- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok.
Készítek egy neveldét, de sajnos már az elején el akadtam.
A problémám a következő:
Meg kell oldanom azt, hogy a user etetni tudja az állatkáját.
Ehhez MySQL-ben letárolom azt, hogy a user az adott nap meg etet-e már az állatkáját vagy sem, ezzel azt akarom ki küszöbölni hogy egy nap csak egyszer lehessen etetni.Ehhez a következő kódot sikerült össze "hoznom":
$i=5;
if ($i==5)
echo "ma még nem ettél meg";
elseif ($i==10)
echo " ma már meg ettél";A kérdésem ezzel az lenne, hogy annál az ágnál mikor ki írja azt, hogy "nincsen meg etetve", hogy lehet úgy átalakítani, hogy annál egy újabb adatbázis művelet hajtódjon végre amivel megtörténik az értékek át állítása, és mikor már újra betöltődik az oldal akkor már a "meg etettél" ágra ugorjon a megjelenítés.
A mostani kódban felül adom meg az értéket én ezt ki tudom cserélni arra, hogy adatbázisból jöjjön az érték.
Csak sajnos az "echo"-s részt nem tudom át variálni úgy ahogy fentebb már le írtam.
A usernek az első ágnál egy link jelenik meg, hogy ha arra rá kattint akkor már végbe mennek az adatbázis műveletek, a második ág meg csak egy szimpla szöveg.Elnézést ha homályosan fogalmaztam.
Üdv: Meone.
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Gitáros topic
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Meta quest 3 128gb + kiegészítők
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest