- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
narancsnn
senior tag
A hordós Castrolt nem szokták hamisítani?
Azok jók? -
MunezXBK
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
válasz vendingo #57190 üzenetére
, na ennyivel előbb vagyok...
Ahogy megnéztem, nekem sem lesz olcsó mulatság, tán annyi szerencsém van, hogy otthon elvileg van egy bontott, az most télire bekerül, és nem lesz cicergés
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
baluka26
nagyúr
válasz petyametyo #57188 üzenetére
Viszont SKF az SKF.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
vendingo
veterán
válasz petyametyo #57188 üzenetére
Fantasztikus, azt hittem 2-3 ezer ft.
Duliee: G4-->Golf 4
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz vendingo #57185 üzenetére
Nekem azt mondták , szerelő, hogy ez ékszíjfeszítő görgő
Igaz B4-es Audi, de ha csapágyas akkor csapágyas...
Szintén hidegen cicereg, belemelegszik elmúlik, valamelyest, de már zavar engem is
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
vendingo
veterán
Már egyszer kérdeztem, felteszem megint a kérdést:
Mitől lehet az, hogy az új ékszíj hideg motornál folyamatosan cicereg?
Ha bemelegszik, akkor kussol, de én 99%-ban hideg motorral használom és baromira idegesít.
G4-be elvileg automata feszítő van nem?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
baluka26
nagyúr
válasz Graphics #57181 üzenetére
Nagyon fent fog. Nekem kényelmetlen, hiába mondják, hogy el lehet vele így járkálni még...tény. De ezen az autón most minden szükséges meg lesz csinálva.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Graphics
Jómunkásember
válasz baluka26 #57180 üzenetére
Nekem is dupla lett volna minden, mert 40% kedvezmény de kezdem azt hinni, ez a normál ár ,a többi meg marketing...
De a lényeg, hogy jó legyne minden , kuplunggal gond volt, vagy biztos ami biztos?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz baluka26 #57178 üzenetére
De minőségi legyen ám engem lebactak az ETF fékbetétért...
Azért vettem mert a tárcsát már a következőnél cserélni kell, és akkor kompletten együtt gondoltam, így 3800FT/párból megúsztam ... fékcső drágább volt
-
baluka26
nagyúr
Na, vasarlas utani nagyszerviz, anyagaron 130k.
izzító gyertya
ékszíj
vízpumpa
tárcsák
betétek
kuplung
vezérlés
üzemanyagszűrő
pollenszürő
levegőszürő
olajakThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
freaghill
őstag
Nekem meg van, hogy csak városban megy fel 90-re de lakott területen kívül visszahűl 80-82 köré.
G3 1.9TDI 90 LE AHU.Normális vagy termosztátcsere?
-
-
zsolt1225
aktív tag
off: Ilyen van most a miskolci tecsoban 4827 Ft-ért, hátha valakinek kell...
-
14adam
addikt
3-as golfon kezd valami szarakodni. Kezdésnek felgyulladt az abs jelző (néha világít). Így járkáltunk pár napot mert tökéletesen működött még a hibajelző után is. Mentem vele és kigyulladt megint + a fékjelző is. Kezdtem arra gondolni,hogy csak elkoptak a betétek. Aztán fékezéskor furcsa karistoló hang + bekeményedett a fék. Aztán hazafele már nem produkált ilyeneket. Ma mentem vele és megint bekeményedett de nem jött a hang
Betétekre vetettem egy pillantást,azok tökéletesnek tűnnek.
Valakinek valami tippje? Devander környékén még nem néztem meg a vákuumcsöveket -
narancsnn
senior tag
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bajnokpityu #57155 üzenetére
Fiatalabbat is szeretnék, ezt tudja mindenki, asszony is.
-
-
-
-
m4rc!
őstag
Sziasztok! Nemrégiben eladtam szerettet kis 1.4-es Octaviamat, és utódot keresek... Az alábbi 2 Passat-al szemezek: [link], [link]. Mi a véleményetek?
Mindenképpen benzinest szeretnék venni, mert évi max. 8k kilómétert megyek, és (kövezzetek meg) utálom a dízelek, főleg az 1.9 PDTDI-TDI talicskák krákogását..Esetleg ez: [link]
[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
dJ Peer
aktív tag
válasz varsam #57139 üzenetére
A vízhőfokjeladó is be tud sz*rni. Nekem volt, hogy meg sem mozdult, volt, hogy elindult felfelé aztán visszaugrott 0-ra. Érdemesebb először termosztátot cserélni, az olcsóbb, plusz nagyobb galibát tud okozni, ha beragad. A jeladótól meg többet fogyaszt, egyenletlen a járása, stb.
-
-
varsam
őstag
Üdv
Az normális hogy 200km pálya után sem megy 80fok fölé a vízhő? Fűtés van rendesen, fogyasztása viszont most 10,8-ra jött ki amit kicsit soknak tartok azért. -
baluka26
nagyúr
válasz Dr.Zoo #57135 üzenetére
Mennyi lesz a reális fogyasztása Passat-nak?
Városon belül, napi 16 kilométer, plusz heti egy-két Tatabánya-Budapest túra, hétvégén Tatabánya-Bicske. Ez lesz a jellemző felhasználás.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Dr.Zoo
őstag
válasz freaghill #57127 üzenetére
Nyáron 60 liter tankolok, és 1000km megyek 215/65 R16 gumikkal. Télen 920-930 km/60 liter.
Azért, mert dinamikusabban indul meg, és ha elváltasz 2000-ig, akkor nyomatékból tolja fel odáig a taligát.[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
baluka26
nagyúr
Kutattam most szervízkönyvet, 84000 kilométerig van rendesen vezetve, ezt 5 év alatt tette meg az autó. Most van benne majdnem 238e km. Kijön a matek, ha nem változott drasztikusan a felhasználás.
-
14adam
addikt
-
Ace owner
addikt
-
narancsnn
senior tag
válasz freaghill #57129 üzenetére
Én Neonál írattam.
Az Én szemembe fényévekkel jobb lett.
Gyorsulás állat lett.Füst szinte semmi(ez azt jelenti, hogy néha kikormolom, és utána akárhogy tiprom neki semmi nem jön)--»szerintem ez normális chipp nékül is.
Én tettem bele egy nagyobb csúcsot is.
Gyárilag olyan 11.2 alatt voltam fenn, most kb 9.
Neot csak ajánlani tudom.
+fogyasztásom is csökkent.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Doktor úr: Neked mennyivel kajál többet a gépezet, így hogy húzott rajta Micar 15%-ot?
Van aki mondja, hogy húztak rajta egy picit és kevesebbet eszik, ez hihető? Ha így van akkor miért van ez? -
baluka26
nagyúr
Most járt itt bátyám másik TDI-s, autószerelő barátja (Seat Ibiza 1,9 TDI vagy 200 pacival..), ő is azt mondta, hogy még az is elképzelhető, hogy valós a 237ezer kilóméter. Eddig három autószerelő szerint valós lehet.
-
-
TaaT
nagyúr
-
-
Regisztrációs adó befizetésekor van még vagyonszerzési illeték is?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
rob210
nagyúr
válasz MunezXBK #57114 üzenetére
Te figyelj már ilyen nincs.
Személyi sérülés nem történt.
Ittas nem voltál vagy igen?Mert amit te leírtál az szabálysértés amiért max. 300.000.- ree büntethetnek, ha nem az első eseted, de a jogsidat nem vehetik el, csak abban az esetben ha más is volt.
De nekem azt mondtad minden oké volt csak benézted a lámpát.
Ilyenért nem veszik el a jogsidat.Nem nézték el a dolgot és az öreglány helyett tőlled vonták be a jogsit, mert ilyennel már találkoztam.
Renault power
-
TaaT
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
válasz rob210 #57111 üzenetére
Kívülről kőfelverődések, pár kar, hátul lehet látni, hogy volt fújva, röviden: használt autó. Viszont egy rozsdafolt sem. Befeküdt alá szerelő akivel mentem, semmi ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest