- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
No, sikerült, amit beterveztem. Megjött a 2. C230, ennél teljes mértékben működőképes lett a Karbon ROM. Megy a hátsó kamera is, 3G is, meg minden. Le is passzoltam unokaöcsémnek.
ÍGY viszont áll, amit felvázoltam, azaz mondjuk 2000 Ft-ért (vagy 6 doboz sörért) átadom valakinek a működésképtelen C230W-met. Dobozban, összes tartozékkal, ennyit szerintem a tartalék akksi meg az USB kábel megér. Plusz ha valaki nagyon guru hozzá, esetleg még telefont is tud belőle varázsolni.
Hardverapróra nem szívesen rakom fel, pont azért, mert tégla. Modikat kérem, ne töröljék a hszt. Köszönöm.
-
pimi50
aktív tag
Az adb-nek fel kellene ismernie, az - tudtommal - nem rom függő. Ha az USB driver rendben van, mennie kell.
Én a Minimal Adb Fastboot-ot használom. Minden flesselendő dolgot a telepített program könyvtárába kell másolni, így a command ablakban nem kell az útvonalakkal szenvedni.
Már többször visszaálltam a Karbon-ról, beleértve a TWRP újrainstallálását is.
Az is igaz, hogy a rommal együtt adják az adb-t és a fastboot-ot is. -
Sly0007
csendes tag
Elvileg rootolható ahogy régebben írták (nekem sikerült), azután szerintem talán visszarakható a másik rom (recoweryből nem próbáltam), de én már egyszer visszaraktam adb-ből is, ahogy itt linkelték szintén egy régebbi hozzászólásban.
Nekem sem megy a hátsó kamera, de ezzel még tudnék is élni (olyan szar a felbontása, hogy nem nagyon hiányzik), de a hayday sem indul el ezzel a 4.4-es rommal. Pedig szépen megy, és eddig még újra sem indult egyszer sem, ami egyik romról sem volt eddig elmondható.
Meg kéne tanulnom romot módosítani, és ezt a 4.4-es romot kicsit átvariállni...
Jah adb-ben a kaboon-os könyvtárban levő adb-t használtam, az nekem felismerte, és vissza tudtam vele tenni egy másik romot valahogy, de már nem emléxem pontosan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest