Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rsf
senior tag
A Pana backlight ledes és LG IPS panel van benne szóval a színei természetesek, nincs felhősödés és 1200Hz-es.A Philips sehol nincs hozzá képest, de nem is egy kategória a kettő. Mondjuk nekem a monitorom is IPS-es. De a Pana mindent tud ami szem s szájnak ingere, mondjuk nem is csoda mivel májusban amikor megjelent 400eFt volt az ára(50-es) most már 220eFt ért meg tudod venni 5év teljes körű garival.
Ha jobban érdekel gyere át a Pana topic-ba.
Üdv. -
Monya78
veterán
Félbe szakított filmnézést tudsz folytatni, onnan ahonnan kiléptél belőle (pl. TV adásba belenézel, véletlen kilépés)
Ha:
- más videót nem indítasz el, hanem a folytatni kívánt filmet indítod el újra.
- nem indítod újra a TV-t, és a folytatni kívánt filmet indítod el újra.Tudom nem egy eget rengető dolog, de pár perc "tekerést" meg lehet vele úszni.
-
rsf
senior tag
A Philipsek médialejátszója nem tud se goto-t sem vmilyen gyors időléptetést.
Szóval nem érdemes félbehagyni egy 3órás filmet. Emiatt nyugodtan mondhatjuk, hogy használhatatlan.
Én a Pana 650E-ről tudok nyilatkozni, annak szinte tökéletes a médialejátszója.
Azért van otthon egy 2013-as 32-es Philipsem is... csak hogy ne nézzetek ki innen.
Üdv. -
lorinser
senior tag
válasz
üzenetére
Sajnos javítani már nem tudom. Tanárok tömegei próbálták belém verni a "pontos j" és az "ellipszilonos j" szabályait......sikertelenül.
Persze elfogadom, hogy neki nem jött be a TV és még csak minősíteni sem akakrom. Csupán az én tapasztalataimat írtam le. Mindenki azt vesz amit akar.
-
Zahire
tag
Hadd kérdezzem meg, hogy a 55 ( vagy bármilyen más méretű ) PFS7109 tévéről van valakinek tapasztalata ?
Most, hogy elég sok negatív hozzászólást olvastam a Philipsről ( is ) kettő készülék között ingadozom.
Az egyik a PFS7109 a másik a TX50 ( vagy 55 ) AS650E.Ha pusztán tévézés és külső ( vagy a készülékben lévő ) meghajtóról játszatnék le filmeket, akkor melyik felelne meg jobban a célnak ? -
törölt tag
Nem lehet gariztatni? Ez a kókányolás egyenesen botrányos.
lorinser Előttem Zahire erre a mondatodra célzott: "Ha ennyiből sem sikerült megtalálnod a megfelelőt akkor szerintem az nem a TV hibálya." Az utolsó szó a mondatban tényleg egy szarvashiba.
Ezenkívül jó a helyesírásod, nem is értem ez honnan jött.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg fogadjuk el, hogy ő nem tudja elfogadni azt a tévét. Egy hibás T-s STB-re nem alapoznék egy minősítést, vagy ha igen, akkor mindkét összehasonlított tévé arra az STB-re legyen kötve. Szóval ilyen miatt nem érdemes minősíteni a mostani választását.
A másik, hogy tudomásom szerint a T-s STB-ből át lehet tenni a kártyát a tévébe, és egy hibaforrással máris kevesebb. -
Hudee
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
lorinser
senior tag
Szia!
Ne haragudj, de a problémák nagy része nálad lesz vagy inkább tőled származik. Pl. érdemes lett volna SW frissítéssel kezdeni. Nekem is egy 47PFH6309 van:
- EPG rendben, a csatorna lista valóban lassan jön be
- DLNA-t nem próbáltam
- böngészővel semmi gond, Index-től 1x sem fagyott le.
- Youtube: távval valóban nehézkesebb kezelni de azt nem lehet mondani, hogy lassú. Telefonnal minden gond nélkül működik. Én csak így használom.
- Képminőség: tapasztalatom szerint a Philips TV-k képminősége azonos kategórián belül legalább olyan mint az LG vagy a Samué de inkább jobb. Haver LG asszem 620 vagy 650-én a T-s STB adás SD-ben botrány (de a HD sem jobb mint a Philips). Ehhez képest a 6309-em képe egy külön kategória. A 3D szintén jobb.
A képbeállításokról fentebb írtam. Ha ennyiből sem sikerült megtalálnod a megfelelőt akkor szerintem az nem a TV hibálya.- Hang: egy kicsit valóban lehetne jobb is. Az előző 4 éves Philips-em 2x20W-os volt, ehhez képest a 2x10 valóban rosszabb de szerintem még így is jobb mint a LCD TV-k nagy átlaga. Itt is van több beállítási lehetőség, gondolom ezt sem sikerült rendesen végigpróbálnod.
Nekem ezek a beállítások jöttek be, van mély is és a beszédhang is rendben érthető:
- Egyéni
- Mély: 8
- Magas: 6
- Surround: Incedible
- Auto Surround: KiJavított
- Aut. hangerő: Be
- Clear Sound: BeÖsszességében persze vannak hibái. A menü tényleg lehetne gyorsabb de én úgy vagyok vele, hogy a menüben úgy sem mindig turkál az ember ha már beállítottad a TV-t.
A képminőség nagyon rendben van és kárpótól mindenért. Én összehasonlítva LG-vel, Samsung-al a képminőség miatt vettem újra Philips-et. -
lorinser
senior tag
Nekem ezek a beállítások jöttek be leginkább ( a TV-t kb. 1.8-2 méterröl nézem, ablak nincsen szembe vele, közvetlen fény nem éri):
- Egyéni
- Szín: 55
- Kontraszt: 80
- Élesség: 3Javított
- Szín-Színkiemelés: Minimum
- Színhőmérséklet: Normál
- Kontraszt-Kontraszt módok: Legjobb kép
- Dim. kontraszt: Közepes
- Fényerő: 55
- Videokontraszt: 50
- Fényérzékelő: Ki
- Gamma: 2Élesség
- Rendk. nagy felb.: Ki
- Zajcsökkentés: Ki
- MPEG zavarelny.: Ki -
rsf
senior tag
Akkor már inkább egy pana 640 v. 650-es.
Nagyon jó a média lejátszója a 2D,3D-je, nagyon gyors a menűje az ára is baráti igaz csak 1200Hz meg a hang vezérlést nem tudja magyarul. A Smart része is rendben van bár nekem a flixster hiányzik. De most legalább 5év teljeskörű gari jár hozzá.
Üdv. -
Milan86
tag
Sziasztok.
Adott egy Philips 40PFS6609/12 3D TV.
Olyan problémám lenne, hogy a 3d tartalmat ha pen driveról játszom le akkor a tv egyből 3d üzemmódra vált és tökéletesen működik.
Viszont ha nagyobb méretű filmet akarok megnézni és számítógépről küldöm rá az anyagot akkor minden féle baja van és a tv automatán nem is érzékeli , hogy 3dt játszok le.HDMI kábel 1.4 High Speed.
Mindenféle programmal próbálva. (Splaysh , KM player , power dvd , stb stb...)Ami pen driveról hibátlan az innen sehogy, nem akar működni.
Kérem aki tud rá valami ötletet az küldje el nekem emailben.címem: matemilan1986@gmail.com
Itt nagyon kevésszer vagyok és nincs lehetőségem megnézni sem.
Köszönöm a segítséget, idegesítő a dolog nagyon, kérem akinek van ötlete szánjon rám egy kis időd és irja meg. -
macii97
senior tag
Hát, nem tudom mit gondoljak.
Ma úgy fagyott le a tv, hogy bekapcsolás után nem jött be se kép, se hang. Utána a műsorkalauznál fagyott le, mindkétszer úgy, hogy ki kellett húzni a konnektorból. 026-os szoft. -
TIT
veterán
válasz
dualcore
üzenetére
1.5 éves lista és tudom mi a követelmény,ellenben velük(Ci+,dvb-c)ha nem értenék hozzá jól átvertek volna.
A mediacardnak a hosszú bootidő a baja(kiírja,hogy authorized+kódolt adás)
Amúgy is berágtam rájuk amit műveltek a csatornákkal,írtam is az nhh-nak.
Lg a legjobb ár/érték és a 730 biztos jó a 800Hz-el(philips már 1200-1400-nál tart)csak többért. -
dualcore
őstag
Az hogy nincs a listában nem jelenti azt hogy nem is kezeli. Ugyanis a Card Slot progija a legtöbb szoftverben ugyan az. Tehát nem konkrétan típus függő a dolog. És jól tetted hogy kipróbáltad. Ők ugyanis nem kérik be a gyártóktól az összes adatot tehát a listájuk sem lehet friss.
-
törölt tag
-
dualcore
őstag
Épp a hétvégén teszteltem egy LG 650-est 50 coll ban. Az SD digitális adás nagyon szétesett a feliratok körül a színek nem voltak valami szépek, a 3D még az én elvileg hibás Philipsemben is sokkal jobban érvényesült. A menü időnként belassult, az okára nem jöttem rá. A Full Hd pedig kicsit a gyors mozgásnál foltosodott ill. fakult.
-
TIT
veterán
válasz
dualcore
üzenetére
Ráadásul neked 7-es volt ami szégyen.
Más
em a proci miatt lassú,hanem a szoftver nincs optimalizálva,de elvileg szoftverfrissítéskor gyorsul.
Az új szoftverbe végre jó az ambi 3 hónap után.
Lg 650-ről(középmezőny) több rosszat olvastam mint a philipsről,annál már a 730 is jobb.
Ráadásul az lg-k borzalmasak 3d-ben,vagy nincs vagy szellemképes vagy berángat mint az enyém+foltosodik,a keret mozog stb. -
looser
addikt
Hú, akkor ezek szerint másnál is lassú a menü? 32PFL8404-em van, szeretem, gyönyörű a kép, a színek, de a menü, az rohadt lassú. Internetre meg inkább az Asus Oplay-t vagy az LG BD-t használom. Ha nem a számítógépet, természetesen :-)
Nekem a Bang & Olufsenek tetszenek leginkább még :-)
-
Gabir
aktív tag
Sajnálatos, hogy nem vált be, de amiket felsoroltál, azok tények és való igazak.
Ha lenne tökéletes TV ,mindenki olyat venne.
Lehet, egy magasabb szériással elégedettebb lettél volna(de azok sajnos jócskán drágábbak is) Jók a többi márka készülékei is, szinte csak az Ambilight, amit nem kapni máshol és nélkülözni kell, aki nem ilyet választ..(mi viszont együtt élünk a lassú menüvel és sovány smart szolgáltatásokkal
) -
O_L_I
őstag
Sziasztok,
Valsz kegyetlen ekét fogok itt kapni ezért de annynira sokkolt az élmény a hétvégén, hogy muszály kiírnom magamból:
Philips 42PFH6309/88 3D:
Az Ambilight miatt vettem meg a TV-t de nem gondoltam, hogy az lesz az egyetlen jó és jól működő funkció.
Elöljáróban annyit hogy egy két éves Samsung Smart TV-ről váltottam (volna) erre.
Amibe egy nap alatt belefutottam mielött vissza vittem:
- EPG: UPC-s CI kártyám van de ebben a TV-ben a beépített EPG gyakorlatilag használhatatlanul lassú. az on screen csatorna lista felhozása kb 8mp de inkább fel se hozná mert utána is kegyetlen lassú a csatornák közti navigálás. (Az androidos app elvileg tudott volna EPG-t szinkronizálni a TV-vel de nem működött)
- DLNA: Nem elég hogy nagyon lassú de a borzasztó navigációs szisztéma miatt kínszenvedés mire kikeres valamit az ember.
Tök jó, hogy bele lehet tekerni a filmekbe, egy 10mp-s ugrás 5mp-nyi feldolgozási idő plusz utána pár másodpercre szétcsúszik a kép és a hang.
DLNA streamelés telefonról nem működött nekem.
- Böngésző: Egy index főoldalt probáltam betölteni mind a kétszer belefagyott a TV utána feladtam.
- Youtube: A rendszer lassúsága miatt meg se próbáltam a távirányítóval használni. A telóval megtalálták egymást de nem indult el a TV-n a lejátszás csak karikázott a telefon.
- Kép minőség: Nincs felhősödés ami jó, viszont összeségében nem voltam elhasalva tőle. Az SD tartalmak felkonvertálása lényegesen rosszabb mint a Samsungé amiről váltottam vagy az LG amit végül vettem helyette.
Elég kevéske a kép paraméterezhetősége a Samsung vagy az LG-hez képest, egy nap alatt sem sikerült olyan képet kicsikarnom belőle mint az LG varázslójával 5 perc alatt.
200Hz-es TV létére egyszerűen hiányzott belőle az a menüpont ahol be lehetett volna kapcsolni a frame interpolációt (bocs nem jut eszembe a Philipszes neve) pedig a saját beépített helpben benne volt... (amúgy több olyan menüpontal is találkoztam ami a helpben benne volt de amúgy nem)
- Hang: Mikor kivettem a dobozból nagy reményeket fűztem hozzá mert van valami extra hangszóró szerűség a TV hátán illetve elég vastag alul a TV amiből arra következettem, hogy itt valami komoly dolgog lapul, hát tévedtem. Rettentő doboz hang és itt it nagyon kevés paraméterezési lehetőség. (Mind a Samsung mind az LG lényegesen jobban szól sokkal kisebb hangszórókkal)
Gondolom nem meglepetés, hogy vissza vittem a TV-t pedig nagyon szerettem volna szerenti mert egyrészt Philips másrést mert az Ambilight tényleg baromi jó dolog.
Nagyon korrekt volt a srác a sugárban felajánlotta, hogy kicseréli vagy vehetek másikat. Nem mertem elhozni mégegy ilyet úgyhogy inkább ráfizettem egy LG LB650V-re ami szinte minden tekintetben lényegesen jobb mint a Philips (bármennyire is szomorú vagyok, hogy ezt kell mondanom) -
lorinser
senior tag
Én már feltettem, változást nem látok de talán mint ha gyorsabb lenne a menü.
Amivel viszont nem boldogulok az a Miracast. Gépre feltettem az Intel WIDI-t, látja is a TV-t de bármit csinálok nem akar csatlakozni (a TV-n amit lehet beállítottam, Intel videokártya mert most az Nvidia nem megy a gépemben). Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
Vezér
tag
Valaki feltette már a legújabb szoftvert 6309/88 készülékre? Mik a tapasztalatok?
-
csabili74
aktív tag
Csak hogy visszataláljak

-
lorinser
senior tag
Szia!
Ha SMART rész nem annyira fontos akkor szerintem érdemes, mert az Ambilight és a Philips képfeldolgozó rendszerei érnek annyit.
Nekem is ilyen van csak 47"-ben. Én a SMART-ból tulajdon képpen csak a Youtube-ot használam, az megy szépen. Amúgy a SMART rendszer elég gyors szerintem. Ami hátrány lehet al LG-hez képest, hogy a Philips-nél kevesebb app van. Ez engem annyira nem zavar, fontosabbank tartom a képminőséget. -
ron8
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy LG 42LB620V tipusú tv-t, és most azon gondolkodom hogy dobok még rá egy 20-ast és becserélem egy Philips PFH6309-es szintén 42-es készülékre. Mi a véleményetek, megérné még az a plusz 20.000 ft.? -
looser
addikt
Öööö, hát most sikerült rájönni (úgy 3-4 év után), hogy én mindig a csatornák újratelepítését választottam és hangolásnál mindig beállítottam, hogy a "Frekvenciakeresés" -> teljes, a gyors helyett. Most, hogy gyorson kipróbáltam, negyed óra altt lement a keresés és minden megvan. Nagyon boldog vagyok :-)
-
Szabó0922
tag
Sziasztok
Lenne nekem egy philips 65PFS7559/12 ami panel hibás lett!
Segitség kellene hogy honnan tudok panel rendelni hozzá!
Segitségeteket elöre is köszönöm -
looser
addikt
Sziasztok! 32PFL8404 esetén érdemes más országot választani kereséskor, mint Finnország? Ritkán nézem, de azért érdekelne, mert utoljára egy éve hangoltam kábé és eszembe jutott, hogy akkor nem talált egy pár csatornát (pld. M1, M2, Duna). S mivel a (teljes) hangolás több mint egy óra, gondoltam addig megkérdezem :-)
Üdv

-
válasz
bala6120
üzenetére
4509 32"-esetében a képformátum 4:3/16:9 választható így tudni kell az automata képarányt is. A fényerő 250 cd/m² a képjavítás Pixel Plus HD 200 Hz-es Perfect Motion Rate és Micro Dimming. De vásárlás esetén,előtte egy MM-ben vagy egyéb műszaki boltban győződj meg róla, hogy számodra megfelel.
-
bala6120
senior tag
4509-t rendelem meg. Még egy kérdés: Tudja az automatikus képarányt?
-
-
bala6120
senior tag
Köszönöm srácok

A felszereltséget betéve tudom, még jó pár készüléket is beleértve. Kb. 1 éve folyamatosan nézegetem. A Panasonic CRT a végét járja.
Az a Samsung panel VA panel? Kicsit óckodok tőle.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
+1 a 45-re.
-
Darvascapone
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Koszonom, ezt olvastam es kb en is eddig juttotam egy MM-ben.
Van valakinek ilyen aki naponta hasznalja es tudna rola irni velemenyt.
Koszi
-
válasz
bala6120
üzenetére
Szia.
4309 és a 4509 között különbségek:
Csatlakozók terén
45-ben van plusz ban Scart ,,Komponensis, Ethernet csatlakozok.mig a 43-mas ban nincs.
És 2DB USB csati van a 45-ben mig a 43-asban csak 1DB
lejátszható formátumoknál
Megegyezőek így mind a kettő képes az MKV-ra
Energia fogyasztásban
43-mas 40W eszik míg a 45-ős 25W majszol. így a címke besorolás is más.ugyan ebben a sorrendben A és A+
Vezeték nélküli szabvány
A 45-ben van Wi-Fi Miracast ami Bluray tartalmakat is képes fogadni kép és videó formátumban. a 43 -ban nincs ilyen.
kijelző panelok->mind a kettő Samsung HD panel (1366 x 768 pixel) 50Hz de a 43-as 100 mig a 45 ben 200PMR-van az az másodpercenként 200 alkalommal rajzolja fel a képet.4319-> Lényegében a hangteljesítmény kisebb mint a 09-é és nincs benne böngésző ,de viszont van benne Scart csatlakozó amiben a 09-nincs és fogyasztásban is 35W-
Így lényegében szerintem a 15E többletet hosszabb távon lehet kifizetendő a 45 esetében gondolok a Wifi-re és a jobb képfrissítési miatt ,de ha ezeket nem használod ki akkor 43-as vásárold meg.
-
bala6120
senior tag
Sziasztok!
Segítség kellene. (alsó kategória)
Adott 2 db tv: 32PHH4309; 32PHH4509. Utóbbi két magos, "200" Hz-es. Megéri-e a +15000 Ft árkülönbség a 4509-ért?
TV nézésre kellene, heti 1 avi, mkv film nézése 2-2,5 méterről. Képminősége milyen ezeknek a készülékeknek? TV: Műholdas Digi Tv HD beltérivel.
Mi a különbség ez a két készülék között: 32PHH4309, 32PHH4319? Csak a szín?
-
válasz
Darvascapone
üzenetére
Darvascapone
Szia ITT olvashatod mikor ki lett próbálva. Jó készülék, főleg hogy most 5Év garanciával együtt kapod ha olyan helyen vásárlod.
headhunter
Én nem dönthetek, sőt nem is szeretnék dönteni a helyedben, de én már újat vennék ebben az ár szegmensben egy komolyabb 6xxx sorozatot tudsz vásárolni, és ahogy fentebb is lett írva akár még 5év garanciával karöltve, és nem kell aggódnod ellenben ha a másikat veszed. . Ha egy picit áldozol még rá akkor az újabb interaktív Hbb tv-ket is tudsz venni. Amit tartalmazza SmartTV alkalmazásokat mint pl Catch-up TV, Netflix, Spotify, Online letölthető alkalmazásokat, Internetes videotékát, YouTube-otSocial TV: Facebook, Skype, Twitter-t
Felhasználói interakció: SimplyShare, MultiRoom kliens és kiszolgáló, Wi-fi Miracast tanúsítvány, Cloud TV és Cloud Explorer, Intelligens szöveges távvezérlő
Program: TV-műsor szüneteltetése, USB felvétel
My Remote alkalmazás: Vezérlés, Simply Share, TV-műsorfüzet, Wi-Fi Smart Screen -
Darvascapone
csendes tag
Sziasztok,
Egy 42pfs7509 nezegettek. Akinek van egy ilyen keszuleke az kerlek irjon rola jot es rosszat.
Koszi
-
headhunter
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére

Nagyon "lutri" egy ilyen tv megvásárlása?
Komolyabb meghibásodás után mehet a kukába, mert olcsóbb egy újat venni, mint az 52PFL9606K-hoz alkatrészt.
Ez a típus DVB-T, DVB-C mellett, DVB-S2 tunert is tartalmaz?
Extraként a PIP vagy PAT funkciókat nem találtam a leírásokban.
-
macii97
senior tag
Köszi szépen mindkettőtöknek!

Már megtörtént a regisztráció, de amúgy erről a folyamatról nem szóltak a boltban semmit. :@
Tényleg köszi, rendesek vagytok!!! -
spidersoft
senior tag
A hangon kívül a programkezeléssel is vannak gondjaim (még mindig 22PFG4109): lehet valahogy az alap csatornalistát is rendezni, vagy csak a kedvenceket? Azért volna ez érdekes, mert a kedvenc listát ha beállítom pár perc elteltével törlődik... ennek szerintem az lehet az oka, hogy a egyes csatornanevek (nem mind és mindig ugyanazok) DVB-C-n folyton változnak: [TV2]-[tv2]-[TV2]..., [ATV]-[Magyar ATV]-[ATV]..., [hírTV]-[HÍR TV]-[hírTV]..., [Sport2]-[SPORT2]-[Sport2]... szóval két nevet váltogat gyorsban. Ezt csinálja az LG tévém is, de őt eddig nem zavarta, vélhetőleg valamit nem megfelelően ad a szolgáltató (azért is gondolok a szolgáltatóra, mert mindkét tévén ugyanazoknak a csatornáknak a nevei váltakoznak). Kedvenceket hozzáadni is csak úgy tudok, hogy közben lehúzom az antennát, mert akkor nem frissítgeti a megnevezéseket. Ha frissíti a megnevezéseket, akkor a kijelölés az aktuális csatornára ugrik vissza, így nem tudok csak 1-2 csatornányira elmenni az aktuálistól, hogy bejelöljem, mert visszaugrik a kijelölő...
Másik érdekesség, amit jó lenne letiltani: ha betörik a kép (gondolom jelgyengeség miatt), akkor mindig átvált az egyesre (az az első csatorna, gondolom azért erre). Nem lehetne neki valahogy mondani, hogy maradjon ott, majd helyrejön?
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
macii97
üzenetére
A törvény szerint az eladóval állsz szerződésben, neki kell intézni a garanciát, tehát a boltnak kutya kötelessége visszavenni javitásra a terméket. Nem zavarhatnak el.
Illetve ha te úgy döntesz, akkor a gyártó szervizébe is viheted.
Tehát TE döntöd el - és nem a bolt - kivel intézteted a garanciális javitást." 4. §7 (1) A jótállásból eredő jogok - a (3) bekezdésben foglalt kivétellel - a jótállási jeggyel érvényesíthetőek.
(2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása a jótállás érvényességét nem érinti.
(3) A jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása esetén a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot - az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát - a fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállásból eredő jogok az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal érvényesíthetőek. "
" (2) A jótállási kötelezettség teljesítése azt a vállalkozást terheli, amelyet a fogyasztóval kötött szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez. A jótállásból eredő jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül. "
"5. § (1)8 A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a vállalkozás által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti."
-
válasz
macii97
üzenetére
A megvásárolt tv-hez adott euroncsios- garancia jegy azért kell mert azzal igazolod az ott megvételét , mivel az euroncsi az egyik viszonteladoja a Tpvision által támogatott ingyenesen elérhető ECP-re az az hogy érthető legyen-> Az ingyenesen elérhető ECP az alábbi listában kijelölt és 2014/11/01 és 2015/01/31 között vásárolt televíziókra érvényes, amelyeket a www.tv-ecp.eu honlapon a 2014/11/01 és 2015/02/28 időszakban regisztráltak; ide lett a tied is regisztrálva.
Tv megvásárlása után első pontban kiválasztod a Tv-d típusát=(Philips),sorozatszámát(PFL-PFS-PDL stb) majd a vásárlás dátumát.
Második pontban meg kell adnod az Email címedet.
Harmadik lépésben ellenőrződ az adatokat .
Negyedik pont a kész garancia igazolást elmented és ki is nyomtatod.
Ezt meg kell tenned 14.11.01-től 15.02.28-ig utána nem érvényes.Külön akiket érdekel az 5 éves granciáztatás az ezekre a készülékekre vonatkozik csak!
32PFK6509/12
32PFL5008K/12
40PFL8008S/12
40PUS6809/12
42PFH6309/88
42PFK6549/12
42PFK6559/12
42PFK6589/12
42PFK7199/12
42PFL5008H/12
42PFL5008K/12
42PFL5008M/12
42PFL5028K/12
42PFL5038K/12
42PFL6008H/12
42PFL6008K/12
42PFL6188S/12
42PFL7008K/12
42PFL7108K/12
42PFS7109/12
42PFS7109/12
42PFS7509/12
42PFT6309/12
42PUS7809/12
46PDL8908S/12
46PFL8008S/12
47PFH6309/88
47PFK6559/12
47PFK6589/12
47PFL5008K/12
47PFL5028K/12
47PFL5038K/12
47PFL6008K/12
47PFL6198K/12
47PFL7008K/12
47PFL7108K/12
47PFS7109/12
47PFS7509/12
48PFS8109/12
48PFS8209/12
49PUS7809/12
49PUS7909/12
50PFL5028K/12
50PUK6809/12
50PUS6809/12
55PDL8908S/12
55PFH6309/88
55PFK6559/12
55PFL6008K/12
55PFL7008K/12
55PFL7108K/12
55PFL8008S/12
55PFS7109/12
55PFS7509/12
55PFS8109/12
55PFS8209/12
55PUS7809/12
55PUS7909/12
55PUS8809/12
55PUS9109/12
58PUS6809/12
60PFL6008S/12
60PFL8708S/12
65PFL9708S/12
65PFS7559/12
65PUS910912
65PUS9809/12 -
macii97
senior tag
A tv-k garanciájával a Philips-hez kell fordulni? Az Euronics-ben vettük, 5 év garanciával, csak blokkot kaptunk, a jótállási jegy üres. Ma a boltban mondták, hogy ha a tv-t regisztráltuk (megtörtént) akkor minden oké, a gari nem rájuk tartozik. Viszont erről a Philips oldalán semmit nem olvastam, illetve az üres jótállási jegyen 2 év van. Azért én ma kértem rá egy pecsétet. Mit tudtok erről?
-
headhunter
52PFL9606K készülék magyarországi piac bevezetése 2012.03.06 történt, és az utolsó ismert ár 620-630E volt Most a használt piacon megkímélt állapotban és minden meglévő tartozékával "szerintem" 130-140E
t_vilmos
Elvileg az a panel az biztos hogy LG és itt van még pár főbb infó róla.
1920 x 1080p
3D
Passzív 3D
Játék teljes képernyőn 2 résztvevővel*
Képformátum
4:3/16:9
Fényerő
300 cd/m²
Képjavítás
Pixel Plus HD
200 Hz-es Perfect Motion Rate
Micro Dimming -
szemcso1
csendes tag
Sziasztok !
Van egy 42PFH5609-es LED tévém. Szeretném rögzíteni vele a TV műsorokat.
Igaz az ,hogy 120 gigás notebook vincsi nem jó erre?
Legalább 240 gigás kell?
Előre is köszönöm. -
macii97
senior tag
Ha szoftvert frissítek megmaradnak a beállításaim ill a csatornalista?
-
t_vilmos
tag
Hali !
Nem találtam írást arról hogy a philips 6309 típusba ips panel van-e.
Nem láttam még tévénél hogy mennyivel előnyösebb vagy szebb az ips panel.
Erről kérnék véleményt.
Köszi -
-
headhunter
addikt
Mikor gyártották utoljára a Philips 52PFL9606K típust és mennyit ér egy ilyen tv most?
-
spidersoft
senior tag
válasz
dualcore
üzenetére
Köszönöm az infót, ez esetben azonnali hatállyal gebedjenek meg a mélyen tisztelt illetékesek a filipszéknél
Megvárom, hogy lejárjon a "netről rendelős meggondolási idő" (ha valami baja akar lenni, addig csak kijön...), aztán szétborítom oszt kötök rá valami méretesebb hangszórót... LG tévémet is így használom évek óta
Saját hangszórója annak is gyalázat. Továbbra is a belső kis D osztályú chipjét használom, de a hangszórók pinheaderrel csatlakoznak, így szimplán lehúztam őket és rádugtam a Videoton ládákat (ilyenek), oszt hagyeriggyen. A dobozok a tévé mögött laknak, nem lehet látni sem őket, sem a drótokat, úgyhogy még gányoltnak se néz ki
Gyanítom a D osztály miatt, de még így is vérszegény, de nem rosszabb, mint fejhallgatóval... buta elgéék ugyanannak a kis IC-nek ugyanazt a kimenetét kapcsolják a fejhallgató kimenetre is, így a fejhallgatót meg se hajtja, meg még mattul is szól. Mivel már eleve nem jó a frekimenet, így vonalkimenetnek se jó, tehát aktív dobozokkal se lenne jobb (próbáltam). Gratulálok. Külön tápos egységet meg nem vagyok hajlandó járatni, kikapcsolgatni, de pénzt adni érte se, ha valami "okoserősítőről" van szó, ami kommunikál a tévével. -
dualcore
őstag
válasz
spidersoft
üzenetére
Tudomásom szerint arra nincs megoldás, hogy a tv táv.vez.-el vezéreld a külső hangszórókat, csak a külső hangszóró ha esetleg van sajátja.
-
spidersoft
senior tag
válasz
spidersoft
üzenetére
erre valaki?

-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszönöm, remélem úgy lesz!

-
-
dualcore
őstag
Az összes 4k anyagot megette ami nálam volt merevlemezen, az fhd-ról nem is beszélve, a kép pedig olyan mintha élőben láttam volna. Nem válogat hogy milyen forrásanyagot kap, teszi a dolgát. A 4K-s kép pedig valami nagyon ütős. Bánom kicsit a Philipset, nem tudom hogy a 7-es UHD szériában volt a probléma, vagy csak én fogtam ki, de ez már így marad.
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Amit először vettem az Philips 49PUS7809/12, az egyszerűen nem tudott éles képet, foltos,fakó, ill. szellemképes volt. Usb-ről alig játszott le valamit, és időnként ki-be kapcsolt.
Amit vettem (és most ne kövezzetek meg
) Sony KD-49X8505B. -
Lejárt a szerkesztési időm bocsánat.
dualcore
Milyen készüléket vásároltál, mire cserélted le?
-
TIT
Az új rendelet szerint januártól minden új tv vásárlás esetén 5 vagy annál több pixel hibával tudnak majd tv készüléket cserélni vagy javítani azt. És elfeledhetjük a 3 vagy annál kevesebb pixel hibás készülékek azonnali javítását. De a többi marad úgyan úgy mint például a mély karcolódás ami szálításnál vagy gyártásnál létrejött vagy panel beégés védő filc vagy üveg nem megfelelő kialakítása, sérülése.
UI: már a most vásárolt Samsung tv-k és monitoroknál is, már most is él ez. Tessék figyelni, és érdemes a boltban kipróbálni a kiszemelt tv készüléket megvásárlás előtt.
Erre jó példa volt nekem is mikor egy 40PUS6809/12 vásároltak és már ott az eladó kérdezte a vásárlót hogy akkor szívesen ki is próbálják hogy minden rendben van a készülékkel vagy sem. (Expertnet).
Hudee
Erről egy fotót ha linkelnél megköszönnénk
-
Hudee
tag
Sziasztok,
Normális dolog ha egy 42pfs7109 tv-nél bal alsó és a jobb felső sarokban bevilágítást tapasztalok sötét háttér mellett, illetve a tv hátlapja a felső részen a csavarozások között kicsit domború? Vagy egy a made in Poland minőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- Samsung Full HD LED TV (UE32EH5300)
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

em a proci miatt lassú,hanem a szoftver nincs optimalizálva,de elvileg szoftverfrissítéskor gyorsul.
)

Azért írtam oda hogy nehogy megkövezzetek!
Megvárom, hogy lejárjon a "netről rendelős meggondolási idő" (ha valami baja akar lenni, addig csak kijön...), aztán szétborítom oszt kötök rá valami méretesebb hangszórót... LG tévémet is így használom évek óta