- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
-
gabx76
senior tag
Rá kellene pislantani BIX-re...
-
Dare2Live
félisten
az én estem még szebb.... volt egy jó melóm, csak nem szakmába vágott, így nézegettem balra jobbra.... Végül elmentem egy másik céghez ahol mindent beigértek. Szakmai továbbképzések, emelkedő fizu....... 2hón belűl kiderült, hogy aki 3éve ott van annak még mindig nincs 130K a nettója(nekem azért volt 100K mert azalatt mondtam, hogy nem érdekel) és az elmúlt évben gyak nem volt szakmai továbbképzés. Aztán 3hó után amikor a munka mennyisége csökkent elköszöntek tőlem....
E van.
-
davver
csendes tag
Helló
Én nem régen kerültem el Pécsről egy másik megye székhelyre és pár hét alatt belerázottam az itteni közlekedésbe és városi életbe pedig nem vagyok egy nagyon alkalmazkodó típus! Itt is mennek az építkezések, elég jelentős dolgok és megoldják! Az emberek a fórumokon ugyanolyan negatív képet állítanak be mindenről, holott én igazán érzem a változást Pécs után! Félre értés ne essék iszonyatosan hiányzik a város és a "szépsége" lényegében ott nőttem fel, de amint szokták mondani a jóba könnyű beleszokni, a "rosszabba" nehéz visszaszokni!
Visszatérve az emberek fórumozásában kitöltött negatív ítéleteik mögött sajnos azt vettem észre, hogy a Pécsi fórumokon az embereknek sokkal negatívabb tapasztalataik vannak mint máshol, más fórumokon és én azt gondolom, hogy ez nem lehet teljesen véletlen amikor a városatyák ilyen szinten kizsigerelik a városlakókat!
Máshol is vannak még sokkal nagyobb gondok de itt vannak próbálkozások jók-rosszak egyaránt, de sajnos ezt szeretett városunkba nem mondhatóak el, vagy csak erős megkötésekkel!
Sajnos a Mecsek szépségét a város hangulatát semmi sem tudja pótolni itt, ezért nagyon sokszor visszavágyok Pécsre, remélem-reménykedek benne, hogy idő után is de észbe kapnak a városatyáink és végre tenni is fognak majd az elherdált elkótyavetyélt értékekért, mert Pécs nagyon is megérdemelné, a figyelmet és a sikert!
Nincsenek illúzióim, nem szeretném ha megváltanák a világot, de meg kéne állítani végre a lavinát amit elindítottak és ehhez kellenek a civilek és a közösségek is. Az emberek éreznék egy picit is, hogy ő értük történnek a dolgok akkor talán jobb lenne a közhangulat is, de amíg az emberek ellen dolgoznak ez csak rosszabb lesz!Bocs hogy hosszú voltam, de ez nagyon kikívánkozott belőlem.
-
A közlekedés még OK, hogy túrnek, de 1. lehetne tartósabban megépíteni, 2. miért azt túrják fel ami sima, jó út? 1-2 hónapja felszedték a Jókait pár darabon, pedig a burkolatnak semmi baja nem volt, felmarták, új aszfalt. 100m-re ott a 6-os út, ahol aztán van nyomvályú rendesen...
A kerház mögötti füves-gazos területtel mi lesz? 2010-ben munkagödör a város közepén? Vagy 10 éve itt áll! -
Sir Riccio
addikt
Azt hittem én érzem egyedül ezt. Semmi sem készül el időre, az EKF 2010 akkora beégés lesz mint ide Nagykáta, minden feltúrva szanaszéjjel, elsikkasztott, kiégő buszok, megsemmisített/múzeumok raktárainak mélyére elásott régészeti kincsek, vicc az egész. Ma két napon belül másodszor játszotta el velem a 14:35-ös 43-as sofőrje, hogy bár látta, hogy futok becsukta az ajtót és elindult. Már réges régen el kellett volna kezdeni fellógatni azokat akik miatt itt tartunk és kicsit másképpen alakulna a városkép, de neem...
-
-
Mhm. Hogy ott ilyen olcsó. Mert csomó helyen van, de vagy gagyi, vagy 5000HUF vagy mind a kettő
Én már boltban meg sem nézek semmit, mert az esetek 99%-ában a használt is OK, ha meg nemjót veszek akkor direkt teszem hogy megjavíthassam. Új cuccot a 2-3 évenkénti gépcserekor szoktam venniSzóval akkor átugrok a VH-ba...
-
-
Atomgeszi
nagyúr
1. Bárkinél előfordulhat félrecsomagolás. Biztos azért ajánlják mert nekik bejött a hűtésmódosítás. Nekik is megspórolsz egy csomó időt, meg magadnak is(ha esetleg elrmolik, 2 hét a szervíz általában. A tapasztalatok szerint a hűtésmódosítással meg nagyon lecsökken a hibás gépek száma. Ismerősöm is vett tőlük, nem kért bele semmit, nem is rakták bele....
2. Ha erre van igény, te nem azt adnád? Van nekik azon kívül új hdmi-s premium. Mivel az átalakítottra van kereslet, azt adják el. Logikus nem? Te nem ezt tennéd?
3. Adnak számlát, előrek ell jelezni.(boltban is előre kell jelezni). 3 éve van a Gólem, annyi idő alatt már rég csődbe ment volna ha esetleg valakinek a garanciális gépét nem javítják.
4. A microsoft szerinted mit csinál? A régi (javított)gépeket szórja ki mindenhova. Van mondjuk az MM-ben akciósan xbox360, az 99%-ban egy javított gép lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest