a scripted maximálisan megengedett futásidejét (pl 90 másodpercre, az alap 30 helyett):
ini_set('max_execution_time', 90);
(vagy a php.ini-ben is átállítható)http://hu2.php.net/manual/en/info.configuration.php#ini.max-execution-time
http://hu2.php.net/manual/en/function.set-time-limit.phpLinux rendszer esetén egyébként csak a script futásideje számít bele ebbe az időbe, a külső programok illetve adatbázis lekérdezések ideje nem. Windows-nál viszont a valós időt méri.
DE a hosszú futásidő nincs valami jó hatással a "felhasználió élményre", ezért inkább érdemes lenne azon gondolkozni, hogyan lehetne felgyorsítani a programot.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Szia!
Futasidot nem tudok csokkenteni, a kulso progi egy kitomorito, es a HW is limitalt . De ugy veszem eszre, hogy a futasido noveles se jon be...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Sk8erPeter
nagyúr
És hova menti a program a file-odat? Külső forrásból próbálsz megnyitni fájlt? Vagy nem értem az egészet, hogyan működteted. Kitömörítesz egy fájlt, lemented, és meg akarod nyitni? De nem értem, miért nem férsz hozzá később, hogy megjelenítsd a fájl tartalmát? Számomra nem világos abból, amit leírtál.
Sk8erPeter
-
Alex91
félisten
válasz Sk8erPeter #3678 üzenetére
Van az unrar progi (linux), ehhez probalok egy frontend-et csinalni. Kitomorites megy, es a progi altal kiirt uzenetet probalom a bongeszoben megjeleniteni. Probaltam kozvetlenul kiiratni, vagy tombbe iratni, most meg egy kulso file-ba iranyitom at. Letre is jon, csak a bongeszoben nem nyitja meg, ha hosszu ideig tart a tomorites.
system("/opt/bin/unrar x -o+ \"$source_file\" \"$dest_folder\" > ./_temp/log.txt", $aOut);
echo openFile("./_temp/log.txt", "READ");Tehat az a gond, hogy a kod futasa, vagy a bongeszo erre a sorra mar nem jut el... Amugy, ha gyorsan kitomorit nincs semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
Feltételezem azért mert nem jön létre a file.
Ilyen eseteben ilyesmi kóddal próbálkoznék$i=0;
do{
sleep(1);
if ($i>10) break; // max időkorlát
$i++;
}while(!file_exists("./_temp/log.txt"));
if (file_exists("./_temp/log.txt")){
$str=file_get_contents("./_temp/log.txt");
echo $str;
}
else echo "Hiba: Időkorlát túllépés";[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Alex91
félisten
válasz PazsitZ #3680 üzenetére
Nem, letrejon a file. Mondom, hosszu futasidonel van a gond, de azert kiprobalom igy is...
Bar ugye folosleges varakozas nem kellene bele...
[ Szerkesztve ]
-
Mit kell beírni típusnak, hogy xls-t fel tudjak tölteni?
Próbáltam már text-et is, de azzal se működött
($_FILES["file"]["type"] == "Excel spreadsheets/xls")A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
Fecogame
veterán
Van egy e-mail formom ( már működik is ), azonban egy valami hiányzik. Hogyan lehet azt megoldani, hogy elküldés után törölje a beírt adatokat?
-
-
Nem te hamisítod, hanem a feltöltésnél. A MIME-t asszem a böngésző adja meg, szóval megfelelő eszközökkel lehet akármi a MIME, mint ahogy a kiterjesztés is. var_dump()-pal nézd meg mégegyszer az xls MIME-ját mégegyszer, lehet hogy szóköz van valamelyik végén a sztringnek, vagy lehet elírtál valamit. Ki tudja...
Make Asia Great Again!
-
Tele von Zsinór
őstag
-
válasz Tele von Zsinór #3689 üzenetére
Akkor marad a kiterjesztés-ellenőrzés. Vagy esetleg ha windózos szervere van, akkor megpróbálhatja COM+ szolgáltatásokkal megnyitni az xls-t.
Make Asia Great Again!
-
Kösz az infókat. Asszem még meditálok egyet a megoldáson. Tulajdonképpen csak annyit kéne csinálni, hogy egy árlista fájlt kellene feltölteni. De lehet előtte elmentettem html-be és úgy töltik fel.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Nagyon amatőr kérdéseim lennének.
Ha van egy honlapterv, ami nincs interneten csak számítógépen egy mappában hogyan tudom, működésre bírni benne a linkeket, ami az index.html-ről mutat pl, a kapcsolat.html-re?
Nvu nál a hiperlinkbe beírtam a fájl elérési helyét, de ha próbáltam mozzilaban a honlapot akkor azt írta, hogy a hivatkozás nem található.Másik kérdésem inkább általános jellegű.
Tudtok valami magyar tutorialt, hogy hogyan lehetne ilyen google map-ot beágyazni egy honlapra?Üdv,
Misi -
Sk8erPeter
nagyúr
-
akopacsi
csendes tag
Miért lehet az, hogy a mysql_num_error simán megszámlalja a sorokat, ha vannak. De ha nulla értéket várnék, akkor egyszerűen semilyen eredmény nem ad. 0-át sem. Mi okozhatja ezt?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz akopacsi #3695 üzenetére
mysql_num_error ??
Miért nem a mysql_num_rows() függvényt használod?Sk8erPeter
-
meone
tag
Sziasztok.
Készítek egy neveldét, de sajnos már az elején el akadtam.
A problémám a következő:
Meg kell oldanom azt, hogy a user etetni tudja az állatkáját.
Ehhez MySQL-ben letárolom azt, hogy a user az adott nap meg etet-e már az állatkáját vagy sem, ezzel azt akarom ki küszöbölni hogy egy nap csak egyszer lehessen etetni.Ehhez a következő kódot sikerült össze "hoznom":
$i=5;
if ($i==5)
echo "ma még nem ettél meg";
elseif ($i==10)
echo " ma már meg ettél";A kérdésem ezzel az lenne, hogy annál az ágnál mikor ki írja azt, hogy "nincsen meg etetve", hogy lehet úgy átalakítani, hogy annál egy újabb adatbázis művelet hajtódjon végre amivel megtörténik az értékek át állítása, és mikor már újra betöltődik az oldal akkor már a "meg etettél" ágra ugorjon a megjelenítés.
A mostani kódban felül adom meg az értéket én ezt ki tudom cserélni arra, hogy adatbázisból jöjjön az érték.
Csak sajnos az "echo"-s részt nem tudom át variálni úgy ahogy fentebb már le írtam.
A usernek az első ágnál egy link jelenik meg, hogy ha arra rá kattint akkor már végbe mennek az adatbázis műveletek, a második ág meg csak egy szimpla szöveg.Elnézést ha homályosan fogalmaztam.
Üdv: Meone.
[ Szerkesztve ]
Elnézést kérek mindenkitől a helyes írásom ért :)
-
válasz Fecogame #3698 üzenetére
Erre gondoltam csak: value=""
Vagy ezt most találtam a neten<head>
function clearForms()
{
var i;
for (i = 0; (i < document.forms.length); i++) {
document.forms[i].reset();
}
}
</script>
</head>
<body onLoad="clearForms()" onUnload="clearForms()">[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest