- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
szupermacs #18024 üzenetére
Szigorúan személyes tapasztalat: nem jellemző. Nem hátrány ha van, de kb senkit nem érdekel, és a fizetést sem befolyásolja. Tőlem még soha senki nem kérte, illetve én sem kértem, ha én ültem az asztal másik oldalán. Egyetlen dolog számít: a szakmai tapasztalat. Arra azért érdemes számolni, hogy bár nagy a kereslet a Java programozókra, pályakezdőként nehéz elhelyezkedni. Ha már van egy valamekkora tudásod, érdemes keresni gyakornoki pozikat, vagy programokat. Nyilván akkor nem az a szempont hogy rádszakadjon az aranyvonat, hanem, hogy legyen releváns tapasztalatod vállalati környezetben ne csak otthon "hobbiprogramozásban". Erre rá kell szánni az időt. Ha így sikerül lenyomni egy évet, akkor már eséllyel lehet menni junior pozíciókra.
-
pckownz
őstag
válasz
szupermacs #18018 üzenetére
Szvsz Python-t ajanlanek kezdesnek. Bar azert 1-2 evet nyugodtan raaldozhatsz a tanulasra, hogy meg is elj belole.
Ha belejossz a Python-ba, akkor ugy is latni fogod merre szeretnel tovabb mozdulni. Ha mindenkepp sok penzt akarsz, es ugy erzed jol fog menni a dolog, akkor java
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged