Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
A panda mindig valami hasonló címkét ír rá 15-25 USD közötti összeggel, akár van ÁFA biztosításod, akár nincs. Már 4 telót rendeltem tőlük, azoknál is ez volt a helyzet. A 2 utolsó Phicomm teló (egy C230 és egy X100) átjött simán, tavaly a másik 2-t megvámolták
És igen, az ÁFA biztosításuk nem vonatkozik a posta által rárakott plusz ügyintézési díjra, lévén az nem is ÁFA.
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi a leírást, jó ha le van írva. Igen, nagyjából így csináltam. A teljes pormentességet nem lehet 100%-ra garantálni. Szerintem a kendő lehetett a ludas.
Szerintem érdemes rá fóliát rakni, ha vigyázni akar rá az ember. Én tokot nem fogok venni hozzá, így fogom majd tok nélkül hurcolászni.
-
Sly0007
csendes tag
-
janoka99
csendes tag
Énnekem az ebben a fórumban található információk és linkek alapján sikerült, köszi ezúton is mindenkinek. Szívesen összefoglalom még egyszer, bár hangsúlyozom, én igazából nem értek hozzá.
Plusz persze a szokásos disclaimer, nem vállalok felelősséget semmiért. A hivatkozott file-ok linkjei itt a topicban megtalálhatók.Tehát:
Telefonon leellenőrizni, hogy a Developer mode és USB debug be vannak kapcsolva.
Adb, fastboot kell a PC-re, majd a PC-ről:adb devices -l (itt látni kell a telefont)
adb reboot bootloader
fastboot boot reco_TWRP0.2.img (ez teszteli, hogy a recovery működik-e jól).Rémlik, hogy a telefonon is feljött egy prompt, és engedélyezni kellett az elérést a PC-ről.
Ha jó, reboot a recovery-ből, majd
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery reco_TWRP0.2.img (ez telepíti a recovery-t)
fastboot rebootA recovery-t a Le + Power gombokkal lehet elérni (kikapcsolt telefonról).
Utána full backup a recovery segítségével az SD-kártyára (a biztonság kedvéért).
Ezután (lásd needrom.com):
c230w_T30_Custom_EN-CN-ES.zip -et az SD-kártyára.
From recovery:
Clean phone for ROM installation.
Choose reboot option
Recovery: install ZIP from SD-card
Choose reboot optionImportant: check 3G and back camera (LGCamera Free).
In case of any problem, install T06 ROM instead from same directory.Install Titanium Backup Pro, aztán freeze com.android.caivs.app.
A ROM alapból root-olt, evvel nem kell foglalkozni.
Ekkor semmi csirkeláb sincs a telefonon, és a ROM stabil. Magyar nyelv nincs benne, de én amúgy is angolt használok (ékezetek persze vannak).
-----
Nekem egyébként lefut az Antutu 5.5, utoljára 16708 volt az eredmény.
-
pimi50
aktív tag
Az izlésednek megfelelő "gyomlált" rom-ot nem nagyon fogsz találni. Megfelelő app-al, rootolt telón meg tudod csinálni. Az app jelzi a törölhető, az ajánlott és a szükséges appokat. Nem is törli rögtön végleg, vissza lehet állítani.
Én ugyanazt a build számú romot használom.
Ha kalandvágyó vagy, a Kitkat 4.4 -et kipróbálhatod, igazából nem nagy kockázat. -
Sly0007
csendes tag
Közben nézelődtem és odáig megvagyok, hogy recoveri elment és van egy backup-om az alap romról. ez már majdnem teljes sikernek látom, csak most vagy kérnem kell egy kigyomlált romot, vagy nekiállni gyomlálni, és reménykedni, hogy nem sokszor futok bele olyanba, hogy fontos appot kapok le. A build számom ami a telón van: C230w_0000_4.3_1.0T06_1223 Ez normális és használható vagy érdemes keresni újat?
-
Sly0007
csendes tag
Na van egy kis előrelépés, titanium backup pro változata végre kapott su hozzáférést, és fagyasztott végre pár olyan dolgot amit más eddig nem. És a superSu is mintha dolgozna, most egy ideje frissít és nem adta még be az ütközésről a hibaüzenetet... Most épp reménykedek. Márcsak az kéne, hogy milyen cuccokat lehet véglegesen eltávolítani, hogy ne is foglaljanak helyet. Illetve egy biztonsági mentés se ártana az alap romról...
Na még keresgélek mindenfelé infókért, de most talán elkezdett elmzdulni a dolog az eddigi semleges álláspontrólBár amíg ezt írom már percek óta csak frissít frissít a supersu.. lehet újra kell indítani a telót... lassan lejár az 5 perc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest