Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
DNReNTi #18023 üzenetére
Akkor már az is kiderült, hogy Java lesz amiben el lehetne helyezkedni ha megtanulom. Gondolom egyedül, otthon, munka mellett nem lehetetlen.
Esetleg ilyen munkáknál kérnek papírt az ember végzettségéről, hogy igen, ezt tudja? Vagy elég, ha gyakorlata van az embernek és szakértelme? -
szupermacs
veterán
Nagyon OFF:
Sziasztok.
Nem tudom, hogy hova írhatnék ilyen kérdést, de láttam, hogy ez a programozás topic fut a legjobban.
A kérdésem pedig az lenne, hogy szeretnék elkezdeni tanulni. Nem tudom melyik nyelvet kéne választanom, nem is tudom, hogy pontosan melyikre is van nagyobb kereslet és melyiket érdemes teljesen analfabéta kezdőként elkezdeni megtanulni, hogy akár később komolyabb jövőm is legyen benne.
Az eredeti szakmámmal nem tudok mit kezdeni és szeretnék otthon leülni és elkezdeni tanulni. Nem tudom hol kellene kezdenem. Igazából bármi érdekelne. Akár webprogramozás, vagy játékfejlesztés. Olyat szeretnék, aminek jövője is van.
Esetleg tudna valaki segíteni ebben? Vagy abban, hogy melyik topicban érdemes ennek utánanézni és érdeklődni?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged