- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
pw12345
aktív tag
válasz
stilo18 #14902 üzenetére
(#14902) stilo18
Az egyik helyen TN panelnek írják, ha megnézed és alulról sötétedik az TN.
Az alsó kategóriás 4K-kat ezzel szerelik, egyébként PC-hez talán jobb is, mint az IPS.
A másikon IPS-nek.Valószínűleg IPS lesz az.
#14901) bonat
Király gép, UHD, ambilight, 4 magos procc, S tuner, egy árva szóval nem írják, hogy lenne benne bármilyen PIP, hacsak az automata képernyőkitöltés funkció nem azt takarja, de nem erre asszociálnék. -
pw12345
aktív tag
válasz
stilo18 #14882 üzenetére
Nem jó, most UK-n van (ezt ajánlotta a szerviz és a Digi), eddig ezen is megtalálta. Most a Jelsebességnél a SR-t átállítottam 6000-re és a Csatornakeresésben 121.5-re rákeresés > 4 adó találat > Tárol után berakja az új listába.
De nézem Spektrum sincs. Meg olyan már a lista, mint a kupleráj. Ezért lehet visszatöltöm a penyóra kimentett eredeti listát, ha sikerül és utána próbálom a hiányzó adókat hozzá adni, mert már hányinger, amit összekuszáltam a listán. -
lorinser
senior tag
válasz
stilo18 #7327 üzenetére
Szia!
Ez csak annyiban igaz, hogy ha a régió Magyarországra van állítva akkor a TV valóban nem találja meg a digitális adásokat. A csatorna keresésnél át kell állítani pl. Angliára és így már meg fogja találni a digitális csatornákat is. Fentebb valaki írt egy másik megoldást is, érdemes azt is elolvasni.
Egyébként hogy ez miért van így ne kérdezd, de ez már évek óta így van és a kezelési útmutató sem hívja fel erre a figyelmet. De úgy tűnik, hogy ezt sajnos az Euronicsban sem tudják az eladók.
-
anrab
addikt
válasz
stilo18 #6224 üzenetére
a Digi kábel oldalon már be írtam mit csinálj és lesz minden de beírom ide is. : ami képet linkeltél ott menj rá az antenna/kábel majd a kábel dvb-c. utána újra beállítások- csatornák keresése-csatornák újra telepítése- Magyar o.-kábel dvb-c-indítás és ekkor írd be a felugró ablakba a 362-őt. ha Olasz országra állítod a keresésnél az országot akkor nem kell megadni frekvenciát és a smart része is többet tud.
-
-
válasz
stilo18 #5506 üzenetére
Egyébként teljesen jogos és igaz amit írtál... az egész audio-vizuális világra.
A számok, táblázatok adatok megmutatják, hogy egymással összehasonlítva melyiknek jobb képe, hangja.
Ez, no meg a budget alapján jön a döntés. Amivel az esetek többségében elégedett is a vásárló, hiszen
- vagy nincs szeme/füle látni a különbséget (cigó hifi-s szélsőséges párhuzam, azaz okostelós zenehallgatás)
- vagy nincs lehetősége látni a különbséget (pl. egy 7000-8000-es Philips mellett)
- vagy tudja és érzi, hogy rosszabb, de nem érdekli... ilyen vagyok én is, amikor DVD ISO fájlt töltök le és nézek médialejátszón keresztülAzért linkelgetem a TV nézési távolságot már kb. 10x alkalommal, mert a baráti társaságban is tapasztalom a túl nagy TV-t, amin még a digitális SD adás is csúnya... márpedig 80%-ban azt néznek... lévén a HD forrás, azaz HD-s TV adás ritka és kevesek néznek rajta csak jó minőségű filmet állandóan. Ezt hívom tipikus panel betegségnek. Legalább a TV-m legyen nagy
Így túl nagy TV, alacsony széria és a végén még csúnya kép, közelről az SD tartalom miatt...Szóval nem okosan költötte a pénzét... nem az enyémet, hanem az övét, így hát nem veszem a szívemre.
Ezért javasoltam, hogy ahol eddig jó volt a 32", az miért akar több osztály feljebb ugorni méretben és a Philips alsó polcairól választani...
Az, hogy LG panel meg tök jó és elégedett vagy vele, az az első szakasz valamelyik sora miatt van és ez teljesen normális dolog. De küzd is keményen, hogy a valós 50Hz-es panel a gyors jeleneteknél is szép képet adjon. Asszem 6000-es szériától van a Philipsnél valós 100Hz-es panel.... lásd linkeimet.
Volt itt korábban egy topictárs, aki velem együtt szintén a méret és a széria egyensúlyára próbálta felhívni a figyelmet... most már csak én ismétlem a vissza nem olvasóknak. Tehát semmi lehúzásról nincs szó, ha visszaolvasol a linkeken. Minden szériának megvan a célja és célcsoportja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest