- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
DNReNTi #18023 üzenetére
Akkor már az is kiderült, hogy Java lesz amiben el lehetne helyezkedni ha megtanulom. Gondolom egyedül, otthon, munka mellett nem lehetetlen.
Esetleg ilyen munkáknál kérnek papírt az ember végzettségéről, hogy igen, ezt tudja? Vagy elég, ha gyakorlata van az embernek és szakértelme? -
szupermacs
veterán
Nagyon OFF:
Sziasztok.
Nem tudom, hogy hova írhatnék ilyen kérdést, de láttam, hogy ez a programozás topic fut a legjobban.
A kérdésem pedig az lenne, hogy szeretnék elkezdeni tanulni. Nem tudom melyik nyelvet kéne választanom, nem is tudom, hogy pontosan melyikre is van nagyobb kereslet és melyiket érdemes teljesen analfabéta kezdőként elkezdeni megtanulni, hogy akár később komolyabb jövőm is legyen benne.
Az eredeti szakmámmal nem tudok mit kezdeni és szeretnék otthon leülni és elkezdeni tanulni. Nem tudom hol kellene kezdenem. Igazából bármi érdekelne. Akár webprogramozás, vagy játékfejlesztés. Olyat szeretnék, aminek jövője is van.
Esetleg tudna valaki segíteni ebben? Vagy abban, hogy melyik topicban érdemes ennek utánanézni és érdeklődni?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest