Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Köszi! IPS?
-
ntomka
nagyúr
Azt vegyétek figyelembe, hogy 7304-ben méretenként eltérő panelek váltakoznak, tehát ugyanolyan méretűhöz leírt beállítással érdemes csak próbálkozni.
Egyébként tényleg a legjobb az avshd teszten végig menni, már ami műszer nélkül lehetséges: black level, white level, esetleg még sharpness. Ezzel már egész jól be lehet lőni.
Nekem 43"-on a piros szín volt még feltolva valamiért gyárilag (gondolom, hogy oled mellett jól mutasson), ezt visszavettem a többivel egyező szintre. Így elég jó lett.
-
sirarcheer
senior tag
-
Tyca
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
menet közben valóban nem zavaró ez, csak érdekes, hogy a LED-es háttérvilágítás megjelenése óta nem tudják rendesen megoldani ezt a gyártók.
sirarcheer: ha megtalálod a 7304 beállítás bejegyzést, azt én is megköszönném.
-
frankdelgado
őstag
Én úgy vagyok ezzel (50 col, 7304, AV), hogy ha nem olvastam volna a mire kell odafigyelni , észre sem vettem volna. Mikor ilyen szürkés a képernyő betöltésnél, én is látom ezt a jelenséget. Viszont egyébként meg nagyon szép a képe. De hát nem hiába mondja a Könyv, hogy "boldogok a lelki szegények"....
-
Uckz
tag
Sziasztok,
Az edigitalban ki volt rakva egy 6704, tetszett, főleg az ambilight, de a saphi os eléggé lelohaszt. Ha rákötök egy android boxot, attól még az ambilight fog működni alatta?
Köszi a segítséget
-
allein
addikt
Sziasztok. Egyelőre ismerkedünk a 7304-el, rákeresve erre a típusra itt a topikban, nem találtam képernyő beállításokat. Megköszönöm amennyiben valami megosztja, kép stílust egyelőre éjszakai módra állítottam.
-
Becks1899
csendes tag
-
Becks1899
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Philips 43PUS6503/12 készülékem, kb. 1,5 éves, nemrégiben előjött egy jelenség, miszerint sem pendriveról sem pedig Hálózatról nem hajlandó filmeket lejátszani. A tünet szimplán annyi, hogy a kép megáll, de a számláló alul megy tovább, mintha menne a film, ha felirat is van, akkor a felirat is megy ugyanúgy tovább, de a kép áll és a hang is. Ilyen akkor fordult elő régebben, mikor Hálózatról akartam egy 4k-s filmet lejátszani, de a hálózat sebesség nem volt megfelelő, de Pendriveról akkor is lejátszotta, de most viszont egy 480p-s filmet se hajlandó Pendriveról se. Próbáltam 720p-t, és 480p-t is, de semmi, minden esetben előjön ez a probléma. Esetleg ennek tudok ártani valamit házilag is, vagy pedig szervíz lesz belőle?
A válaszokat előre is köszönöm. -
allein
addikt
válasz
ntomka
üzenetére
Több probléma volt, nem csak az ami abban a hozzászólásban olvasható. Nem létezik tökéletes TV készülék, ezzel tisztában vagyok. Az én véleményem szerint(korábban ezt már leírtam), egy több mint 600.000 forintos készüléktől elvárnám, hogy szotfveresen semmilyen probléma ne legyen, lehet én gondolom rosszul. A 7304-en ugyanaz a szoftver van, meglátom mit produkál, ma délőtt hozza a futár. Valamilyen szinten kompromisszumot kell kötnöm saját magammal

Megtehetném azt is, hogy veszek egy régebbi 9. szériájú Philipset amin nem android van. Nehét találni 55" méretben, 9704 vagy 9705.
-
dokee78
félisten
Philips 50pus7303 TV-n,hogyan lehet világításra bírni a márka logót?
-
anonimus25
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy ilyen tv amelyet nemrég vásároltunk meg. [link]
Külső vinyorol mikor filmet nézünk,a gyors jeleneteknél akár bluray vagy mkv ,avi bdrip ,olyan kockás a kép. Ez mitől lehet?De csak ott tv műsor youtube megy rendesen. Ez merevlemez hiba lehet? 2 tb, usb 3.0 . Vagy van valami kép beállítás? A másik kérdés pedig az lenne hogy a tv műsoroknak a képe is néha fura pedig hd adások mennek. Erre van valami tuti beállítás? Azért szerintem egy 4 K tévének szépnek kellene lennie,valami beállítás szerintem elkerülte a figyelmemet. Akinek van ilyen tv talán tud segíteni. -
Sinu
senior tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
2.0
-
Samanbacsii
őstag
65pus7304-hez 2.0 vagy 2.1 hdmi kábel kell?
-
Gijon
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ezt, és ezt esetleg, ha tudja a tv a youtube a HDR megjelenítést, akkor ezt is érdemes beállítani. Kontrasztot és a fényességet állítsd 70-70-re, a videokontrasztot 90-re. A fényességet kezd el csökkenteni, addig a pontig (referencia 16), ahol már nem villog. A kontraszt beállításnál, (2. link) pedig a videokontrasztot állítsd megfelelőre a referenciaszinthez (235) . EZ + visszaellenőrzés, bár nem arra való.

-
frankdelgado
őstag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Van slimem
, egyébként konzolon is jelentkezik a probléma. Amióta megvettem a TV-t, azóta inkább nézek filmeket amúgy... -
sirarcheer
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Vegyél PS4 pro-t. Ott van annyi játék amik miatt nem lesz igényed a filmekre.
-
frankdelgado
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Erre valaki?
Köszönöm előre is.... -
allein
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nekem még ezen is nagyon jól nézett ki, annó ezen kezdtem játszani. Be is fogom üzemelni valamelyik nap, csak működik még

(#22158) frankdelgado - micsodát kellene rátolni? Nem értem.
(#22151) Alien! - csak megszokás kérdése, annyira rossz nem lehet az IPS panel az OLED-el szemben

(#22160) Ftomm - meglátom, online rendeltem kiszállítással. Ha nagyon gáz, akkor visszaküldöm.
Viszont olvasva ezzel a típussal kapcsolatosan a véleményeket, többségben vannak a jó tapasztalatok. Ez már csak rajtam múlik, de nekem kell az ambilight
főleg, hogy sokat tolom FPS játékkal és amúgy is sokat TV-zem. -
allein
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nekem is sima PS4 van, berendeltem egy tv készüléket
-
Bogyi007
veterán
Észrevettem egy jelenséget, ha a tévémre (50PUS6504) külső vinyót teszek és nehezen olvasható akkor hajlamos a tévé oprendszert kifagyasztani úgy hogy pl a távirányítón hiába nyomok meg bármi gombot nem reagál a készülék rá. Ilyenkor konnektorból tévé kihúz aztán kb 1 perc elteltével hálózatra vissza és jó lesz a tévé. De jártam már így akkor is amikor a vinyon ékezetes fájltsrtalom volt. Akkor nem tudott mit kezdeni a vinyóval. Át kellett neveznem a fájlt, utána már kezelte a tévé a vinyót.
-
Sinu
senior tag
válasz
allein
üzenetére
Keress rá, lesz egy pár találat. Kereshetsz úgy is, hogy PUS7304, de a kommentek olvasása közben vedd figyelembe, hogy melyik milyen panellal van szerelve. Az általad kinézett úgy emlékszem IPS.
Nekem 58pus7304 van (VA) Xbox one x mellett, szerintem átlag juzernek tökéletes tv.
-
allein
addikt
Sziasztok. PS4 konzolhoz keresek egy ambilight-os kèszülèket, van valakinek tapasztalata az 55PUS7304 típussal kapcsolatosan?
-
Bogyi007
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az Xbox nem támogatja a Hdmi-Cec (Easylink, Anynet+ stb.) funkciót...
-
frankdelgado
őstag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Ezt mindenképpen be kell kapcsolni, de ez még csak félsiker.... nálam pl a ps4 mműködik így, tök buli, hogy a tv távirányítóval be tudom kapcsolni, sőt a menüben is tudok navigálni. Viszont az xbox meg sem mukkan, tehát valamit a másik készüléken is állítgatni kell, sőt nem is biztos, hogy minden cucc támogatja a funkciót.....
-
-
Rolko133
csendes tag
Hello
adott egy 58pus6504/12 tv
Telekomos set top box-om van, bem lehetne valahogy megoldani hogy a tv kapcsolójával tudja csatornat valtani?
a műsoújságot átmásolni vagy ilyesmi? -
Tigi
őstag
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Hali
Az új Tablet-el (Huawei Mediatab T5) sikerült.
-
luikay
aktív tag
Szokásos hülyeség, eltávolítás, újratelepítés megoldotta...
-
luikay
aktív tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
MXPlayer nálam mostanában azt csinálja, hogy nem tudom kiválasztani a külső winyót, nem lát semmit. Ha fájlkezelőből nyitom be az MXPlayerbe, úgy megy. Erre van valakinek ötlete?
-
-
dualcore
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nem használom az Mx Playert, így azt nem tudtam, de ezek után megnézem. Köszi
TIT
A 02132 a nyerő, neked is köszöntem.
-
bala6120
senior tag
Én is megosztom a képbeállításaimat. Az eddig megosztottakhoz képest sötétebbek (nem bírja a szemem az erős fényt sokáig, főleg este), de a részletek is megvannak és ez fontos.

TV: 50PUS7303 VA panellel.
Anyag: Netflix, HBO GO ATV 4K-n; Filmek, sorozatok: többnyire ATV 4K + Infuse, valamint S905X3 + CE.
Nézési távolság: 1,8 m.
Ambilight: bekapcsolva.
Eco: Ki
ISH Éjszakai:
Szín: 58
Kontraszt: 37
Képélesség: 2
Fényesség: 69
Színjavítás: Ki
Színhőmérséklet: Normál
Kontraszt üzemmód: Ki
HDR Felkonvertálás: Ki
Dinamikus kontr.: Ki
Videokontraszt: 88
Fényérzékelő: Ki
Gamma: 0
Ultra resolution: Ki
Zavarelnyomás: Ki
MPEG zavar elnyomása: Ki
Filmstílusok: Ki (esetleg Film)HDR Egyéni:
Szín: 55
Kontraszt: 80
Képélesség: 2
Fényesség: 60
Színjavítás: Ki
Színhőmérséklet: Normál
HDR Plus: Ki
Dinamikus kontr.: Ki
Videokontraszt: 70
Fényérzékelő: Ki
Ultra resolution: Ki
MPEG zavar elnyomása: Ki
Filmstílusok: Ki (esetleg Film)Érdekesség képpen jegyezném meg, HDR esetén nincs ISF hangolásra lehetőség az én készülékemnél (50PUS7303), pedig a leírásban, súgóban is említik, neten láttam képernyőképeket, amelyeken ott is látható a xxPUS7xx3 típusúaknál.

-
dualcore
őstag
Én nem hasaltam el a lejátszó képességétől. Nagyjából ua tudja a gyári lejátszó usb-ről és hálózatból is. felirat megy, van eltolás, és szín választás, de akadozik, laggol. A VLC-t érdemes telepíteni, egy fokkal jobb, de nálam ha feliratot kapcsolok, akkor az is akadozik még egy BD25 esetében is. Van mikor a BD50 es anyagot viszont gond nélkül viszi. MKV megy, hasonló eredménnyel. Kodim nincs feltéve, nem tudok róla infót, külső MP van, és HTPC, arról nézek filmet.
A méret,-itt számít a méret, a nagyobb jobb.
A droid megfelelően gyors, a menüben navigálás megfeleő, appok betöltése, bemenet választás is.(#22125) blg
Nem, hanem az Onkyo HM erősítő szintén programozható, csak a Cisco nincs benne a táblázatában, és nem ismeri fel.
-
Tyca
senior tag
Remelem uj elofizuhoz CEC-kompatibilis boxot kapok, jo lenne csak a tv taviranyitojat hasznalni. Egyebkent a 7304 tulajoktol kerdeznek par dolgot:
medialejatszo kepessegek milyenek kulso vinyorol vagy nasrol? Mkv-ben hangsav/felirat valasztas mukodik?Vagy inkabb Kodival erdemes nezni?
55 vagy 65 colost erdemes valasztani(az árat nem nezve)?mert olvasom hogy mas panel van bennuk
-
Tyca
senior tag
Sziasztok! Akinek 7304-ese van és t-home-os settopbox-a: csak a tv távirányítójával lehet csatornát váltani vagy kell hozzá a settopbox távirányítója is?
-
Bogyi007
veterán
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Jó ez a Setup, Youtube alatt a sima videók nekem semelyik mód alatt nem hozták a korábbi megszokott szintet, de ezzel már rendben van. A Formula 1 csatornán a tavalyi szezonösszefoglaló videó volt a referenciaanyagom hozzá, azzal viszonyítottam a korábbi tévém megszokott képéhez és így visszakaptam azt.
-
Tigi
őstag
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Hali
Neked csatlakozás előtt a telefon nem írja ki azt, hogy a beállítás idejére megszakítja a WiFi kapcsolatot?
Mert nekem kiírja és ilyenkor a tv azonnal megszakítja a csatlakozást. -
Bogyi007
veterán
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Egyébként ez szerintem simán mehetne Összefoglalóba is akár...
-
oszy
veterán
Hangprojektoron gondolkodom. Ezt a Sony-t néztem ki. Valaki használ ilyet? Van házimozi is, de azt nem mindig kapcsolnám be. Ennél meg arra gondoltam, hogy bekapcsolna (?) a tv-vel együtt. 6501-es a tv.
-
cidalain
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Köszönöm szépen!

Észrevehető lett a változás mindhárom esetben.

-
Tigi
őstag
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Hali
Nekem a 65PUS6704 van, de nekem nem működik a telefon tükrözés, se telefonokról se win10-es Notebook-ról se Tablet-ről.
Neked hogy működik? -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
TV adás, (Nem HDR forrás):
Képstílus: Egyéni, (Film)
Szín: 60
Kontraszt: 50, (70)
Képélesség: 5
Fényesség: 45
Haladó módbeállítások:
Színjavítás: Maximum
Színhőmérséklet: Egyéni, (Normál)
Dinamikus Kontr: Ki
Videókontraszt: 100
Ultra resolution: Be
Mpeg zavar elnyomása: Ki
Filmstílusok: Egyéni
Natural Motion: MinimumHDR:
Képstílus: HDR film
Szín: 100
Kontraszt: 100
Fényesség: 45
Haladó módbeállítások:
Színjavítás: Maximum
Színhőmérséklet: Egyéni
HDR plus: Ki
Gamma: -2
Natural Motion: MinimumDolby Vision Világos/Sötét:
Szín: 50
Kontraszt: 100
Fényesség: 40
Haladó módbeállítások:
Színhőmérséklet: Egyéni
Natural Motion: Minimum -
cidalain
veterán
Üdv, véleményt kérnék
Low budget TV vásárlás van folyamatban :)
32PFS5803-hoz most viazonylag jó áron sikerülne hozzájutni T-cégen keresztül. 45k lenne az ára.Elvárás, hogy lehessen rajta tévét nézni, esetleg Youtube néhanapján. A képe legyen szebb, mint egy 15 éves 55centis képcsövesnek.
Ezeket teljesíti ez a TV üzembiztosan? -
ozakila
tag
válasz
Enjoy1981
üzenetére
Üdv!
Egy hete van meg az 50PUS6704,egy 2012-es 7-es szériást váltott.
Teljesen meg vagyok elégedve vele,az okos részből Én csak a Youtube-ot használom,az tökéletes. A képbeállítással sokat kellett vacakolnom mire Nekem megfelelt,de sikerült,Sony Bd lejátszóval és Xbox One S-el használom egy Denon erősítővel,de a saját hangja is némi állítgatás után meglepően jó. Philips Hue lámpákat is tökéletesen kezeli,így kiterjesztve az Ambilight-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Vírusirtó topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekilátok.

És igen, ugyanaz a rendszer lesz rajta a 7. szérián is. Kipróbálom
.