Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
belashx
üzenetére
Dehogy volt, ígérte a szervíz, hogy a kiküldi a fejlesztőknek, logoljam le a jelenséget, egyeztessünk. Küldtek vmi béta fw-t, semmit sem javított. Végül addig csesztettem őket, meg jóváírták az egész tévét. Viszont ha ez a probléma ennyi év/széria után is jelen van(visszajön), akkor az nagyon nagy baj.
-
blakey
titán
válasz
belashx
üzenetére
Igen, tudom, olyan érzés, mintha egyedül lennél, és sajnos kevesen veszik észre. Nekem egy Sonyval is volt ilyen gondom, minden bekapcsolás után rossz profilt állított be magának (pedig név szerint jó volt), ami egy bemenet változtatás után rendbejött. Mindez jelentve, 2,5 év alatt nem sokat haladtak előre, sajnos néha valami beragad és nem onnan nehezen lépnek tovább.
-
Alien!
senior tag
válasz
belashx
üzenetére
Jáájj. ez kisértetiesen hasonlít a régi Netflix trükkre ami nálam is volt annó 7304-en. Annyi, hogy az egy 8bites 300nites panel volt, amin csak így volt színhelyes hdr-es kép. Oled 806-on ennek rohadtul nem kéne lennie, nálam 805-ön szerencsére még nem jött elő.
-
blakey
titán
válasz
belashx
üzenetére
Azért nem olvasol ilyen hibáról, mert sokan észre sem veszik. Nekem is volt ehhez hasonló problémám, talán az oled topikban említettem. Jeleztem a Philipsnek is, nem foglalkoztak vele. 3 évig használtam, utána másik márkát választottam. Tudom miről írsz, próbáld leszűkíteni a lehetséges okokra, lehet, hogy valamilyen beállítás okozza. Talán egy gyári visszaállítás is megoldás lehet. A TV a gond, nem a külső eszközök.
-
-igu-
veterán
válasz
belashx
üzenetére
Nem mondom, hogy fosch a tv, dehogyis. Csak az első próba nem hozta az elvárásokat, van még tekergetnivaló. Csak épp nem szívesen tekergetek olyasmit, amit nem ismerek. Ezért vagyok itt fárasztani titeket.
Egyébként a problémák, amik előjöttek, messze túlmutatnak a masterelés hiányosságain. -
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest