- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#46372352 #4199 üzenetére
Abban a topikban még nyáron is kiemelten ajánlott készülék volt az R6S az kisebb R6C mellett. Azért is vettem! Semmi gondom nincs vele. Azóta nagy karriert futott be. Az említett boltból (pedig ők kiemelt viszonteladók) ki is fogyott.
Természetesen a nagy számban értékesített eszközöknél a reklamáció is nagyobb számú és a topikok ezt tükrözik vissza. A philips topikban alig van gond a TV-vel, miközben a Samu és LG topik szerint problémás ez vagy az. Pedig csak arról van szó, hogy a Samuból és LG-ből eszméletlen sokat adnak el... egyszerű' embereknek is. De tök mindegy. A lényeg, hogy a tömegben a hiba is nagyobb, ha darabszámban nézzük. Ferrari típushibát te sem tudsz, de Suzuki Swift okossággal és hibával tele a NET.
Vedd meg nyugodtan. Jó vétel. -
válasz
nagyirm #4196 üzenetére
A másik gond, hogy a FAT32-nek 4GB a fájlkorlátja. Ezért nem is életszerű a HD-s filmek lejátszása.
Nem érdemes ezzel küzdeni. --> Médialejátszó. -
zsampi9
csendes tag
válasz
bluemirage #4191 üzenetére
Köszi. Remélem nem fogok csalódni.
Ma megnéztem a helyi MM-ben a konkurenciát is. Az biztos, hogy a Philips 5507-nek volt az egyik legjobb képe. 6087-es nem volt, úgyhogy csak remélni tudom, hogy annak legalább olyan jó lesz. -
nagyirm
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy Philips 32PFL5606H-s LED TV-t. USB-ről szerettem volna MKV formátumú filmeket lejátszani, viszont a külső HDD-t (2,5" WD NTFS) nem ismeri fel. A képernyőre meg azt írja, hogy "Ürítés".
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Mi lehet a megoldás?Köszi
-
Mr.Pioneer
csendes tag
válasz
bluemirage #4188 üzenetére
Köszi a segítséget.
-
válasz
zsampi9 #4190 üzenetére
Cáfolom. Ha léptetsz (+/-), akkor nincs még 1 mp sem. Szóval korrekt. Az enyém egy tavalyi 7000-es (7496).
Ha számot írsz be: pl. a 9-esen vagy és a 4-esre szeretnél menni, akkor megvan a 2 mp. Hogy miért?
Mert amikor beírod "4 - -", azaz megnyomod a 4-est, akkor vár, 1 mp-t hátha nyomod tovább pl. "41-".
De ez minden általam ismert TV-n így van, ha egy konkrét számot írsz be. -
zsampi9
csendes tag
válasz
kapicsabi #4143 üzenetére
Közben a 6007 helyett még egy kicsit okosabb van ugyanazért az árért. Persze továbbra is a képminőség lenne a lényeg.
Még egy kérdésem lenne: többen írtak körülményes, nem logikus menürendszerről, ill. a lassú csatornaváltásról. Az tényleg nagyon zavarna, ha 2 mp-et kellene várni a váltások között.
Remélem valaki meg tudja cáfolni ez utóbbit!Köszi,
Zsámpi -
dh66e
veterán
válasz
bluemirage #4188 üzenetére
BD25,BD50,high@5.x kódolású mkv-k dts és még sorolhatnám millió számra egy playa előnyeit.
-
válasz
Mr.Pioneer #4187 üzenetére
Egy tipp "option" gomb, majd "Aud.nyelv" ? Hátha nem próbáltad.
Tanács:
Na én pont az ilyenek miatt vettem mellé médialejátszót. Állítható betűméret és típus és szín és a felirat időzítése stb... stb... ezek melyek alapok egy médialejátszónál, de a TV-ék többségénél még a habokban sincs. Tovább ISO fájlok lejátszása, ami szintén alap, de a TV-knél nem. Én nem nagyon értem, hogy az MP3 és JPG kívül miért bíznak sokan a kompromisszumok mentes lejátszásban.... Ez egy TV! -
Mr.Pioneer
csendes tag
Üdv! Van egy Philips 42PFL4307H/12 tipusú tv-m és ha pendrive-ről akarok le játszani több hangsávú filmet (mkv) hogyan lehet hangsávot váltani én erről nem találtam semmit a használati utasításba.Kérlek segítsetek.Amúgy kiváló minőségű termék ajánlom mindenkinek.
-
mumububu
csendes tag
Sziasztok!
Ma voltam az euronicsba és ott árulnak egy Hama uzzano nevű wireles billentyűzetet.
Az eladó srác nem tudta megmondani megy e a tavaly vásárolt 3d-s 7606 os tv vel.
Használ esetleg valaki ilyet? Felismeri a tv?
Ha tud valaki valamit erről írja meg légyen szíves.
Amúgy nagyon pofás billentyűzet benne az egér is.
Köszi -
rhonin
senior tag
válasz
stickermajom #4180 üzenetére
Igen az lesz, csak addig próbálok a lehető legtöbbet megtudni róluk így látatlanba.
Gondoltam, hogy SD adásnál nem lesz valami fényes az eredmény. -
stickermajom
addikt
Ugye rosszból nem lehet várat építeni. Szerintem 1080p-nél jönne ki a minőségbeli különbség a két tv között.
Esetleg menj el egy Mediamarktba vagy ilyesmi boltba megnézni őket. (Vagy legalább a hasonló kategóriás Philipseket, Samsungokat.) Ott meg tudod nézni a távirányítójukat jó esetben és a méretüket is.
-
Shorine
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőlletek az alábbi jelenséggel kapcsolatosan:
Van egy 46pfl8605h tv-m; idáig teljes hagyományos módon lett használva ( nappaliba be és néz
, azonban nemrég vettem hozzá egy PTA02-s kit-et, hogy ha már van lehetőség 3D-t is nézni, akkor miért is ne?
Rendben megjött a csomag, szemüveg, transzmitter, pendrive. A TV-t már egy korábbi időpontban frissítettem, így amit a Kit mellé kaptam frissítést nem tettem fel (korábbi). Nos mindent a leírás alapján csináltam, összeraktam.
Az első porbálkozás: az volt, hogy a számítógépről hálózaton keresztül nézem meg filmet. Nos ekkor ért az első pofára esés mivel nem támogatott formátumnak nevezte (.mkv). Meg van a baj, az újabb MPEG-4 kódolás... Itt már nem is erőltettem a témát tovább.
Második próbálkozás: Másnap vettem egy HDMI kábelt (vélhetőleg 1.3 - bár nem tudom, hogy ebben helyzetben van-e jelentősége, hogy 1.3 v 1.4) szgép ki a TV mellé, (közben a másfél éves fiammal közelharc a billenyűzetért
és azt gondoltam (én bohó), hogy ekkor már működnie kellene a dolognak. Töltöttem le néhány 3D demo filmet és az alábbiakat tapasztaltam:
1. A Tv "manuáléban" az van, hogy ha megy a TV-n 3d film, azt automatikus érzékeli ( lehet, hogy a blu ray-ra gondol), ebben az esetben nem. Kiválasztom a távkapcs. segítségével a 3D menün belül a megfelelőt ami lehet automatikus (semmit se csinál) függőlegesen osztott és vízszintesen osztott mód közül a megfelelőt. Ekkor azt tapasztalom, hogy ami idáig teljesen kitöltötte a képernyőt most összeugrik, úgy, hogy a két széle mellett kb 8-10 cm sávban semmi sincs, és mintha nem rakná össze a két képet - leginkább a szellemképre tudnám hasonlítani. Ezt probáltam újabb és régebbi kódolású demo filmekkel is.
A transzmitter működik (3d esetén kéken világít a hátulja), a szemüvegben az elem nincs lemerülve. A jelenség ugyanez.2. Ami teljes mértékben meglep, hogy ha pendrive-ra rakom a demokat, és beteszem ott megtalálja és el is indítja, de a 3D menüt fel se ajánlja és nézhetem a középen balra-jobbra vagy éppen a fel-le osztott képeket...
Mit csinálhattam rosszul? (A videokártya ati5770-s és drivert is frissítettem rajta - bár szerintem nem ez lehet a gondja)
Köszönettel:
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Philips 42pfl7655h lcd tévét 2012.márciusán lett utoljára frissítve.
Azóta nem.Tudja valaki miért?
Vagy máshonnan kell leszedni a frissítést?
Előre is köszi. -
rhonin
senior tag
válasz
spiderjoe111 #4173 üzenetére
Ez érdekes. Az még addig ok lenne, hogy az 5500as széria samsung paneles a 6000es meg lg. Mert logikus lenne, hogy a 6000esbe komolyabb panelt raknak. De akkor a 7000estől miért van megint Samsung panel?
Amúgy melyik a jobb a Samu panel vagy az LG?
Honnan tudhatom, hogy az 5500asnál Samsung vagy Sharp panellal szereltet kapok-e?
Melyik a jobb? -
spiderjoe111
csendes tag
Sziasztok
Ha valakit érdekel. Kihasználatlanság miatt eladó egy bontatlan csomagolású, soha nem használt kb. 1 hete vásárolt Philips PTA508 aktív 3D szemüveg. Edigitál ár: 12900 forint. Én 9000 forintért adom.
Üzeneteket, érdeklődést privátba kérnék.Köszi
-
spiderjoe111
csendes tag
Philips 2012 line
http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/36934-philips-lcd-tv-faq-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-3-a.html#post438194 -
rhonin
senior tag
válasz
stickermajom #4169 üzenetére
Az igen. És az SD adások is ugyanolyanok mindkét tv-n?
Közben felfigyeltem mégegy tv-re:
37pfl6007kÉrdemesebb lenne 3"-al kissebb méretben inkább ezt venni mint az 5500asat?
Vagy itt is van panel mizéria? -
Zahire
tag
Köszönet, hogy mindenki így lesz....ja a kérdésemet.
-
rhonin
senior tag
Igen, ahogy írod. Avi, divx, xvid, mkv 720p-s felbontásig esetleg 1080p-s mkv még.
Dts meg dolby hang nem lényeg mivel nincs 5.1em így nem igazán fogom kihasználni.
Ja és persze SD adásokat is néznék elég sokat.
Akkor végülis képminőségben melyik lenne jobb ebből a kettőböl:
SAMSUNG ue40es6100
PHILIPS 40PFL5507KVagy esetleg ebben az ársávban van ennél jobb tv? (más márkában)
-
spiderjoe111
csendes tag
Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, de azért hátha....
Adott egy 3D Blue Ray iso fájl. A fájlstruktúrából látszik, hogy 3D. SSIF fájl a megfelelő helyen. Ezt szeretném lekonvertálni .mkv-ba, hogy a LAN-on keresztül is megtudjam nézni egy 32PFL5507 tv-n. DVDFAB programmal leírás alapján megcsinálom (side-by-side beállítással, mást nem is enged kiválasztani a program), de miután kész a tv-n csak két fél képet látok és a tv 3D menűje sem lesz aktív. Letöltöttem egy másik már mkv 3D filmet az tökéletesen műkődik 3D-ben. Mi lehet a probléma.
Köszi
-
dh66e
veterán
hát igen egy topicnak így kell működnie.
Nézd én médiaplayert használok de nekem kell is a kompromisszum mentes lejátszás.Viszont ha tudnánk hogy mit is szeretnél nézni rajta akkor könnyebben segítene az akinek olyan philipse van amit kinéztél magadnak. Gondolom avi,divx,720p mkv nem gond a mai philipseknek az 1080p-s filmekkel lehet gond azok közül is inkább a magasabb bitrátájúakkal ill a kodolási technika is bekavar sokszor.Pl sok tv-nél gond volt régebben a dts hangrendszerű filmek lejátszása mert a tv nem kezelte,csak egy kis pc-n való mókolás után.
Samu ebből a szempontból tuti jobb de azt mondom ne ez legyen a meghatározó egy tv-n.10k-ért hozzád dobnak használtan lejátszót ha nagyon kell. -
rhonin
senior tag
Huhh mennyi segítség. Köszönöm mindenkinek...
dh66e:
Igazából nem tudom elképzelni, hogy mennyiben rosszabb a philips médialejátszó képessége. Mennyivel tud többet egy Samsung médialejátszás terén?
Egyedül a filmformátumok miatt félek, hogy nem támogatja esetleg. Tudom akkor vegyek egy médialejátszót és igazatok is van, de ha nem muszáj vennem mert a tv is tudja akkor az nagyon jó lenne.
A menüje legyen átlátható, be tudjak rajt minden fontosat állítani meg a médialejátszás. Ennyi ami lényeges nekem. Nem hallgatok rajt zenét, se játszom vagy internetezem. Igazából a 3d sem izgat a kiforratlansága miatt.
Minél jobb képminőség inkább lényeges.Májküll:
Igen asszem én is hagyom a 37es Samukat. Inkább a 40es 6100as akkor már.
Azóta az 5000es Philipsek viszont már 100Hzesek meg 3d meg minden. Normálisabb távval, mármint ránézésre. Írták a fórumon is, hogy nagyon sokat okosodtak. Tetszik a 6000es széria, de az Ambilight nem hiszem, hogy ki lenne használva, a micro dimmingre meg sokan írták, hogy nem igazán segít túl sokat.
Amúgy én is kb 3mről fogom nézni.stickermajom:
Igen csak nem igazán akarok beruházni most külön egy médialejátszóra. Jobb lenne ha tudná a tv.
Bár a képminőség a legfontosabb mert azt nem tudom később fejleszteni....Távírányító, menürendszer, beállítások, fagyás ilyenekkel mi helyzet philips fronton? A samunál nem igazán olvastam rosszat ezen a téren.
-
stickermajom
addikt
"Számomra ami fontos lenne az a minél jobb képminőség és hogy usbről le tudja játszani a divx stb. formátumú videóanyagot."
Akkor én a Philips-et választanám és spórolnék egy médialejátszóra. Én pl. egy WDTV-t használok mellé (bár az már sokkal régebb óta megvan, mint a TV), így a neten fellelhető filmek 99%-át meg tudom nézni nagyon jó minőségben. Több mint 2 éve vettem meg a médialejátszót, ennyi idő alatt 2 film nem indult, ennyi nekem belefér.
Ha jól tudom a Samu tv-k se játszanak le .m2ts képfájlokat, a médialejátszó meg igen. (Bár sajnos blu-ray menü nincs.) -
Lehiñito
senior tag
Én úgy tudom, hogy a samu 37-es méretét nem kell erőltetni, mert nem saját panelt használ, és gyengébb lehet a kép minősége.
Nekem volt egy 40pfl5206-os philipsem, túladtam rajta mert az sd adás nem volt valami fergeteg, viszont a hd és a fullhd szép volt, csak zavart az 50hz-es képfrissítés.
Itt azt mondták többen, hogy philips-et csak 6000-től felfele érdemes venni, ott van a vízválasztó.
Én 2,5-3méterről nézem a tv-t és most akarok venni egy 50colos plazmát a képminőség miatt.
Nekem kicsi volt a 40col. -
dh66e
veterán
Meggyőződésem hogy a philipsnek jobb a képe mint a samunak,viszont ha a médialejátszó része neked fontosabb mint a kép minősége akkor csakis samut vegyél mert abban még mindig verhetetlen az lcd-k között.Igen philips kezelhetősége finoman fogalmazva is hagy kívánni valót azt vagy megszokod vagy nem,de hogy egy samsungban milyen alkatrészek pihennek csak a jó isten tudja-vagy még ő se.Méretből pedig minél nagyobbat amit elbír a büdzsé!
-
rhonin
senior tag
válasz
Lehiñito #4159 üzenetére
Szia!
A 6100as Samsung közel 15000el kerül többe. Igaz 40es méretben mint a 37es 6300as. Olvastam, hogy csak ennyi a különbség. Panel ügyileg rémlik valami a 37es Samsungokkal kapcsolatban, hogy más panel van bennük mint a 40esekben. Igaz ez?
És a Philips? Nem lenne érdemesebb inkább azt? -
Lehiñito
senior tag
Szia. Én úgy tudom, hogy a samsung 40es6300 és a 40es6100 közt csak annyi a különbség, hogy a 6300 ban van dvb-s tuner, ami ha neked nem kell, akkor elég ha a 6100 választod, így jópár ezressel beljebb lehetsz a samuval.
Mekkora lenne a nézési távolságod? Aszondják az okosok, hogy 2-2,5m hez már elkél a 40col, főleg, ha fullhd tartalmat is akarsz nézni, mert elveszik ilyen volságból a film részlete. -
rhonin
senior tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok és eddig a samsung palettáját nézegettem leginkább mikor megláttam/felfigyeltem a Philips modelljeire is.
Kb. 150-180k a maximum amit szánnék rá és leginkább egy 37"-40" körüli méretben.
Eddigi kiszemeltem egy ue37es6300
Ugyanebben az árban találtam viszont egy philips 40pfl5507k-t ami elég jónak tűnik.
A samsung nem tudom milyen de a philipsnél páran szidták a távirányítót és a menüjét.
Számomra ami fontos lenne az a minél jobb képminőség és hogy usbről le tudja játszani a divx stb. formátumú videóanyagot. Internet, skype és egyéb extrák nem igazán érdekelnek.
Még ebben az árban találtam egy philips 32pfl6007k-t is aminél már van ambilight és micro dimming.
Megéri szerintetek feláldozni a kisebb képméretet a nagyobb "tudásra"? -
redingitell
senior tag
Sziasztok!
A 6007-es sorozatú tulajoktól kérdezném, hogy milyen negatív tapasztalataik vannak a készülékkel kapcsolatban?
Előre is köszönöm! (mellesleg bízom benne, hogy nem lesz) -
ZSOZIEDO
csendes tag
Tisztelt Anrab!
A segítségét és véleményét kérném a következőben.Szeretnénk egy 82 -es Smart tv-t vásárolni.A hétvégén a Philips 32 PFL 4027H típusú televizíót ajánlották, melynek ára most 120 ezer ft.Mi a véleménye erről a tv-ről, illetve van e más márka amit szívesebben ajánlana mint ez?Fontos számunkra a hang és kép minőség, de internetezni is szeretnénk rajta.Köszönettel:Edó
-
ZSOZIEDO
csendes tag
Tisztelt Anrab!
A segítségét és véleményét kérném a következőben.Szeretnénk egy 82 -es Smart tv-t vásárolni.A hétvégén a Philips 32 PFL 4027H típusú televizíót ajánlották, melynek ára most 120 ezer ft.Mi a véleménye erről a tv-ről, illetve van e más márka amit szívesebben ajánlana mint ez?Fontos számunkra a hang és kép minőség, de internetezni is szeretnénk rajta.Köszönettel:Edó
-
anrab
addikt
nem sűrűn járok a net tv részen így most vettem észre hogy részemről van egy új app, méghozzá a Social tv.
viszont ha rálépek a kékes háttérben megjelenik egy fekete téglalap és ennyi.
nálatok mi a helyzet?
van itt valami? -
Zahire
tag
A Philips 6000 - sorozat darabjai jobbak mint a 7000 - sorozaté ? Nem tudom értelmezni, hogy a 6000 - darabok általában drágábbak mint a 7000 -ek, másrészt már van 2D - 3D átalakító, de hogyan lehet az, hogy a kisebb számsorozatú gép többet tud ? Homályosítsatok föl legyetek szívesek !
-
Ádyka
őstag
válasz
stickermajom #4149 üzenetére
Árkád MM-ban akciós valami 32PFL6xxx TV.
149990 helyett 109990. Sajnos nem jegyeztem meg a pontos tipusát, de nem volt valami szokványos száma.
Ami tuti, hogy Edge Led, Ambilight, nyilván Full HD, 400 kamu Hz stb stb. Ennyiért jónak tűnik, akit érdekel. -
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy 40PFL5537K/12 típusú készüléket. Szerintetek egy LG42LM660S- tol jobb? -
alexhez
csendes tag
válasz
stickermajom #4147 üzenetére
Hi!
Nem. -
stickermajom
addikt
Hello!
Tegnap másodszor fordult elő, hogy a 7456 bekapcsoláskor, mikor bejön a Philips feliratos fehér képernyő olyan, mintha elcsúszna oldalra az egész. Fehér helyett szürkés, és a Philips felirat is balra lent megjelenik még egyszer, csak fakóbban. Utána mikor a fekete hátterű felirat jön be már minden rendben van, és TV-zés, film nézés közben sem jelentkezik.
Aggódnom kéne?
-
spiderjoe111
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen programot használtok a pc-n lévő filmek tv-n való megnézéséhez. Olyan kellene ami mountolt iso blue-ray lemezt is meg tud osztani a tv számára.
Köszi
-
jimmy74
őstag
Illetve a 6007K mivel tud többet?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék egy nagyobb tv-t a régi helyett és ezen a Philips 55PFL5537K tv-n megakadt a szemem!
A konkurenciával(sanyi,samu elzsi)szemben mivel jobb-rosszab mert hát ilyen méretnél láthatóak a hibák.....gondolom...
A mostani 40"-ost is inkább xboxra meg tv és hd-s filmekre használtuk,ritkábban netre. -
zsampi9
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvasva több fórumot, arra jutottam, hogy ez a típus, amelyikből választani fogok.
Közülük is az alábbi 2 típusra sikerült szűkítenem a listát. Nagyobb tv nem fér el, 3D nem lenne lényeg, de ha már van, akkor passzív legyen. Így az 5507-et ki is zártam.Philips 32PFL6007K
Philips 32PFL7606HAz adatlapok alapján nem sok különbséget látok (a 6607 beépített wifi-je nekem nem szempont), kivéve, hogy előbbi 30 ezer forinttal drágább, legalábbis az edigital-on. Talán mert a 6007ez idei modell, a 7606 pedig 2011-es?
Elsősorban a jó képminőség a lényeg.
Végigolvasva több hozzászólást, a 6-7000-es sorozatról elég jó vélemények voltak. Mégis a kettő közül melyik (lenne) a jobb?Köszönöm a válaszokat, véleményeket előre is!
Zsámpi -
"Médialejátszó funkciója jó legyen" = Samsung
Ha nem kell tényleg jó képminősége csak "kategóriájához képest jó képe legyen" = Samsung.
Szóval nézz át a Samsung TV-s topikba és ott egy ES vagy EH 6000-es szériát, vagy felette érdeklődj.Mondom ezt én Philips tulajdonosként
egy Egreat R6S médialejátszó társaságában
Én így oldottam meg, hogy tökéletes kép/hang legyen, de a kompromisszumok nélküli médialejátszásról se mondjak le. Szóval ez is egy út. -
Fun21
csendes tag
Sziasztok!
Arra jutottam sajnos vagy sem egy új készüléket kell vásárolnom, az igazság a tv-k világában nem vagyok jelen nem ismerem soha nem foglalkoztam vele. Persze most tv vásárlás előtt bajban vagyok, rengeteg a választék de, hogy melyiket válasszam fogalmam nincs, természetesen zsákbamacskát nem akarok. Mérlegelnem kellet, hogy most vegyek egy felsőkategóriás csúcskészüléket vagy közép esetleg belépőszintű lesz nekem jó.
Árakból asszociáltam a kategóriaszintekre(lehet nem jól) 3D kilőttem mert nem látom vagy is nem érzékeli a szemem, smart funkció +szolgáltatásként fogom fel ha van az se baj ha nincs azt se baj.Néhány típus amiket én néztem:
Philips 42PFL4007H
LG 42LM620SFőleg amikre használnám: sport közvetítések (foci,boksz) SD,HD tartalmak egyaránt, és persze HD filmek.
Médialejátszó funkciója jó legyen, kategóriájához képest jó kép(gondolom ez panel függő).Várom a tippeket, tanácsokat és persze vendégeim vagytok egy kávéra!
-
alexhez
csendes tag
Hi!
Ez egy jobb/újabb alkalmazás, hasonló célra. -
anrab
addikt
egy olyan kérdésem lenne a gurukhoz hogy van ez az alkalmazás androidra. nagy meló lenne átírni valamit benne hogy badán is menjen?
csak az előbbi böngészős tipp után jutott eszembe.
ha nem lenne nagy durranás megbütykölné valamelyikőtök.
biztos több philips tulaj is van itt aki örülne neki.
nagy köszönet ha esetleg valaki megteszi ha egyszerű.
nem értek a programozáshoz amit biztos tudtok már az évek alatti fórumozásból és ezért merek ilyet kérdezni. -
kapicsabi
tag
válasz
#46372352 #4126 üzenetére
Nem csak annyi a különbség. A Philips-ben van wifi, az LG-ben nincs. Plusz, ha jól emlékszek, akkor a Philips-ben 2 magos proci van, míg az LG-ben 1 magos.
Ha megvan a Philips-re a pénzed, akkor ne is gondolkozz! Ég és Föld a különbség a 2 tv között! Én 47LM660S-t adtam el és váltottam Philips-re! Nem bántam meg...
-
válasz
bluemirage #4122 üzenetére
Hmmmm megnéztem tényleg 30%-al drágább
És a két oldalsó villogó led sor (én jajj de utálom, nálam kikapcsolva), ami egy falusi búcsú hangulatával ruházza fel a szobát... szóval tuti nem az dob rá +60e Ft-ot.Ettől függetlenül és a Philipset venném, ha a kép és hang számítana. Ha pénz, meg a SMART dolgok az elsődlegesek, akkor még azért egy Samu-t megnéznék.
-
válasz
#46372352 #4120 üzenetére
Ekkora eltérés nem indokolt, ezért a "gyakorlatilag azonos tudás" sántít.
Továbbá azonos forrásból kell nézni az árat is.
Érdemes lenne alaposabban utána nézned a részletes specs-eknek. Az IPS panel szó is sok ekkora különbséghez. Ha lesz időm majd én is utánanézek.
Nem vagyok Philips fan, de a képe/hangja szebb lesz, mint az LG-nek, de ekkora felár így is gyanús. -
hanolfe
tag
-
daniel2121
őstag
Hirdetnek az aprón egy 32pfl9613-at. Mi a vélemény róla?
-
stryder
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy (hülye fejjel) a service menüben átálltam "VIRGIN MODE: ON" -ra
Kikapcsoltam a tv-t, aztán vissza... Azóta se kép se hang
Az lenne a kérdésem, hogy a szervíz menüben történő módosításokat vissza lehet-e valahogy állítani...
Model: 47PFL3605H/12
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat! -
joe111
csendes tag
Sziasztok !!!
Ahogy nézem a 2012-es Philips tv választék sorozat/tudás szinten egy kicsit "felbolydult". Már az 5000-es szériától elérhető a valódi 100Hz (PMR400Hz lásd PFL5007). Valamint lásd 5507 már 3D. Jól látom én ezt, hogy ami 2011-ben még 6000 fölött volt elérhető az már az 5000-es szériában is benn van.
Mi a véleményeteket a LG Cinema Tv-ről pl. LM620SKöszi
-
Zahire
tag
2014. március 1-ig garanciás 42 PFL 7676 készülék 150.000 - ért eladó.
http://download.p4c.philips.com/files/4/42pfl7676h_12/42pfl7676h_12_pss_hun.pdf
Semmi baja, csak nagyobbat szeretnék vásárolni.
Érdeklődővel privát üzenetben megbeszéljük a továbbiakat.
-
Lehiñito
senior tag
Szegeden vagyok helyileg.
Én is úgy vagyok vele, ha eladom akkor veszek nagyobbat, ha nem tudom eladni akkor még váratni fog magára a tv vásárlás.anrab: Hát én is szeretnék szép nagy tévét, de véges a pénztárcám.
Az a baj, hogy csak plazmából tudnék kihozni 50"-t, lcd-ből ha középkategóriásat akarok akkor 42-46- nagyon max 47"-os jöhet szóba, de az már lehet hogy menne a megjelenítő minőségének a rovására. -
anrab
addikt
válasz
Lehiñito #4102 üzenetére
jól teszed. nincs eléggé nagy tv.
Én nem rég vettem egy cinema gold 21:9-et. 290-300 cm-ről még ettől is lehetne nagyobb. mindenféle képen 21:9-et akartam. az volt a baj hogy az 58"-os aktív 3D-s lutri lett volna hogy milyen hatással van rám.
az aktívnak tuti nincs mellékhatása. mondjuk nem is nagyon használom ezt a részét meg a net tv-t sem. de ha már benne van...
a samukon egy színfokozó fólia van és az a fényes felület. ezért vannak azok a műanyag színek rajta.ivanyi:itt kezdődnek a philipsek igazából.
-
Lehiñito
senior tag
Szia.
Mondanám, hogy eladósorban van az 5 hónapos 40pfl5206H tv-m, amihez gyári garancia van, de nem tudom érdekelne e a távolság miatt?anrab: ez a fényes kijelző azért elég gáz a samunál nem?
Elég érdekes, hogy a philips alsó kategóriájának is matt kijelzője van.
Tv-t akarok én is cserélni és maradnék ennél a márkánál, csak nagyobb méretben. -
anrab
addikt
nem követem régóta már őket úgy hogy nem tudom.
de van egy sejtésem hogy amennyibe ez kerül /nem tudom mennyibe/ lehet hogy LG-be jobbat kapsz.
nézd meg őket. de ha vársz egy kicsit majd még valaki biztos hogy tud hozzászólni. csak nem nagyon pörög ez a topic mert mindenki samut vásárol. azt azért nem ajánlom mert fényes kijelzőjű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Eladó Steelseries Nova 1 Headset!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest