Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Jah, még így is erősnek tűnsz
Pedig az semmiképp nem reális/ nem volt várható, hogy Petrovval és Webboval is gond legyen egyszerre. Ez mutatja, hogy milyen nagy potenciál van a konfigodban. Különösen szuper, hogy a TR helyett Perezt cserélted le, pedig sztem fordítva is befért volna Petrov. Jó megérzés volt. Bár Perez sem áll rosszul.AttisX: Sztem az a 44 pont azért nem olyan rossz
Sőt. Tavaly is kevésszer volt csak ennyi/több. Kis híján nekem lett annyi és Neked 41, de Di Resta valami fránya pár ezreddel elverte Sutilt a Q2-ben. 
Hunny: Így van, a kicsit is becsülni kell. Sztem a versenyre jobbak a kilátásaid, mint amit a quali eredménye mutat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig az semmiképp nem reális/ nem volt várható, hogy Petrovval és Webboval is gond legyen egyszerre. Ez mutatja, hogy milyen nagy potenciál van a konfigodban. Különösen szuper, hogy a TR helyett Perezt cserélted le, pedig sztem fordítva is befért volna Petrov. Jó megérzés volt. Bár Perez sem áll rosszul.
Sőt. Tavaly is kevésszer volt csak ennyi/több. Kis híján nekem lett annyi és Neked 41, de Di Resta valami fránya pár ezreddel elverte Sutilt a Q2-ben.