-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kesztió #37933 üzenetére
Hát, csak vicceltem, de lehetne nyomtatni rá fedelet, amit nem tudom hova lehetne bepattintani, de hátha megoldható. Vagy valamilyen műanyag szalag. A ragasztószalagok hő nélkül is megtaknyosodnak, pár hónap és ragacs lepi a környékét is. Sok hő nincs a ledeknél, próbáld ki, nem vészes.
-
Kroni1
veterán
válasz
kesztió #37586 üzenetére
Neked 8506osod van, nekem a 06 végű tévém pedig egy 7906-os, ami egyszerűbb menüt kapott, kevesebb beállítással. Az nem felejti el restart után pl. a daydream screensavert. De lehet nem is frissitem, hogy maradjon így.. Nem egy nagy dolog, de azért zavar pl., hogy anyám régebbi tévéjén is hiába állitottam be a google home-on keresztül a photos diavetitést az unokákról, (tök jó funkció) az csak restartig marad meg.
-
Alien!
senior tag
válasz
kesztió #37220 üzenetére
jó a dts play-fi. Én Teló-füles kombóval próbáltam tévén, és nagyon tetszett. Viszont ahhoz, hogy a komplett házimozit átforgassam olyan minőségben ahogy most szól, az kb kiárusítás + 1 mill. Hát inkább maradnak a kábelek.
#37223Degeczi: mindent szétk*rnak ahová beteszik a lábukat, én is ezen streameltem a meccseket (Tv előfizetésem már 6 éve nincs), viszont időközben az m4 online is felfejlődött minőségben, úgyhogy váltja a Kodi
. Viszont sajnálom, mert nagyon kényelmes app volt és stabil.
-
bnorci71
addikt
válasz
kesztió #37216 üzenetére
Számomra nem, ha valakinek ez az igénye ám tegye én el bírom viselni a tévé alatt a 20cm-en látszódó kábelt, aki nem az meg elrejti.
Én ezt a nagy kábelmentes mániát nem értem, BT hangfalak oszt a bizsera, hogy megy bele? Vagy az nem számít? Ha pont a film közepén merül le? Mi van ha egész hétvégén mozizok 2 film között rohanok töltögetni?
De akinek ez a igénye ém tegye én csak kérdezemechterion
mit a soundbart vagy a konzolt mert 2 dologról beszéltél....
-az is megoldás olyan közel rakod, hogy nem látszik,
- kábelcsatorna van dizájnos is nem csak a sima villanyosRTLKlub
Jön a második évad a Mellékahtás-ból DE csak streamen, az Apatigris is csak ott elérhető.
Akkor marad a virágbolt. A tévé előfizetésben már fizetek egyszer nekik még egyszer nem fogok megyek az MM-be
-
echterion
nagyúr
válasz
kesztió #37212 üzenetére
Hm, vezeték nélküli HDMI? Vagy mivel kössem a tv-hez az eARC-t?
Mod: ja, hogy azt véssem bele? erre nem gondoltam. Inkább az járt a fejemben, hogy felrakni gy a falra, annyira közel a tv-hez, hogy ne látszódjon.
bnorci71: pőont ez volt a kérdés lényege, hogy nem dugjuk el mögé.
-
echterion
nagyúr
válasz
kesztió #37207 üzenetére
Nálunk is így van, a mostani tv nincs a falon, de a konnektor meg a coax csati a falon van ott, ahol az új tv lesz majd. De ugye ha kerül mellé soundbar, valami konzol, akkor majd bukik a mutatvány, azt nem nagyon tudom a tv mögé eldugni. Vagy igen? Van erre is okosság? Nálunk garantáltan nem lesz újrarendezés, csak egyféleképp férünk el a nappali-konyhában.
-
RVR400
veterán
válasz
kesztió #37205 üzenetére
Hidd el, hogy inkább felrakok egy minimál lapos kábelcsatornát színre festve, minthogy ennyi miatt véssek egy fél szobányit.
Aztán meg kiderül, hogy át kell rendezni fél méterrel odébb, akkor megint vésni, glettelni, meg akkor már megint mehet telibe a festés, mert különben csíkos lesz. Szóval részemről a problémád nem probléma. Akinél meg úgy van, ahogy mondtad, az valószínűleg diszkréten odabassza a TV mögé.
-
Kroni1
veterán
válasz
kesztió #37165 üzenetére
Lehet félreérthetően fogalmaztam. Tehát ha zenét akarsz hallgatni az általad megadott extra igényekkel akkor kell megfontolni ezt. Ha kényelmetlen neked a tévét bekapcsolni zenehallgatáshoz, és a cast-olástól várod el ezt akkor igen, vagy vegyél egy olyan rendszert ami tud ilyet, a tévét kihagyhatod a buliból, a mostani hangfalaidat még el is adhatod.
Ha viszont ezek megfelelnek neked akkor legyél kissé kompromisszumképesebb.
Szerintem kár ezt amúgy túlmisztifikálni, ez a BT hangfal meg a spotify cast se arra utal, hogy komolyabb szempont a hangzás, inkább a kényelem a lényeg neked. És ezt nem gúnyosan írom, én is ilyen vagyok, élvezem a 200e Ft-os soundbaromon is a zenét, az tud castolni tv nélkül. Megvehetném a 6-700ezres hifi cuccokat is de az én igényeimhez az felesleges lenne.. -
Degeczi
nagyúr
válasz
kesztió #37167 üzenetére
Nem, a gyártó maga árulja el, h nem gondolta komolyan: 5"-os "subwoofer" (!), nem specifikál zajt, a teljesítményhez nem adja meg, az milyen torzítás mellett értendő - ám LED-es háttérvilágítás az van benne...
Apróság, de külön bizalomromboló, h már a termékoldal is tele van hibákkal és mellébeszéléssel (egy mezei kétpontos hangszínszabályozó nem "equalizer") -
Kroni1
veterán
válasz
kesztió #37162 üzenetére
Ez már kissé 3rd world problem kategória nekem, hogy megy a tévé nem megy, fogyaszt nem fogyaszt, nem kapcsol be magától/nekem kell bekapcsolni stb.. Zenére venni kell egy rendes erősítőt, akár okosat vagy egy chromecast képest soundbar/hangprojektor rendszert és kész, nem kell szenvedni a tévével. De ez csak az én véleményem.
-
Kroni1
veterán
válasz
kesztió #37151 üzenetére
Ha ennyire fontos a kényelem akkor vegyél egy infrás Broadlink RM4-et vagy 4 prot, azzal telóról vagy alexa/google home hangutasitással is tudod kapcsolni a tévét bárhonnan.
Nekem a pro a redönymotorok rádios távirányitójától a kocsibeállónkon át a tévéig mindent kezel, nem okos eszközöket is lehet vele okosítani, én nagyon szeretem.
-
Kroni1
veterán
válasz
kesztió #37135 üzenetére
Biztos kilövi a cast-ot ha kikapcsolod a képet? Én már párszor használtam így zenehallgatásra a tévét (pus8505), és meg mernék esküdni, hogy nem ment el a hang, igaz nem biztos h spotifyt próbáltam, lehet hogy Plex vagy Kodi volt a zene forrása..
Ha a tévén inditod el a spoti alkalmazásból a zenét akkor is csinálja???
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged