- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan nem teljesen a topik témája, de a Linux-os topikban nem kaptam rá választ.
Debian 8-as webszerveren a meglévő PHP 5.6 mellé felrakhatom a PHP 7-es verziót úgy, hogy a kettő között tudjak váltani tesztelés céljából?
Majd pedig ha megfelelően működik, akkor a régi, 5.6-os változatot letörölni.
Ez így megoldató?
-
[30-Jul-2014 10:48:36 UTC] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/username/public_html/wp-content/plugins/wordpress-flickr-manager/FlickrManager.php on line 335
Az adott sorban ez található:
(I)foreach($licenses as $license) {(/I)
Ezt a hibát generálja folyton az egyik bővítményem Wordpress-nél. Mit jelent a hiba? Illetve gond, ha figyelmen kívül hagyom?
-
Adott weboldalon ha rákattintok egy gombra, akkor az lead egy kérést a szerver felé, ami egy URL. Hogyan tudom ezt az URL-t "kinyerni"? Pl. a phmegbízhatóság oldalán is van a lekérés, ehhez is van egy URL, holott a böngésző nem jeleníti meg ezt közvetlenül. Ugyanezt hogyan lehet lekérni egy másik oldalon?
-
Erre tudtok valami okosat?
Le kellene cserélnem az SMF fórummotort egy Vbulletin-re. A konvertálás még okés is lesz, de hogyan tudom egyszerre mindkét fórummotort működtetni, ha ugyanazon domain név alatt működik mindkettő?
-
PHP-ban hogyan lehet eggyel feljebbi könyvtárban lévő fájl behívni?
Pl.
Benne vagyok az gyumolcs/alma/idared könyvtárban
Az alma könyvtárban van, ami kell nekem. Hogyan hívjam meg?
-
válasz
Tele von Zsinór #6449 üzenetére
Értem, tehát ha hosszabb ideig nem tervezek frissíteni, akkor az 5.3.x-es vonalra kell lépnem.
Azt hogyan tudom megnézni ( ha meg tudom egyáltalán ), hogy frissítés után kell-e valamit konfigolni?
-
Az miért van, hogy egyszerre két PHP verzió is van? Jelenleg az 5.3.5 és az 5.2.17
Mi a kettő között a különbség? 5.2.14-ről melyikre érdemes frissíteni?
És még egy: PHP frissítés után kell konfigurálni?
-
válasz
Tele von Zsinór #5068 üzenetére
Igen van jogom.
Speeedfire: Táblát akarok létrehozni, szóval nem kel/lehet kiválasztani. Amit beillesztettél, az benne van, csak ezt a sort másoltam ki.
-
Van ez a sor egy php install fájlban:
$con = mysql_connect("localhost","username","ittajelszo");
Ebben az első helyen localhost van, a második helyen a létrehozott felhasználó, a harmadik helyen pedig a jelszó, ez így helyes?
-
válasz
Tele von Zsinór #4869 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből
Még annyi, hogy ha kitöltöm, ha nem, akkor is továbbenged a form. Hogyan állítsam be azt, hogy ne mehessek tovább hibás beírás esetén?
-
válasz
Tele von Zsinór #4869 üzenetére
Ennyire egyszerű lenne? Kössz!
-
Tudnátok valami útmutatót adni egy egyszerű captcha elkészítéséhez? Olyan kellene, ami egy kérdésből áll, és egyféle válasz van hozzá. Nem tudom hogy keressek rá...
-
Adott egy textarea mező, amibe email címeket lehet írni, és adott szöveggel elküldeni. Hogyan lehetne kiszűrni a duplikált címeket, és limitálni számukat?
-
Volna itt egy kérdés:
Adott egy php-s print kód, és az általa kiírt szöveget be akarom színezni. Ha HTML kódba raktam, hibát írt ki. Akkor hogyan tudom megcsinálni?
Kösz!
-
válasz
Sk8erPeter #3707 üzenetére
Azóta már sonar küldött egy kódot, mindjárt ki is próbálom.
-
Van egy e-mail formom ( már működik is
), azonban egy valami hiányzik. Hogyan lehet azt megoldani, hogy elküldés után törölje a beírt adatokat?
-
válasz
Sk8erPeter #3670 üzenetére
Nem értek hozzá, ezért kérdezem.
Valahol volt ez a példa, az alapján csináltam meg a sajátom, és működik, csak a visszajelzés nem jó. E-Mailt elküldi.
-
válasz
ArchElf #3665 üzenetére
Akkor itt van az is:
<td><form name="form1" method="post" action="send_contact.php">
<table width="100%" cellspacing="5" cellpadding="3"><tr>
<td>Neved:</td>
<td><input name="name" type="text" id="name" size="50"/></td></tr><tr>
<td>Email:</td>
<td><input name="customer_mail" type="text" id="customer_mail" size="50"/></td></tr><tr>
<td width="16%">Tárgy:</td>
<td width="82%"><input name="subject" type="text" id="subject" size="50"/></td></tr><tr>
<td>Üzeneted:</td>
<td><textarea name="detail" cols="50" rows="4" id="detail"></textarea></td></tr><tr>
<td> </td>
<td><input type="submit" name="Submit" value="Küldés"/>
</td></tr></table></form></td> -
Lenne egy-két kérdésem
Adott egy mail form, működik is, csak annyit szeretnék benne, hogy amiután elküldte a szöveget, ne egy fehér oldalon fekete szöveg legyen, hanem a form helyett jelenlen meg a szöveg.
Tudtok rajtam segíteni?
Szerk:
Ez a php kód:
<?php
// Contact subject
$subject ="$subject";
// Details
$message="$detail";
// Mail of sender
$mail_from="$customer_mail";
// From
$header="from: $name <$mail_from>";
// Enter your email address
$to ='someone@somewhere.com';
$send_contact=mail($to,$subject,$message,$header);
// Check, if message sent to your email
// display message "We've recived your information"
if($send_contact){
echo "We've recived your contact information";
}
else {
echo "ERROR";
}
?>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest