- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
DNReNTi #18023 üzenetére
Akkor már az is kiderült, hogy Java lesz amiben el lehetne helyezkedni ha megtanulom. Gondolom egyedül, otthon, munka mellett nem lehetetlen.
Esetleg ilyen munkáknál kérnek papírt az ember végzettségéről, hogy igen, ezt tudja? Vagy elég, ha gyakorlata van az embernek és szakértelme? -
szupermacs
veterán
Nagyon OFF:
Sziasztok.
Nem tudom, hogy hova írhatnék ilyen kérdést, de láttam, hogy ez a programozás topic fut a legjobban.
A kérdésem pedig az lenne, hogy szeretnék elkezdeni tanulni. Nem tudom melyik nyelvet kéne választanom, nem is tudom, hogy pontosan melyikre is van nagyobb kereslet és melyiket érdemes teljesen analfabéta kezdőként elkezdeni megtanulni, hogy akár később komolyabb jövőm is legyen benne.
Az eredeti szakmámmal nem tudok mit kezdeni és szeretnék otthon leülni és elkezdeni tanulni. Nem tudom hol kellene kezdenem. Igazából bármi érdekelne. Akár webprogramozás, vagy játékfejlesztés. Olyat szeretnék, aminek jövője is van.
Esetleg tudna valaki segíteni ebben? Vagy abban, hogy melyik topicban érdemes ennek utánanézni és érdeklődni?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest