- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
-
RVR400
veterán
-
Gabir
aktív tag
válasz
DarkChild #36316 üzenetére
Köszi!
Ezért tettem bele a pakliba a 707-et, mert hogy anyagilag az ...még ott van ,ahol pár hónapja az 55-ös 806-os.
Közel tiz év után alakult úgy, hogy a meglévő 32-es 9705-östől tovább léphetek(a tv még megvan, csak a lakás másik szegletében), és két éve egy 8535 lett a befutó (9es széria pont akkor nem létezett itthon, illetve hát ...)
Viszont a 807-es ára eléggé elszállt, nem tudom, mennyi az esély, hogy 400e alá kerüljön majd..
Ezért fordultam a 7esek felé. 4 oldalas Ambi jó lenne, meg persze az OLED technológia. Csak vajon szerintem a 707 hiába újabb, de nem tud annyit, mint a korábbi 806-os. Nemde?
-
törölt tag
válasz
DarkChild #35601 üzenetére
Nekem is 48OLED806 van, miután megfordítottam a lábakat és arra a pár percre pár parafa korongra támasztottam az alsó élét a burkolatnak, megjelent a sípolás, de már elmúlt, valami torzult a burkolatban és valami visszaállt. Régen méhviasszal öntözték meg a tekercseket, nagyfrekis trafókat hogy ne sípoljanak.
-
törölt tag
válasz
DarkChild #34184 üzenetére
Én visszaküldtem, de nem volt konkrét hibája, viszont ha vennék másikat, az az 55OLED805-ös lenne, mert nekem nem kell négyoldalas ambilight és valahol azt is írták, hogy a 48-as 805-ös fényereje alacsonyabb mint az 55-ös paneleké, kérdés persze hogy mi a fényerő különbség a 805-806 között. A 805-re 900 nits-et ír egy teszt. Hibákról talán itt a fórumon is írtak már, nem tudom mennyire megbízható sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házasság, esküvő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest