- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Utánanéztem a felhasználói kézikönyvben ennek a jelenségnek, és kiderült, hogy a távvezérlő rádiófrekvenciás jeleket használ, viszont képes infravörös jelek használatára is. Lehet, hogy ez utóbbi módon tudom irányítani a vastag falon keresztül a szomszéd tv-jét?"
Valszeg' félreírtad. A rádiófrekvenciás tud elvben bezavarni, az infra nem. Az nem megy át a falon.
...
Másrészről meg szomorú kínai megoldás ez a Philipstől.
Képzelj el egy társasházat, ahol a rádiós nyomógombos csengők egymás frekijét használnák (van ilyen), vagy vezeték nélküli időjárásjelzők a másik lakás külső érzékelőjének adatát jelenítenék meg (csak zavarni szokták, de van ilyen). Egyébként legendák keringenek olyan vezetéknélküli csengőről, ami a szomszéd garázskapuját is nyitja. A két eszköz közül az egyik biztosan gagyi, pl. praktikerben vett kínai szutyok. Szóval itt tart akkor a diplomás fejlesztőmérnők a Philipsnél is.De legalább vicces. Ha egy a szolgáltatótok, akkor én azt nézetném vele amit én is nézek
Hurrá 21. század
-
redbulz
tag
Köszönöm, akkor azt majd én is megejtem. A Twonky-t én is próbálgattam, de nekem sajnos csinál olyat, hogy egyszerűen megáll a film lejátszás közben, és ha megállítom, hagyom picit gondolkodni, vagy visszatekerem fél percet, akkor utána megy tovább rendesen megint egy darabig. Mintha nem tudna rendesen bufferelni, pedig nem wifin éri el a hálózatot, hanem kábelen. Lehet, hogy ezt megoldja szerinted a regisztrált Twonky? Mert jelenleg nem láttam beállítást benne ami ilyesmire vonatkozhatna.
-
"Tulajdonképpen ha már egyszer megszokta az ember a gyors netet a szgépen, amit Gigabites LAN biztosít, akkor attól félek, hogy túlságosan is lassúnak fogja érezni a Tv-n elérhető oldalakat."
Elég a 100Mbit nemcsak stream médiákhoz, hanem a NET-re is!
Hány megabites Net csomagod van, hogy hiányzik a Gigabites hálózat
Az a lényeg, hogy hány megával mész ki a Net-re, de még az is csak egy névleges érték.
Na ne mááá...
Még az UPC FiberPower 120-as csomagja sem megy általában még 100-at sem 3 okból:
- a lekért tartalom hamarabb jön, be minthogy elérné akár a 20-30 Mbit-et. Pl weboldalak stb...
- a kiszolgáló oldal, pontosabban tartalomgazda szerver nem tud, -nem is szükséges- 120 Mbit-et kiosztani
- egyszerűen a UPC szervere sem tud 120-ig minden esetben felmenni -
dh66e
veterán
Nem tudom számítana egy weboldal megnyitásához az hogy gigabites lanod van és persze ahhoz való net is szükséges hogy kihasználd azt a bizonyos előnyt.A Pc-t ne keverjük ide mert egy tv nem veszi fel szerintem soha a versenyt,de nem is ez a dolga mert ezek csak kényelmi szolgáltatások,bár számomra semmit nem érnek ezt gyorsan hozzáteszem.A you tube amit egyedül használok nagy ritkán(na az is fényévekre van a pc asztali vagy noti) komfortjától)l egy tévén a többitől hideglelést kapok.
-
A 100Mbit-es hálózat bármilyen HD tartalmat át tud nyomni, meg sem kottyan neki. Nem ez lesz a szűk keresztmetszet. Ahogyan írták ezért sincs még az asztali lejátszókon sem Gigabites port. Tehát ez egyenlőre ne legyen szempont, pláne nem egy képmegjelenítő eszköznél, azaz TV-nél
Ha Switch-ről vagy Router-ről lenne, szó az más.... -
dh66e
veterán
Tévéknél elég újdonság a gigabites lan ezért ha igaz hogy az van benne ne csodálkozz hogy horror az ára mert komoly médialejátszókon is ritkaság számba megy.
A sima lan is elég hálózathoz. 2x annyiért tuti nem venném meg.
A wifi meg relatív hogy mire elég ez attól függ hogy milyen filmeket szeretnél nézni.720p kényelmesen elmegy egy kis bitrátás 1080p is egy "N"-es eszközön,ezek felett jönnek csak a gondok.Amennyiben nem bonyolult kiépíteni a hálózatot otthon akkor lan kapcsolatot ajánlok inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest