Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby1980
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az ötlet nem rossz, de vannak különböző tartalmak, amik ip alapján változnak, pl a menü sem lehet mindig ugyanaz, mert adminoknak különböző dolog kell, és az oldalt böngészőbe írva is el kell érni, így ott nem lehet menü. Nyilván meg lehet oldani ezzel is, lehet hogy majd egyszer, ha lesz egy komolyabb fejlesztés és ráállok, akkor megcsinálom. Viszont ahova ez készül, csak ie-vel böngésznek, úgyhogy a frémes megoldás nem lehet annyira rémes.
Mellesleg a rém rendes család oldalát is csináltam, szövegszerkesztővel (tehát beírtam hogy <a href... stb, nem bíztam a wordben, mert túl nagy fájlt csinált, más meg nem volt jó, inkább forráskódban szerkesztettem.), mégis szóltak néhányan, hogy máshogy néz ki ie-ben, meg máshogy firefox-szal. A lényeg, hogy ez működik, persze a fejlődést nehéz kikerülni.
"Jó pap holtig vakul."
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest