- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zsolt19900
őstag
mi úgy álltunk hozzá, hogy egyeztettünk helyi normális korrekt szervizes ismerőssel és ő annyit mondott, hogy minél több garit nézze az ember, illetve hogy hozzá szóljon az "ügyintézés" és helyi legyen a javítás (ha olyan) ill. mondott márkákat, amikhez normális időintervallumban beszerezhető az alkatrész és nem bszakodnak a gariztatással (kicserélt egy alaplapot x márkánál és nem voltak hajlandóak elszámolni neki stb.) mi ezért AEG márkát választottunk, mivel akkoriban volt pont pluszban beregelhető gari ill. alapból is sok garit adtak rá
-
Exian
addikt
Tényleg, most jut eszembe, nekünk volt régen ez az EON féle Otthonangyal biztosítás, annak keretében egyszer egyik advent vasárnap jöttek duguláselhárítani. Ott is volt vagy 20-30 ezres számla, de nem kellett fizetni egy fillért sem. Maga a biztosítás valami 300 Ft / hó volt. Megérte. Aztán költözködéskor megszűnt, jó is, hogy szóba kerül, szerintem igényelem újra, ha van ilyen. Mert egyedül ez nyújt valóban gyors segítséget (vészhelyzet esetén azonnal ugraniuk kell, és a dugulás vészhelyzetnek minősült, mert fertőzésveszélyt jelent).
Utánanéztem gyors, van még ez a dolog az EON-nál.
Nem nagy pénz, ennyit megérhet még a legnagyobb csomag is (Otthonangyal Mester).
-
a2d2
addikt
Az kemény. Gondolom olyan kevés dugulás van egy ekkora városban hogy akár egy emberrel kifizetteti a napibérét. Ül a telefon mellett és várja hogy "Na, ma ki lesz a szerencsés"
Ha viszont nem így van és van egész nap melója akkor ordas nagy lehúzásnak tűnik.
De persze jó szar meló. -
UHHH
őstag
Hiába lesz garázsos, ha mondjuk eddig nem az volt.
OBD2-es olvasót vigyél és kérdezd le az akku állapotát és a gyorstöltések számát vele.
Ha sokat gyorstöltötték, akkor szegény akku a melegedéstől jobban elhasználódott.
Nagy hirtelen ennyi jótanács. Milyen intervallumban nézed az árát? Mennyi a limit?
Pécsett tudok segíteni "műszeres" lekérdezésben, természetesen.
Ha meg benzines és elektromos is egyben kell, akkor ott az Ampera/Volt! S nem kell tartani egy másik benzinest. -
UHHH
őstag
-
UHHH
őstag
-
rnrn
aktív tag
ApowerMirror-ral megoldottam, micsoda találmány!
-
Exian
addikt
-
Ja, de kb. 1 találat volt erre az ő oldalukon kívül, service manual, meg esetleg hogy bárki javított volna ilyet, sehol.
@Exian : " a mi ezer éves, olcsó Samuink meg hibátlanul mennek és igen sokat futnak is. "
Ami LED-es, abban előbb vagy utóbb csíkcsere/LED csere - de kis ügyességgel azért az megoldható. -
Exian
addikt
Szeretem az ilyet, amikor drágább Samuk elhasalnak pár évesen, a mi ezer éves, olcsó Samuink meg hibátlanul mennek és igen sokat futnak is. Apám is nekünk adta a drága Samujukat, amikor elmászott benne a háttérvilágítás. Mondjuk ez javítható, házilag 10-15e, szervizben 30-35e.
-
-
-
samu2062
senior tag
Tegnap előtt dobtam ki, egy teli füzetet.
Ha előbb szólsz...
De lehet, hogy tudok szerezni még, pár napon belül, ha nem sürgős.Ance én a Forza motorsport 7-et nyomom X-boxon. Nekem bejön. Ez inkább versenypályás, nem városi utakon kell versenyezni. Talán könnyebb a Horizonnál.
-
Csak ne lenne mellette még 5 darab éppen használatban
Ezt már nem tudom hova tenni. Már nincs több szobánk.
Hcl: igazából a meglepetésemet fejeztem ki. 1-2 éve ezeket a 32-eseket vitték, mint a cukrot. Akkor kerestem ismerősnek, mindig lemaradtam a jó vételekről. Lehet beviszem a zaciba, az egyszerűbb.
-
A szerelő a beszerelt alkatrészre és az ahhoz kapcsolódó dolgokra garit vállal, így nagy eséllyel nem fog sz@rt berakni, mert az csak neki gond, mikor visszaviszed. Persze kivéve, ha éppen a vállalkozás megszüntetésén dolgozik, de nem hinném, hogy olyanhoz vitted. Ezért nem szeretik a hozott alkatrészt sem, amit múltkor kérdeztél. Nem tudom milyen autó lehet, de alapvetően bízz meg a szerelőben.
Kieg: az én szerelőm mindenből próbálja a legjobbat, múltkor a féltengely jeladóra azt mondta, ez drágább lesz, mert ebből csak eredetit szabad. 2 hét múlva tönkrement az eredeti. Szóval ma már az eredeti is lehet rossz simán.
-
Ferdzsoo
addikt
Igen IT a terület, mi fejlesztéshez használjuk az Agile-t, szerintem ott jól működik amúgy (mivel erre is lett kitalálva), de mint ahogy kolléga írta divatos most ráhúzni más teendőkre is (nálunk cégen belül is) hát ott szerintem nem sok értelme van, de legalább van egy rakás felesleges telkód.
Nagyon-nagyon sok múlik a scrum master személyén (igen magán a személyiségén is) hogy mennyire tudja megfelelően alkalmazni az alkalmazandó elveket, sokszor itt bukik el az egész.
Sokszor kicsit túl "szabad"-nak érzem, de lehez ez már az én egyéni mentalitásomból fakad.
De amit tapasztalok / tudok szívesen megosztom veled. -
-
Már nem ott dolgozok, többek között ennek köszönhetően. Sajnos ott az történt, hogy a teljesen idióták által elfoglalt szervezetre még ráengedték az Agile-t, és ennek megfelelő eredménye lett (teljes káosz, még nagyobb, mint előtte).
Amúgy tudom, hogy ha jól implementálják, akkor jól működik, de csak maga a metodológiától nem lesz jobb. Pláne, hogy az egy fejlesztéshez kitalált filozófia, nekünk meg supportra akarták ráhúzni -
-
Vannak ilyen képzések is, de nem nyáron.
A vizsga külön van, de csak angol nyelven lehet letenni (vizsgafelkészítő és vizsga). -
Olcsón Aldi Easy Home páramentesítő kb 40-49ezer forint. Szokott lenni, de ha nincs, érdemes rákérdezni bármelyik üzletben, hogy melyik pécsi üzletükben elérhető. Cikkszám: 819925
Más típusok:
Lidl sajátmárkás vagy MIDEA
A többit ignorálhatod nyugodtan, a Lidl és az Aldi is átcímkézett régebbi Midea modelleket árul.
Érdemes minimum napi 20-30 liter teljesítményűt venni, viszont a gyűjtőtartály minimum 3-3,5 liter legyen. Párásabb helyekre érdemes nagyobb tartállyal rendelkezőt választani (5-6liter), hogy napon belül ne teljen meg.
Ez például nem ajánlott, hiába lidl sajátmárkás. -
XboxGamePass
senior tag
-
23 éve építkeztem, azóta a hálószobát 4-szer cseréltük, a nappalit 3-szor, a többi helyiség is hasonló. Szóval így kalkulálj és ne 30-40 évvel.
Persze ha van rá pénz, akkor biztos jó dolog. Én pont a moziszobához nem engedtem hozzászólni senkinek, addig be se járhatott a család, amíg kész nem lett, nehogy azt mondják, legyen máshogy.
Persze ott nem a kinézet a lényeg.
Mondjuk rendesen alálőttem az árat Hcl linkje alapján. 16-22.000/nm az szép. -
-
Exian
addikt
Apropó, van két olyan olajoshordóm, amiről beszéltük korábban, ha kell esetleg a dizájnhoz vagy funkcionalitás miatt. Frankón lefestve-dekorálva, egy körpárnát rárakva überjó bárszék tud lenni. Vagy piatartó kisasztalta. Vagy bármi.
-
-
"A TV szerelő azt mondta, hogy lepotyogtak a led lencséi, és sajnos ez elég sok gyártónál előfordul."
A LED háttérvilágítású TV-kben kb. mindben (nem csak Samsung). Simán javítható.
Ez nagyjából a kopó-fogyó egy autónál. Nem jó, de nem igazán tudsz vele mit tenni, és legalább megoldható probléma. (És a normálisabb kivitelekben a LCD-t nem kell levenni, mert hátulról néz be a kávába a LED sor.) -
Nem egy TV le is hallgatott - ha Xiaomit veszel, az is le fog, csak attól nem baj?
És igen, volt botrány 6-8 éve az okosTV-kkel (nem is preferálom, már csak azért sem, mert ha megszűnik az OS supportja, akkor az is csak egy biztonsági lyukhalmaz marad, szóval a TV jobb, ha csak egy megjelenítő, amire az intelligenciát kintről adod), de azóta már GDPR is van a világon, amit a fentieknek is be kell tartani.
-
torma1981
veterán
És miért is hajtottak el a gari miatt az MM-ből?
Amúgy én is rendelek Aliról stb. De nagy értéket sosem. Főleg amihez kell a garancia. Csakis megbízható boltból. Én pl tv-ben csak LG-t veszek. Ha gond volt kb 1 hét alatt megcsinálták mindennel együtt. És persze nem 5 forint volt. Ezért fontos a garancia, meg, hogy honnan veszed.
-
M_AND_Ms
veterán
Kaptál egy kínai piacra szánt telefont. Mivel, webes vásárlás volt, ezért 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted. Nincs itt semmi gond
Telodepo szlogen: "EU-s, Bontatlan, Független Új Készülékek csak neked!"
Hát igen, nem kis átverés akkor, amikor kínai piacost sóz rád -
Nagy híve voltam a Xiaomi telefonoknak.
A család minden tagjának az van.
De megfogadtam, hogy ezután a családban csak Samsung és iPhone közül lehet választani.
Ezt a döntésemet politikai okból hoztam, meg.
A Xiaomi telefonba nem lehet a gyári kamera alkalmazást sem eltávolítani, sem felhasználói feloldáshoz kötni vagy bárhogy korlátozni. Ez csak az amit észrevettem. -
samu2062
senior tag
Én is hasonló képpen voltam ahogy az ismerősöd, annyi különbséggel, hogy nálunk konkrét szexuális aktus volt.
Aztán összejöttünk, később jött az összeköltözés, gyerekünk született...
Mi 8 év után elváltunk, de nem bántam meg semmit. A lányommal szinte az összes szabadidőmet együtt töltöm, ez a lényeg nekem. -
rnrn
aktív tag
Késik a telóm, logisztikai problémája van a beszállítónak. Cserében elengedik a 3000 Ft-os szállítási díjat. A Redmi Note 9 árából így én is el tudom engedni ezt az összeget: 37-3=34 eFt (azért ez elég jutányos a tokkal és az üvegfóliákkal, tartozékokkal). Gyorsan, míg meg nem gondolom magam.
-
-
Exian
addikt
Legnagyobb különbség szerintem, hogy a Wifi Direct-hez nem kell köztes eszköz a két eszköz között, tehát nem kell router, Access point vagy bármi, hanem közvetlenül csatlakozik a telefon a wifi direct-es eszközhöz router és egyebek nélkül. Míg a screen mirroringhoz kell egy közös router, amire mindkét eszköz csatlakozva van, tehát, egy hálózaton kell lenniük. Én legalábbis így tudom.
-
rnrn
aktív tag
SENKI?
"Régebben többször is adtam itt el jó áron vadonatúj telefon készüléket, mert előfizetéshez kaptam null Ft-ért, vagy minimális összegért és nem volt rá szükségem... Most én vennék! Priviben jelezzétek légyszi, ha lenne rá lehetőség a közeljövőben (pár hónapon belül). Köszi!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest