-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
belashx #39338 üzenetére
Dehogy volt, ígérte a szervíz, hogy a kiküldi a fejlesztőknek, logoljam le a jelenséget, egyeztessünk. Küldtek vmi béta fw-t, semmit sem javított. Végül addig csesztettem őket, meg jóváírták az egész tévét. Viszont ha ez a probléma ennyi év/széria után is jelen van(visszajön), akkor az nagyon nagy baj.
-
blakey
titán
válasz
belashx #39338 üzenetére
Igen, tudom, olyan érzés, mintha egyedül lennél, és sajnos kevesen veszik észre. Nekem egy Sonyval is volt ilyen gondom, minden bekapcsolás után rossz profilt állított be magának (pedig név szerint jó volt), ami egy bemenet változtatás után rendbejött. Mindez jelentve, 2,5 év alatt nem sokat haladtak előre, sajnos néha valami beragad és nem onnan nehezen lépnek tovább.
-
Alien!
senior tag
válasz
belashx #39335 üzenetére
Jáájj. ez kisértetiesen hasonlít a régi Netflix trükkre ami nálam is volt annó 7304-en. Annyi, hogy az egy 8bites 300nites panel volt, amin csak így volt színhelyes hdr-es kép. Oled 806-on ennek rohadtul nem kéne lennie, nálam 805-ön szerencsére még nem jött elő.
-
blakey
titán
válasz
belashx #39333 üzenetére
Azért nem olvasol ilyen hibáról, mert sokan észre sem veszik. Nekem is volt ehhez hasonló problémám, talán az oled topikban említettem. Jeleztem a Philipsnek is, nem foglalkoztak vele. 3 évig használtam, utána másik márkát választottam. Tudom miről írsz, próbáld leszűkíteni a lehetséges okokra, lehet, hogy valamilyen beállítás okozza. Talán egy gyári visszaállítás is megoldás lehet. A TV a gond, nem a külső eszközök.
-
-igu-
veterán
válasz
belashx #35480 üzenetére
Nem mondom, hogy fosch a tv, dehogyis. Csak az első próba nem hozta az elvárásokat, van még tekergetnivaló. Csak épp nem szívesen tekergetek olyasmit, amit nem ismerek. Ezért vagyok itt fárasztani titeket.
Egyébként a problémák, amik előjöttek, messze túlmutatnak a masterelés hiányosságain. -
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged