- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
freaghill #65099 üzenetére
A 4X100 oké de sem a tehermentesítő, sem az ET szám nem stimmel.
Vagy ezek manapság nem számítanak?Ha a négy csavar belemegy akkor már minden oké?
Én ezért vettem inkább 4 gyári lemez felnit, mert erre volt pénz de ezekkel biztonságosan lehet közlekedni és a kocsit se kurom szét.
-
zetecR
addikt
válasz
molnarpeter #65096 üzenetére
Sőt, a hamus is tele...
-
zetecR
addikt
válasz
bitpork #65093 üzenetére
Ettől tartok én is, de erre az öreg autóra nem nagyon akarok ilyenre ennyit költeni. Viszont az A6 C5-ben is van hasonló hangulatfény, ugye?
Mert nagyon érik, hogy ezt az A4-et becserélem egy dízel A6 kombira. Leginkább 1.9TDI lenne jó, de talán a 2.5 is bevállalható lenne kézi váltóval. -
-
-
-
molnarpeter
nagyúr
G4 Variantra jó lehet a "sima" G4 sárfogója?
-
freaghill
őstag
Ha veszek mozgókúpos kerékcsavart akkor mire kell odafigyeljek?
Golf 3 4x100
Milyen menetű legyen? -
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
Csak horror összegért (20000 Ft körül) lehet ilyen csecsa belső világítás kapcsolót beszerezni?
A W8 Passstban van ilyen, ahol 2 LED hangulatfényt ad, valamint maguk a gombok is világítanak.
Vagy Kínából pici pénzért nem jöhetne ilyen? -
freaghill
őstag
Na, már csak csiszolni kell kicsit, szórógittet rányomni, festeni és kész is vagyok a kocsival.
Péntekre be szeretném fejezni mert haverékat viszem fellépni Dunaújvárosba.
-
8th
addikt
válasz
freaghill #65071 üzenetére
De azokkal mindig van valami + a teljesítményük is hagy kivetnivalót maga után. Ha a szimót gyepálod, hogy menjen tapasztalatom szerint igen hamar akár néhány ezer kilométer alatt is simán összefossa magát a motorja. Egy fele annyi idős japó robogóval tized annyi gondja nincs az embernek így a szimóhoz hiába relatív olcsó minden ha rendszeresen kéri az pótalkatrészt összességében jóval többet költesz rá mint egy robogóra. Szimó pont arra jó, hogy az ember alap szinten megtanuljon motorozni valamin amiért nem kár ha épp meghempereg vele párszor.
(#65074) Ace owner: Akkor vegyél egy 4ütemű trabantot. Annyiért azt is kapsz és sokkal sokkal megbízhatóbb mint a faros skoda. Idővel még eladni is könnyebb lenne mert az utóbbi években felkapott cult autó lett belőle németben így meredeken megy felfelé az áruk. A legtöbb eladó trabantot kiviszik az országból pont mint anno a románok a daciát.
-
Ace owner
addikt
Egyensúlyérzékem nem 100, biciklivel is képes vagyok elborulni csak úgy, utálom is a motorokat..
Tipikus fejjel a falnak, akkor is lesz autóm a nyár végére ha bankot kell rabolni, más nem is érdekel jelenleg. Ez a Skodri tetszik is, ahogy olvasom gombokért javítható,kicsit oldschool és nem lehet vele száguldozni de ez jó is, nem kell gyorshajtást fizetni.. Viszont lehet hogy spórolok és a múltkor megbeszélt nemkarbis golf kettő lesz. Egyszerűen nincs olyan érv amivel letudnátok beszélni. Nincsenek nagy igényeim, nem akarok Passatot, csak egy autót ami elvisz A-ból B-be és a B lehetőleg egy jó kis találkozó legyen.
Vaspinát nem szeretnék, abban nem érezném magam otthon. Nekem a konszern jelenti azt. (Igen, tudom,a 120-asnak semmi köze még a vw-hez) -
7600 GS
addikt
válasz
!Overdose! #65072 üzenetére
Uhh, ahogy nézem ez szép gép.
Mondjuk nem túl gyakori.
-
7600 GS
addikt
válasz
!Overdose! #65067 üzenetére
Milyen gépsárkány volt az?
Ace: Kíváncsi leszek hogy melyikőnknek sikerül hamarabb találni valami gépcsodát, elvégre én is pontosan ugyanilyen anyagiakból fogok tudni majd gazdálkodni.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Ace owner #65060 üzenetére
Ha azt nézem, hogy 150k-ért adtam el az előző 130 lóerős, sok extrás, alapvetően költségmentes és nem kicsit modernebb (a topikban erősen off) autómat friss műszakival, akkor azt mondom ne foglalkozz ilyenekkel. Legyél még egy kicsit türelmes és azt a pénzt, amit ez a Skoda elvinne, inkább tedd félre.
Mod: Szerintem ez az autó csak kis ideig fogja csillapítani a vágyad. Nem erre vágysz igazából, ahogy olvasom és ez előbb-utóbb vissza fog ütni szerintem.
-
14adam
addikt
válasz
Ace owner #65060 üzenetére
de sok marhaságot csináltunk egy ilyennel még évekkel ezelőtt. Kicsit megvolt pöckölve,180 körül volt a vége 4 sebességes váltóval
Minden ki lett cserélve a motorba amit csak lehetett így betonon is keresztbe lehetett rakni elég könnyen. Sajnos azóta lejárt a műszaki is aztán el lett adva
-
Ace owner
addikt
válasz
varsam #65061 üzenetére
Tökmindegy a kinézet mert jövő nyáron úgyis eladom vagy elborult hellaflush gépet építünk belőle a talikra, de most úgysincs rá keret. Viszont a típuson elgondolkoztam. Annó volt 2 ilyenünk is, imádtam benne játszani kis szaros koromban és olcsó is. Viszont nem tudom hogy mennyire használható a mindennapokban, alkatrészekkel hogy áll meg van-e valami amire oda kell figyelni. Utána olvasok és meglátjuk
Istenem de várom hogy a lakatos suliba járjak..
Köszi Mágus, egyre jobban tetszik
-
Ace owner
addikt
Ne lincseljetek meg, de szerintetek egy ilyen első autónak milyen lenne?
Ez konkrétan tulaj szerint motorikusan jó, csak ramatyul néz ki. 70db karvaj orrú mátyás az ára. -
VR6-Fan
veterán
Most kozve haveromnak rakjuk paralel a g1 ABF-jet azt jo lenne holnap inditani.
en kov hetvegen szeretnem bekabelezni a kocsim, u.a. Rendszert es a hutest megoldabi jovohet utani heten a cooler meg a csovezes es a teszt uzemek lennek hatra, a motor vezerlom kesz van csak elkene menni erte, meg ma lelegtelenitettem a kuplungot -
net84
őstag
válasz
Mágus2 #65022 üzenetére
Köszi!
Megerősítetted a szerelőt
, így nyugodtabban gurítom be. Letettem most mindenkiről, akik eddig valaha is szóba kerültek. Marad a biztos és amiben/akiben eddig nem csalódtam.
(#65021) Dr.Zoo - megnézném én, de egy két apró helyet leszámítva teljesen le van burkolva alul (meg nem is férek be alá (a hasam is elakadna, de nagy a fejem is
). Felülről nézve nincs olajnyom. Némi "olajgőz" maradék volt a motortakaró alatt valami kütyün (mittudoménmiaz), de nem jött vissza, amióta letöröltem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #65020 üzenetére
Sajnos csak golf 4 (3.5) cabrio prosi van itthon, így a pontos színválasztékkal nem szolgálhatok, de bőr a fapados kivételével mindegyikből volt, a königből viszont szövet nem volt.
Egy az egybe nem jó variantba, más a rögzítés, meg talán a méret is eltér egy pöppet.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
!Overdose! #65051 üzenetére
Igen, én is ilyesmi időket néztem.
Nem is az egy kategória miatt mondom, hanem mert a kezdetektől fogva érdekeltek a VTi-k, hogy mit tudnak a PD ellen.
Azért a Troll ott is bennem volt.
Ki volt szedve az egyik hondából az anyós ülés. Mondom havernak figyed már, honda tuning
-
maggi1886076
addikt
válasz
FoBCRaistlin #65050 üzenetére
Hogy felrakjam?
-
!Overdose!
őstag
válasz
FoBCRaistlin #65027 üzenetére
Stock VTI-k 15,7 körül mennek, úgyhogy ezzel a konfiggal még egy rosszabb rajttal is meg tudod fogni őket.
Igaz nem is teljesen egy kategória az 1.6 szívó és az 1.9 feltöltött. -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
maggi1886076 #65046 üzenetére
Minek az neked?
Amúgy sztem van belőle eladó egy valaggal.
bitpork: én is szeretlek
-
válasz
FoBCRaistlin #65045 üzenetére
Meg az a fej... valahol olyan odzinte a mosolyod mint az embernek aki a villamos alatt fekszik.
-
maggi1886076
addikt
válasz
FoBCRaistlin #65045 üzenetére
felni nem eladó?
-
válasz
FoBCRaistlin #65039 üzenetére
& 8th: mostakkó mivan? A PD csak kamu volt?
-
8th
addikt
válasz
FoBCRaistlin #65036 üzenetére
Hát nem lelövi a poént, ez nem igaz.
-
tomcsi23
veterán
válasz
15 alatti időhöz már kevés ez a célvonali tempó szerintem.
Gyakorlat nélkül azért nem rossz. Tükörfűtést kikapcsoltad? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Hondában gondolkodj.
-
válasz
Aszonta pd lesz nem?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #65033 üzenetére
3000 lenne az ideális. Ott is durrogna, mert szabályoz.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
FoBCRaistlin #65030 üzenetére
szerinted miért durrogot somácskának a zöld ibiza állandóan?
nem nem azért mert szar helyen volt a gyujtás
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #65030 üzenetére
Az ECU-ba nemgvan a hely a rajt térképeknek, ezt a funkciót még az adagolós skodám is tudja
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
15 alatt lenne az, ha a rajtnál kizárnánk a lassú sofőrt.
Legközelebb, ha finomítasz a softon, kapcsoltasd be a rajtprogramot az ECU-ban. Az megtartja a fordulatot, csak a kuplungról kell leugrani indulásnál, ez egy rendes gumival simán van 1-2 mp.
Miért, be van kapcsolva?Szoktam én viccelni? -
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
tomcsi23 #65024 üzenetére
Sztem normálisan egy 15,0-át tud most a cucc.
Reakció bele van számítva ebbe az idő azt mondták lent.143kmh asszem
Elmentem tankolni aztán jött egy Suzuki (alekos) GTI. Az kapott egyet oda is meg vissza is. Visszafelé alázósan
Mentek 1,6VTi-k is, de mind szarabb idővel, szóval végre tudom hasonlítani több ricer-hez is.
Aztán az első mérésnél pl a Punto GT állt mellém. Szépen néztem végig a seggét
Porky: Országos gyorsulási verseny. Reptér. 402m a mért szakasz. Mérik a reakciót, az időt, a célvonali sebességet. Ennyi.
Ha szopatnálak azt éreznéd -
válasz
FoBCRaistlin #65023 üzenetére
Mijaza 402-s?
B@szod úgy beszéled ezeket mintha tudnom kellene
Avass már be, mert megőrülök hogy kimaradok valami fontosból!
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #65023 üzenetére
Nem szar az szvsz, sőt, a reakcióidő amúgy sem számít. Egy célvonali sebességet írhatnál.
-
Mágus2
Közösségépítő
ha kifúj a turbó valahol, az is idézhet elő tiltást a motor fordulatában?
200mbar különbséget tolerál az ECU max. 5 másodpercig, utána elveszi a naftát és csak a microsoft módszer segít. Az mindegy, hogy a túl magas nyomás a baj, vagy a túl alacsony, a vészmód nem tesz különbséget.
-
molnarpeter
nagyúr
Gyanús volt, hogy te követted el
Esetleg más szín, bőr melyikből-hogyan van? Előző tulajtól örököltünk egy-két kiégett foltot, aztán felmerült, hogy jó lenne cserélni egy kicsit világosabb témára, merthogy a feketén nagyon meglátszik a por, és abból sajnos bőven kijut. Variantba jó az 5 ajtós üléssor hátra?
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #65018 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
Egyszer valaki összeszedte, milyen ülésekkel szerelték a Golf IV-et, de pár topikban való keresés sem járt eredménnyel. Ha valaki emlékszik rá, hogy elkövetett ilyet, jó lenne, ha jelezne, úgy már könnyebben megtalálom
-
TaaT
nagyúr
Ma volt egy kis (teszt) vezetés, 30km/h felett minden fokozatban van tempomat
Igaz, egyest és rükit nem próbáltam ilyen sebességen. -
net84
őstag
válasz
bitpork #65011 üzenetére
Elsunnyogták volna? Szerintem az is hír lett volna, ha nem kerül be. Habár manapság a magyar médiában megbízni...
okok
(#65012) Mágus2 - erre szoktam mondani, hogy köré épült a város
Az a hír járja, hogy a társasház azon lépcsőházába, ahol mi is lakunk, egyszer kiadták az egyik lakást egy asztalosnak. Az pedig szép lassan berendezte a nappalit asztalos üzemnek fusi munkákra. Volt ámulás, amikor lakás bejárást tartottak a zaj miatt
Más téma: ha kifúj a turbó valahol, az is idézhet elő tiltást a motor fordulatában?
(#65013) FoBCRaistlin - aki nem kel időben
Hol voltál úgy egyébként? Versenyre mentél vagy csak egy egyszerű "mérés" volt?
-
Mágus2
Közösségépítő
Szomszédról jut eszembe. A fickó fát vág, kályhával tüzel...a panelban.
1:00 elég gyilkos.
-
-
net84
őstag
válasz
bitpork #64995 üzenetére
TMC? - nekem biztos nincs, assem tudom mijaz, vagyis nemhiszem, hogy tudom...
(#64982) FoBCRaistlin - reakció idő elég alacsony...
(#64979) bitpork - Elviekben a előző keksz módosításba bele kellett volna kerülnie...legalábbis volt rá ígéret a mininyistertől. Ezek szerint nem került bele?
(#64940) bitpork - várjuk a végeredményt
Időpontilag tudomásom szerint nekünk mindkettő jó. Helyszínekben sesincs kivetni való.
Szomszédra: az én szomszédaim rendesem emberek, ugyanolyan a zenei ízlésük mint nekem. Ugyanazt a zenéz hallgatják mint én. Ha akarják, ha nem.
Eddig egy kivétellel a zene mindig célra vezető volt. Jah! és be szoktam rántani a flexet a fürdőbe, ha éppen valamit vágni kell.
Egy albérlő szomszéd volt, akit nagyon nehezen tudtunk "elüldözni" - tulajdonos általi "kilakoltatásra került sor. Sajnos sötét etnikumú volt a drága (női egyed). A rendőrség 2szer volt kint. Hajnali kettőkor arra ébredtünk, hogy nagykalapáccsal püföli a konvektort, és ledönti a szekrénysort. Az élettársa holmiját a konyhaablakon dobta ki, ablak kinyitása nélkül. A palit pedig a konyhakéssel bírta távozásra. A kiköltözése után lakatos kellett, hogy bejusson a tulaj a lakásba. Mire bejutottak, arra a fürdőkád + fürdő küszöbig + közlekedő és konyha szintén küszöbig telt meg vízzel. -
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #65005 üzenetére
Be is tehetnéd.
-
Kiskokó
veterán
válasz
bitpork #65000 üzenetére
Ez ilyen autógyártós analfaság...
Jön egy modell 2-3 évre rá dobnak egy Facelifet aminek az első lépése a tükörbe átrakni az indexet..Passatnal 2003-2004a facliftes... audiból 2008 év vége a facelift amibe szintén akkor tették be az indexet.. ez már kb 2000 óta csinálják...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest