Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Read Only Memories: Neurodiver teszt

    gp A 2064 folytatása négy teljes évet csúszott a legelső tervekhez képest – a jövő transzhumanista világa még mindig roppant érdekes, a történet azonban már nem robotok, hanem agybúvárok körül forog.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    Philips Oled806-nál- fogadnék mindennemű segítséget, ami a beállításokat illeti.
    Alap módok közt sokat váltogattam, egyik se volt tökéletes pl PS5 játéknál (Red Dead 2, Warzone 1, amit eddig néztem). Tudom a Filmmaker elég jó (filmezni nem filmztem még rajta) - azt nagyjaból tudom, hogy érdemes mindent kikapcsolni, film makerben ezek ki is vannak lővel, azért is tetszett jobban.
    PS5-n, HDR bekapcsolva (visszakapcsolva). de itt pl annyira az se tetszik, hogy sokkal sötétebb az egész dashboard, a konzol menüje már. az egész kezelőfelület. Illetve - a Színtrtományt Automatikus (RGB) rakja. Vna korlátozott és teljes beállítás. Ez is idegesít. Nem oled tv-nél a korlátozottan jobb volt a kép. De mintha ez is a YcR...mittudomén mit támogatná 4k HDR alatt. (A PS5 HDR kalibrálását lehet elcseszni még, az fel is jött, ott mi a jó? - hallottam olyat, hogy nem szabad hallgatni a szövegre, amit ott ki ír, hogy barely visible stb)
    Red Dead 2 gameplaynél azért nem voltam elégedett: d valahol tú sötét vagy engyhangúbb volt a kép. A színekben nem volt akkora kontraszt (emiatt a vivid érzés hiánya kicsit és úgy vivids, h nem túlszaturált) Film maker mód jatekhoz sötét, Játék módban is rá tud férni még némi fényerő - ami ott frusztrált és kijött, Red Deadnél, hogy szakadt a kép Vsync befigyelt - szakadt a mozgás, mikor pl a karakterrel megindulsz. Na mindegy..úgyhogy érdekes:
    elméletileg jól kéne tudnia HDR-t, maga a tv is elvikeben profin kezeli, a forrás, Red Dead-ben nem vagyok biztos. De basszus, komolyan, HDR nélkül 2018as 4k uhd tv-n, kis túlzással szebb volt a grafika. Red Deadnél nagyon kellene a kontraszt, h ne mosodjon egybe a táj színei stb. (Éjszaka persze pazar volt, a feketén behalsz: d
    SDR tv adás, RTL 1080pbe jött, nem rossz, ott is talán a Filmmaker módnál voltak jók a

Új hozzászólás Aktív témák