- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
No, sikerült, amit beterveztem. Megjött a 2. C230, ennél teljes mértékben működőképes lett a Karbon ROM. Megy a hátsó kamera is, 3G is, meg minden. Le is passzoltam unokaöcsémnek.
ÍGY viszont áll, amit felvázoltam, azaz mondjuk 2000 Ft-ért (vagy 6 doboz sörért) átadom valakinek a működésképtelen C230W-met. Dobozban, összes tartozékkal, ennyit szerintem a tartalék akksi meg az USB kábel megér. Plusz ha valaki nagyon guru hozzá, esetleg még telefont is tud belőle varázsolni.
Hardverapróra nem szívesen rakom fel, pont azért, mert tégla. Modikat kérem, ne töröljék a hszt. Köszönöm.
-
pimi50
aktív tag
Az adb-nek fel kellene ismernie, az - tudtommal - nem rom függő. Ha az USB driver rendben van, mennie kell.
Én a Minimal Adb Fastboot-ot használom. Minden flesselendő dolgot a telepített program könyvtárába kell másolni, így a command ablakban nem kell az útvonalakkal szenvedni.
Már többször visszaálltam a Karbon-ról, beleértve a TWRP újrainstallálását is.
Az is igaz, hogy a rommal együtt adják az adb-t és a fastboot-ot is. -
Sly0007
csendes tag
Elvileg rootolható ahogy régebben írták (nekem sikerült), azután szerintem talán visszarakható a másik rom (recoweryből nem próbáltam), de én már egyszer visszaraktam adb-ből is, ahogy itt linkelték szintén egy régebbi hozzászólásban.
Nekem sem megy a hátsó kamera, de ezzel még tudnék is élni (olyan szar a felbontása, hogy nem nagyon hiányzik), de a hayday sem indul el ezzel a 4.4-es rommal. Pedig szépen megy, és eddig még újra sem indult egyszer sem, ami egyik romról sem volt eddig elmondható.
Meg kéne tanulnom romot módosítani, és ezt a 4.4-es romot kicsit átvariállni...
Jah adb-ben a kaboon-os könyvtárban levő adb-t használtam, az nekem felismerte, és vissza tudtam vele tenni egy másik romot valahogy, de már nem emléxem pontosan..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- AliExpress tapasztalatok
- Medence topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vezetékes FEJhallgatók
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest