Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
No, ma voltam egy műszaki boltban, megnéztem a kiszemelt tv-t...
Nagyon tetszett, mondtam is, hogy csütörtökön megyek érte..
Sajna a 3d-t nem tudtuk kipróbálni, de gondolom olyan lesz, mint az LG-n...
47PFL4307 2év gyártói garancia, 200-ért...
Jó vétel lesz..
-
-
-
allein
addikt
válasz
sirály69
üzenetére
Szia. Nem vagyok szakértő a témában, én készülék típusom (6--- széria) nem volt gondom MKV lejátszásnál a frissítés előtt. Történt nálad software frissítés? Azért az sem mindegy gondolom hogy mennyi a bitráta, nem tudom lehet-e köze a problémádhoz

-
allein
addikt
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki letettem a voksomat...
Sokáig az LG LM615/620 szériát nézegettem, azonban úgy döntöttem inkább egy 47PFL4307-es Philipset veszek!
Ha az infóim nem csalnak, kimagaslóan jó az input lag értéke...az oldalon"gamer tv"-nek titulálták...
Igaz ez? Fontos lenne, mert sokat játszok!
Másik értelemszerűen a fimezés...
Olyan óriási igényeim nincsenek, jelenleg egy LG LV4500-as modellt használok, teljesen megvagyok vele elégedve! -
dorika87
őstag
Sziasztok! TV vásárláson töröm a fejem. Megnéztem már több márkát, és ezt a Philipset találtam: http://www.avplanet.hu/philips-32pfl3208h-12-full-hd-100hz-smart-wifi-led-televizio-32-81cm-fekete-2-ev-garancia.html
Mi ról a véleményetek? Nem igazán ismerem a Philipset mint márkát. Csak mivel most ez is becsúszott mint TV márka, ezért elgondolkodtam rajta. Nem tudnék sokat szánni tv-re, de azért minőséget vennék, ha ilyen árkategóriában egyáltalán lehet. Hozzá teszem, tényleg nem értek hozzá.
Fontos szempont lenne a 82cm Full HD, LED, Smart és Wifi, ami ezekben benne van. Ezért kérdezném a hozzá értőket, hogy mi a véleményük tapasztalatuk erről a tipusról. Köszi. -
Andrasxy
tag
válasz
lorinser
üzenetére
Ne vedd magadra. Csak általánosságban mondtam, hogy hol ér egy TV ennyit??? Elvannak szállva a gyártók, de csak azért mert van olyan ember aki hajlandó egy tévét ennyiért megvenni. Ha nem lenne aki megveszi akkor fele ennyiért adnák is még akkor is jókora hasznot (nyereséget) húznának belöle, csak nem 300%-ot hanem csak 150% haszon lenne nekik rajta... :S
Ennyi pénzböl sokkal több élményt lehet szerezni az életben. -
lorinser
senior tag
válasz
Andrasxy
üzenetére
Én nem mondtam, hogy megéri. Csak pl. árvágás után a samu UN65F9000 és az LG 65LA9700 most lettek kicsivel olcsóbbak (kb. 4300 € és 4500-4600 €), ezekhez képest pl. a 4999 € árat szerintem jól belőtték. A Philipsnél pedig ott van a továbbfejlesztett 3 oldalas Ambilight is ami ezen az árszinten szerintem bőven megéri ezt a kis felárat. Egy idő után a Philips is nyilván olcsóbb lesz egy kicsit a nyitóárhoz képest.
-
lorinser
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
- 65PFL9708: 4999 €
- 84PFL9708: 14999 € -
lorinser
senior tag
Nemsokára bemutatja a Philips többek között a 9000-es UHD TV-ket: IFA 2013
-
Andrasxy
tag
Azt megtudná valaki mondani, hogy a TV-n (40PFL7007) hogyan tudom elöhívni a DIVX regisztrációhoz a TV által felajánlott kódot?
Szeretném a tévémet divx-en regisztrálni, minden szépen le van írva, csak azt nem találom, hogy hoagyan lehet elöhívni a TV regisztrációs kódját amit állitólag a TV autómatikusan kiír ha egy divx videót nézek meg. -
Andrasxy
tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Lehet, hogy a szomszédainak még régebbi tévéjük van amikor még nem gondoltak arra a mérnökök, hogy hova tart a világ...egy rádióhullámok tömkelegében fogjuk élni minden napjainkat, csak azért, hogy minden kényelmes legyen. (Vajon a rengeteg súlyos megbetegedésben ez mennyire veszi ki a részét? )
Amúgy az én idöjárás elörejelzö készülékemet, is össze kell párósítani a kinti mérövel.A gyerek kapott egy távirányítós autót a hétvégén, azóta mikor játszik vele, folyton megszólal a lakás elött parkoló autónak a riasztója.

Pedig eddig is a elöttünk állt mindig, de még sose hallottuk a riasztót.
Hétvége óta (mióta az távirányítós autó meg van) mikor a gyerek elöveszi rendszeresen beriaszt.
-
válasz
Andrasxy
üzenetére
Okés, én is valami ilyen* megoldásra gondoltam, de akkor az előző hsz-ban írtak, hogy jöhettek össze a usernak?

Elég kicsi az esély, hogy pont megegyezzen a párosított végeredmény a szomszéd nyugdíjas TV-jével.
*A 2003-ban vásárolt időjárás jelző állomásomat is párosítanom kell a külsővel minden elemcsere után.
-
Andrasxy
tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Csak, hogy megnyugtassalak, a Philips mérnökei azért nem voltak annyira primitívek, gondoltak arra amire te nem, hogy csak akkor tudod a TV a távírányítóval kapcsolni, ha azt össze párosítottad.
Az elsö bekapcsolásnál ezt meg kellett tenni, különben nem kommunikált volna a távirányító a TV-vel.
Az én Philips tévémet más nem fogja kapcsolgatni.
-
"Utánanéztem a felhasználói kézikönyvben ennek a jelenségnek, és kiderült, hogy a távvezérlő rádiófrekvenciás jeleket használ, viszont képes infravörös jelek használatára is. Lehet, hogy ez utóbbi módon tudom irányítani a vastag falon keresztül a szomszéd tv-jét?"
Valszeg' félreírtad. A rádiófrekvenciás tud elvben bezavarni, az infra nem. Az nem megy át a falon.
...
Másrészről meg szomorú kínai megoldás ez a Philipstől.

Képzelj el egy társasházat, ahol a rádiós nyomógombos csengők egymás frekijét használnák (van ilyen), vagy vezeték nélküli időjárásjelzők a másik lakás külső érzékelőjének adatát jelenítenék meg (csak zavarni szokták, de van ilyen). Egyébként legendák keringenek olyan vezetéknélküli csengőről, ami a szomszéd garázskapuját is nyitja. A két eszköz közül az egyik biztosan gagyi, pl. praktikerben vett kínai szutyok. Szóval itt tart akkor a diplomás fejlesztőmérnők a Philipsnél is.
De legalább vicces. Ha egy a szolgáltatótok, akkor én azt nézetném vele amit én is nézek
Hurrá 21. század 
-
Koma_
csendes tag
válasz
Andrasxy
üzenetére
Pont 2 hónapja van meg a PHILIPS tv-m (40PFL8007K), amihez szintén ilyen távirányító van. Tényleg jó a távirányító, de ugyanakkor vigyázni is kell vele. Történt ugyanis, hogy ahogy elkezdtem használni a tv-t és felfedeztem ezt a funkciót, vagyishogy nincs szükség a tv felé fordítani a távvezérlőt, egyszercsak a nyugdíjas szomszéd házaspár becsengetett hozzánk azzal, hogy megboldondult a tv-je, mivel van hogy magától kapcsol be, vált csatornát, és halkul vagy éppen hangosodik. Ez főleg akkor kellemetlen, amikor mindez hajnalban történik vagy mondjuk olyan időben, amikor nincsenek otthon és órákig megy a tv. Én mondtam, hogy mi nem tapasztaltunk ilyet, a házban a DIGI szolgáltat már vagy 5 éve mindenhol, és szerintem velük nincs baj, így biztosan az ő készülékükben van a hiba.
Azt nem vallottam be, hogy mi most cseréltük le a tv-ket. De ezek után kezdtem el gyanakodni, hogy valószínű nekem is közöm lehet ehhez, mivel előtte sosem történt velük ilyen. Pont ezidőtájt előfordult, hogyha nem tudtam aludni, tényleg hajnalban elkezdtem tv-t nézni.
Utánanéztem a felhasználói kézikönyvben ennek a jelenségnek, és kiderült, hogy a távvezérlő rádiófrekvenciás jeleket használ, viszont képes infravörös jelek használatára is. Lehet, hogy ez utóbbi módon tudom irányítani a vastag falon keresztül a szomszéd tv-jét?
Minden esetre azóta vigyázok, hogy a tv felé fordítva használjam az irányítót.Egyébként a netezéshez az USB-s egeren kívül van egy jobb megoldás is, és garantáltan kompatibilis a tv-vel: Logitech Wireless Touch Keyboard K400 billentyűzet. Ezt ajánlom mindenkinek.
A fentieken túl lenne egy kérdésem, mégpedig miért nem jelenik meg az SRT felirat a tv-n? Ugyanaz a fájlnév, csak a kiterjesztésben van eltérés, a szgépen rendben megjelenik a felirat...nem értem.
-
Andrasxy
tag
Ugyan ilyen távvezérlö van az enyémhez is mint ami az általad kinézetthez jár. (Rádiós)
Nagyon jó találmány hogy nem kell a TV felé tartani ha kapcsolni akarsz valamit, viszont van egy hátránya is. Ha véletlen megnyomsz egy gombot, vagy véletlen ráfekszel, vagy a gyerek véletlen rá ül, egyböl eltudod kapcsolni a TV-t vagy valamilyen funkciót, és elöször én is néztem, hogy miért jött magától elö a MENÜ, vagy miért hangosodott fel a TV, aztán rájöttem, hogy a gyerek véletlen egy kicsit ráült a távírányítóra.
Amúgy egy USB-s vezeték nélküli egér is sokkal kényelmesebbé teszi a netezést a TV-n. -
remex
tag
Király készülék, ha most vennék TV-t én is 7xx8-at választanék

Természetesen rádiós a távirányítója, amely pointerként is képes funkcionálni bizonyos Smart TV-s alkalmazások esetében. (Ettől függetlenül egyébként a TV képes venni az infrás távirányítós jeleket is.)
...és valóban a 3 oldalas Ambilight az igazi élmény, ha a TV felett nincs polc stb.
Grat hozzá
-
Gabir
aktív tag
Jó választás a 3 oldalas Ambi...a kettes ott jó, ahol szekrénybe két polc közé tudja beépíteni az ember, a háromoldalas pedig asztalra.(és fölé semmi, így bevilágítja az egész falat).
A passzív a jobb, egyszerűbb szemüveg kell hozzá, talán kevésbé zavaró a megoldás is.Ha a távvezérlő RC (és nem infra), akkor bárhonnan a szobából/lakásból vezérelhető a tv, nem kell felirányítani a távrángatót.
-
sirály69
őstag
Tervezek venni egy 46PFL7007 tv-t...
Mennyire ajánljátok ? -
remex
tag
válasz
bluemirage
üzenetére
...nagyon hiányzik ebben a topicban...
-
allein
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Igen, én is láttam, hogy fel lett függesztve

-
Szegény Coyote2000-et felfüggesztették. Ezért július 1-én lépett fel utoljára.

Nem 'tom, hogy mit alkothatott...
-
allein
addikt
Nem tudja valaki Coyote elérhetőségét, email címre gondolok, nagyon érdekelne a véleménye az új készülékkel kapcsolatosan

-
allein
addikt
Az utód ismét Philips lesz, de most már a 3 oldalas ambilighton gondolkodom, kinéztem egy típust, ennek már van skype kamerája is. Nem igazán értem mi a különbség az aktív és passzív 3D között
Adnak Pointer + Keyboard RC-t is, pointer mire szolgál? Erre való a pointer és a billentyű, Billentyűzetes távvezérlő a könnyebb szöveges üzenetekért 
-
allein
addikt
Felhívtam a szervizt, azt az infót kaptam, hogy utalványt fogok kapni, TV készülék software hibáját nem tudták teljes mértékben kijavítani, kiderül majd jövő héten, hogy mi lesz a továbbiakban, levásárolom vagy pénzt kérem vissza. Szakember elmondása szerint van arra is lehetőség, hogy a pénzt visszakapjam
Más típuson gondolkodom, ötlet? 
-
sepsi0
őstag
A forgalmazónak teljes garancia ídőn belűl kötelessége a a hibás terméket átvenni és saját költségén szervízbe szállíttatni..... ez így van és tapasztalat.
A 3 nap csak a pénz visszafizetésre vonatkozik.
Amúgy meg mindegy ki vette át a készüléket, ha hivatalos magyarországi garid van akkor úgy is a szervíz fogja megkapni. 15kg felett kötelesek az otthonodból elszállítani a terméket ha a helyszínen nem tudják javítani.
Ezért vettem más márkát, pl a samu fórumban irta az egyik forumtárs, hogy pixel hiba miatt 3 napon belűl cserélték a kijelzőt az otthonában.........
És ez nem egy egyszerű szoftverhiba volt......
Hajrá Philips szervíz! -
allein
addikt
válasz
Andrasxy
üzenetére
Még sehol semmi, ma van egy hónapja, hogy elvitték
Tegnap azért voltam a boltban ahol vásároltam, gondoltam teszek egy próbát
Nem tudtak segíteni mivel a hiba 3 napon túl keletkezett. A Philipsnek is írtam hétfőn, elvileg 4 munkanapon belül válaszolnak. Várom a megoldást
Egyik eladó a boltban mondja, hogy degradáljam a márkát, de elmondtam neki, hogy a márkával nincs bajom, hanem az eljárással. -
válasz
eszakas
üzenetére
Igen. Ez így van.
A windowsra lehet letölteni kis programot, ami azután felismeri ezt a kvázi linuxos winchit, de sok értelme nincs, mert a Philips TV által felvett tartalom úgy tudom, hogy kódolt, azaz csak az adott TV készülék tudja lejátszani. Tehát valóban PVR, azaz privát recording.
Tehát a rögzítés céljára külön mobileszköz javasolt, míg a letöltött tartalom lejátszására meg egy másik...
A rögzítés a céljára jobb lehet egy STB, amivel a felvett tartalom később felhasználhatóbb, de ott sem mindegyik típus tudja ezt ennyire free módon. A műsorfolyamban egyébként is elhelyezhető olyan jel amit érzékelve már az STB-t nagy része nem veszi fel.
A másodállásos helyemen lévő TV csatornánk pl ilyen és azt a Philips TV-m nem is tudja felvenni
. Megjegyzem az enkóderünk ezen nem kért plusz funkcióját nem tudjuk kikapcsolni.
Tehát nem direkt van tiltva a rögzítés. 
-
eszakas
őstag
válasz
Sheldon86
üzenetére
Nem ismerem a konkrét típust, de úgy tudom exFAT a partició amire formázza a vinyót. Ez nem kompatibilis egyes windowsokkal. És nem tudom a lejátszók hogy kezelik.
-
Sheldon86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Philips Ultra Slim Smart LED TV-t (107 cm-es, Full HD 1080p, DVB-T/C 42PFL4208H/12). A TV-nek van műsorfelvevő funkciója külső merevlemezre.
Mielőtt egy tv-műsort szeretnénk rögzíteni, a csatlakoztatott külső merevlemezt a tv megformázza, letöröl mindent és csak ezután lehet elindítani a felvételt.
A gond az, hogy ha a felvett műsor után a merevlemezt csatlakoztatom pl. laptophoz, azt írja ki, hogy csak akkor lehet megnyitni, ha megformázom, kvázi letöröli, amit a tv-ből felvettem.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e arra mód, hogy a felvett műsort elmenthessem a laptopra???Köszi előre is!
-
eszakas
őstag
-
Andrasxy
tag
Van egy 40PFL7007 tévém. Olyan kérdésem lenne, hogy azt megtudná nekem valaki mondani, ha 3D filmet nézek és kikapcsolom a 3D funkciót akkor a képernyö jobb felsö sarkában megszokott jelenni egy kis skála, grafikon és benne egy szám, három vagy négy függöleges csíkkal. (mintha jel erösség mérö lenne) Minnél nagyobb a kis jelben található szám annak függvényében változiik a grafikon (mérö) színe.
Pl:
ha a kis jelben 76 szerepel akkor narancs
ha pl 96 akkor zöldMit mérhet illetve minek az erösségét jelezheti ez a kis skála?
-
sepsi0
őstag
Én írnék a Philipsnek a történetedről (nem a magyarországinak) egy emailt és kisírnék egy kis kárpótlást....
Mondjuk egyel nagyobb kijelzőt, vagy egy komplett házimozit...
Nálam már bejött más gyártónál, persze csakis a gyártó székhelyénél (azt rád bízom melyik ország, én nem tudom és már nem is érdekel).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
remex
tag
Egyszer telefonon én is beszéltem a Philips szerviz egyik szakemberével, hát nem sok mindent lehetett érteni a telefonban abból amit mondott, mivel dünnyögve, érthetetlenül, rossz magyarsággal tette mindezt

Sajnos tényleg nem túl pozitív dolgok ezek a valaha szebb napokat látott Philipsre nézve.
Sőt, az igazat megvallva én szinte csak az Ambilight miatt választottam Philips TV-t... Szomorú, de ez van (persze ettől még nagyon szeretem
-
allein
addikt
Ugyanaz a fèrfi volt a pultnàl aki korábban is fogadott. Ugyanabban a koszos ès pecsètes polóban volt, igènytelen. Nem tudom, hogy raknak ki egy embert a pulthoz olyan àllapotban, mègis csak a màrka szervìz. No, ez mellèkes azt mondta lehet, hogy a pènzt kapom vissza, bàr a cetlijère azt ìrta csere

-
allein
addikt
Voltam ma a szervìzben. Semmi újat nem tudtak mondani, èn meg mondtam, hogy köszönöm szépen nem is kèrem vissza. Közöltem, hogy vagy új kèszülèket vagy pènzt kèrem vissza

-
allein
addikt
Na igen, elfogyott a türelmem

-
allein
addikt
Én készülékem még mindig a szervizben van, holnap lesz 4 hete 
-
Andrasxy
tag
Sikerült bejelentkezni a gmail fiókomba a tévén keresztül.
Ahogy te is írtad, kaptam egy levelet, hogy "valaki" (azaz a TV) beszeretett volna lépni a fiókomba...bla bla bla..., és a levél végén volt egy link amin keresztül tudtam engedélyezni a fiókomhoz való hozzáférést.Pontosan ez állt a levél végén:
"Ha ezt Ön végezte el, és gondjai vannak a fiókja elérésével, hajtsa végre a következő címen elérhető problémamegoldási lépéseket: http://support.google.com/mail...."A felajánlott linken tudtam engedélyt adni a tv-nek a gmail fiókom hozzáféréséhez.

-
remex
tag
Véleményem szerint pedig igenis érdemes frissíteni a szoftvert mindig a legújabbra legyen szó bármilyen készülékről. Pl. egy számítógép lehet hogy csupán azért nem fog tudni kezelni egy újabb típusú HDD-t, mert régi a az alaplapi firmware, vagy éppen a DVD író nem ismeri fel az írható lemezt, mert frissíteni kellene a firmware-ét.
Sok esetben hasznos új funkciók is bekerülnek egy-egy frissítésbe, nem beszélve az apró hibajavításokról.
Általában ezek nem szoktak kockázatos műveletek lenni, de persze egy áramszünet, hardverhiba stb. okozhat nem várt problémát.
Szerintem ez a kis kockázati tényező ne rettentsen el senkit a frissítéstől...
Én eddig minden megjelent frissítést azonnal felraktam a Philips TV-mre (meg minden más kütyümre) és eddig semmi bajom nem volt velük (az igaz hogy volt amelyikkel megszenvedtem, de akkor is megérte). -
Zahire
tag
Amikor én teljesen más ügyből kifolyólag hívtam a mestert a tévéhez, akkor megkérdeztem, hogy érdemes - e frissíteni a szoftvert, amikor azt a választ kaptam, hogy inkább ne, mert jobb az ha nem piszkálom, akkor megfogadtam a tanácsát.Természetesen ezt te nem tudhattad előre.

-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Esetleg erről a készülékről vélemény, vagy valami hasonlót ajánlani tudtok?
előre is köszi.
-
sepsi0
őstag
Itt [link] érdeklődj.
Szerintem az irdeto az a kábeltv kodolására van (mármint ilyet adnak a csakkártya csomagban). Neked cryptoworks kéne a upc direkthez...
De lehet tévedek, de mikor én akartam ugyanezt akkor ezt a kodolást mondták. Ez a kártya crypto nincs hozzárendelve a stb-hez. -
atis86
csendes tag
Sziasztok.
Szereztem egy Irdeto Cryptoworks-töt és evvel szeretném használni a Upc directet,Az irdetoba beleraktam a kártyát és beleraktam a tvbe,és a antenát is. Megtalálta a Thor müholdat és csomo csatornát,de kódolttak,gondolom be kéne állitani valamit de hogyan,és mit egy kis segitséget kérek mert ehhez még hülye vagyok:::

-
sepsi0
őstag
Szia!
Naptári napra, nem munkanapra. Én a helyedben legközelebb, ha telefonálsz megemlíteném ezt nekik. Gondolom pesti szervízbe vitték, mert akkor sok jóra ne számíts....
Én nagyon nagyot csalódtam ilyen téren a Philipsben. Ugyan olyan mint a többi márka! Ezért is vettem samu tvt. Igaz a Philipsnek kicsit szebb a képe de a samu ügyfélszolgálata és támogatása sokkal jobb. Bocs az off-ért de ez a tapasztalatom. Még a gyerekek cumisüvegje is Philips, most már nem az lesz.... -
bodazo
tag
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Két készülék között gondolkodom:
SAMSUNG T22C300EW és PHILIPS 22PFL2978H/12Nagyjából ez az 55k, amit maximum rá tudok szánni. Ti melyiket ajánlanátok, és miért?
-
Andrasxy
tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy a App-ok közt van olyan, hogy meg tudom nyitni (elvileg) az email fiókomat.
Gmail fiókom van, viszont a tévén az email alkalmazás mindig azt írja ki, hogy engedélyezem a email fiokomban a POP vagy IMAP szolgáltatást. Ezt már megtettem, engedélyeztem, viszont továbbra se tudom a TV-n megnyitni az email fiókom. ( remélem érthetően leírtam a problémát)
Kell esetleg a tv-n is állítani még valamit?
Előre is köszi a segítséget. -
allein
addikt
válasz
Andrasxy
üzenetére
Örülök neked. Kettő nappal ezelőtt írtam emailt a magyar philipsnek, tegnap felhívtak. Beismerték, hogy fejlesztési hiba, sajnos nem tudnak rövid idő alatt kapcsolatba lépni a kinti kollégákkal, de szerencsére már levelezgetnek és lesz majd valami belőle. Nem tudták megmondani a telefonban, hogy mikorra kapom vissza a TV készüléket, sajnos nem csak az én készülékemnél jelentkeztek ezek a jellegű hibák. Budapesten nem tudják visszarakni azt a software-t amivel vásároltam a készüléke. Kettő lehetőségem volt: visszakapom a készüléket és amikor van software akkor házhoz jönnek és felrakják, vagy bent hagyom nálunk és ott felrakják. Azt mondtam, hogy inkább maradjon a szervizben, tegyék fel a software és teszteljék, hogy van újra hiba vagy nincs. Szóval, kicsit bosszant ez az egész frissítési kálvária

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PHILIPS 75PUS8808/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)