- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpoti
aktív tag
Értem. Hát azért vissza nem rakom mostmár semmi pénzért a gyárit.
Elégedett vagyok ezzel a rommal.
Pandára viszont nem tudok felmenni, mert hibaüzenetem van gépen "Not found (error to origin)".
Mozzila, crome és explorer is ugyanezt dobja, pedig telefonon meg fel tudok menni. Nem értem. -
Laslie
tag
Működik, köszi.
Az eddigi tapasztalatom nekem is pozitív:
- érezhetően gyorsabb a telefon
- a szabad RAM 100-150MB között változik
- működik a kamera (első és a hátsó is)
A párom azt mondta, hogy ha már karácsony előtt ilyen lett volna a telefon, akkor nem kért volna másikat.2 magoshoz létezik 4.4.2-es Android verzió, ami tud magyarul? A lányomnak ugyanis a 2 magos változat van ebből a telefonból, és az eléggé lassú.
-
RVR400
veterán
Innen a CWM recovery, majd innen a SU, aztán annyi. Utána vissza lehet flashelni a gyári recoveryt.
-
djpoti
aktív tag
A srácokkal sokmindenen végigmentünk. A legutolsó egyenlőre helyesnek mondtható megoldás a 4 magos verzióra, az eredeti rom root -olása. A root checker szerintem egy f*s, root genius, vagy vroot 1.7.9 progival tudod root -olni. A legegyszerűbb rendszer alkalmazás eltávolító nevezetű progival könnyen megteheted. A telefonra letöltöttem a ram expander nevezetű progit, nem a play áruházból, mert ott 1100ft, hanem gépre az apk -t és onnan másoltam fel, de nekem azért még mindig csalódás a fentebb említett egymagos társával szembeni teljesítménye.
-
kocka450
csendes tag
Sziasztok,
Nekem is négy magos van, igaz az enyém aliexpress-től érkezett. Olyan hitvány (memóriafaló) rom volt rajt, hogy le kellett cserélnem (hála Piminek)!
Simán rá ment a T06-os rom, bár arra nem is gondoltam, hogy téglát csinálok a telefonomból.
ha kérdésetek van evvel kapcsolatban nyugodtan mondjátok
üdv
kocka -
Rodzser Mór
senior tag
Erre kíváncsi leszek, hogy tényleg 4 core...
A telefonomon lévő CPU Identifier programban a CPU type-nál ez van a 2 magos telefonom esetén: Qualcomm Snapdragon 200 MSM8610x4. Lehet, hogy ez a processzor is tudná a 4-magot? Vagy a tiéd van meghekkelve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest