- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
a családban lakó c230 egy ügyes ejtést követően elhalálozott, kijelző ÉS AKKSI ment tönkre, ha valakinek kell ingyen (vagy PK-ért) viheti alkatrésznek...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #597 üzenetére
jaja, a dualsimes topicban is előkerült már.
én hoztam pont fel, mert a mostani 5"-osról 5,5-re váltanék,
és pl. az tetszik hogy majd mindegyiknek van a kijelzője körül egy fekete 'keret' ennek meg nincs.vannak vele bajaim, de összességében azért tetszik.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #594 üzenetére
Nem szerintem baj, a fórum szabályzata szerint az;
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni tilos."
De végülis te vagy a kvázi topicgazda, ha szerinted nembaj, akkor én sem ágálok tovább
-
aytukabozs
addikt
eltévettél, ITT a Hardverapro
-
aytukabozs
addikt
A fekete kijelzőt hívásindításkor produkálja rögtön, vagy ha a füledhez emeled a telót?
Mert ha utóbbi akkor a közelségérzékelő hülye, azon lehet segítenia topicban 1 vagy 2 lappal korábbanszerk. vak vagyokitt a fejünk felett le van írva hogyan.
A másik problémát nem tudom, (csak néha van a közelemben a telefon, nem az enyém) én újraraknám hátha elmúlik
-
aytukabozs
addikt
qpst is megvolt?
pont a héten néztem hogy upgradelték vele az XDA-s threadet..."If your phone isn't booting or is in bootloop without recovery or bootloader and you only get HS-USB QDLoader or HS-USB Diagnostics in Device Manager then here is the Revival Package to the rescue (thank to nikan06), don't forget to make backup of all the partitions before, especially mmclbk0p10 and p11 that contain the IMEI of your phone."
-
aytukabozs
addikt
Itt egy 'kisebb' gyűjtemény mindkét verzióhoz
a Quad_Core_Version mappában van egy tuti flashelő csomag, semmit nem kell gondolkodni, pötyögni meg imádkozni, csak rádugni a telefont és elindítani...
-
aytukabozs
addikt
A "nem volt rajta semmi buhera" az egész pontosan mit jelent..?
Soha semmilyen szinten nem is lett összehaverkodtatva a PC-vel? (driverek)
Előbb próbáld meg a fent említett akksi ki-be dolgot hátha,
ha nem segít próbálj bejutni a recovery-be (hangerő le+power egyszerre nyomásával bekapcsolás).
Ha működik, csinálj egy factory resetet (ezzel az összes telepített app és beállítás elszáll, de a képek, zenék, egyéb fájlok megmaradnak a kártyán meg a belső memóban, de legalább esélyes hogy bebootol).Ha ez sem megy, innentől lesz érdekes hogy voltak-e telepítve a gépedre driverek, valamint hogy be volt e kapcsolva a telefonon az UDB hibakeresés (debugging).
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #524 üzenetére
"Nálatok nincs ilyen?"
Nincs, mi jobbára kipucolt romokat használunk :/
rá kéne te is szánd magad -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
Hát itt fölül elég sok mindent megbeszéltünk;
Nem kapcsol be a teló, a bootlogonál megáll,
ebben az állapotában adb elérés nincs (vagy nem volt bekapcsolva az adb),
így cwm-be bootolni sem lehet, billentyűkombinációra sincs recovery (se gyári, se custom).Azt kellene megtudni valahogy hogy van e bill. kombináció fastboot módhoz, de én nem találtam ilyen infót a neten. :/
No min siklottam el?
-
aytukabozs
addikt
válasz
kocka450 #515 üzenetére
Sajnos nekem itt elfogytak a tippjeim, próbáld meg itt;
http://logout.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja_v2/hsz_1-50.htmlPár féltégla már feltámadt itt..
Részletesen írd le milyen teló, milyen moddolások történtek rajta, és hogy jött elő a hiba... -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #513 üzenetére
c:/>
Ezután jönnek a parancsok
Így -
aytukabozs
addikt
válasz
kocka450 #510 üzenetére
Honnan/hogyan telepítenéd a romot?
Én megpróbálnám parancssorból az adb devices parancsot.
Ha látszik a telo akkor a kártya gyökerébe bemásolnám a cwm recovery-t.
Aztán adb reboot bootloader
Majd fastboot boot recover.img (amennyiben más a recovery neve akkor az menjen a végére)
Így nem a telóról hanem az sdről fut a recovery.
He elindul akkor wipe cash/data/dalvik
Majd reboot hátha így elindul (de ezzel persze elszállnak a telepített dolgok meg a beállítások). -
aytukabozs
addikt
válasz
kocka450 #506 üzenetére
Vedd ki és tedd vissza az akkut, és kikapcsolva próbáld tölteni, ha így sem vesz töltést, akkor
(bár ennél a telónál még nem hallottam túlmerülésről) megpróbálhatod kivenni az akksit, feldobni valami meleg helyre (vagy hajszárítóval felmelegíteni) és mikor már jó meleg akkor visszatenni a telóba, és töltőre dugva megpróbálni bekapcsolni. -
aytukabozs
addikt
Mivel egyben, linkkel nem lehet a keresővel megtalálni így kicsit ismétlek;
Proximity szenzor kalibrálás
Hidden menus letöltése play store-ból
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freespirit.hms&hl=es
Elindítás után katt az utolsó menüpontra;
Itt figyelmeztetni fog hogy ez tönkreteheti a telefonodat:
Kattints a YES-re bátran,
a factory test menübe jutunk így, itt szintén a vége felé lesz egy Proximity adjust menüpont,
itt először letakart, majd elengedett szenzorral a GET gombra kell kattintani, és kész is vagyunk![proxymiti, proxymity]
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #501 üzenetére
Ez megoldódott, nem egy romot hanem egy flashelő csomagot töltöttem le
Elég kényelmes volt vele romot cserélni, csak elindítottam a progit, és a végén levettem a kábelről a kifőtt telót
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #497 üzenetére
Vedd ki-tedd vissza az akksit.
Az én telefonom (a ZTE) is csinál néha ilyet, 2-3 havonta egyszer, elméletileg feléledne ha hagynád, de kinek van erre türelme? -
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #491 üzenetére
Csak az első romolásig outsider az ember, aztán belejön.
Van itt a fórumok közt elég segítség, és mikor ilyen különbségek vannak a teljesítményben egy gyári, meg egy custom rendszer között akkor nem kérdés hogy megéri belevágni.Persze sok olvasással, elővigyázatosan, minden ajánlott lépést betartva...
-
aytukabozs
addikt
Hoppácska kincsesbánya:
https://mega.co.nz/#F!Px0VxDBD!s5NdZU7IquRZoKW8JYuPdQ
én ma nem tudok romolgatni, ha van kedved letesztelheted
-
aytukabozs
addikt
válasz
balogapu #465 üzenetére
Ezekhez nem is kell a root, ha megy az angol akkor csináld ez alapján az XDA-s leírás alapján.
USB hibakeresés legyen bekapcsolva.
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
Ez még az alca ot995-nél rögzült nálam szerintem, az ugye egy szolgáltatói teló volt tehát fontos volt hogy (amennyire lehet) ne legyen nyoma a mókolgatásnak.
Most meg ugye az az ok hogy egy idős nőé lesz, nem baj az ha minnél butább rajta a recovery, így ha valahogy véletlen belépne az illető kevesebb eséllyel kócol össze valamit
Más kérdés hogy a használatban levő telefonomon sem cseréltem le a reco.-t, erre igazi indokom nincs, mikor romot rakok fel úgyis gépközelben vagyok, tehát az nálam nem érv hogy a felflashelttel 'szabadabb' vagyok.
A TWRP-t szintén használtam már, de öreg vagyok és a megszokások rabja, nekem valahogy jobban kézre áll a jó öreg CWM
Mindegy, téríteni nem akarok, aki akarja flashelje fel őket, csak érdekesség képpen írtam le hogy működik bootolva is, hátha valakinek jól jön az infó.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #427 üzenetére
Na ez is OK.
A 2gigás kingstonnal volt csak baja, a 8 gigás doogee (!) kártya az tetszik neki...
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #425 üzenetére
jus' sayin' :
Végre volt egy kis időm szórakozni a telóval, de nem az a lényeg hogy fut a CWM flashelés nélkül is (a fastboot boot recovery_c230w_0.1.img paranccsal)(bár örülök hogy nem csináltam pics@'t a számból), hanem hogy a telefon nem látja az SD kártyát, sem bekapcsolva, sem recovery módban, sem szgépre kötve nem jelenik meg a meghajtók között.
Erre van valakinek tippje?
szerk.
Bár tutira müködik az SD, de rögtön megnézem másik kártyával is, ám ha az sem mountolódik akkor mi a herét csináljak?
Merthogy mentenék, de belső SD-re meg nem akar menteni, fel sem ajánlja a lehetőségek közt... :/
(igaz azon az 1 gigán el se férnék valszínüleg.) -
aytukabozs
addikt
Igazából nem nagyon akarok belepiszkálni mert nem az enyém.
Egy mentést akarok csinálni róla ha a gazdijának baja van akkor legyen mihez nyúlni, meg max. egy csájna_app kigyomlálást.
Ha nem fog menni bootolva akkor persze ráflashelem, csak gondoltam hátha van ilyen tapasztalat valakinek a tarsolyában -
aytukabozs
addikt
Te figyu, tényleg nem akarok feszkót de nem érted hogy ezt használom és még SOHA nem flasheltem rá a recoveryt?
Amugy ha Laza blogját jobban megnézed rájössz hogy miért nincs igazad, én is az alapján romolok. Flashelés nélkül.
"Recovery flashelő, bootoló alkalmazás (csak drivert, és a szükséges recoveryket tartalmazza ~45MB)" tehát flash ÉS boot
De nem a V5 érdekel most, hanem ez a kis phicomm.
-
aytukabozs
addikt
Sziasztok
Pár napig vendégeskedik nálam egy ilyen (a 4 magos verzió).
Elsőre 2 kérdésem van;
- a korábban linkelt CWM recovery jó mindkét HW verzióhoz?
- mivel nem az enyém a teló, csak a szükséges szinten piszkálnék bele, van mód rá hogy csak bootoljak CWM-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7000 napja regisztráltam
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CASIO órák kedvelők topicja!
- VR topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged