- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Szakvélemény valszeg így is kell majd szerviztől, amiben ezt nyilatkozzák. Annak idején villámlástól tönkrement házimozi erősítőmnél is kért ilyen a biztosító a javíthatatlan állapotról - de persze majd elmondják az elvárásokat, mindenképp beszélj ügyintézővel. Ha kell, a szakvélemény díja benne lesz a biztosítási összegben, számla alapján kifizetik.
-
frankdelgado
őstag
Én úgy vagyok ezzel (50 col, 7304, AV), hogy ha nem olvastam volna a mire kell odafigyelni , észre sem vettem volna. Mikor ilyen szürkés a képernyő betöltésnél, én is látom ezt a jelenséget. Viszont egyébként meg nagyon szép a képe. De hát nem hiába mondja a Könyv, hogy "boldogok a lelki szegények"....
-
dualcore
őstag
Én nem hasaltam el a lejátszó képességétől. Nagyjából ua tudja a gyári lejátszó usb-ről és hálózatból is. felirat megy, van eltolás, és szín választás, de akadozik, laggol. A VLC-t érdemes telepíteni, egy fokkal jobb, de nálam ha feliratot kapcsolok, akkor az is akadozik még egy BD25 esetében is. Van mikor a BD50 es anyagot viszont gond nélkül viszi. MKV megy, hasonló eredménnyel. Kodim nincs feltéve, nem tudok róla infót, külső MP van, és HTPC, arról nézek filmet.
A méret,-itt számít a méret, a nagyobb jobb.
A droid megfelelően gyors, a menüben navigálás megfeleő, appok betöltése, bemenet választás is.(#22125) blg
Nem, hanem az Onkyo HM erősítő szintén programozható, csak a Cisco nincs benne a táblázatában, és nem ismeri fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest