- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Krisz0418 #36579 üzenetére
Fogyasztásmonitorozással látni, h a kikapcsolás után percre ismét fölugrik 20W fölé a teljesítményfölvétel, ez a frissítés. De nem kell ellenőrizgetni, tudja ő magától, szükség van-e rá (csak annyi, h emiatt nem szabad áramtalanítani, hiszen akkor nem tudná ezt megtenni. De egy okostv-t valszeg úgysem áramtalanít senki, mert sokáig indulna utána bekapcsoláskor)
-
bnorci71
addikt
válasz
Krisz0418 #36579 üzenetére
igen kikapcsolás után megcsinálja a frissítést, ha kel hgy mindig csinálja-e nem tudom,ha sokat megy egybe 10-12óra akkor szokta csak dobni az üzenetet, de el lehet halasztani, de 5-10perc és újra feldobja.
Szerviz menübe lehet nézegetni 123654 a távon egymás után gyorsan.
Hozzá kel szokni, hogy ha háttérnek megy akkor dél körül kikapcsolja az ember 10-15 percre akkor elintézi és nem az esti filmezés közben dobja be.A nagy tisztítást fogalmam nincs mikor csinálja 1év alatt még sose találkoztam vele 706.
Statikus tartalomnál az oled fény lejjebb vételét szokták javasolni meg a kép védelmi módokat magasabbra állítani.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Krisz0418 #36433 üzenetére
Integrált jó hang a TCL C825 meg a Hisense A9G oleden van,ezeket hallottam/használtam.
Nekem 806 van ennek a hangja elmarad az előbbi 2 tv-től.
TCL TS8132 sbar van rajta.
Mikor vettem 80-90e között volt az ára euronics ennyiért adta még volt.
Most több sajnos
De [ez ] az olcsóbb is jobban szól mint a tv hangja.
Vagy [ez még] -
Degeczi
nagyúr
válasz
Krisz0418 #36367 üzenetére
A hátuljára csak egy "mélynyomó" került két passzív sugárzóval kiegészítve, a tényleges hangszórók alul vannak, lefelé néznek. Így persze rengeteg múlik az elhelyezésen is, mivel mindenképp visszavert hangot hallasz, nem közvetlenül érkezőt, ezért érdemes játszani a falon/állványon beállítással is, a valós helyzettől függetlenül is.
Lapostévén csodát tenni nem lehet hiszen a vékony készülék-házban egyszerűen nincs űrtartalom ami egy jó hangdobozhoz kellene, de ez egyáltalán nem vészes, sőt, a kategóriájában kimondottan jónak számít. A hangerő meg bőven elég, normál tévézéshez a negyede-harmada fölé nem kell állítanom, filmnézéshez meg úgyis külső hangszórókat, házimozi rendszert (de minimum egy soundbart, ha más nem oldható meg) érdemes használni, ilyen tévé saját hangszórói az előbb említett tényező miatt sosem lesznek teljesen jók.
-
anrab
addikt
válasz
Krisz0418 #36331 üzenetére
Nem kell foglalkoznod a pixelfrissítéssel.
Elvégzi magától amikor kikapcsolod a tv-t.
4 óra tv-zés után. Ha tovább nézed, amikor kikapcsolod. Nem lesz baja.
12 óra után viszont szól hogy szeretné frissíteni. Ezt egyszer engedi elhalasztani. Utána viszont megcsinálja. Az eco módot, környezeti fény és szemkímélő módot kapcsold ki.
Az oled kontraszt tv adásoknál és minden olyan képi megjelenítésnél ami nem hdr vagy dolby vision 25-35 között legyen. Egyébként 100 vagy kevesebb, ahogy tetszik. Minden mást úgy állíts ahogy neked a leg szimpatikusabb. Mindenkinek más tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest