Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheif
tag
Tegnap milyen jó meccs volt a magyar kupa döntő.
Borbély Andris, utánpótlás korú még és 21 legben 81es átlaggal kapott ki 11-10re Kovács Patriktól.
Nagy gratuláció mindkettőjüknek. -
bendi806
aktív tag
sziasztok
ezzel a nyíllal van valakinek már tapasztalata? kinek, hogy vált be, stb...
köszi a véleményeket előre is🙂🙏https://gamecenter.hu/hu/dart_szett_harrows_steel_24g_predator_90_wolfram-p-19297.html
-
zsolti72837
addikt
Esti rész a Galaxy4-en lesz majd.
-
Jester01
veterán
Arena4 Kovács Patrik - Rob Cross most
-
desigo
senior tag
Nordic Darts Mastersel jó kis két nap volt.
Sherrock halál nyugodtan komoly mérkőzéseket játszott.MvG meg,hogy elérzékenyült.Rerspect! -
akaido
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Nem volt az!
-
Jester01
veterán
Nekem nem tűnt úgy, de nem vagyok ebben szakértő. Mondjuk az se derült ki, mikor volt részeg. Lehet, hogy a meccs után bánatában leitta magát, csak így szenzációhajhászabb az állítás.
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Mata? Az ki? Mata Hari rokona?
-
zsolti72837
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ezt tegnap a Sport tv fb oldala alá dobta be valaki nem? Mintha ott láttam volna elsőre.
-
Cheif
tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Hát ugye Patrik Medárddal készült sokáig, meg a Sport DC-ben van és most valamin összerúgták a port, netes posztokat láttam csak, nem tudok belőle semmit. És most megy a lejáratás, akkor is ha ez igaz esetleg. Az a szégyen, hogy ilyet kiírt.
-
BBéci
legenda
-
Cheif
tag
Azta.. Ez a lengyel-cseh meccs milyen jó volt.
-
Cheif
tag
Ez bizony nyerhető lett volna...
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Elvileg nem rokonok.
-
Cheif
tag
Holnap kezdődik a world cup of darts, rögtön az első meccs a magyaroké. (19 óra)
Hovátország helyett a görögök a beugrók. -
zsolti72837
addikt
Nem mondtam, hogy van köze. Gondolom azért oltattad be magad, mert félsz a vírustól. Én is szintúgy hordok maszkot a saját érdekemben.
Sajnos sok helyre ennyiért egy rosszabb/kényelmetlenebb üllőhely jár csak sajnos.
#6166Cheif: Gondolom sima műanyag széket kap max az ember, ami hosszútávon szintén kényelmetlen.
Akkor megvolt az öröm és az élmény kint.
-
BBéci
legenda
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Jobb helyeken normális székek vannak az asztaloknál. VB-n is, meg a legtöbb premier league helyszínen is. Persze van ahol sörpadok vannak ott is.
Mi fent ültünk a tribünön, teljesen jó volt onnan is, ott nem rohangáltak az emberek. Viszonylag kényelmesek voltak az ülések, bár nem az én magasságomnak. Örülök neki, hogy sikerült elhozni ide egy ilyen versenyt. Várom a januári show-t. -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Mi köze van a védettségi kártyának a vírus hordozásához és továbbadásához? Elárulom: semmi!
Óriási és életveszélyes tévhit, hogy az oltottak nem lehetnek vírushordozók. Változatlanul, pillanatnyi kihagyás nélkül hordok maszkot, méghozzá CE minősítésű FFP2 típusút, ha bemegyek egy üzletbe. Feleségem tömegközlekedés során szintén, valamint a munkahelyén, az ELTE-n, ahol múlt hét óta ismét kötelező.
Aki szeret gagyi padon ülni 12-18000 forintért, az tegye, én ennyi pénzért többet várok! -
BBéci
legenda
Volt két jegyem estére a C1 szektorba, de amikor szombaton a tévében megláttam, mekkora a tömeg, mennyire közel vannak egymáshoz az emberek és senkin nincs maszk, inkább itthon maradtam. Oltásaim ellenére sem szeretnék koronavírussal fertőződni!
Valamint nonszensz, hogy 12000 forintért, 4 óra hosszat kerti padokon kell ülni.
Price tényleg csodásan játszott, öröm volt nézni. Lassan megszokottá válik, hogy amikor meccsnyilai vannak, akkor kezd hibázni. Ez történt a VB döntőben is. -
desigo
senior tag
Elképesztő hangulat volt tegnap.Bevonuláskor előre lehetett menni aztán leülni.Vasárnap esti etapon voltam.MvG-t sajnáltam mert gyorsan kiesett.Gawlas 19 évesen majdnem hazaküldte Sousát és a legjobb négy közé jutott.Nagyon megérdemelte volna.Price meg meccsről meccsre jobb lett.Talán még Humphriest lehet kiemelni a rengeteg 180-ával.
Maximális tisztelet a szervezőknek! -
pprod94
aktív tag
Munkában épp végeztem, kapcsoltam is a streamet. Morzsi megalapozta a hangulatot becsülettel!
-
Cheif
tag
Danny Noppert apukája tegnap meghalt , így ő visszalépett.
William O'Connor játszik helyette. -
Cheif
tag
Én vagyok ennyire vak, vagy még mindig nincs sorsolás a hétvégére ?
-
Cheif
tag
Kovács Patrik - Végső János páros jutott ki a World Cup of dartsra.
-
BBéci
legenda
Ez engem is megrázott, sőt, megrendített.
-
desigo
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Milyen fiatal volt.Nagyon sajnálom

RIP -
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nincsenek szavak. Isten nyugosztalja!
-
LendvaiFeri1
veterán
Nagyon szomorú hír rázta meg a darts közösséget! Életének 34. évében elhunyt Kyle Anderson, az Original...

Nincs még információ arról, hogy mi történt, de hatalmas veszteség, hiszen egy rendkívül életvidám, remek fickó és kiváló játékos hagyott itt minket! 2020-ban visszaadta a Pro Tour kártyáját, mert a vírushelyzet miatt inkább a családjával maradt, az utazások helyett. Nyugodj békében Kyle!
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani elektromos darts táblát? A kritérium annyi lenne, a bulls normál méretű legyen, illetve a hang állítható, némítható legyen.
Elsőnek a Bull's Scorpy-t néztem ki, de úgy nézem, a hangerő nem állítható.Köszönöm előre is az ajánlásokat.
-
BBéci
legenda
Tegnap megnéztem, 43 fontért adják, amikor én vettem, 30 alatt volt.
Harrows táblát 2014-ben 11000 forintért vettem, 2017-ben az első Blade5-ömet 11500-ért, mindkettőt egyesületi kedvezménnyel, de a listaáruk sem volt vészes. Ma még úgy is 16-17000 lenne.
Persze 2-3 éves használatot feltételezve nem vészes kiadás, de a tendencia elszomorító. -
twi452
senior tag
válasz
adam0913
üzenetére
Én messze nem vagyok profi de nekem kezdőként egyenes testű és egyszerű/egyforma mintás fogással rendelkező szettet tanácsoltak.
Semmi különlegeset mert azok általában ahhoz a játékos fogásához vannak igazítva akinek a nevét viselik.
Kezdőként egy ilyen egyszerűn majd úgyis kikísérletezed, hogy neked milyen fogás válik be, hogy repül szépen a te dobásoddal stb. -
adam0913
tag
Köszi a linkeket, beléptem a csoportokba, de szerintem az új mellett teszem le a voksomat

@Chief, @BBéci kinéztem pár nyíl szettet, szerintetek ezek közül jó lehet valamelyik? 23-24g lőnék első körben. Akár 2 különbözőben is gondolkodok, egy 23g és egy 24g-osban a lentiekből, hogy megveszem egyszerre. Szerintetek?

[RedDragon steel Rebel, 90% wolfram, 23g]
[RedDragon steel GT3 90% wolfram, 24g]
[Harrows steel, 24g, Verve, 90% wolfram]
[ONE80 Strike 24g 90% wolfram]
[Harrows steel, 23g, Pulse, 90% wolfram] -
-
Tonett
csendes tag
válasz
pprod94
üzenetére
Üdv!
Teljes mértékben egyetértek. Felesleges pénzkidobás a "gyári" állvány.
Forgathatóság, rotalock, világítás szempontjából még sokkal jobb is a home made.
Amennyiben falra szerelendő világítást párosítanál az állványhoz (pl. Plasma), arra csak ilyen barkács megoldás lehet opció.
Költséget tekintve cirka 8000.- forintból teljes értékű eszköz készíthető.
Ha látszik a hátulja, és némi esztétika szükségeltetik oda is, akkor plusz egy flakon matt fekete spray és, talán +~300Ft 2db bilincsre.
A súlytöbblet miatt egy cseppet stabilabb, és a hangja is tompább mint a hátfal nélküli bolti állványnak.Anyagok:
1db állvány [link] (természetesen bármely másik is megfelelhet a 30kg+ teherbírású kategóriából, de a magasságra ügyelni kell!)
450*450 bútorlap, forgácslemez, osb, amihez ingyen hozzájutni. (ezzel a mérettel nem lesz falvédő belőle!)[
4db m6*30 lapos fejű bútorlap csavar + anya/alátét (kényelmesen fel lehet akasztani a táblát ettől a csavarfejtől)
kb 15cm 6-os lyukú Hilti szalag (5-5 lyuknyi a 2 bilincs helyett)
2db 3.5*18 Reisser csavar, mert amit adnak a felfogatóhoz az nem lesz jó a bútorlapba.Világítás felfogatóinak megtoldásához:
60 vagy 80cm 3x30 alumínium lapos rúd (kb 1500ft az obiban az 1m-es szál)
6db 3.5*18 Reisser
3db m5*10 + anya,alátét -
Cheif
tag
válasz
adam0913
üzenetére
Bármelyiket ami legalább 90% wolframot tartalmaz, formára, súlyra neked kell tudni. Ehhez lenne jó kipróbálni, ha nincs a közeledben bolt, nézd meg nincs-e egyesület, ők is biztosan segítenek. Ha az sincs akkor veszel egyet ha nem jön be eladod/elcseréled. Éppen ezért én azt javaslom, hogy nézz körül esetleg a használt nyilak között is.
Itt: [link] és itt: [link] . -
Zsombor99
csendes tag
Nekünk a lehető leggagyibb kétoldalas tábla van, amit csak kapni lehetett: konkrétan feltekert papírszalag van összefogva egy külső fém gyűrűvel és van egy tömör piros közepe (átmérőre mint egy parafadugó), erre a papírtekercsre van nyomtatva a tábla beosztása, valamint az egyik oldalán gyenge kapcsok tartják az elválasztó fém rácsozatot. A papír idővel kicsit fellazult, már nincs meg mindegyik fémrács-tartó kapocs, időnként némelyiket vissza kell nyomni a táblába. Kívül drótkötegelőkkel huzattam össze a táblát, hogy ne essen szét, de még úgy ahogy egyben van. Szabadtéren, kicsit védettebb helyen van felakasztva a tábla, de ilyen gagyi terméken eléggé meglátszik az idő.
A hozzá való nyilak teste egy műanyag öntvény ("tollak" és a test egy darabból van), ennek végére van menettel rátekerve a fém hegy. Gyenge, mint a harmat. Kiegészítő nyíl csomag is van: két műanyag lapból álló "tollak" amerikai zászló mintával, ami a fekete műanyag test végén a bevágásokba van bepasszintva, a test másik végén menettel rátekert fém hegy, szinte már jobbak, mint ami eredetileg járt a táblához.
Ahhoz, hogy ritkán, szabályok ismerete nélkül (csak dobott pontok számolásával) dobálgasson az ember, arra éppen jó, de nem ajánlom erre a szuper gagyi "made in china" szintre való lesüllyedést.
-
adam0913
tag
Sziasztok!
Melyik nyilat ajánlanátok vásárlásra nyugodt szívvel? ( személyes kipróbálásra sajnos nincs lehetőségem )
1 éve kezdtem el dartsozni, a 'kezdő' nyil szettek, amiket annak idején hozzá kaptam már nagyon megadták magukat.
20k alatt szeretnék azért maradni az összeget tekintve
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Egyetértek.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Eleinte nagyon kedveltem a kis belga srácot, de amekkora színészkedéseket levág mostanában, az erősen irritál. Ráadásul megtöri a meccs ritmusát is ezzel, nagyon zavaró.
Wright hatalmasat játszott ma, 27 lejátszott leg és 110 fölötti átlag.
-
feri1
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy műanyag tábla, amin élég sokszor lepattan a nyíl és a tábla nem számol néha semmi értéket.
Mi az oka?
Amennyiben váltanánk steel táblára, milyet érdemes venni ami hosszabb távra is megfelel ami nem megy szét a dobásoktol? Nyíl milyen fajta legyen?
Vagy van jó minőségű műanyag is ami a fent leirtakat ellentétben jó is?Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv: feri 1
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Látom a véleményeket a sima és dc blade 5 tábláról, de arra lennék kíváncsi hogy egy abszolút kezdő családnak ahol egy tini is van, mennyire gáz a sima blade a dc-hez képest, pláne úgy hogy a DC 25e, míg a sima 19eHuf. Megéri a 6ezer különbséget?
-
agy73p
senior tag
Nem értem én ezt a hegyezést. Nagyon sokan használják azokat a gyári érdesítőket, amivel viszonylag rövid idő alatt le lehet fogyasztani a hegyet a felére..... Kukába az összeset!
Egy hüvelykujjnyi 120-80-as csiszólópapír darabkával hónapokon keresztül lehet egy-egy csavarintással finonam érdesíteni a hegy utolsó fél vagy egy centiméterét (hegyét nem, csak az oldalát) és bármilyen súlyú nyíl, bármilyen táblába kiválóan betapad utána. A 12 grammos Bunting sem esik ki, ha bármilyen szögben is, de eléri a szizált.Én a harmadik Blade 5-öt használom, de egyre gyorsabban szürkül el a tábla fekete (illetve színezett) szektora. Azon gondolkodtam, hogy a bal kezemmel, ahogy hozzáérek, amikor kihúzom a nyilakat, attól lehet, a kéz oldaláva dörzsölhetem el a szektor festett felületét, ami így szürkének tűnik. Ocsmány lesz rövid idő után.
-
Cheif
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem csak a pengéje, maga a bull része is rossz, nagyon sok kipattanó van bullból úgy, hogy nem éri a pengét a nyíl.
Én is azt mondanám vagy shot, vagy bulls advantage 5.01 -
-
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Csapattársam a munkahelyére vett DC-t, ebédszünetben és munka után dobáltak rá a kollégáival. Egy hónap után gyalázatosan nézett ki, visszavitte a forgalmazóhoz, ahol azt mondták neki, hogy a Dual Core versenyekre, tévés közvetítésekre készült, ahol meccsenként cserélik, nem pedig hosszas igénybevételre. Ezért sima Blade5-öt választott helyette, ami remekül bírja a strapát. Nálam az előző három évig hibátlan volt, utána kezdett pár helyen púposodni. A mostanit lassan egy éve használom, az állapota kiváló.
Én is szemezgettem a Dual Core, ral, de ezek után eszembe nem jutna olyat venni. Inkább Shot Bandit-ot választanék. Drágább, de az a csúcs. -
pècsimunkás
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Szia!
Blade 5- ből inkább a dual core- t vedd!
Szebb, jobb!
Nekem az utolsó 2 sima 5 olyan mint a hányás!
A pengék deformáltak, csúnya a tábla, a középső gyűrű meg kimondottan vastag, nagyon sok nyíl kipattan róla.
Öcsém most vett egy dual core- t, az tökéletes! Olyan amilyennek lennie kell!
Karácsonyig kihúzom a mostani táblámmal, aztán karácsonyra meglepem magam egy dual core- val. -
BBéci
legenda
válasz
DonThomasino
üzenetére
Attól függ, hogy hol és milyen körülmények között tárolták. Sem a párás, sem a nagyon száraz levegő nem tesz jót a szizálnak.
A használatot jól bírják, kivéve az érdesített, lézervágott, szálkásított hegyeket, amikkel bármelyik táblát pár hét alatt tönkre lehet tenni. Lásd a profik meccseit, 10-12 leg alatt úgy néz ki a 20-as szektor, mint egy éves normál használat után. -
DonThomasino
veterán
Egy winmau blade 5 vételen gondolkozok.
A kor es használat mennyire fog ezeken,
vagy csak újat érdemes venni ? -
Cheif
tag
A tegnapi players championship döntője: [link]
de Sousa 114es átlaggal nyert -
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Rendesen kiszolgálják a nézőket, szurkolókat.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Mi történik a PL-ben, a mindenségit neki.
-
Cheif
tag
Pricenak pozitív lett a teszje, Wade került be a helyére.
-
Jester01
veterán
Kezdődik a premier league. Ha jól látom a sport1 csak felvételről adja kedden 12:30-tól az első estét. Lesz valahol élőben is? Az Arena4-en sem találtam, szokott még máshol lenni?
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Lüke kutya.
Pár napja néztem egy kutya és a gazdája közös játszását. Az eb már akkor elkezdett rohanni, amikor a nő kézbe vette a labdát. Amikor én voltam hasonló helyzetben, csak akkor indítottam el a dobást, amikor a jószág egy helyben állt vagy ült és rám figyelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Óvodások homokozója
- Bittorrent topik
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

20k alatt szeretnék azért maradni az összeget tekintve