Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby1980
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az ötlet nem rossz, de vannak különböző tartalmak, amik ip alapján változnak, pl a menü sem lehet mindig ugyanaz, mert adminoknak különböző dolog kell, és az oldalt böngészőbe írva is el kell érni, így ott nem lehet menü. Nyilván meg lehet oldani ezzel is, lehet hogy majd egyszer, ha lesz egy komolyabb fejlesztés és ráállok, akkor megcsinálom. Viszont ahova ez készül, csak ie-vel böngésznek, úgyhogy a frémes megoldás nem lehet annyira rémes.
Mellesleg a rém rendes család oldalát is csináltam, szövegszerkesztővel (tehát beírtam hogy <a href... stb, nem bíztam a wordben, mert túl nagy fájlt csinált, más meg nem volt jó, inkább forráskódban szerkesztettem.), mégis szóltak néhányan, hogy máshogy néz ki ie-ben, meg máshogy firefox-szal. A lényeg, hogy ez működik, persze a fejlődést nehéz kikerülni.
"Jó pap holtig vakul."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest