- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
starchild
tag
válasz
starchild #35948 üzenetére
Belegondolva, a képen nem GoogleTv lehet, mert akkor a bal felső sarokban nem a Search logónak kéne látszania, hanem a GoogleTv feliratnak.
Valahogy így. -
-
bnorci71
addikt
válasz
starchild #35876 üzenetére
Kérdés: Philips androidnál nincs lehetőség a források közé felvenni a kodit (sonynál simán müxött)?
mindegy honnan éred el így is úgy is 2 gomb nyomás, de fogalmam nincs sose fordult még meg a fejemben az viszont igen, hogy a sorrendet jó lenne variálni
#35878Hmmm1
10-12óra után kér egy pixelfrissítési kikapcsolást, ha egybe megy ennyit. 5-10 perc pause -
koppasz1986
aktív tag
válasz
starchild #35876 üzenetére
Napi 1-2 óra? :D Van egy fifabuzi haverom kb 2,5 éves oled tévével, valamelyik sony nem tudom pontosan, az a lényeg 4 napból 1nap melózik nappal utána 3 nap otthon, azt azalatt a 3 nap alatt minden nap 6-8 órát nyomja rajta a fifát... Reggel bekapcsolja azt megy egész nap a tv este éjfélig néha tovább... néha ott iszogatunk nála a konyhába, a tv meg megy a szobába a film+on vagy mikor melyik fos csatornán hagyva, akkor is ha nincs ott senki, senki nem nézi le se szarja... mint ha valami fos monitor lenne :D Nyoma sincs semmiféle beégésnek rajta... kicsit túlvan lihegve ez a beégés dolog szerintem
-
starchild
tag
válasz
starchild #35627 üzenetére
Rábeszéltem magam a 65oled807-re, nem bántam meg. Ég és föld még a sony 65xh95-höz képest is. Beégésestül, telekom iptv-stül, sport nézésestől.
Sonyál elborzadtam az első bekapcs.kor és hetekig kerestem a megfelelő nézhető beállítást, Philpsnél leesett az állam. Aztán persze 2 hétig babráltam a beállításokat, hogy sz*rabb képet kapjak, mint elsőre:)
Már csak azt nem tudom, hogy tartom a napi 1-2 óra bekapcsolt tv állapotot...nézném én 7/24ben, ha időm és az oled panel engedné.
Kérdés: Philips androidnál nincs lehetőség a források közé felvenni a kodit (sonynál simán müxött)? -
Alien!
senior tag
válasz
starchild #35623 üzenetére
azért az oled sport szempontjából nagyon hálás, mivel zéró a képfrissítésből adódó elmosódás, ezért tűéles és folyamatos a mozgás. Ezt fejeli meg a brutális kontraszt még. Ez focinál igen látványos, de valszeg más sportnál is kijön. Mindazonáltal oledet venni csak TV-re szerintem pazarlás, streamingel (Dolby Vision) mutatja meg igazán mit is tud valójában.
szóval ha a lehető legjobb minőségben / látvánnyal szeretnél meccset nézni, akkor igen, oledet kell venni.
-
rainman72
nagyúr
válasz
starchild #35623 üzenetére
Hát foci meccsek miatt tényleg nem érdemes dupla áron venni tv-t.
Nem ad hozzá annyit.
Én snookert nézek,arra is jó egy jobbacska Philips lcd is.A filmekkel más a helyzet,a hd csatikon,némelyik teljesen korrket képet ad,nincs hiányérzet bennem.De az is egyénfüggő,mindig vannak fanyalgók -
starchild
tag
válasz
starchild #35603 üzenetére
A beégés nem tudom, mennyire releváns napi 1-2 óra tv-zés esetén. Régen volt pár Pana plazmám, azokat sem tudtam beégetni, pedig mindent megtettem ennek érdekében, akkor még ment a háttértvzés. Jelen pillanatban inkább a törés elleni védekezés jobban izgat. 15 évig nem sikerült összetörnöm mobil és (pláne) tv kijelzőt, idén mindkettő sikerült...
Tudom Iptv-hez alapból egy jó FHD plazma is elég lenne....ha gyártanák, főleg 65" körüli méretben. Inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy abban a napi 1-2 órában, amíg meccset nézek, ad-e hozzá valamit ( mozgásmegjelenítésben, pontosabb képalkotásban, felskálázásban, meg úgy egyáltalán szebb képminőségben) egy oled a ledhez képest. Bár ezt a kérdést valószínűleg inkább a "milyen tv-t vegyek" topicban kellett volna feltennem, így utólag belegondolva.
Nekem akkor érné meg, ha abban a kis időben, míg a tv előtt ülök, és a meccset nézem, látványban többet kapok. Azt hiszem, a 4K hdr filmeket nézők vagy a 120hz-es gamerek is így vannak ezzel.
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest