- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Qorthral #406 üzenetére
Hát igen, mivel Hamiltonra az elmúlt futamokon eléggé rájárt a rúd, most nagyon jó ár/érték arányért meg lehetett kapni és muszáj volt bepróbáljam.
Az időmérő után még fogtam a fejem rendesen, de mázlim volt és a futam majdnem tökéletesen alakult. Úgy számolom most az új felállással 38 ponttal jártam jobban, mintha maradok a bizonsági mellett. Pár hónapja még sehol sem voltam, nem gondoltam volna, hogy esélyem lesz a dobogóra, de most már egyértelműen az a cél.Egyébként most már a pénz oldaláról tényleg tök fölösleges nézni a dolgokat, az a lényeg, hogy olyan csapatot rakj össze, ami a legtöbb pontot hozza, nem számít mennyit bukik vele az ember.
Pont azon filoztam, hogy év elején még inkább az volt a szempont, hogy a pénz gyűljön és olyan szemmel építkeztem, most meg már a pénzt nem is nézem, csak a pontokra koncentrálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Napelem
- Medence topik
- Nintendo Switch 2
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged