-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
Pandimakaay #39838 üzenetére
Szia!
Nálam is ez van(OLED806) és másnál is, ahogy olvasom, akár csak az utóbbi 100-150 hsz-t.
Egy darabig nem foglalkoztam vele, mert van külön androidos boxom, amin filmezek, viszont elkezdtem (volna) használni a tv-n futó streaming alkalmazásokat, mert a médialejtszóm nem rendelkezik Widevine L1-gyel.
Prime Videó és Max előfizetésem van, azokon csinálja. Van, hogy csak röcög pár másodpercenként, van, hogy akár kép-hang elcsúszik egymáshoz képest, és mikor utoléri magát, akkor nagyobb akadás van.
Ezidáig csak a teljes újraindítás, vagy áramatalanítás oldotta meg, de az is ideig-óráig. Marad a virágbolt.Szerintem ennek semmi köze sem a wifihez, sem az 50/60 Hz-hez, simán csak fos a firmware(legfrisebb van fent)... Ezeken nem segítene az újraindítás.
-
lorinser
senior tag
válasz
Pandimakaay #39838 üzenetére
Nekem korábban a Skyshowtime csinálta, de egyszer jött egy frissítés és megoldotta.
-
Celtis
veterán
válasz
Pandimakaay #39819 üzenetére
Korábban hasonló problémáról írtam. #39778
Most alaposabban megnéztem. Az RTL+ on bizonyos foci közvetítések darabosak, mások jók. Másik márkán - nem droidos - jó. Talán ha a felbontást lehetne csökkenteni bírná a készülék. -
luikay
aktív tag
válasz
Pandimakaay #39817 üzenetére
Sajnos ennyit bír a hardver, nálam is hasonló problémák vannak 8303-on.
-
Alien!
senior tag
válasz
Pandimakaay #38776 üzenetére
A mozgásjavítást vedd visszább. Mivel becslésen alapul ezért hibázik, azt látod a képen!
-
törölt tag
válasz
Pandimakaay #37982 üzenetére
Plexen be lehet állítani a Settings > Player > Normalize Multi-channel Audio-nál hogy ne vegye le a hangerőt. Lehet hogy ez is elég. Meg volt még valami hangerő beállítás a Plexben. Ha van sávszélesség akkor a Kodi is jó.
-
stefi68
addikt
válasz
Nálam is 8505 van. Én az Android 11 frissítés után tapasztaltam ugyanezt, hogy jóval halkabbak a filmek a TV adásnál
Használj Vimu Playert. Annál ki lehet emelni a középső csatornát + lehet erősíteni a hangon 10-20-30-stb %-kal. -
migabi24
nagyúr
válasz
Ez csak az 5.1 miatt van, próbálj sztereo filmeket leszedni.
-
törölt tag
válasz
Én androidos tv-n wavelet apk-al oldottam meg. Abban van limiter. Laptopon is találsz hasonlókat, equalizer apo és valami free vst plugin ami tud kompresszorként működni.
-
chris-v
senior tag
válasz
Pandimakaay #37640 üzenetére
Gyakran nézek filmeket plex-ről, de mindnek jó a hangereje.
Nincs elállítva valami minőségre vonatkozó beállítás? Lehet lekonvertálja, mert úgy gondolja nem kompatibilis.De van plex topik, kérdezd ott meg, hátha tudnak okosat.
-
Gabor970
addikt
válasz
Pandimakaay #35862 üzenetére
de lehet, rádugsz a tv-re egy földi digitális vételre alkalmas antennát, kirakod az adó felőli faladra és nézed az ingyenesen foghatók közt levő M4-et DVB-T módon. Jó lesz a kép.
-
anrab
addikt
válasz
Pandimakaay #35862 üzenetére
Véletlenül nem sd adás?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Pandimakaay #35860 üzenetére
Digi kábel? Mert ha igen akkor a hiba nem a készülékedben van...
-
migabi24
nagyúr
válasz
Pandimakaay #32596 üzenetére
Első körbe kapcsold ki, aztán meglátod.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Pandimakaay #32591 üzenetére
Szerintem a mozgás javítás okozza, próbáld meg kikapcsolni.
-
Kroni1
veterán
válasz
Pandimakaay #30496 üzenetére
Alapból nekem se tetszett se a szín se a mozgás 58pus8505-ön.
Minden panel és szem mást kíván, de az enyémen ez van tévéadásoknál, néhány dolgot angolul irok mert nem tom magyarul hogy van, mivel angol nyelven használom a tévét:
Kép: personal
szín 65
contrast 100
élesség 3
fényerő 60
adv:
color enhancement off
gamut wide
temp normal
contrast off
hdr upscaling on
dynamic cont off
video contrast 100
light sensor off
gamma 0
sharpness on
pict clean off, off
motion pure cinemaAztán hogy neked mi jön be az kérdéses, nézd meg még az isf profilokat, azok is egész jók..
-
alaves
addikt
válasz
Pandimakaay #30496 üzenetére
A TV 'csatornainformáció' opció mit ír ki? Jelerősség? Jelminőség? Többi adat?
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Pandimakaay #28913 üzenetére
Beszéltem a Netflix supporttal.
Ott azt javasolta, hogy áramtalanítsam a TV-t. Ha van rajta power gomb azt nyomja meg 5 másodpercig. 1 perc után kapcsoljam be. Ha a power gomb nem elérhető, akkor 5 percig legyen áramtalanítva a TV bekapcsolás előtt. Én még nem tudtam hosszabban tesztelni, de hátha segít. -
anrab
addikt
válasz
Pandimakaay #28907 üzenetére
Esetleg másik wifi csatorna. Lehet túl sokan lógnak rajta.
De a kábel a tutit. -
dino_m
senior tag
válasz
Frissítés után csináltál Gyári beállítást vagy TV újrahangolást?
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Pandimakaay #28913 üzenetére
Ami további furcsaság, hogy a Twitch és a Youtube nem csinálja, ott folyamatos a stream.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Nálam is laggol a Netlix és az HBO Go. A kép megáll, de a hang és a felirat megy tovább. Majd pár másdperc után a kép behozza a lemaradást.
Próbáltam vezeték és vezeték nélküli hálozaton de akad.
Volt TV restart, app reinstall.
Másik eszközön (PC, telefon, tablet) hibátlan a lejátszás.
Korábban ment hibanélkül másfél évig.
TV-n a legfrissebb szoftver van, de az előzővel is produkálta a jelenséget.
Külföldi oldalakon nem találtam eddig megoldást. -
anrab
addikt
válasz
Keress másik lejátszót.
Első körben. -
MEXX_85
tag
válasz
Pandimakaay #28143 üzenetére
-
anrab
addikt
válasz
Pandimakaay #27864 üzenetére
Nálam a képernyő kitöltése, mindenhová jó.
Nem kell állítgatni. Sajnos a régi filmekhez nem mindig jó mert van hogy csak szét húzza oldalra. Na ott kell az eredeti és akkor 4:3 lesz, két csíkkal az oldalán. De ilyet már eleve nem szoktam nézni. -
anrab
addikt
válasz
Pandimakaay #27859 üzenetére
Értem és fogalmam sincs mi lehet.
Nem találkoztam tv adásnál még ilyennel de még a fórumba se nagyon volt róla szó 2009 óta. -
dino_m
senior tag
válasz
Pandimakaay #27859 üzenetére
És miről megy a Viasat 6? Parabola beltéri, IPTV box, stb... ?
-
anrab
addikt
válasz
Pandimakaay #27856 üzenetére
Hát a mostani reklámok eredeti képaránya biztos nem 4:3 hogy le legyen vágva a két széle. Néha van amelyiknél alul felül van fekete sáv de azt ritkán látni.
Nehéz így látatlanban. -
anrab
addikt
válasz
Pandimakaay #27849 üzenetére
Szerintem benne van magában a képbe amit küldenek adatot. Vagy a beállításaiban ugrik vissza? Mert akkor szoftver hiba.
-
Digitalis
senior tag
válasz
Pandimakaay #27784 üzenetére
Nálam a "Film" stílus jött be a legjobban, egészen korrekt, de vannak ott más, illetve egyéni sémák is, próbálgatni kell.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Pandimakaay #27784 üzenetére
Filmstilusok-Egyéni-Natural Motion
Ott pedig próbálgasd állítgatni. -
Digitalis
senior tag
válasz
Pandimakaay #27754 üzenetére
link. :)
-
Digitalis
senior tag
válasz
Pandimakaay #27754 üzenetére
Ezen a héten felraktam egy csomót, biztos van közte olyan. vagy itt link Nálad valami gond van a sarkában?
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Pandimakaay #27742 üzenetére
Persze, h hiba. Nekem IPS- ként trágya. 21:9.képarányú filmnél szép nagy bevilágítós foltok vannak. Szégyellheti magát a Philips. Nem fotózom. Szomorú vagyok. Nem cseréltetem ki, mert ugyan ilyet, vagy még rosszabbat hoznak ki. A továbbiakban passzívan szemlélem a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged