- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
DNReNTi #18023 üzenetére
Akkor már az is kiderült, hogy Java lesz amiben el lehetne helyezkedni ha megtanulom. Gondolom egyedül, otthon, munka mellett nem lehetetlen.
Esetleg ilyen munkáknál kérnek papírt az ember végzettségéről, hogy igen, ezt tudja? Vagy elég, ha gyakorlata van az embernek és szakértelme? -
szupermacs
veterán
Nagyon OFF:
Sziasztok.
Nem tudom, hogy hova írhatnék ilyen kérdést, de láttam, hogy ez a programozás topic fut a legjobban.
A kérdésem pedig az lenne, hogy szeretnék elkezdeni tanulni. Nem tudom melyik nyelvet kéne választanom, nem is tudom, hogy pontosan melyikre is van nagyobb kereslet és melyiket érdemes teljesen analfabéta kezdőként elkezdeni megtanulni, hogy akár később komolyabb jövőm is legyen benne.
Az eredeti szakmámmal nem tudok mit kezdeni és szeretnék otthon leülni és elkezdeni tanulni. Nem tudom hol kellene kezdenem. Igazából bármi érdekelne. Akár webprogramozás, vagy játékfejlesztés. Olyat szeretnék, aminek jövője is van.
Esetleg tudna valaki segíteni ebben? Vagy abban, hogy melyik topicban érdemes ennek utánanézni és érdeklődni?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest