Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
VR6-Fan
üzenetére
Én sem... de létezik ez van... nem én találtam ki és megszüntetni se bírom... azért nem haragszol ?

Vendingo : Az ilyen engem nem izgat... engem nem aláz porba amúgy se semmi és senki ilyen mert nem állok le versenyezni én közlekedek az úton vagy lassabban vagy gyorsabban azt ennyi
Balupapa :
Azért raktam szándékosan Idézőjelbe a fos szót. Mert nem nézem le nem is izgat ha neki ez tetszik isten áldja arra költi a pénzét mindenki aki akarja...
Elhiszem hogy igényesen megvan akár csinálva meg hozzáértéssel..De ezt a röhögve megeszem a 3.0 Tdi-t meg az ilyen olyan audit...
Ja persze egy olcsó autóra ráköltötte a 2szeresét benne van több tíz munkaóra kifejezetten erre van kitalálva/megcsinálva stb még jó hogy lenyomja a 15 milliós audit... és akkor mi van?De mind1 tényleg én nem nézek le senkit semmit, mindenkinek más az értékrendje.
Mondtam csak vélemény és nem beszólás de látom leírhatom. -
Kiskokó
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Hát kicsit tényleg fura... de nem rossz azért.
Bitpork te láttad az enyémet, nekem hálistennek stmmelt az alap szín.. plusz barna szegőt rakattam rá.
-
Kiskokó
veterán
válasz
narancsnn
üzenetére
Az szép és jó... de a f.szt érdekel ?
Inkább ülök egy Audi 3.0 TDI-ben minden extrával TEKINTÉLLYEL... és valahogy túlélem ha 300ból 1-db szarrámókolt "fos" ibiza lenyom...
Meg aztán baszhatja ha előtte nem nyilik meg a sor a pályán hiába tol...
Arról nem is beszélve hogy induljunk mondjuk 80-rólSzerintem!
uI: én megértem hogy valakinek ez a mániája ölje bele a sok pénzt ha nem tudja hova tenni bánja tököm...
Felőlem még hencegjen is hogy fúú miket lenyomott de azé ne kössünk már bele abba ha más 3.0 TDI akar mondjuk venni... ki a f.szt érdekel hogy egy rohadó pattogó 195/65 R15 ös fos lesergeti e melletem 3.ba XDNem kell félreérteni nem leugatás csak vélemény

-
-
Balupapa
senior tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Sajnos a topikban előfordul az az izlés ficamos szőnyeg

van akinek alamónium taposoja van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
Ace owner
addikt
Megint szerelmes lettem, minap felraktak adokveszekbe egy Polo I-t, felújítandó, 150kért. Hát azt ott helybe megvettem volna, annyira kis aranyos

Előre látom hogy egy ilyen szopórollerre fogok felszállni..

Mellékesen szerintem már most elkelt mert hahun se találom..
-
14adam
addikt
ma mellédobtam egy volvo 320-as tárcsáját a kerekemhez... tiszta szégyen,hogy akkora kb mint a felnim

-
-
gabor85
őstag
Nem kicsi itt az elírás... 1980-2005-ig? Nebassz...
-
narancsnn
senior tag
-
válasz
narancsnn
üzenetére
Én meg azt üzenem, hogy az a piros rész azért van ott a fordulatszám mérőn, mert addig tart a biztonságos tartomány a vezérlés miatt. Csak nyugodtan forgassa, akár 6000-ig is, de legyen a spájzban egy komplett motor, ha esetleg mégis igazam lenne.
A szeleprugók úgy lettek tervezve, hogy nem fognak 4700 fölötti percenkénti fordulaton üzemelni.
-
válasz
Dr.Zoo
üzenetére
A klímában lévő 3 szervomotorra panaszkodik. Nem hallani halk kattogást, miután ráadod a gujtást?
Vag-com segítségével kellene neki adni egy alap beállítást(megjegyzi a motor a 2 végállást), kitörölni a hibákat, utána meglátjuk melyik hiba jön vissza.
A berregés azért, van, mert nem tudja a villanymotor, hogy már ki kellett volna kapcsolnia.
Ha nagyon le van merülve az akksi indítózásnál elfelejtik a villanymotorok a végállást. Akkor is, ha akksit cserélnek benne, vagy lekötik 10 percre. -
narancsnn
senior tag
Mindekinek aki aggódik ESP környezetéért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megvan az ERF 6-os váltó. Jönnek a keményített gátlók elöl -6cm, hátul -4cm
Tömör szilentek. -
Rambovits
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Erről jut eszembe, ma jöttem haza melóból, és már be volt sötétedve... Mögöttem öreg papa mellette mama (kissé klissés, de 1-es swiftben) állnak a lámpánál. Mondom valami olyan furcsa rajtuk... hát b@zzeg nem égett a lámpája szinte korom sötétben... Integetek neki, mutogatok, semmi... felnyomom a hátsó ködlámpát, hátha furcsa lesz neki... de az sem. Mondom én inkább elhagyom gyorsan őket mielőtt valaki megcsukja.
Most én megértem hogy valaki öreg, és feledékeny, na de bazzeg ha nem lát akkor nem fura, hogy nincs lámpa?Munez: Szt. Flórián - elkerülő - 81-es felüljáró... Na ha valaki a felüljárón nem látja hogy jön, és kimegy elé akkor ott csúnya világ lesz...

1-es Octavia?
-
Ferdzsoo
addikt
Villámkérdés:
Octavia hátsó ködlámpa felkapcsolásakor mindkét oldalon, vagy csak a bal oldalon kell világítania? -
-
-
válasz
!Overdose!
üzenetére
Mivel nem volt meg a beltér színkódja nehéz volt összelőni. Más kérdés hogy ez valóban steril még, uh sokat fog ez fakulni, plusz a kocsi kárpitja utoljára 1 éve volt nedves tisztításon, azóta max porszívót látott.
De tudomásul vettem, sz@r , mint a 2.5 dízel ódi
-
narancsnn
senior tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ez vakuval készült. Tuti teljesen máshogy néz ki.+ ez pár hónap alatt változik(piszok+por)
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
petyametyo
üzenetére
Autoglym.hu-n keress rá.
Footy: azmiaz a TBE?
-
Dr.Zoo
őstag
Majd el felejtettem..
Mágus: beszélt hozzám a klímoám->
25b 00
4F7 00
4F8 00
0000 00
Ez mond neked valamit?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
petyametyo
üzenetére
Kell.
Utána más beleülni is. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
petyametyo
üzenetére
Minek? Mert így érzem helyesnek.
Kizárólag Autoglym termékeket használok.
Attól nem lesz bőrillat.
-
narancsnn
senior tag
-
net84
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
amikben eddig ültem, azok csillogtak villogtak. A legutóbbi ilyen esetnél az ülések fél órával korábban lettek "kiboxolva", fékezéskor csúsztam ki az öv alól...
Nekem a hőmérséklete a zavaróbb. Melegem van a szövet ülésben is nyáron, de a bőrbe be sem bírnák ülni...
A tisztíthatóságát viszont irigylem.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
petyametyo
üzenetére
2-3 hetente ápolom.

-
narancsnn
senior tag
Ki kéne próbáljam

-
net84
őstag
válasz
narancsnn
üzenetére
...én utálom a bőrülést (lehet ezzel én vagyok egyedül). Nyáron meleg, télen hideg. Jójó az ülésfűtés, de ha beülök, akkor legyen már meleg, ne kelljen rá várnom. Addig pont befagy a v*l*gam...és az aranyérrel van gondom így is.
Arról nem is beszélve, hogy úgy csúszkálok a frissen "vaxolt" ülésben, mint a vizes csúszdán. Nekem a szövet-kagyló a nyerő. -
varsam
őstag
Már én is elgondolkoztam rajta, hogy nem lenne rossz valami új/jobb ülés a Passatba. Mi az amit simán be lehet tenni, jobb oldaltartása van (jelenleg ez zavar leginkább)? Ülésfűtés, deréktámasz és légzsák legyen, többi nem igazán érdekel (nem baj ha nem elektromos), szövet, félbőr jöhet...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na de hogy a turbina Béla legyen...az már nekem is sok.