- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #617 üzenetére
Azért talán érdemes lenne egy gyári adatok visszaállítását megpróbálni, azzal csak telepített programokat veszíthetsz.
Ha nem segít, visszatérhetünk a műtétre. -
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #614 üzenetére
Ez már egy kicsit sok a "jóból". Lehet, hogy érdemes lenne a romot újra pakolni.
Azt hiszem, hogy ez a launcher a "gyári". Azt simán le lehet cserélni. -
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #611 üzenetére
Van egy csomó, ki kellene próbálgatni (pl az APK mánián)
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #611 üzenetére
Van egy csomó, ki kellene próbálgatni (pl az APK mánián)
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #609 üzenetére
Az a tapasztalatom, hogy csak egyéb külső alkalmazással (Wondershare MobileGo, MoboMarket, MyPhoneExplorer, stb) tudsz hozzáférni a teló rendszereihez, persze a megfelelő jogosultsággal.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #601 üzenetére
Az ára egy vicc. 150 dolcsi alatt csodákat lehet már kapni.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #597 üzenetére
Ez azért nem 230 kategória.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #597 üzenetére
jaja, a dualsimes topicban is előkerült már.
én hoztam pont fel, mert a mostani 5"-osról 5,5-re váltanék,
és pl. az tetszik hogy majd mindegyiknek van a kijelzője körül egy fekete 'keret' ennek meg nincs.vannak vele bajaim, de összességében azért tetszik.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #594 üzenetére
Nem szerintem baj, a fórum szabályzata szerint az;
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni tilos."
De végülis te vagy a kvázi topicgazda, ha szerinted nembaj, akkor én sem ágálok tovább
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #530 üzenetére
A kínaiak a svéd postával küldik az aksikat, egyébként még a cuccokat is elem nélkül postázzák.
Szerintem a szabotázsveszély miatt nem szállítják légipostával. -
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #524 üzenetére
"Nálatok nincs ilyen?"
Nincs, mi jobbára kipucolt romokat használunk :/
rá kéne te is szánd magad -
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #499 üzenetére
Ne aggódj, én is már többször belehajszoltam ilyesmibe. Hátlap lepattint-aksi ki-hátlap visszapattint. Ez eddíg mindíg segített.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #497 üzenetére
Kivettem az akksit, majd vissza. Most bebootolt, jónak tűnik egyelőre.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #497 üzenetére
Vedd ki-tedd vissza az akksit.
Az én telefonom (a ZTE) is csinál néha ilyet, 2-3 havonta egyszer, elméletileg feléledne ha hagynád, de kinek van erre türelme? -
ertyu
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #491 üzenetére
Szerencsére 4 magosak, így nem kellett gondolkodni rajta, hogy csináljam-e. Ráadásul ez egyiken 230Clue rom volt, emiatt nem volt hátsó kamera sem. A gyerekek meg ha megkapják őket, először az is újdonság, hogy fényképez, így mindenképpen bele kellett nyúlni.
Az egész meg tényleg baromi egyszerű. Azon az egyen kell csak szurkolni, ne legyen áramszünet, miközben flashel. -
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #491 üzenetére
Csak az első romolásig outsider az ember, aztán belejön.
Van itt a fórumok közt elég segítség, és mikor ilyen különbségek vannak a teljesítményben egy gyári, meg egy custom rendszer között akkor nem kérdés hogy megéri belevágni.Persze sok olvasással, elővigyázatosan, minden ajánlott lépést betartva...
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #390 üzenetére
A rootolás 2 perc (se).
-
Laslie
tag
válasz
Rodzser Mór #390 üzenetére
Szerintem igen.
Pont a kevés memória miatt fogok másik rom-ot rátenni a gyerek telefonjára.
Az asszony 4 magosán a Karbonn s1 plus 4 magoshoz való romja szépen fut. ~100MB szabad RAM van működés közben. Így nem akad a használat során. -
atee_13
őstag
válasz
Rodzser Mór #343 üzenetére
Szókereső, sakk, sodoku ilyen kaliberű dolgok voltak eddig. Netezés, persze jó lenne a szép kijelző is és a csuda kamera, de nem élek mesében annak ára van. És ha árérték arányban jó akkor le tudok mondani a kameráról. Csak nem tudom, mennyire szaggatna, mennyire akadozna, a hívás hangminőség milyen. Az 512 ram is kérdéses mire elég. Egy ZTE V970 volt ezelőtt azt eladtam jó áron abból megvehetném és még maradni is kb annyi.
-
attos71
tag
válasz
Rodzser Mór #283 üzenetére
Na mind1! A rendelés menete 1szerű? WEB kártyával tudok az oldalon fizetni?
Én is beújítok ebből a fóliából...
-
Sly0007
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #283 üzenetére
Előre is bocsi ha evidens dolgot írnék le, de hátha valakinek segíthet...
Fóliafelrakásról: A lehető leg pormentesebb szobát válszd, ne legyen huzat, egyéb szélmozgás ha lehet.
Fogj egy enyhén benzines vattát, és töröld le az összes zsírfoltot a kijelzőről (magyarul töröld át) ezután monitortisztító kendővel, vagy hasonló olyan kendővel, ami nem ontja magából a port törölgesd át a kijelzőt, nehogy a vattáról szemcsék maradjanak rajta. Ha fénybe fordítod a kijelzőt, ne láss rajta semmi porszemcsét.
Ezután a fólia egyik végét kezd lehúzni, úgy 1-2 centit, majd a lehúzott részt (vigyázz, hozzá ne érj a felülethez) állítsd be a kijelződ megfelelő oldalához, ez a legnehezebb, ha nem a lyukak vannak kivágva, hanem a teljes felső rész (olcsóbb kinai telóknál előfordul) akkor én egyszer már azt is csináltam, hogy teljesen lehúztam a véfőfóliát, és a kijelző aljához állítottam be. Ezután fogj egy bankkártyát, és kezd el az illesztéstől levasalni a szélével a fóliát. (tolod rajta a kártya élét, és lassan engeded a fóliát rátapadni a kijelzőre. ha sikerült, akkor a törlőkendővel jó alaposan belülről kielé rásimogatod, és reménykedsz hogy minden buborékot sikerült kitolni alóla.Ezután csak egy kérdésem maradt, egy 13ezres telefonra megéri fóliát venni, vagy mire megkarcolod úgyis tönkremegy az aksi ér érdemesebb újat venni?
-
attos71
tag
válasz
Rodzser Mór #272 üzenetére
Előtte rá kérdezhettél volna itt a fórumon...
...Én tuti beszálltam volna a rendelésbe, mert már két ilyen telefon is akad a családban...
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #256 üzenetére
A legfrissebb Antutu elakad a RAM teszten.
A Pandavill valószínűen bekalkulálja az árba, vagy külön felszámítja. Ha nem veszed igénybe, az tiszta profit. -
janoka99
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #240 üzenetére
Ja, de biztos elírtam. Most már nem tudom megnézni, mert letaroltam, és felraktam az itt is javasolt ROM-ot a needrom-ról, ami persze gondolom ugyanez, de kipucolva. Előtte gondjaim voltak a böngészéssel, az oldalak többsége kidobott, akármilyen böngészőt használtam, vszlg valamilyen flash probléma miatt. Ezzel a ROM-mal eddig minden OK.
Az Antutu lefut, a legvégén kidob, ill. indít magának egy második példányt, de van eredmény, továbbra is 16400 körül. A szabad RAM most éppen 70M.
Mindez a második telefonnal (az elsőt egy barátomnak rendeltem), erre 3.287 ÁFA + 1.500 költség = 4.787 Ft-ot fizettem pluszba. Ja, és a telefonok újnak és hibátlannak tűnnek, de ennek a másodiknak az IMEI és S/N számai nem stimmelnek a dobozzal, dehát több is veszett Mohácsnál.
Még megpróbálkozom a Pandawill-nél az ÁFA visszaszerzésével, hát én is kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #231 üzenetére
448/64
-
freeapro
senior tag
válasz
Visszaolvasni se...
-
kocka450
csendes tag
válasz
Szia,
12-14Mb szabad ramom van. Antutu lefagy, így arról nem tudok nyilatkozni.
üdv -
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #229 üzenetére
De biztos megvan még, de már nem érdekes.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #225 üzenetére
Erre senki? (Telefonotok már nincs meg?)
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #223 üzenetére
Találtam egy 4.3-as romot. Nagy valószínűséggel 4 magoshoz való. Felraktam a 2 magosomra, minden jól működik, a készülékinfóban 4 magosnak titulálja. Ha érdekel valakit...
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #218 üzenetére
Én eleve bebújtatós-kihúzós tokot kerestem, ezt
a piacon vettem 1500 Ft-ert.
-
Tozso1
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #114 üzenetére
mindennel együtt: EUR 9,87
Zwischensumme: EUR 6,99
Verpackung und Versand: EUR 2,88
Endbetrag: EUR 9,87
Zahlung über Visa: EUR 9,87 -
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #118 üzenetére
Lehet, hogy csak a fizetési procedúra során derül ki, de az is lehet, hogy az EU-ban ennyi a postaköltség. Levélként jön, tehát nem lehet horribilis.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #114 üzenetére
Pdig ott van az. Jobb felső sarok, 0.99 euro.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #92 üzenetére
Egy kis kiegészítés screenshot témához: Most olvastam, és valóban igaz. Az Android 4.0-óta be van építve a screenshot a rendszerbe. A Vol- és a Power gomb eggyüttes, kb 2 mp-es benyomásával működik.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #92 üzenetére
Mostanában raktam fel az Easy Screenshot-ot, eddíg úgy tűnik, hogy műkodik.
A #90-et is azzal csináltam. -
Rabby
tag
válasz
Rodzser Mór #80 üzenetére
Erre én is kiváncsi leszek, mert az oldalon a screenshotok is elég furcsa dolgokat mutatnak:
- leírás 8612 4 mag -> screenshot szerint 8610 2 mag
- GPU adreno 203 -> screenshot szerint adreno 305, ami mellesleg a hivatalos oldalak szerint sem lehetséges, csak 8210 esetén...Szóval marad a várakozás a jó öreg ChinaPost-ra!
A procik összehasonlítása.
Ez alapján a te 8610-esed tényleg csak 2 magos pl... -
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #61 üzenetére
Letöltöttem az NFC TESTER programocskát a Play-ról, azt írja, hogy NFC képes a szerkezet, de a szolgáltatás nincs engedélyezve. Hogy azt hogyan kell, még nem tudom, de túl nagy gyakorlati jelentősége nálunk még nincs.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #62 üzenetére
Teljesen ok. Már többször bootoltam az új recoveryben, elmentettem a rendszert és vissza is töltöttem. Eddíg semmi problemát nem észleltem. A recovery minden opcióját még nem próbáltam ki, de úgy tűnik, hogy minden működik.
-
Laza...
addikt
válasz
Rodzser Mór #55 üzenetére
Sok telónál, ha nincs 100%-ra töltve, akkor nem kezdi az újraszámolást. Ha 100%-ra töltöd, akkor is ilyen a kijelzés?
-
csendes
addikt
válasz
Rodzser Mór #52 üzenetére
Egy görög fórumon is írnak ilyesmiről [link], ők is annyira jutottak, hogy kapcsolja ki a közelség érzékelőt.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #42 üzenetére
Egy másik, NFC képes szerkezettel. Bár én is kételkedem benne, de vannak csodák.
-
KTU
addikt
válasz
Rodzser Mór #44 üzenetére
Nincs ilyen telefonom, csak gondolkodom hogy nem rossz ennyi pénzért.
De én még 1 oldalon se láttam hogy írnák hogy van benne, ennél a készüléknél adroidban van lehetőség NFC-t konfigurálni?
De létezik jó pár csájnateló amibe beépített antutu átverő van.
-
steve1977
tag
válasz
Rodzser Mór #27 üzenetére
Majd, ha sikerült feladniuk, küldenek ragszámot. Pandától jön egy jiayu s1 is, az ma ért az országba, remélem, átcsúszik
-
steve1977
tag
válasz
Rodzser Mór #18 üzenetére
Szia, igen, singposttal jön, még ragszámot sem küldtek pandáék, demélem, tényleg volt nekik készleten
-
MD25
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #18 üzenetére
Nekem sima posta mellett (SG post) kb 2 hét alatt megérkezett.
(Geekbuying) -
MD25
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #17 üzenetére
A launcher androidon maga az az alkalmazás, ami lényegében a kezelőfelületet megadja számodra.
Tehát úgy magát a fő kezdő képernyőt és annak tulajdonságait, mint az app launcher felületet.
Minden androidnak rendszernek kell legyen egy launcher alkalmazása, amely a UI számos elemét adja a felhasználónak. A Phicomm az ROM-jaiba saját fejlesztéső launcher-t tett. Ezt külön nem látod sehol, mert az android rendszer része. (A szgépeden meg főleg nem, ott ne keress ilyet.)
Viszont ez az UI felületet generáló/adó alkalmazás, maga a launcher lecserélhető. Van számtalan ingyenes a play store-ban és vannak fizetősek is. APEX, Nova stb, ezek csak a legnépszrűbbek. De a CM-ben pl Trebuchet launcher a neve, sőt immár a google saját google search experience launchere is elérhető és telepíthető play store-ból. Ennek neve talán GEL (google experience launcher) - google search szükséges hozzá.
Szóval ezzel lényegileg könnyen testre szabhatod a telefon bizonyos felületeit, mint a kezdő képernyő, vagy az alkalmazások indítását lehetővé tévő felület.
Amennyiben több launcher-ed (lehet ilyet, mivel ezek is csak alkalmazások) van telepítve, akkor vagy mindig home screene-re való ugrásnál megkérdezi az android, melyik launcher-t indítsa, vagy az alapértelmezettként beállítottat fogja használni...
Üdv!
-
MD25
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #11 üzenetére
Kijelző technológiákban kevéssé vagyok otthon, de valóban nem hat IPS-nek.
Illetve én úgy tudom, IPS-ből is több technológia létezik...Egy biztos, nekem sem ez az "első" telefon, szintén más célre vettem. A fő készülékem kijelzője valóban IPS, az fix. Tény, hogy ennek a c230w-nek gyengébb a megjelenítője. De nem olyan rossz ez sem.
Más kérdezte, mennyire gyári a rendszer. Szerintem a T06-os ROM-ban nincs túl sok szemét, a root miatt ki lehet takarítani azt is. Viszont saját Phicomm launcher van, de az ugye lecserélhető...
Amúgy nem tudom, mennyire várt az illető "gyári" droidot. Nyilván nem egy Nexus, de nem is egy "széttolt" samsung vagy sony vagy hasonló rendszer. -
Magnat
veterán
válasz
Rodzser Mór #7 üzenetére
A gps, illetve a navigáció a legnagyobb akksizabáló: megy a kijelző, proci, gps plusz még a mobilnet is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #4 üzenetére
Valoszinuleg igen, ami rajta van az a T06-os ROM (1223 pedig a datum) Talaltam EU-s oldalt a telónak de itt nincsenek letöltések. Illetve egy francia leirast. Az az erdekes hogy több helyen 1GB RAM-mal irjak a keszuleket. (Phicomm Clue C230 annyit kapott) Bár árában is latszik nem gyengén.
CWM recovery az, ahonnan a komplett rendszert el lehet menteni majd visszaallitani szukség esetén.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #1 üzenetére
Jo lett az elso hsz és maga a telefon is elég pofás főleg ennyi pénzért.
Akku mit bír normal hasznalatnal? Gyari oldal szerint van hozza ujabb firmware, (0815) támogatott nyelveket nem tudom mivan benne. Illetve CWM recovery-t majd valahonnan varázsolni kell hogy a mostanit el lehessen menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest