- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Inception #47313 üzenetére
Nekünk sem árt egy kis pénzmag. Tolnában és Baranyában elég nehéz normális, ne adj isten szakmába vágó munkát találni, amit meg is fizetnek. Fel kellene mennünk Pestre, de ott sem lenne olyan jó fizetésünk, mivel még nincs több éves szakmai tapasztalatunk, szóval jó ha netto 100-120eFt körül kapnánk fejenként. És abból fizesd az albérletet, élj meg, törleszd a diákhitelt, és tervezd a jövőd. Hát kösz nem...
Annyira nem vagyok elkésve (25 leszek), de most már jó lenne egy normálisabb életszínvonalon élni, lassan jöhetne egy kölök is, és az ilyen tervekhez lépni kell
Djroberto: persze, az is tervben van
aneda: köszi a biztatást! Pont az általad írtak miatt is Bécs a cél. Gondolunk egyet, beülünk a (még nem létező) kocsinkba, 3,5-4 óra alatt itthon vagyunk. Szülők meg akarnak látogatni, szintén megtehetik - akár busszal is. Angliában párom nagybátyja lakik, aki mondta már, hogy menjünk ki, segítene mindenben, de az már csak messze van, kicsit komplikáltabb lenne onnan hazajárni...
mormota: már ami. Szállás drága, ok. Tömegközlekedés havi 45-50€, az is több, mint itthon. Persze biztosan vannak még drágább dolgok (pl. kocsi fenntartása), de sok minden meg azonos a magyar árakkal, vagy akár olcsóbb is. Arról nem is beszélve, hogy "kicsit" jobbak a fizetések is. Ha minden igaz, akkor a kinti alap fizetésből félre tudok majd rakni annyit, mint amennyit itthon keresnék.
-
-
válasz
Inception #47153 üzenetére
Ez egy csatlakozó. Vagy a kábel van megtörve, vagy a csati mocskosodott-oxidálódott el. Széthúz, megpucol (WD40, kontaktspré), és ha még mindig nem jó, akkor nyomás villamosságishoz, mert akkor a kábel kontaktos. De mivel sérülés nem látszik rajta, jó eséllyel oxidos csak a csati belül.
Amúgy, a fehér kábelkötözőt ki tette rá? Ha az előző tulaj, akkor gyanús, hogy korábban is volt baja ezzel, és úgy rögzítette, hogy működjön... Persze lehet, hogy az a cucc amúgy is oda kellene, hogy legyen bilincselve. -
-
-
-
-
-
-
Jadro
veterán
válasz
Inception #43475 üzenetére
Nem tudom mi számít olcsónak, de mi itt vettünk ágyat. Brutál jó a cucc, csak ajánlani tudom.
-
válasz
Inception #43218 üzenetére
Nem mindenki csak megszokott utakon jár. Ahol az ember először jár, ott óvatosabb (azaz jobban teszi), illetve ha esze van, akkor betartja a sebességeket, mert nem lehet tudni, hol bújt el egy rendőrautó egy 30-as tábla környékén.
Ezen kívül ismeretlen környéken járva inkább elkések, mint mentővel érjek oda.
Más az, ha valaki minden nap arra megy, és ismer minden bokrot, de veszélyeztetése ez sem jogosít fel senkit.
-
válasz
Inception #43197 üzenetére
Igen, a kb. fele az a szegény (szerinted balf@sz) aki szabályosan megy, de egy idióta szt hiszi, hogy tud vezetni és beelőz vele szemben. Őrájuk gondoltál?
Nem gokarttal, hanem egy alacsonyabb, gyors autóval, de betartva a 90-et. Egyébként a normál autóból sem látható be rendesen minden esetben. Olyan is van, azzal is próbáltam. Ha te belátod, akkor örülök, legalább neked jó. Ha belátod és betartod a 90-et, akkor nagyon jó, ha nem tartod be, akkor reméljük nem én jövök szembe, mikor rájössz, hogy mégsem látsz mindent
-
válasz
Inception #43195 üzenetére
Eléggé szomorú, hogy nem látod benne az enyhe emelkedést, lejtést, ami kitakarja a szembejövőt. Persze ha kamionnal nyomod, akkor nem szóltam
Másrészt nagy a forgalom.
Harmadrészt a balesetek száma is engem igazol.
Negyedrészt a fejfák az út szélén.
...még lehetne sorolni
-
yerico
senior tag
válasz
Inception #42643 üzenetére
Igen, de az emberek hamarabb vesznek (szomszé)Daewoo-t, mint Hyundai-t, pláne, ha az több, mint 5 éves. A Lanosok is baromi jók, és igénytelenek, csak azokon nagyon látványos a kopás az évek számával. A Micu Colt meg nem ebben a kategóriában versenyzik
Accentből Használtauto.hu-n van fent 14 éves 170E-rel, klíma, légzsák, friss műszaki, és kérnek érte 230-at. Ha tippelhetek, fent lesz egy darabig.
-
-
-
Zewa
senior tag
válasz
Inception #41110 üzenetére
Én is úgy vélem hogy akkor inkább adj nekik csak 4 sört de egy fokkal ihatóbbat.
...vagy adj csak az utolsó nap a brigádnak egy tálca Staropramen (180pénz most ókcióban).
Esetleg 1-2 karton hűvös buggyos ásványvíz egy tucat műanyag pohárral is hihetetlen jól tud esni. ps.: Ha kötöd az ebet ahhoz a bizonyos karóhoz Mától a Beer nevezetű doboz izé a lidliben 89ft!Nyáron építettük rokon házikóját és a "főnök" napi 2 sört bedobott és havonta 7dl törkölyt.
Teljesen tiszta volt és minőségi munkát végzett. Mértékkel mindent lehet.Ezek még teljesen aktuálisak:
Valakinek esetleg egy jópofa házikó?
Nem nyeklik, csúklik, masszív darab oldalán 2x USB-vel és jack-el Így néz ki, ni!
Így meg a bele.
Esetleg egy kültéri postaláda valakinek? Ehhun' van-e!
Gázégője van esetleg eladó valakinek?
Illetve ha valakinek lenne elfekvőben minimum 125-ös áttoló karmantyúja vagy minimum ekkora csatorna cső darabja arra is vevő lennék. (ca 20cm kéne ha nem muszáj nem vennék meg egy egész csövet)+1:
Öltöny+nadrágot hozzá merre érdemes nézni, esetleg csináltatni emberi áron? (~50k-ig) -
agressiv
addikt
válasz
Inception #41100 üzenetére
Tudom mennyibe kerül és a mellett a sör pár ezer forintja részletkérdés. És egyetértek az előttem szólokkal, hogy inkább ne vegyél nekik semmit, mert az olcsó ihatatlan szart nincs értelme osztogatni és a melósok részéről is te leszel a köcsög, hogy ilyennel szúrod ki a szemüket.
Ha igazi alkohololisták, akkor a bor jó választás lehet egy kis szódával.
-
a2d2
addikt
válasz
Én a helyedben vennék 5l folyó fehérbort. 300Ft/L-ért egész jóféléket kapni pl a Hárs pincészetben, vagy itt Pécsett a kutatóintézetben.
Veszel mellé még 2 doboz szódapatront, így max 2000Ft-ból kijön 50db jóféle kisfröccs.
Mondjuk így teendő van vele, mert készíteni kell nekik 1-2 tálcával naponta. -
válasz
Szerintem meg akkor inkább ne vegyél sört nekik.
Fordított helyzetben Te meginnál valamit, ami nem ízlik?
Nem tudom milyen az a sör amit venni akarsz, de nem biztos, hogy megér annyit, hogy utána meg jól kibeszéljenek a munkások a hátad mögött, és rossz híredet keltsék..
Esetleg valamit ajándékkal meg is lepnek a munkájuk révén.
Inkább mond azt, hogy nem futja sörre, mint hogy eléjük teszel pár üveg "langyos pisit"... kicsit kisarkítva.
Szerintem. -
TRob1
veterán
válasz
Inception #41098 üzenetére
Hááát, azért ha saját házra futja, akkor asszem a 20-30 ft-tal drágább, de már tényleg sörnek is nevezhető ital nem igen oszt vagy szoroz, még ha akár 100-200dobozt/üveget is veszel... de te tudod.
(Az üveg meg hiába plusz 25-30ft, azt vissza is kapod majd ha visszavitted, mert általában nem szokták összetörni 1-2 véletlen kivételtől eltekintve ) -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest