- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnrn
aktív tag
válasz
Magnum_ #45639 üzenetére
Érdekes amit írsz. Én eddig sosem mertem prémium autót, de még középkategóriás nem prémiumot sem venni. Nagyot sokat autózom és félek a "nagy autók" fenntartási költségeitől. Én most gumiztam fel a verdát 44 ezerből (175/65/R14), de mondhatnám a többi kopó alkatrész árát is (nálam egy komplett vízpumpás vezérműszíjcsere 50-55 ezerből van meg (csak alkatrész ár!)). A fogyiról már nem is beszélek, mert ott már min. 1.8, 2.0-ás motorok kellenek, nem pedig 1.2, 1.5. Talán ha nincs majd szükség csak egy autóra a családban és nem megyünk évi 40-50 ezret, talán. Addig inkább az alsó-közép kategória marad, abból is a megbízhatóbb fajta (VW konszern, Toyó, ilyesmi).
-
krizmo_
addikt
válasz
Magnum_ #45333 üzenetére
Ízlésről nem lehet vitatkozni, de nekem Lakatos Márk jutott eszembe..... Az én ízlésemnek ezek a cuccok túl extrémek, és passzosak.....és nagyon nem férfiasak, legalábbis én így gondolom.....
Ha valaki ilyen cuccba jönne velem szembe az utcán, nem is tudom....tuti nevetnék.....
Én nem hinném, hogy ez igényes amúgy..... -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #45340 üzenetére
Téged nem láttalak még, de erről a két tagról egyértelműen az jön le, amit írtam. Az ilyen lilás öltöny meg, háááát, leginkább kisebbségi tezsvíreink szoktak ilyet hordani, esetleg kicsit rikítóbb verzióban.
A bombázó csajra meg azt tudom mondani, amit az egyik Jay és Néma Bob filmben tolt el azt hiszem Jay, a poén lényege annyi volt, hogy tartana egy nőt (is) csak hogy ne legyen csőbuzi.
-
Zewa
senior tag
válasz
Magnum_ #45309 üzenetére
A Zara számomra egy szimpatikus és szerintem még megfizethető bolt de csak miatta nem mennék fel Pestre..
Köszönöm a tippeket, körülnézek.
#45313 a2d2: Nem kell ahhoz belekötni senkiben sem. A héten már egyszer megtalált egy hasamig érő familiálisan hyperpigmentált egyén és a hasonló méretosztályú spanja hogy "takarjál innen ez a mi helyünk (?!), kérek-e egy állást meg "Aggyá cigit vagy egy százast!" Mindenez a tudás központ mellett, 4órakkor.. Elpattantam és 75kg tömény erőszakká változtam de legalább eltakarodtak.
#45316 HoldChore
-
-
tajcsi
őstag
-
zsolt19900
őstag
-
krizmo_
addikt
válasz
Magnum_ #44195 üzenetére
Engem biztos nem fogsz elütni, mert óvatos vagyok.
Általában a bamba nőkkel akadnak gondjaim meg az öregekkel, ez a két csoport akar elütni többnyire. (Gondolom te egyik csoportnak sem vagy tagja)
De jobb is, ha vigyázol, én is így teszek. Mert mindkét részről tönkremehet az élet.
Tudom sok gyalogos közlekedik hülye módon, de én nem, legalábbis igyekszem, úgyhogy engem ne akarjanak már elütni.
Nem vagyok az autók/autósok ellen, csak én most az éremnek azt a felét látom, amikor én vagyok a gyalogos. Volt részem két olyan balesetben, amikor jól tettem, hogy nem mentem át a zebrán, mert ott maradok.
Autó lassít, mikor megindultam gyorsít, visszaléptem, ha kilépek akkor engem is neki visz a kocsinak aminek neki ment, és mivel szanaszét törtek az autók, nem hiszem, hogy én megúsztam volna. -
-
-
-
-
-
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Magnum_ #42904 üzenetére
Nincs ezzel gond, sok minden lábfüggő.Azért jobban hiszek az ismerősök saját tapasztalatának, mint a gyári értékeknek.Nekem valahogy hitelesebb, nem tom mér'
Ja és például aszongya a szervizkönyv, hogy az ótomata váltó szűrő és olajcsere periódusa 8év/112e km. Mi van??? Automata váltós ugyanezt 40e km/2 évre teszi. Utóbbi kicsit hihetőbb, pláne, hogy átlagban 150-200ezret nagyjavítás nélkül elmennek ezek.Csak nem gyári karbantartás mellett...
-
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Magnum_ #42899 üzenetére
Figyeld csak meg, most jönnek a következő elméletek:
1/a benzinkutaknál mindenhol csalnak a mennyiséggel, nem is tudhatod mennyit tankoltál valójában,
2/biztos tojásokon lépegetett faterod, meg behajtotta a tükröket, levette az ablaktörlőt, a padlólemezt alulról beburkolta,stb
3/ nem is jól számoltad az adatokat, mert otthon hagytad a számológépet és fejben számolás nem megy,
4/biztos valami motorbeszállító-díler vagy aki ilyen motorokat reklámoz, hogy jól megrendeljék őket sokan,
Stb,stb,stb.Csak annyit még, nem tudom miért kell megbízható emberek által mondottakat kétségbe vonni, az itt gyakran megjelenők közül nem hinném, hogy bárki műmájerkedne, hogy milyen fasza sofőr vagyok, meg az én verdám mennyire faja.
-
-
yerico
senior tag
válasz
Magnum_ #42882 üzenetére
1.2 TSI. Országúti 5.5 reális, autópályát nem hiszem, ha csak nem a töküres M6-os, ahol belökve 6-ba éppen nyomatékcsúcsnál tud autózni tempomattal a kocsi egy órát, klíma szigorúan kikapcsolva.Akkor a 6 már lehetséges.Ellenkező esetben szólni kellene Fócvágenéknek, hogy elírták a katalógusban a fogyasztást egy literrel, és a kevesebb a reális.Azoknak a Fócvágenéknek, akik szerint a 2 literes Passat a 210 lóerejével éppen fél literrel fogyaszt többet százon, mint az 1.2 TSI Jetta, és csak 2 decivel többet, mint az 1.8 TSI (160Le).
-
tajcsi
őstag
válasz
Magnum_ #42750 üzenetére
A francba
Tessék, ELADÓÓÓÓÓÓÓ
-
Silenzio
addikt
válasz
Magnum_ #42722 üzenetére
Nem kötekedés volt, jópár lehetőség van, ami miatt egy árat rosszul belőttnek gondolhat a potenciális vevő: 1. nyerészkedés 2. tudatlanság 3. tudatlanság a vevő részéről - ez csak a 3 leggyakoribb. Kérdés volt csupán, még kérdőjel is volt a hsz-emben, ha figyelmesen olvastad.
(#42723) Hunter2: figyelemfelkeltő a cucc, annyi szent. Nekem ennyit nem ér meg, de kíváncsi vagyok, a ritkaság mivolta és a neve kelendővé teszi-e. Sok sikert!
-
-
rizso
addikt
válasz
Magnum_ #42514 üzenetére
Egy bonyhádi "divatáru üzlet"
Én sem hallottam róluk sok mindent, csak annyit tudok, hogy a kisebbik öcsém osztályának ők készítették a ballagási megrendeléseket, illetve a nagyobbik öcsém barátnője is ajánlotta őket. Foglalkoznak mindenféle alkalmi ruhával is (ha jól tudom). Mondjuk olyan sok időnk ma nem volt, mert zárás előtt nem sokkal estünk be, de azt láttam, hogy vannak jó öltönyeik. Kicsit egyébként az Árkádos "Dávid" üzletre emlékeztet...
-
Bigemperor
senior tag
-
válasz
Magnum_ #41991 üzenetére
Pécsi kéne
@M_And_M_s : Megvan a saját lítiumosnak is az előnye, de azzal is ugyanúgy beszophatod. Illetve ha az használódik el, általában drágább a csereakku. (A lítium sem örökéletű
)
Ceruzaakku helyett meg egy garnitúra Recyko + mellé néha venni elemet, de mivel rá lehet tölteni, arra nem nagyon lesz szüksége.
Én a bridge gépemmel is rendszeresen jártam rendezvényeket fotózni, szóval elemmel az drága lett volna
Töltő : Nem az a lényeg, hogy milyen gyártmány. Automata töltő, ami tud csepptöltést, ezek a lényeges dolgok. Nekem HQ Nedis-es van, de ezeket tudja. Vartából is van, ami csak küldi a delejt az akkuba, jobb esetben lekapcsol, ha tele van, de nem regenerál (csepptöltés).
-
Silencer83
addikt
-
-
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Magnum_ #41629 üzenetére
Az Autóklub jogásza nyilatkozott és mondta, hogy ha ilyenér megbírságolnak nem szabad a helyszínen befizetni, hanem bíróságra kell vinni az ügyet. Ott a bíróság tuti pár ezer forintosra fogja mérsékelni, ugyanis az elsősegély doboz szavatosságának lejárta nem veszélyezteti a közlekedés biztonságát ergo, nem lehet ilyen tételekkel büntetni.
-
TRob1
veterán
-
-
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Magnum_ #40946 üzenetére
Nem is azért írtam, de Te is érted...Saint
Azért a 2008-as honda civic sedan-on nem biztos, hogy rosszul mutatna, az kisautónak semmiképp sem nevezhető.Persze csak olyan érdekelne, ami komoly, egyébként a 2012-es új civic sedanon (majdnem azonos a 2008-al) már alkalmazzák, ha jól tudom, az ötajtóson pedig biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest