- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Ha rendes DV streamet akarsz nézni akkor Disney+ -on a NatGeo-s doku filmeket nézd.
Vagy Netflixen Our Planet 1-2 évad, 6 Underground.Avatar pont el van cseszve...
Első része festmény szerűen lett felskálázva 4K-ra és rárakták a kamu DV-t. Második rész bár valós 4K de azon is kamu DV van! Statikus DV-t raktak rá ami kb semmit sem ér.
Annál jobb a lemezen HDR10-es kiadása. Vagy "szerezd be" a Resolve által mért és generált Avatar 2 DV-t. Az már valós DV! -
törölt tag
Végülis lehet lazán is kezelni, ki is próbáltam az új frissítést, eddig jó. TPM211EA_R.101.001.004.105
Bár itt panaszkodnak, optikával nekem is jó lesz ha megint probléma lenne a hanggal.Ha nem lesz jó visszaállok aztán keresek valamit amivel le tudom tiltani az authorize.nettvservices.com, firmware.nettvservices.com, deviceportal.nettvservices.com urleket. Talán a blokada működhet.
-
törölt tag
TPM211EA_R.101.001.003.223 utáni frissítésekkel eltűnik a hangerőszabályozás lehetősége 10-15 perc után fejhallgatókimenetet használva, azóta sincs javítva a hiba, frissítés nélkül viszont folyamatosan dobálja a frissítés párbeszédablakot amit egy óvodás is elindíthat akaratlanul.
Nehéz visszarakni ezt a verziót. A "Beállítások" overlay lehetőségét kikapcsolva eltűnik ugyan a frissítés párbeszédablak, de elindul a Philips logós képernyővédő. A Tv System UI overlay engedélyét megvonva nem indul el a képernyővédő, de a beégésvédelem sem működik, ez garanciavesztést vonhat maga után.
Nem kell több Philips.
-
törölt tag
48OLED806 - Ki lehet kapcsolni valamelyik core app android overlay engedély tiltásával a frissítés popupot, de onnantól elindul a philips logo lejátszás közben, mert elvileg fel van dobva egy dialog amit leokéznék és úgy veszi hogy nem reagáltam, tehát képernyővédő indul...
A képernyővédőt is ki lehet lőni hasonló módon, de akkor nem megy a beégésvédelem se, mert azt is overlay-jel oldja meg...
De nem akarom frissíteni, mert az új firmwarenél eltűnik a hangerő UI fejhallgatókimenetet használva. Örülök hogy sikerült visszatenni a régit, még ha újra be is kellett mindent állítani.
Viszont találtam kalibrálást, a d65 egész jó, a d60 nálam furán bandingol szürkeárnyalatnál, vagy valamit elrontottam az adatbevitelnél...
-
Hmmm1
aktív tag
Erre valami? Kikapcsoltam közbern a automata telepitést, ignoráltam is egyelöre, ma szépen feldobta hogy telepitené, mondom majd később.
Azt lattam kijött mindenféle frissítés, de a német blogon se láttam érdemleges infót. OLED806-ra, vagy itt látob többeknek sima 4k tvre jött, de lehet ugyanaz amúgy?
Miket tud ez?
-
Alien!
senior tag
"Éppen castoltam volna tv-re egy régebbi pc-s játékot : D És nem akartam volna hdmi kábellel szarakodni...
Sikerült is a cast, jól is nézett ki, csak nyilvan a 1-2 másodperces késés miatt játszhatatlan volt a dolog: d így toltam tovább a laptopon: d"pár alternatíva amihez van natív app a playen és minimális késleltetéssel, kiváló minőségben működnek (bár ez utóbbi hálózatfüggö):
- steam link
- moonlight (ez megy gyári Nvidia gamestreammel és Sunshine szerverrel is). -
Hmmm1
aktív tag
Szóval a lényeg. Philips OLED806 - rohadtul mindenhova más beállítás kell és ahova azt gondolnád, hogy na ha itt bevált TV adásnál, vagy Netflix akkor jó lesz amoda is. De nem. Egy jól beállított 1080p-s Netflix beállításai nem felelnek meg egy "HD" tv adás beállításaihoz. Stb.
És pedig nem SDR vs HDR-ről közti ugrásról beszélünk.Szóval ahogy a tesztekben is írták, jó nagyon a képe a tv-nek, de állítgatásra szorul jócskán, amit az update nálam most újra megbolygatott.
-
Kroni1
veterán
Miért kell neked ennyire a cast? Mi az amit onnan nézel? Ez kb. csak ilyen félmegoldás alkalmi használatra. Ha van valami jobb NAS, vagy szervergép sokkal jobb egy Plex vagy bármiféle hálózati lejátszó app és arról behivni a tartalmakat. De még egy tévére rádugott HDD is..
-
anrab
addikt
Nem úgy volt hogy eladod? Még mindig csak nyűglődsz vele.
2009 óta még nem találkoztam olyan fw-rel ami nálam elrontott volna valamit. Nem mondom hogy nem fordulhat elő.
Chromecast van minden Android tv-ben.
Elindítod mobilon, ráböksz a kis tv ikonra és már megy is a tv-n.
Laptop vagy pc-t már leírták. Chrome-ot elindítod, lejátszás tv-n.-megtalálta utána leteszed tálcára. Bármit átküldhetsz.
Hol itt a probléma? -
sub71
aktív tag
Nem értem, amit írsz:
"Na de úgy unblokk az egész Philips-es hozzáállás vicces, eredményes, igazi új feature-ös updatek nincsenek, random dobálnak ki valamit félévente kb. Nincs kétéves tv és elvileg prémium széria, aztán jah..."
Ha van egy tévéd, aminek semmi nyüge nincs, akkor miért várod a frissítést, és miért futtatod le egyből? Komolyan érdelel, milyen új feature-öket vársz? Mi az, amit eddig nem tudott, és Te szeretnél??? Csak a biztonsági frissítések fontosak, az is inkább egy mobilon... Szerintem....
-
Alien!
senior tag
"Bár valaki ezt írta. Kérdezem én: mikor/miért lenne, van jelentősége belső android lejátszóknál a 50hz-nek? "
hát valszeg köze van hozzá, pl a Skyshowtime nálam oled805-ön szétszaggatja képernyőt, akkorákat ugrál. Kb a Netflixen kívül mindegyik streamnek van valami nyűgje.
-
echterion
nagyúr
Miért tetted amúgy fel? Nekem is talált vásárlás után a 8807-hez egy update-et, de pont a te esetedtől tartva nem raktam fel. Hibát nem találtam a rendszerben, így nem látom szükségesnek.
A régi majd' 7 éves android-os Philips tv-m után igazi felüdülés ennek a sebessége, az, hogy bekapcsolás után rögtön tudok menübe lépni meg műsorújságot nézni meg csatornát váltani, kész gyönyör.
-
rainman72
nagyúr
Igazából nem olvastam végig mit írtál sorry
De ha röviden leírod mit kell megnéznem ami zavaró lehet akkor rátekintek az enyémen.
Igazából nem veszek észre semmi hibát a tv-n és ez nagyon ritka manapság.
Persze ehhez az is hozzá tartozik hogy nincs kihasználva minden funkcíója például nem nézek már letöltött filmeket csak stream megy rajta az is ritkán.
Bekapcs.aztán müködik nem is igazán nyúlok a beállításokba régóta. -
MadMancs
veterán
Play áruházból letölthető a teljes ertékű Kodi. Kodi néven találod. Tök felesleges mokolt verziókat APK ból használni.
Hálózat. Nekem SMB megosztás van a szervernek kinevezett PC-n (így elérem laptopról és telórol is).
Kodiban SMB forrást adtam hozzá.
Elérés //PCNEVEvagyIP/MEGOSZTÁSNEVE
Felhasználónév: PC felhasználó
jelszó: PC felhasználó jelszava. És voilá. -
Alien!
senior tag
Akkor neked tévében inkább ajánlanám a Samsungot illetve az LG-t. Ott ilyen gondod biztos nem lesz. Ha beírod a keresőbe a lejátszó appokat, akkor a zérónál kicsit kevesebb eredményt fogsz kapni. Sőt igazából ott mindenre is lóf*sz alternatíva van.
Amúgy a Kodi messze az egyetlen igazán mindenes lejátszó, ami az alapjaitól tévére és távra van optimalizálva, és amit a végtelenségig lehet bővíteni. Én még akkor kezdtem használni amikor XBMC néven futott.
-
MadMancs
veterán
Hogyha nem érdekel amit ír bárki minek kérdezel?
Kodi az egyik legjobb medialejászo. Mindent IS tud. Mindent is lejátszik.
Hogy néz ki? Ezer + 1 skin létezik hozzá amivel kb úgy át lehet szabni hogy rá se ismersz hogy az Kodi.
Hogyha te nem értesz hozzá az nem az app hibája.
Egyébként meg egyik nagy előnye hogy alapból egy minimalista letisztult felület. De ha neked csilivili f@szságok kellenek, az is megoldható vele. -
bnorci71
addikt
mi a bajod a Kodival?
Tudja amit kel lejátszik, mindent ?
Igen
Lehet a Plex csili-vili ,de nekem a Kodi akkor is jobb.
Nem kel nekem borítókat betölteni meg tipusonként rendezni a filmeket tudom én mi hol van.
Plex ha nem úgy van elnevezve a sorozat meg abba a mappába ahogy a programozó eltervezte nem találja meg. -
DarkChild
senior tag
Tegnap sorozatnézés közben nekem is bedobta, hogy van új update, viszont nem kérdezte, hogy akarom-e, csak kijelentette, hogy stand-by módban telepíti, úgyhogy gondolom éjszaka meg is csinálta
(Kikapcsolás után láttam, hogy a külső ethernet-sticken nagyon villog az adatforgalmat jelző LED, szóval feltételezem akkor töltötte le.)
Mondjuk én csak BT fejhallgatóval nézem este a TV-t, szóval engem nem zavar, ha (átmenetileg) elcseszi a beépített hangszórótNa majd este lecsekkolom van-e valami szembeötlő változás.
-
MadMancs
veterán
Hát a SAT aljzatba ne nagyon próbáld csatlakoztatni.
1, nem működne, mivel az a DVB-S tuner csatlakozója, koaxon meg DVB-C jön.
2, ott valóban van feszültség, mert LNB nek ad fel áramot a működéshez. Szóval egy jól sikerült rövidzárlattal tunert/alaplapot is kinyírhatod.
-
Degeczi
nagyúr
Kábelhálózaton mindennapos, veszélytelen jelenség. Nem is elsősorban emiatt, hanem a földhurok megszüntetése miatt szoktak beiktatni ilyen leválasztót - ami egyben persze ezt a feszültséget sem engedi át. De pusztán emiatt fölösleges, nincs vele gond.
-
MadMancs
veterán
Kellemetlen érzés az tény de ne parázz rá feszültség van de áramerősség szinte zéró. Nem veszélyes csak kellemetlen. Ahoz hogy TV-n tudd nézni box nélkül, nem elég hogy csak átdugod koax, STB helyett kell kérned egy mediacardot is. Különben csak pár csatorna fog működni ami nem kódolt.
-
RVR400
veterán
Vimu, Nova Player, a DV-t játszla le alapból, én a Vimut jobban bírom. Mondjuk nekem fura, én a DV-t valamiért nem bírom, szóval maradok a HDR-nél (65PUS8506).
A tévén hangszóróival, és nem atmos képes hangrendszerekkel semmit sem fogsz érzékelni belőle, csak azt, hogy van hang.
Viszont a múltkor felvetettem egy kérdést, hogy van-e olyan lejátszó program, ami tudja az atmost kezelni, mert sem a Vimut, sem a Novát nem tudom rávenni, hogy az atmosos hang tényleg az legyen, de nem kaptam választ.
-
chris-v
senior tag
Ajánlom a Plex-et.
Felteszed pc-re a plex szervert, tv-re meg a kliens app-ot. Nem kell usb-t dugdosni a tv-re és szépen visz minden formátumot. Nem kell lejátszókkal vesződni, és szépen kigyűjti a filmek és sorozatok infóit is, így a tv-n szépen tudsz lapozni a tartalom között, mintha csak mondjuk egy Netflixet lapozgatnál. -
chris-v
senior tag
Ha olyant töltesz le amiben benne van a HDR és a DV is, akkor mindig csak HDR-t fogja lejátszani. Szerintem inkább tömörítési hiba, mint a tv hibája. Én ezért csak olyan tartalmat szerzek be mindig, ami csak DV és nincs benne más. Nagyjából most már szinte minden filmből és sorozatból van ilyen változat.
Hanggal nem foglalkoztam, de ha a hangsáv valóban DA akkor a tv ki írja alul, ha nem, akkor nem írja ki. Szintén lehet tömörítési hiba is, ha nem az, sok szemét van fent mindenféle önkéntes videótömörítőtől. -
blakey
titán
nekem HDR-t ajánl fel csak. Hogy lehet választani ilyenkor? - sehogy. A Dolby Vision nem egy darab cucc, sok profilt foglal magába, tehát attól, hogy valami Dolby Vision, még nem biztos, hogy a nálad lévő készülék abban fogja lejátszani, ez értendő TV-re, lejátszóra egyaránt. Amennyiben a lejátszó DV-ben küldi tovább, akkor a TV abban fogja megjeleníteni. Hosszabban erről nem írok, nézz utána a Dolby Vision-nek, mint fogalomnak, nagyon összetett és egyben "átb@szos" formátum, nincs a piacon olyan lejátszó ami 1:1-ben, minden Dolby Vision le tudna játszani, kell ilyen-olyan lejátszó és ha szerencsénk van, akkor azok lefedik az összes DV formátumot.
Külső lejátszót támogatom, így a TV-kre telepíthető lejátszókból inkább nem ajánlok semmit. -
blakey
titán
Értem a problémádat, azt nem értem, hogy te miért nem érted, érted?
Úgyis eladod a TV-t, majd a másikkal másképp szenvedsz.
A Philips TV-den semmilyen módon nem használnám az egyéni/személyes módokat, mert azok nehezen ellenőrizhetőek és csak akkor éri neg, ha minden bemeneten, minden beállítás le van írva, egyéb esetben célszerűbb egy előre beállított módot szerkeszteni és akkor az lesz a jól működő, kép és hang esetében is.
Esetleg hibás az FW? Nézz utána a neten, hogy miért nem menti el, mert annak működnie kéne, én ha beállítok egy hangmódot az adott bemeneten, akkor az úgy is marad. -
blakey
titán
-
blakey
titán
Telefonokon, tableteken és egyes boxokon "telefonos" Android fut és van az ún. Android TV ami nagyképernyőre, távirányítóra optimalizált változat, de nem csak és kizárólag TV-n futó OS, ugyanúgy lejátszókon futó OS is lehet, és amíg pl. egy lejátszón jól működik, sőt, ott sokkal jobban működik, addig egy TV-n nem biztos. Frekvenciaváltás a lejátszókon lesz, Chromecast, Shield TV, Shield TV Pro és még olyan eszközökön amik megvették a gyári Android TV-t. Tehát az Android 12 nem biztos, hogy a TV-n futó rendszeren megváltás lesz.
-
Zsadi
őstag
Ez mind olyan dolog, amit a "vájtszeműek" néznek, sasolnak, vesznek észre. Az átlag felhasználó leül, nézi, és gyönyörködik.
Én is hiába mondom, mutatom, nem érdekli őket.
Ahogy blakey is írta külső eszköz, licencelt. Nálam egy Shiled kezeli az appokat, külön külön beállítva az adott frekvencia az automata fps váltáshoz. Filmekhez meg egy Amlogic box Kodival.
De mint írtam, őket ez nem érdekli, simán nézik a tv-n a streaming dolgokat. Addig sem vesznek el a táviránytók között. -
blakey
titán
Miért, én mit írtam? A saját rendszerén a TV nem vált frekvenciát, viszont az appok az adott rendszeren másképp, azaz jobban vagy rosszabbul optimalizáltak, pl. egy Netflix akár lehet rosszabb a Disney+-hoz képest. Netflixet miért nem tudod kikerülni? Külső eszközön jobban működhe.
Illetve a belső forrásnál más pulldownt használ, mint külsőnél, ezért jobb utóbbinál. Ez se mindegy, de hát ez van. - ha külső eszköznél megfelelő az fps-váltás, akkor a lejátszás gyakorlatilag tökéletes, az fps-nek megfelelő a megjelenítés, nincs átalakítás, ahogy a belső, vagy fix fps esetében. -
blakey
titán
Ebben mi az érdekesség? A TV-k saját rendszerükön nem váltanak fps-t (a 12-es droiddal sem fognak), korábban írtam "pulldown"-t alkalmaznak, azaz, a 60Hz-re alakítják az anyagokat, ez 23,976, 24, 29,97 és 30 fps esetében nem akkora gáz, de 25 és 50 fps esetében már erősen érzékelhető.
Az Android 12 külső, Androidos eszközökön talán jól fog működni, de TV-ken továbbra sem lesz fps-váltás. Külső eszközzel ezek a problémák minimálisra csökkennek. -
Alien!
senior tag
hát nem tudom, nekem a videóból annyi jön le, hogy a Philips interpolálása törekszik a folyamatos képre, a Panájé egyáltalán nem. Úgy nem nehéz kevesebb artifactot mutatni, hogy a bonyolultabb jeleneteknél visszavesz a képkockákból (kvázi rángat). Jelenleg a tech itt tart, nagyobb javulást valszeg a valódi AI alapú hozhat, de ott még PC-s oldalon is 3080-as vga kell még csak egy 1080p-hez is....Szerintem a Philips megoldása az egyik legjobb. Mint ahogy az oledjei is. Az meg hogy a birka mint mond a MM-ban (tisztelet a kivételnek) az ne legyen mérvadó, mert egyrészt vannak cégek akik sokkal jobban nyomják marketinget és ezáltal érdekeltté te$zik az eladókat is, másrészt sokszor nem is értenek hozzá. Múlkor örültem hogy láthatok egy 8807 tévét demózni az euronicsban, jobb felső sarokban ott volt a képen a logó, de kifejezetten kiábrándító képe volt 100hz-hez képest. Mire kiderült, hogy a tévé a 85XX széria csak a 8807 demóvideóját pörgették rajta. Ehhez csak gratulálni tudok
-
blakey
titán
Nem most kezdtem foglalkozni a mozgásmegjelenítéssel és óvatosan bánok az olvasottakkal is, mert attól, hogy AVforums-on olvasol valamit, nem jelenti azt, hogy vérprofik, azért néha ők is melléfognak, nem tudják a pontos okot, stb.
Nem letölthető lejátszóról beszélek, hanem külső, fizikai lejátszóról.
Továbbra is azt írom, hogy neked helyszíni segítségre van szükséged, mert így nem fogod megérteni a dolgokat és csak "vergődsz két hiba között".
-
-
blakey
titán
A mozgás megjelenítéséhez azért sok mindennek köze van, a képjavítók is befolyásolják, tehát nem csak 2 dolog van ami beleszólhat. Ha rossz irányba viszed a csúszkát, ami pl. egy adott képkockasebességnél neked tetszik, az valószínűleg a többit teszi tönkre, tehát tudnod kell, hogy melyik az a beállítás ami általánosságban jól működik. Hosszú ideje használok, foglalkozok a képi megjelenítéssel, van egy szint ahonnan már nincs tovább, tehát kár tovább keresni a megoldást, mert annyi, nem lehet tovább javítani, ha azt a szintet megérted és elfogadod, akkor "boldog TV-zésben" lesz részed, ha nem akarod elfogadni, akkor problémás lesz. Egy videóból te nem állapítod meg, hogy a szemednek a valóságban milyen a mozgás, azt látod, amit az adott fps-en, az adott beállítások mellett, két készülék hogyan viszonyul egymáshoz és rád van bízva, hogy elfogadod, hogy mit kéne látnod (az elmondottak alapján), vagy amit látsz az már neked elég. Jó TV-d van, csak tudnod kéne a megfelelő beállításokat, én pl. nem használom az egyéni módot és nem használom a TV-k lejátszóit, nálam alap, hogy külső lejátszót használok, tehát ha te a Tv lejátszójával látod a hibákat, akkor még egy lyan dolog amit talán meg kéne értened, a TV-k saját rendszeren belül nem váltanak fps-t, ún. "pulldown"-nal oldják meg a simább mozgást ami azt eredményezi, hogy gyors oldalmozgásoknál durvábbak a hibák.
-
blakey
titán
Már írtam a megoldást, kérd a helyszíni segítséget, olyan szakemberre van szükséged aki el is magyarázza a miérteket és utána valószínűleg másképp fogod nézni a dolgokat. Sz@rrá tologatod a csúszkákat mindenféle tudás nélkül és még azt sem tudod, hogy a 24fps, hogy jelenik meg egy TV a 60fps-sel szemben. A 24fps-nek vannak "filmszerű" akadozásai, ezt semmivel sem fogod kiküszöbölni, tehát meg kell tanulnod, hogy mi a hiba és mi a természetes ebben a "szakmában". Az egyik legjobb mozgásmegjelenítéssel rendelkező TV-d van, ne cseszd el azzal, hogy orrba-szájba állítgatod mindenféle tudás nélkül.
-
kchris78
veterán
sajnos csak most olvasom hozzaszolasod. En 320korul vettem 3 eve kb egy szinten 65-os de quatum dotos keszuleket. Az eredeti ara 800-nak volt beallitva ami irrealisan magas volt akkor is, nem veletlenul nem vitte el senki, mondjuk nem amoled de ahhoz kepest jo oarameterei voltak. Azota rendben teszi a dolgat, nem volt vele semmilyen problema. Szinten media (mammut).
-
anrab
addikt
Az energia takarékos, környezeti fény és ha van benne szemkímélő mód, kapcsold ki. Ps5-öt meg játék módba használd. Állítsd be ahogy kell. Menj végéig a folyamaton. Fiam mikor megvette a ps5-öt itt nálam állította be először. Pazar volt.
Magyarországon nincs 1080p tv adás. Max. 1080i. A p sokkal szebb lenne. Sőt, ha nagyobb sávszélességgel adnák és nem ilyen alacsonnyal biztos leesne az állad. 4k-t meg ne is várd. -
blakey
titán
Egy videó alapján, ami ráadásul egy TV-adást közvetít, nem érdemes elemezni, fontos, hogy a monitorod is kalibrált legyen, akkor már közelebb lennél a valódi képhez. De, abban nem tévedsz, hogy ha megveszed, majd kicsomagolod, és elkezded a beállításokat, akkor erősek lesznek a színek, túlvezérelt (ráadásul, már az elején is van lehetőséged visszavenni, mert állítható a szaturáltság is), viszont ez elmúlik, helyreáll a rend. Minden gyári állapotba való állítás után ilyen lesz. Tudom, mert már túl vagyok néhány ilyen helyzeten és már megemlítettem a fórumon is.
-
Hmmm1
aktív tag
806 HDTVtest reveiwba belenéztem imént:
https://youtu.be/Evcorn5lggk?t=241
Itt is csak én látom túlszaturáltnak a fickó bőrszínét, ott jól látszik nem? Vagy a videó elején - a fickó szokásos James Bond filmes jelenetnénél: miután azt mondja, hogy kalibrálás után a színek EXCELLENT!
https://youtu.be/Evcorn5lggk?t=79
Nagyon erősek a színek... vicces, hogy ez most tünt fel csak :/ 756-nal nem vagy nem tudom, aztán most meg ezt látom itt is : d Lehet megszoknám, meg beallitanám, csak igy kicsit megneheziti ez, hogy most legyen, vagy jó ez a sima 4k uhd philips 2018-as tvm : d
-
Bogyi007
veterán
Nem tudom hogy mennyi idő átlagosan egy MM nyitvatartási ideje és hogy nyitás után mikor kapcsolják be, záráskor meg ki a tévéket, de ha napi 10 üzemórát számolok, akkor közel 170 napról beszélhetünk 12 üzemóránál 140 napról...
És az üzleti módban - ha jól tudom - fel is csavarják a fényerőt, kontrasztot stb, ami szintén esetünkben nem a javunkra válna később...(Persze naptárilag 70-ről van szó, de az azért igencsak extrém használat lenne otthoni körülmények között)
Én kiindulva abból hogy a hazavitel után már esik az ára és hogy ennyit üzemelt már én igencsak megkérnék egy 20 de talán 25%-os kedvezményt is a készülékre...
-
Degeczi
nagyúr
Ráguglizva itt a magyarázat
-
-
PainKiller13
őstag
-
anrab
addikt
Ahol kikapcsolod, bekapcsolásnál az jön be a bekapcs. gombbal.
A home gombbal be is kapcsolhatod és akkor a home képernyő jön be. Értelem szerűen a tv gombbal bekapcsolásnál a tv indul.
És azt hiszem a dedikált gombokkal történő bekapcsolásnál meg azok jönnek amihez való. Nekem le vannak tiltva azért csak azt hiszem de majdnem 100@%
A dedikált gombok funkcióját meg is változtathatod. -
blg
senior tag
ez a képernyőelrendezés nem biztos, hogy csak Android/Google TV verziótól függ!
Van egy Android TV 9-es Xiaomi Mi TV Stick-em, aminek a kezdőképernyője ugyanúgy néz ki mint a #35934 [link] -ben berakott Philips TV képernyőkép.Elvittem ezt a sticket egy svájci utamra, és rákötöttem a hotel TV-jére és wifijére, és ott a #35945-be berakott kezdőképernyő fogadott. Aztán hazajöttem, és itthon visszaváltott a stick a régi kezdőképernyőre.
-
sub71
aktív tag
Ha bekapcsolom, a tv adás jön be alapból. Ez a launcher a home gomb megnyomásával jön csak be és kitakar mindent, bár nekem ez nem probléma, mivel pont azért nyomom még a home gombot, mert mást forrást akarok nézni, tehát nem gond, ha közben nem látom a tévé adást...de különbözőek vagyunk, lehet neked ez gond...
-
bnorci71
addikt
707 a 706 utódja 807 a 806 utódja
a kisebb modellek 3 oldalas ambi és más táv ennyi nagyjából a különbség legalább is a 6 végű modelleknél ennyi volt.
hogy a 707 vs 806 között mi különbség lehet.... na ez jó kérdés a 3 oldal ambi biztos távot meg meg kel nézni, de nekem az a "bőr" borítás pl. egy fillér pluszt nem érnetalp
létezik vesa asztali talp ha csak ez a gond vagy rakd falra
nekem a 807 talpa jobban tetszik mint a 706/806 talpa, de ez ugye egyéni ízlés kérdése -
Degeczi
nagyúr
Az egy hulladék lehet...
Nem standard szöveg, egy átlagos újracsomagolt TV esetén ilyesmiket szoktak írni: "Használat apró jelei a terméken, sérült csomagolás, apró karcolások a tv keretén, apró karcolások a tartón, bontott kiegészítő szett, bontott használati utasítás szett"De még vállalható jellemzésű termék esetén is könnyen bele lehet futni brutális példányba. pl. BB topikban írta vki, h 8500 órát (24 órában egy évet!) futott OLED TV-t vittek ki neki ilyen, "használat apró jelei" leírással... uis az EMAG-nál sajnos nem csak a vásárlás után visszaküldött termékeket csomagolják újra, azaz nem csak pár hét használat fordulhatott elő, javításra később visszaküldött is lehet akár egy évnél is hosszabb használattal.
OK, h visszaküldhető, de 400e fölötti összeggel ilyen leírás mellett nincs értelme játszani.
-
kisbalazs83
aktív tag
-
Gabor970
addikt
igen, gyakorlatilag kifutott a 65oled806. Ha vársz tavaszig, szerintem a 807-es ára lemehet 650e körülire.
Nekem nagyon bejött a 65oled806, LCD nem volt opció, miután egy plazma tv-t váltott.jahh, de, szedjél le rá 4K-t, abból is jobbféle verziókat! Azér ilyen jó tv, hogy kihasználja az ember a magas minőséget. Ha nem jó a forrás, az olyann mint milliós hangtechnikán mp3-at hallgatni.
-
rainman72
nagyúr
Nincs nyugi
Sokan tartanak még mindig a beégéstől.
Nálam is úgy megy mintha mezei lcd lenne.
Azon alszok el meg sokszor csak az ambi miatt van bekapcs.este
Este képes vagyok sör mellett 6-8 órát járatni zenével sounbaron keresztül.
Ez van az is tv azért vettem hogy üzemeljen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest