- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Akkor a csoda szavak mást jelentenek Nálad, mint nálam. Ezek egyike sem közelíti meg a Snapi801-et. Egyedül talán a Rome esik a legközelebb, de az meg Umi, ami az utóbbi időben nem sok jót jelent. Az X5 a vicc kategória a 6580-nal, a csodától igencsak messze van. Az X5 Pro kisebb is, gyengébb is, nem egy ligában játszik. Persze, ha csak azt nézed, hogy az egyik is telefon meg a másik is, akkor ezzel az erővel egy S6 Edge-hez képest is sokkal jobb ez a 3, mert olcsóbbak.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #561 üzenetére
IMEI már van, viszont rádió kikapcsolva, tehát hiába teszek bele SIM-et, semmi.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #558 üzenetére
Nah, a Karbonnos Multi-download cuccal sikerült helyreállítani csak az EMMC DL for Customerrel, sajnos a C230W-s EMMC-s mentés kevés volt hozzá. Viszont most már fel is toltam rá a szoftvert, viszont nincs IMEI.
-
RVR400
veterán
Ez le van takarítva 0-ra.
Nah, az EMMC Download For Costumer után már 9008, nem pedig 9006. Az EMMC Software download így végigmegy, látszólag meg is csinálja a partícionálást, aztán megint 9006 lesz a végén. Viszont ezután mit kellene csinálnom? Mert ha lehúzom a telót, és visszadugom, akkor mintha nem csináltam volna semmit sem.
-
RVR400
veterán
Van egy ilyenem, ami full kukának tűnik. Bedugom, és annyi látszik, hogy Qualcomm HS-USB Diagnostics 9006. Egy sikertelen Karbonnosítás után került ilyen állapotba, mivel úgy néz ki, hogy törölni mindent lehetett a telóról, de írni rá már nem annyira...
Valakinek van valami ötlete esetleg a helyrehozásra? Én már kifogytam. -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #444 üzenetére
Talán az arbiter.apk törlése szabja szét a 3G-t, mert elsőre ebből is kilőttem minden feleslegesnek tűnő cuccot, és szar is lett.
Aztán csak a nagyon feleslegeseket szedtem ki, CleanMaster, Process manager, stb, és simán jó a 3G adatforgalom is, és a hívás is.
-
RVR400
veterán
Azt meg tudja mondani meg nekem valaki, hogy melyik szoftverrel megy szarakodás nélkül a 3G a telón? Persze tudom, állítsam be kézzel a 3G-t, de ugye az félmegoldás.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #423 üzenetére
Gyanús, hogy akkor ezzel is megy úgy a másik mintájára, de amúgy nincs rá igény, mert a flashelés kb 15 másodperces művelet.
-
RVR400
veterán
Te pedig beküldöd a valós értéket, ami nem 22 EUR. Nem az a lényeg, hogy a dobozon mi van, hanem az, hogy benne. Ha az 40 USD értékű, akkor köszönik szépen, ez lesz:
2015-01-20 07:37
Vámmentes vámkezelési indítvány NAV részére elküldve
2015-01-19 07:36
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents22-én kaptam meg, ez pont a 40 USD-s C230W.
-
RVR400
veterán
Innen a CWM recovery, majd innen a SU, aztán annyi. Utána vissza lehet flashelni a gyári recoveryt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest