Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Nagyon OFF:
Sziasztok.
Nem tudom, hogy hova írhatnék ilyen kérdést, de láttam, hogy ez a programozás topic fut a legjobban.
A kérdésem pedig az lenne, hogy szeretnék elkezdeni tanulni. Nem tudom melyik nyelvet kéne választanom, nem is tudom, hogy pontosan melyikre is van nagyobb kereslet és melyiket érdemes teljesen analfabéta kezdőként elkezdeni megtanulni, hogy akár később komolyabb jövőm is legyen benne.
Az eredeti szakmámmal nem tudok mit kezdeni és szeretnék otthon leülni és elkezdeni tanulni. Nem tudom hol kellene kezdenem. Igazából bármi érdekelne. Akár webprogramozás, vagy játékfejlesztés. Olyat szeretnék, aminek jövője is van.
Esetleg tudna valaki segíteni ebben? Vagy abban, hogy melyik topicban érdemes ennek utánanézni és érdeklődni?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest