Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
BUÉK Mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
Ingyen elvihető ATX számítógépház szombat délelőttig!!!
Fekete-Ezüst, nincs lerúgva, még fekete floppy meghajtó és sulinet express matrica is jár hozzá

Szombat délben kidobom, úgyhogy, ha kell, írj, gyere érte és vidd

-
Exian
addikt
Tudja valaki, hol lehet Pécsen ILYESMI kézi vízpumpát venni? Hajós, csónakos bolt van valahol? Vagy hol kereaaem?
-
air
nagyúr
válasz
Bandus99
üzenetére
KRESZ-t nem lehet helyileg módosítani. Csúnya is lenne, ha minden városban mások lennének a szabályok.
Egyébként szerintem ilyen manővert nem lehet végrehajtani. Roppant baleset veszélyes, mert mi van, ha a lámpánál álló meggondolja magát, és mégis elindul.
Szóval ez egyszerű (szokásos,magyar) tahóság. -
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Mostanság tapasztalom, hogy változott a kresz? Nem tudom országos a változás, vagy csak helyi rendelet lehet?
A változás abban áll, ha a sorban második harmadik vagy a lámpás kereszteződésben és kiegészitő nyilas zöld lámpa van jobbra kanyarodáshoz, akkor, ha az első autó miatt nem tudsz haladni, mert Ő vár az egyenes zöldre, akkor nyugodtan kerüld ki balról és húzzál el jobbra előtte. -
DeFranco
nagyúr
válasz
greenity
üzenetére
köszönöm végül kfc lett a vége házhoz hozva, mert egyrészt imádjuk a szállásunkat, valami zseniális ez a hely, majd otthonról beszámolok, de minden várakozást felülmúlt.
másrészt meg alapból nem fűlött a fogunk a beüléshez sehova. egy aktív 2,5 éves gyerekkel ez alapból necces, mert az evést magát jó ha végigüli rendben, de ha még várni is kell az ételre, akkor ott masszív foglalkoztatás kell.
így meg kiültünk szép nyugiban a rántott csirkével meg a coleslawval és a sült krumplival a kényelmes privát füves teraszra, apa ciccentett egy egészséges hideg sert és terülj-terülj asztalkámra volt meleg vacsora, kertben, napernyő alatt.
-
mormota
senior tag
Keresek sata ssd-t 120 gb környéken.
Privibe kéremszépen az ajánlatokat. -
DeFranco
nagyúr
ide válaszolok de általános. vállalom hogy az én hülyeségem, de láttam már olyat hogy lapos attól melegedett el, hogy a táskában ébredt a gép a szkájpira aztán felforrt ott a szűk helyen.
nyilván ez megoldható, áthidalható, ha meg épp mégis beüt valami akkor az meg "hát ez ilyen szarvindóz" de alapvetően nekem amúgy is egy pörgős rendszer kell. jó, ez is le van lakva, sokat nyernék egy újratelepítéssel is, de mióta ilyen okádék az update win7-en azóta a hányinger kerülget egy reinstalltól. ha már nekiállok, akkor legyen ssd-re rakva, nekem ne másodpercek alatt akarjon összerakni egy tc ablakot... hozzászoktam az ssd reszponzivitásához még akkor is, ha egyébként az asztalin is lehetne mit takarítani a rendszeren, mert van vagy 100 sec a bootidő pedig újonnan a fele volt.
-
-
Régen én is ezt játszottam, de feladtam, mert működött fél évig, aztán 3 hónapig, aztán 1 hónapig végül 1 hétig.
Mindig elállították, és teljesen más helyre dugták és átnevezték a menüpontját, hogy 10 perc keresés után feladd.
Ja és mindig úgy állították, hogy a paypal váltson drágábban.
Most mindig a fizetésnél állítom be, így nem marad el. -
a2d2
addikt
válasz
ecchphoto
üzenetére
Dear Paypal, some months ago I've changed the conversion options to "Bill me in the currency listed on the seller's invoice", because of the high conversion rates paypal offered. Nowadays I noticed that something is wrong with the conversion (I've noticed it first when I sent 80 euros recently). I just checked the settings again and the conversion option reverted to 'Use Paypal's conversion process...". I'm asking WHY and WHEN? It was an intentional decision to switch that option, I don't want to set paypal it back again.
Give me an accurate date when it was changed back. Give me refund for the transactions ever since that date. Don't change this option in the future (I switched it back to "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" again). Thank you!Ja a válaszlevélben nagyon kedvesen elmagyarázták hol kell ezt beállítani. WTF?
Viszont adtak kártérítést. -
Heimdallr75
őstag
Sziasztok,
nincs valakinek a környéken egy elfekvő stereo keverője?
(olcsó, az se baj ha régi min 3 csati kéne, nincs tekergetve egész nap)
-
emre
veterán
Üdv!
Van egy pécsi ismerősöm aki nincs ide regisztrálva. Az ő részére keresek HP625-ös laptop alaplapot.
Olyan ember / cég kellene aki esetleg meg is tudja oldani a szerelést.Azt mondja egy helyre már elvitte, az alaplap hiba biztos, nem tudja bekapcsolni caps lock állandóan világít.
Kinél érdemes próbálkoznia? -
a2d2
addikt
Srácok!
Aki átállította a paypal fiókjában az árfolyamváltásnál hogy ne a paypal saját rátája legyen figyelembe véve az nézzen rá megint. A paypal ugyanis ezt nemrég visszaállította alapbeállításra! Én ma vettem észre, jeleztem feléjük a dolgot és kaptam vissza kompenzációt (bőven a károm felett). -
-
TRob1
veterán
Kb. ha évente kapcsolná be se venné észre az áramszámláján hogy altatva volt-e vagy hibernálva.
Amúgy meg ezért tökéletes a manapság "divatosabb" hibrid alvás. Alap szitu altatásból ébred, ha "elfogyott" az áram (lemerült a lapos, kihúzták az asztalit...), akkor meg hibernálásból. Legjobb. -
Zewa
senior tag
Sziasztok,
tud valakit esetleg Pécsett olyan valakit ajánlani, aki szalagfűrésszel vagy körfűrésszel, hosszában ketté tud nekem vágni egy 20 literes marmonkannát? Természetesen nem ingyen kérném.. (35cm a vágás szélesség.)

-
MZsoltee
veterán
Én nem azért altatok, mert mennyi idő kikapcsolni vagy sem. Hanem mert nem vagyok hajlandó programokat bezárni és újra megnyitni. Teljesen felesleges. Böngésző 8-10 tab, totalcomander excelek tömkelege, üzenetküldő alkalmazások egyéb céges programok (SQL feladatnyilvántartó). Ott folytatom a munkát, ahol előző nap abbahagytam. Sőt van, hogy ha párhuzamosan több feladaton dolgozom, akkor annyi asztalon csinálom ezt, ahány feladat van. Ott így van olyan program, ami többször is megvan nyitva.
-
UHHH
őstag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Nem EVO hanem PRO SSD-m van, nem azért nem hibernálok, mert féltem az SSD-t. Leállítás kb 2 sec, bekapcs se sokkal több! Itt az a durva, hogy hibernálással több!

-
zsolt19900
őstag
én is mindig altatok + szerintem ez az ssd féltés picit túl lett misztifikálva az elején
-de ez csak az én magánvéleményem -
-
Ferdzsoo
addikt
Még mindig van egy HP 6555b probook laptopom ami nem ad képet. Eddig adott most már nem ad, valszeg vidikari? nemtudom.
2 magos AMD proci van benne, 2GB ram, dedikált AMD vidikari meg egy 500-as Vincsi.Vincsi megérhet benne 5k-t, de csak egyben adnám el.
10-ért valaki?A másik:
Van egy Old Timer hangfalszettem.
Videoton DC2002 - Cleopatra RA6380 erősítővel. - picit néha halkan zúg, de összességében teljesen használhatóan működik.
Én nem használom, csak a helyet foglalja, aki eljön érte 3 zacskó chips-ért (chio) elviheti, használja egészséggel.
-
-
greenity
senior tag
Sziasztok Kertvárosi Digisek! Nektek is szarakodik a tv? (új csatornakiosztás, és így sem jön be minden adó, persze pont az, amit néznék)
-
TRob1
veterán
-
UHHH
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Ha lassan áll fel a rendszer, miért nem hibernáljátok? Próba úgy ki, én xp óta mindent hibernálok, kivéve a mostani PRO SSD-s gépem. A hibernálás jó, nagyon kevesen használják, mert nem tudják, hogy létezik.
Stopperral nézd mennyi időt nyertél!
szerk.: üzleti és hamachis/vpn-es/fájlmappeléses/linuxszerveres/stb. környezetben is tökéletes nálam a hibernálás!

-
Bird
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Szerintem jó lesz. Jártam már én is így....
-
Bird
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Egy alaplapi bios resettel próbálkoznék első körben. Ha nem oldja meg átraknám egy másik venti csatira a hűtőt...
-
Bigemperor
senior tag
Skacok!
"Cpu fan error"-al indulok, a biosban csak a valamivel alacsonyabb fordulatszámon forgó prociventi (nem is túl alacsony, nem értem a nyűgjét) jelez problémát. Melegedést nem tapasztaltam. Mire lenne szerintetek érdemes odafigyelni, kapjam szét a gépet egyáltalán? -
DeFranco
nagyúr
válasz
mormota
üzenetére
ssd-t bele. hasonló gépem van, lásd adatlap, az ssd-től kozmikus sebességre kapcsolt a ram bővítéstől meg hát... nagyjából nem sok minden. a 2-4 váltás az jelent érezhető javulást (nem drasztikus, de érezhető), a 4-8 váltás mindennapi használatban semmit, játékoknál esetleg de ezzel a károllyal szerintem nem a 4gb lesz a bottleneck.
lépd meg az ssd-re váltást.
erről jut eszembe nekem is kéne vennem feleségem laposába egyet, 10 perc mire feláll a rendszer a hdd-ről.
-
Exian
addikt
válasz
mormota
üzenetére
Ahogy MZsoltee írta, sokkal többet érsz egy SSD-vel és plusz még 2GB rammal. Az SSD sokkal többet dob rajta, gondolom nem használsz olyan programokat, amik megennének 4 GB-nél több ramot. Még a mostani 2 GB rammal is száguldana SSD-vel a gép.
Én egy gyenge 2x1GHz-es procival és 1 GB rammal szerelt gépet tuningoltam a napokban SSD-vel és azóta száguldozik. Sima netes felhasználásra még az 1 GB ram is elég volt eddig ebben a gépben.
-
mormota
senior tag
ddr3 memóriát mennyiért dobálják mostanában?
lecserélném az egy slotos 2 gigámat
mondjuk 2x 4 gigára, hátha jobban menne tőle a vasvagy valakinek építő kritikája az üggyel kapcsolatban?
eléggé elszaladt mellettem a számítógép biznisz mióta felnőttem
a következő konfigba kellene asztali használatra:
- Gigabyte GA-M68MT-S - AMD athlon II X2 255 3,1 GHz - Geforce GT 430 1gb PCIesetleg valakinek eladó fent említett 2x 4G ram?
-
Szilofon
aktív tag
Hy
Tud valaki olcsón olyan kábelt aminek az egyik vége Micro USB a másik vége pedig hdmi?
Az egyik dolgozónak kell, állítólag letfontosagu
Szerdán át tudom venni Pécsen -
Palafi
aktív tag
Egy gépet tudok hozzá kábelen csatlakoztatni, és a wifi sebességgel sincs gond (52/19). Inkább az a fő kérdés, hogy a másik asztalit PCI hálózati kártyával, vagy mással érdemes használni. Ha kártyával, akkor melyik kártya az ajánlott, megbízható, jól működő tapasztalatok alapján?
Esetleg tudom valahogy használni a meglévő TP-LINK TL-WR1042ND routert?
-
UHHH
őstag
válasz
Palafi
üzenetére
Szia! Jómagam pár éve Wolfgangtól vettem használtan egy B593 -as huawei routert.
Tökéletes cucc, az enyém sem tudja a B20-as LTE-t, de pont nem érdekel.
Kis keresés után találtam egyet a közelben ebayon.
Persze lehet máshol is nézni, nekem nagyon bevált.
Stabil, erős wifi és mobilnet. Na meg lan lyukak.
Sajnos neked is az erősebb routert kellett volna venned az otthoni netedhez, adtak volna hozzá rendes routert, ami lanos is.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Új lakhelyünk környékén jelenleg még nincs lehetőség vezetékes internet kapcsolatra, ezért kötöttünk otthoni mobilnet szerződést. Huawei WiFi routert kaptunk hozzá. Ti miként csatlakoztatnátok hozzá két asztali gépet? Ha wifi kártyával, akkor milyent ajánlotok?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
freaghill
üzenetére
Ilyet keress, ez nekünk jól bevált és nem zajos az erősítője: https://www.salshop.hu/USE-ANT-25-TV-radio-antennaerosito
Azt hiszem kapni lehet az itteni boltokban is, de már régebben vettük.
Ami kábeltv esetén még gondot szokott okozni, azok az elosztók, a splitterek. Ha az van ráírva egy ilyenre, hogy 0-900MHz, akkor gondolkodás nélkül célszerű kidobni a kukába és feltenni olyat, ami 2000MHz környékére van hitelesítve. Valamint olyat kell használni, aminek nem marad lezáratlan kimenete, vagyis ha kétfelé kell elosztani a jelet akkor ne olyan elosztót tegyél be, aminek 3 kimenete van.
-
freaghill
őstag
Ismét kérdeznék

Ősöknél sajnos elég gyenge a vétel, koax kábelen gyün a tévé
Van valami ajánlott jelerősítő? Valamire ajánlott ilyenkor figyelni? Tapasztalatok? -
hattrickuser
aktív tag
Eladó garanciás telefon: [link]
Privát Üzenetben! -
freaghill
őstag
Van itt valaki, aki vállalná az autónak a műanyagfényszórójának a lelakkozosát?
Héten vinném majd felpolíroztatni és szeretnék rá egy valamiféle védőréteget.
Vagy valaki aki esetleg fóliázik? -
Sir Riccio
addikt
Vegyetek Xboxot!

-
dunc
nagyúr
-
-
Van magyarba is... majdnem ugyan az, szinte ugyan annyiért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bandus99
őstag
-
Balu77
őstag
Sziasztok! Nem tudjátok hol lehet venni szilikoncsuklópántot? Ha lehet nem rózsaszínűt.

Neten láttam, de többe fáj a szállítás, mint maga a termék. -
Gergi
senior tag
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Kellene vennem egy sportzakót. Láttatok valahol akciókat?
Hol érdemes esetleg körbenézni?
Köszi.
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Valaki tud olyan lakatost/hegesztőt/akárkit, aki vállal kisebb (hegesztési) munkákat is? Egy kocsibeálló kapujának a "megigazításáról" lenne szó. A kapu a kerítés mögé gurul be, és az új lécek+csavarok nem férnek el a kapu váza és a kerítés között, ha ki van nyitva a kapu. A kapu sínjének egyik része le van betonozva (ahol a kapu csukott állapotban van), a másik része egy kerítésoszlopról kinyúló vasra van ráhegesztve (levegőben van) a szintkülönbség miatt (ahol a kapu nyitott állapotnál van). Azt kellene elérni, hogy legyen elég hely a kapu váza és a kerítés között az új léceknek+csavaroknak, amikor a kapu nyitott állapotban van.
Előre is köszönöm.
-
Nekem egy kisebb jobbesetnél volt, hogy a kárszakértőnek odaadtam a felvételt - sima kompakt gép rögzítette , és mondta, hogy igazából ez alapján nem én lennék a hibás - a dolog szépséghibája, hogy addigra már régen kész volt az autó zsebből, mert eltelt vagy 2 hónap.
-
a2d2
addikt
Hátha érdekel valakit. Steam summer sale-ben ár/érték arányban most kiváló vétel a Portal széria.
[link]
Az első rész meg volt már, nagyon tetszett anno, így a második rész valami 1,2 euro volt most. És jobb mint az első! Nagyon tetszik. -
a2d2
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
Ja ez az 5e-es kb ugyanaz csak hátsó kamera nélkül.
-
UHHH
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Csak a halál a tuti. Neten utánanéztem korábban is meg pár hónapja is és volt hogy bíró-rendőr-biztosító elfogadta. Persze mindenre lehet cáfolat is, ha kifogsz valakit, aki nem akar neked igazat adni...

Nekem jól jött, amikor nekem jöttek hátulról farba: Úgy szálltam ki az autóból, ha esetleg reklamál a hibás autós, akkor mondom, hogy felvétel van róla, hogy én állok a zebránál és hirtelen nekem jön egy Grand Vitara.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Janoska26