- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
szupermacs #18024 üzenetére
Szigorúan személyes tapasztalat: nem jellemző. Nem hátrány ha van, de kb senkit nem érdekel, és a fizetést sem befolyásolja. Tőlem még soha senki nem kérte, illetve én sem kértem, ha én ültem az asztal másik oldalán. Egyetlen dolog számít: a szakmai tapasztalat. Arra azért érdemes számolni, hogy bár nagy a kereslet a Java programozókra, pályakezdőként nehéz elhelyezkedni. Ha már van egy valamekkora tudásod, érdemes keresni gyakornoki pozikat, vagy programokat. Nyilván akkor nem az a szempont hogy rádszakadjon az aranyvonat, hanem, hogy legyen releváns tapasztalatod vállalati környezetben ne csak otthon "hobbiprogramozásban". Erre rá kell szánni az időt. Ha így sikerül lenyomni egy évet, akkor már eséllyel lehet menni junior pozíciókra.
-
pckownz
őstag
válasz
szupermacs #18018 üzenetére
Szvsz Python-t ajanlanek kezdesnek. Bar azert 1-2 evet nyugodtan raaldozhatsz a tanulasra, hogy meg is elj belole.
Ha belejossz a Python-ba, akkor ugy is latni fogod merre szeretnel tovabb mozdulni. Ha mindenkepp sok penzt akarsz, es ugy erzed jol fog menni a dolog, akkor java
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Autóhifi
- Autós topik
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest