- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
Dr.Zoo #120370 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki akkor ez egy szépen becsomagolt pénzszivattyú. Az az igazság, hogy nagyon megtetszett, de nem mernék újból VW-t venni. Szüleimnek volt egy 1.6 16v Bora, mindig volt valami baja, nem indult, útközben beesett az ablak (vezető és utasoldali), beesett a kuplung ausztriában a szerpentin közepén, nem ment de szomjas volt. Szal amilyen nagy reményeket fűztünk hozzá akkora csalódás volt.
(#120369) Mágus2
Akkor erre se árt bekészíteni 200 pénzt, fasza. Köszi!
-
atos19881101
senior tag
válasz
Dr.Zoo #119700 üzenetére
Hát ezek az alkatrész árak is kissé érdekesek. A mai napig nem értem pl mi kerül majd 100ezerbe egy fékszervón. Egy darab vas ... Fogadni merek más típusnál ahol ez nem betegség ott fele ennyi. De ha tudják hogy valami szét fog esni, akkor annak tripla az ára. Mert a paraszt úgy is megveszi hisz kell neki ...
-
Kiskokó
veterán
válasz
Dr.Zoo #119702 üzenetére
Ja hát igen mert gondolom ez munkadíjjal együtt értik.
Ez amugy 2 éve volt de régebben is ekörül ment az ára.Nem rossz dolog ez az Automata amúgy csak ha egyszer beszívod akkor muszáj rászánni az 5kilot hogy megint fasza legyen 250 ezer KM-ig.
Meg hogy egy rendes szerelő csinálja ne valami faszkalapos -
-
kk831228
addikt
válasz
Dr.Zoo #119686 üzenetére
Ja, olvastam a kis történeted...
Mi volt az első hibajelenség a váltóddal?? Nincs kedvem 4-500 - at váltóra locsolni mikor a kocsi meg ér 7-800-at...
Talán még ezt a hibát megcsináltatnám, de ha után kijönne megint valami akkor kuka vagy megy bele kézi vagy bontó az autó...
-
atos19881101
senior tag
válasz
Dr.Zoo #119294 üzenetére
Hétvégén kicsit kiakasztott egy bontós. Lekocsikáztam BPre, mert azt mondta van neki rozsdamentes szervója. 15ezer ... Mondom próbáljuk meg. Odaértem, nézem, persze hogy rohad ... Mondom neki WTF? Azt mondja de hát belülről nem rozsdás ... No comment
Ezért inkább rendeltem ezt.
-
atos19881101
senior tag
válasz
Dr.Zoo #118910 üzenetére
De az az érdekes, hogy nem volt eltömődve az elfolyó. Sőt víz sem állt ott.
(#118912) MPeter87
Teljesen akciós
Néztem cseh oldalon is. Ott is sajna 300juró körül mérik.(#118913) MunezXBK
A befecskendezésre gondolsz? Úgy tudom igen. Adv. measure block néven van az Engine menüben. De Mágus javít ha rosszul tévedek.(#118911) bitpork
Ne idegelj! -
atos19881101
senior tag
válasz
Dr.Zoo #118907 üzenetére
Igen persze ez benne van a pakliban. Vennék én utángyártottat, de nem találok megfelelőt. Gyáriért nem akarok most 90k-t kiadni, kissé túlzottnak érzem. Lehet a mostani is még éveket elmegy, csak nem akarom megvárni még átrohad. Ez eddig egyetlen autónál sem találkoztam ilyen hibával, hogy bármi gond lenne a rásegítővel. Ez VW sajátosság? Ezért mondom, hogy ha a meghibásodások fő oka a rozsda, akkor egy rozsdamentes nagyban csökkenti a valóságát, hogy besz@rik. Ami 8x kevesebb pénzért már lehet bevállalós.
Ha beszarik, totálisan nincs fék? Vagy csak rohadt erősen kell majd taposni?
Más:
Megnéztem a befecskendezőimet. A 4. hengeré kissé kiugró a többihez képest, de sztem jók az adatok. Mikor megvételnél Skodában néztük, akkor még 2.2 körül volt az érték. Azóta csak Prémiumot kap. -
atos19881101
senior tag
válasz
Dr.Zoo #118828 üzenetére
Kicsit utána jártam. A 35ezresnél teljesen más a cikkszám, a kereskedő se adott pontos választ, hogy megfelelő lesz -e.
Bontott rozsdamentest tudok 15ért. Gyári az jól mondtad, 90k körül van. Na ha most bontottat veszek, és netán befosik akkor is csak 15öt buktam. 90ezret nem tartok reálisnak egy ilyen alkatrészért.Ha nem rohad szét, akkor mi baja lehet?
-
atos19881101
senior tag
válasz
Dr.Zoo #118799 üzenetére
Ne idegesíts. Két csavar fogja belülről. Az nem hozzáférhető műszerfal bontás nélkül??
Mágus
Használt autónál nem várok csodát. Ezeddig csak a váltó volt ami nem várt meglepetést okozott. A többit láttam vételnél, és számoltam vele. Vagyis a klíma ventilátor volt még mellékes, de az is megoldódott max 100euróból. Csodák nincsenek. Most jár 200nál az autó, ilyenkor jön elő sok minden ... -
-
atos19881101
senior tag
válasz
Dr.Zoo #118247 üzenetére
Megnézem akkor ezt is. Mármint a viszkósat ...
Az akku alatti koszra is ránézek. Ehhez gondolom a műanyag borítást le kell bontanom. Tegnap cseréltettem le az utcsó folyadékot a kocsiban (szervó) utána elvittem motormosásra is. Nem áztam be után, szóval nagy gond nem lehet.
-
lenko
aktív tag
-
tresh
veterán
válasz
Dr.Zoo #117968 üzenetére
Jó itthon meg az összes autó megkímélt első gazdás, női tulaj és frissen "nagy" szervizelt és 100.000-et futott..
Még mindig nagyobb eséllyel veszel kintről török által hajtott szarból normálisat (km-t ne nézzük nem tényező) mint itthoni sanyi szervizelte a passatot a garázsba mert ő ért hozzá ipari hulladékot. Magánember hirdetéseit meg nem is jellemezném csak annyira hogy néha azt se tudja mit árul.. az árakat pedig a lottózóból nézi.. röviden és tömören a magyar használt autó piac egy kalap sz*r.
-
Csabi04
tag
válasz
Dr.Zoo #117920 üzenetére
Pont ilyen választ szeretem volna.
Keveset értek ezekhez a dolgokhoz, pont ezert kérdeztem a véleményetek. Akkor mennyi az az összeg amiért egy használható és jól fentarthato autót lehet kapni? Lehet, hogy nem ide illik de milyen márkák javasoltak? Hasonló legyen mint az Audi A3-A4.
-
Csabi04
tag
válasz
Dr.Zoo #117888 üzenetére
Igazából meg nem tudom, hogy melyik a jobb a benzines vagy a dízeles. A váltó jó a kézi is. Meg ne fogyasszon sokat. 1.6-os benzines vagy 1.9 dizeles. Meg ha szervizre szorul akkor akar használtan is tudjak hozza szerezni alkatrészt vagy újonnan de nem méreg drágán. Ezert nem nézem a BMW-ket mert, pont ezt olvastam, hogy drága a szerviz. Meg a Golf IV-en gondolkodom.
-
-
-
atos19881101
senior tag
válasz
Dr.Zoo #117104 üzenetére
Igen ebben teljesen igazad van. Csak hát tudod ... a szerelem az szerelem.
Viccet félre téve. Ezelőtt nekem egy japán rizsrakétám volt. Annak a motorjának ill. váltójának tényleg semmi baja nem volt az ég világon. Enni lehetett volna róla ... de a kasztnija. Na az szépen lassan porrá lett. Illetve azon is ha vezérlést kellett volna cserélnem, akkor karcolom a 200k-t biztosan (láncos motor).
(#117105) Mágus2
Igen, akinek az anyagiak engedik, az tud venni. Csak ez sajnos nem az általános. -
atos19881101
senior tag
válasz
Dr.Zoo #117101 üzenetére
Sajna ez nem játszik. Szeretem az autót. Minimum 10 évet tervezek vele, így is cserélek benne mindent (csakagyári). Ez a típus már régi szerelmem, és most nem akarok meghátrálni. Sajnos használt autónál mindig ott van a roller. A kereskedő pedig ezeddig nagyon korrekt. Bízom benne, nem változik.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Dr.Zoo #117075 üzenetére
Ja értem hát igen az úgy lehet nem a legjobb.
Nekünk itt helyben van hálistennek egy elég jó automata váltó szerelő.Tipikus szerelő állandóan megcsúszva meg igérget mindig mindent... de védelmébe mondom azt hogy az Automata váltókhoz tényleg ért!
Igaz igyis majdnem 3 hét volt mire kész lett az én váltóm is annó... mert mindig elbassza az időt másra másokra illetve a sürgős javításokra..
most volt 2 éve hogy csinálta nekem. kb 35 ezer km van azóta a váltóban és hibátlan.Vagy akkor ott van Dány-ban a Nyári József... na ő még rohadt nagy spíler váltóban itt van felénk de még a Balaton környékéről is viszik a kocsikat hozzá.. (heves megye)
Nagyon érti meg elég normális viszont ezért el is kéri az árat... nála nincs váltó felújítás/javítás 500ezer ft alatt.. -
atos19881101
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS Plus előfizetések
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest