Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Egyelőre sem, nem csak egyenlőre!
-
Cheif
tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Én angol kommentárral néztem itt eddig az elmúlt versenyeket.
-
-
BBéci
legenda
Indexen van topikja a csatornának, azt olvastam, ami eddig Sport TV-s volt az ott marad.
Számomra sokkal élvezetesebb az eredeti angol vagy netán német kommentár, mint ami a sporttévén hallható. Pár napja mesélte valaki, hogy nem csak a mi klubunkban, a Darts Suliban is leveszik a hangot, amikor zm dumál. -
Cheif
tag
Én a dartsot ha tehetem angolul nézem, nfl meccsből pedig kb. kettőt láttam eddig.
Sajnos itt is pénz beszél... És ahogy most rákerestem Lőrinc keze van a dologban, már meg sem lepődök
Jópár éve nincs már tv előfizetésem, mostanában gondolkoztam rajta, hogy kéne, sajnos csak Upc direct, műholdas digi, vagy mindigTv jöhet szóba. Egyikben sincs benne az összes sportcsatorna. -
b4zsi-
őstag
Szomorú, hogy ennyi sportcsatorna mellett (eurosport 1, eurosport 2, digi 1, digi 2, sport 1, sport 2,) egy aréna 4 / spíler 1 / spíler 2 veszi meg minden top bajnokság, sportág, mérkőzéseinek a jogait.
Pedig a sport 1 az évek során szerintem rengeteget tett a darts népszerűsítéséért. Az lehet, hogy néhány kommentátor nincs a helyzet magaslatán nyelvtanilag, de szakmailag a háttérben hasznos a munkájuk.
Az NFL színvonala meg szerintem világ viszonylatban is kimagasló volt, köszönhetően a kommentátorok szakmai felkészültségének.
-
Cheif
tag
Igen, a sport Tv-től lenyúlták már az NFL-t, van aki szerint a komplett dartsot is, szóval lehet, hogy a vb-t is ők közvetítik. Nem tudom, hogy kik lesznek a kommentátorok
Tv előfizetés híján én maradok az angol kommentárnál, bár most olvastam, hogy az aréna4-et lehet online is nézni, lehet belehallgatok. -
Cheif
tag
Ma kezdődik a grand prix, itthon az aréna4 közvetíti, aki inkább angolul nézné annak ezt ajánlom [link] , itt néztem az elmúlt versenyeket.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pprod94
üzenetére
Én is családban, és barátokkal játszom.
A kisebbik öcsém- akit írtam fentebb, jobb játékos már. Fél évvel ezelőttig nagyjából egálban voltunk, de azóta talán 1x nyertem ellene. És azért sokat játszunk. Kamerán keresztül is, és élőben is.
A család többi tagja ellen, vagy barátok ellen általában nyerek, akármilyen rosszul dobok, mert amikor leérek szépen kiszállok.
Tegnapi utolsó előtti leg szép 21 nyilas volt, utolsó 23 nyilas.
De előtte annyira rosszul ment, hogy majdnem abbahagytam a játékot.
Ez volt az utolsó előtti kiszállóm 80- ról:
48, 64, 72, 80 pontnál mindig dupla duplát dobok.
Sokszor bejön, sokszor nem. -
pprod94
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hasonlóak a tapasztalataim. Mikor elkezdtem játszani, egyre jobban ment, nyomtam a jó webcamdartsot, jártam helyi amatőr versenyekre, sokszor dobáltam 60 felett is, majd szépen lassan lecsúsztam, akadt a kezem. Most megy ismét könnyedén, de már csak a családdal, barátokkal játszok, az átlagom is becsúszott 50 alá.. szinte csak szektorhibákat dobok.
Egy ideig bosszantott, de elengedtem a témát, marad kis hobbinak, pedig 1 jó éve minden nap dobáltam 1-2 órát. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Amarton
üzenetére
Stabilan 45 körül van az átlagom, bár az utóbbi pár hónapban nem igazán megy valamiért a játék. Fél éve még 50-53 körüli átlagot tudtam tartani, de 45 körül mindig megvolt.
Az utóbbi fél évben viszont teljesen szétcsúsztam..
Tegnap is 41 valamennyi lett a gép ellen, úgyhogy csináltam az utolsó két legben egy 80- as és egy 96- os kiszállót, és úgy nyertem 7:5-re a gép ellen.
Öcsémnek jobban megy. Már simán tartja 5-7 órán keresztül a 48-55 közötti átlagot.
Ha csak 3-4 leget állít be akkor van, hogy 60-62 körüli az átlaga. -
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Annyit játszom, amennyi időm van. Egyes napokon csak 1 óra jut dartsra, amikor nagyon ráérek, akkor 4-5 órát dobálok.
Nem szoktunk képeket feltenni a saját cuccainkról, semmi értelme.Rátaláltam egy szó!
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Örülök, hogy rá találtam erre a topikra
.
Lenne 1-2 kérdésem.
Amatőr szinten mi számít jó átlagnak?
Gép ellen, vagy egymás közötti játékban, erre gondoltam.
Képeket szoktatok felrakni a cuccaitokról?
Ki, mennyit játszik, ha van ideje? -
BBéci
legenda
Óriási volt, amit Petersen művelt, 1:5-ről nyert 6:5-re!
-
BBéci
legenda
Nézném az estit, de az oldal mindenféle hibát jelez. Mit tegyek, hogy működjön?
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi, hálám örökké üldözni fog!
-
BBéci
legenda
Nem találtam működő streamet, ha valakinek van tippje, hol lehet nézni a mai meccseket, ne tartsa magában!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Tegnapelőtt délben még nem volt ott, vagy elkerülte a figyelmemet.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi!
Valami eredeti, PDC vagy más linknek jobban örültem volna. -
Barney megy a Pro-Tour kártyáért januárban.
-
BBéci
legenda
A sokat emlegetett szakkommentátor ma is kitett magáért: "négy meccsnyila volt ahhoz, hogy megnyerje a meccset".
Az ilyen miért nem megy inkább kapálni? -
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Egy kisebb szünet van szept.5.-e után.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi. Azt gondoltam hamarabb.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Október 22, O2 aréna
-
Mela Kehes
addikt
PL mikor folytatódik?
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Hullámvölgyben van, majd vissza fog térni a régi formája.
-
BBéci
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem is, mert így Gery nem érte utol Duzzát.
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez a Gerwen hiányzott!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Így hátha változatosabb lesz.
-
Carvus
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Illetve a pandémia alatt megszületett második gyermeke, gondolom "jóval" kevesebbet is dobál azóta. (önmagához képest persze)
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szerintem amellett, hogy nincs ott fejben, a fő ok az új nyilak miatt van.
-
agy73p
senior tag
Nem tudtam erről a beszólásról.
Na, hát ezen a linken jól látható (nem tudom, hogy megfelelő minőségben látható-e itt, mert nekem elég gyengének tűnik most és én televízióban néztem a meccset jó felbontásban), ahogy a meccs végén jobb kezét a fejéhez emeli, lopva nézi Durrantet, és amikor az nem néz rá, akkor gyerekesen úgy csinál, mintha másik ott sem lenne.
Egyébként Price nekem teljesen közönyös, a show része, ahogy viselkedik. Nem kell komolyan venni szerintem.
Említettétek Garyt. Na, ő jópofa ember, de de valahogy agyban nem mindig van a toppon.És hogy másról is ejtsünk szót, Aspinall nagyon erős, és igazi sportember, ahogy egyébként a nem túl szeretett Gerwen is.
Wright sokat javult a VB óta, de könnyen el tud engedni egy meccset, ha nem megy neki. Ahogy Smith is.
Gurney nekem nem túl szimpatikus, néha nem megy neki. Cross ugyanez, csak néha villannak meg.De ez csak az én véleményem.
-
Mela Kehes
addikt
Gerwen játéka jelentősen visszaesett mostanában. Van különösebb oka?
-
BBéci
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A szimpátia és az antipátia kialakulása, okai roppant érdekesek, így szép a világ.
-
agy73p
senior tag
Sziasztok,
mi a véleményetek a Glenn Durrantról , mint emberről?
Játékosként szerintem a legjobbak közt a legjobb lesz a koncentrációja, kitartása, az akaratereje és céltudatos erős személyisége miatt, de volt néhány megnyilvánulása, ami nekem nem volt teljesen szimpatikus.
Gondolok itt a meccs végén hátat fordításra, például amikor a Price elleni meccs végén tudomást sem vett róla. Lehet, hogy ez a "lelki terror" tudatos része, de nem vagyok benne biztos. Érdekes volt nézni Price szemét és viselkedését, ahogy az eltakart keze mögül kereste Durrant tekinteté, de úgy viselkedett, mint aki nem is ezt teszi.
Elég megalázónak tűnt nekem. Nem kedvelem, de nem is utálom Price-t, ez csak emberi kérdés lenne.
Más mit gondol? -
BBéci
legenda
Fogalmam sincs, miért vett az illetékes a 4 Blade5 mellé 4 Gladiatort. Nekem eszembe sem jutott volna. Majd kiderül, milyenek lesznek fél év múlva.
Saját, itthoni Blade5-ömet 2017 májusában vettem, pár hónapja kezdett 3-4 helyen púposodni, karácsonyig még elleszek vele, aztán jöhet a következő. -
Cheif
tag
Nekem sima Gladiator III van még nincs egy éves(eddig minden táblám bírta kb 2 évig) és jön ki a drót, csapattársnak fél évet bírt.
Kupán Gladiator III+ táblák voltak, de kanyargott bennük a drót, mint a target pro tourban szokott. Én nem veszek többet. Vagy Bandit vagy Bulls advantage lesz a következő. -
-
BBéci
legenda
válasz
pprod94
üzenetére
Találkoztál itt (vagy máshol) olyan javaslattal, amiben Unicorn tábla szerepelt? Sajnos kritikán aluli a minőségük.
Azon viszont csodálkozom, hogy a Gladiator III nem vált be. Nálunk a klubban egy hónapja 4 db Plus típusú váltotta a korábbi Bull's-okat, mindenki elégedett velük. Van ezeken kívül 4 Blade5 is, azokat egyértelműen jobb minőségűnek tartom.
Ha sok pénzem lenne, magamnak csakis Shot Bandit Duro-t vennék. -
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam megosztom itt a táblákkal kapcsolatos tapasztalataim.

A Blade 5 2+ éves, az Eclipse fél éves múlt épp... Kövezzetek meg, gyorsan kellett valami, ez volt helyben. Életem csalódása. Szobában volt tartva, és így "kidobta" a drótot. Ezzel szemben a jó öreg Blade volt teraszon, fagypont közelében került szobába, egy cserépkályhától egy méterre volt, na meg nyáron egy ideig a nap is verte... és még mindig tartja magát! A felfúvódott 1 éves Gladiator III-ról nem is tudok már képet csatolni.

-
Cheif
tag
Csak a magyar bajnokságban tilos az alkoholfogyasztás. A PDC-ben annyi, hogy a színpadon nem lehet, meg ahol kamera van. Szóval amikor lemennek szünetre vagy már előtte megengedett, persze nomrális kereteken belül. Gary is megissza a kis whiskyjét abban biztosak lehettek.
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Úgy bizony! Sokkal több 140+ dobása volt, mint Durrant-nek.
Noppert kiszálló átlaga 63,64 volt, vagyis kiváló, mégis kikapott.
A fene érti ezt a dartsot.
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
A kiszállózása volt kritikán aluli, nem tudott összpontosítani.
Azt a meccset mindenképpen nézni fogom, sajnos pont a két kedvencem, ezért bármelyik esik ki, sajnálni fogom.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jó kérdés, ez tőle nagyon gyenge produkció volt...
A Wright Durrant meccset ne hagyjátok ki!

-
LendvaiFeri1
veterán
Gerwen, mi van veled?

-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nekem volt már, hogy ott figyelt csomagom a postán és nem kaptam értesítőt. Egy próbát esetleg megér. És írjál a DC-nek is, ismerősöm járt már úgy, hogy nem jött meg neki és újraküldték.
-
LendvaiFeri1
veterán

-
Oscar23
újonc
Sziasztok,
Eddig négy alkalommal rendeltem Darts Cornerröl.. mindig megérkezett.
A legutóbbi rendelés (szárak, tollak) ma 2 hete és még mindig semmi. Van itt olyan aki DC-röl rendelt és végül nem kapta meg amit rendelt? -
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Tudom ez totálisan nem illik ide, de mégis...

-
zsolti72837
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Gratula! Isten éltessen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Garmin Instinct Solar új, bontatlan, garanciával
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy ideig bosszantott, de elengedtem a témát, marad kis hobbinak, pedig 1 jó éve minden nap dobáltam 1-2 órát.