- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
UHHH
őstag
válasz
DeFranco #76849 üzenetére
Ha lassan áll fel a rendszer, miért nem hibernáljátok? Próba úgy ki, én xp óta mindent hibernálok, kivéve a mostani PRO SSD-s gépem. A hibernálás jó, nagyon kevesen használják, mert nem tudják, hogy létezik.
Stopperral nézd mennyi időt nyertél!szerk.: üzleti és hamachis/vpn-es/fájlmappeléses/linuxszerveres/stb. környezetben is tökéletes nálam a hibernálás!
-
s7evcsenko
addikt
válasz
DeFranco #76784 üzenetére
A pár nap, az pontosan mennyi? Csak mert ma kezdődik a fényfesztivál, de csak vasárnapig tart.
Állatkert, TV torony, városi kisvasút (ezt rég láttam, nem tudom működik-e még)...
Nekem még nincs gyerkőcöm, így nem vagyok túl kompetens ebben. -
Exian
addikt
válasz
DeFranco #76664 üzenetére
Így van, az enyém is ebay-os kínai cucc, emlékeim szerint 1500 pénz volt. Igaz én már kéz alól vettem vaterán itthonról, de a srác kínából rendelte előtte. Én direkt vaterán kerestem, mert gyorsan kellett, akkoriban még borászkodtam és igazából ahhoz vettem, hogy az ilyen-olyan cuccokat tudjam pontosan adagolni (tablettás bor ugye), de végül csak párszor használtam.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
DeFranco #76338 üzenetére
Az a környék elég nyugodt szerintem, a biztonsággal amúgy kb sehol nem lenne gond véleményem szerint.
Ettől itt Pécsen kevésbé kell tartani. Itt inkább csak a szórakozóhelyeken vannak balhék, azok meg onnan elég messze vannak.
Gyalog 15 perc alatt fent vagy a Széchenyi téren, a Szent István téren, az Árkádban, igaz közben látnivaló az nem lesz.
A városban parkolás nem gáz, csak fizetős mindenhol. Az árkád tetején van 1 óra ingyen, majd minden megkezdett óra 300ft.
Tömegközlekedéssel mindenhová el lehet jutni, az állomás meg kb 5 percre van a szállástól.Egyszer arra járok megnézem magamnak ezt a helyet, kíváncsi vagyok milyen egy 10 pontra értékelt szállás.
Bár mondjuk 9 értékelésből jött ez össze, még az is lehet, hogy mindegyik családtag volt. -
s7evcsenko
addikt
válasz
DeFranco #76350 üzenetére
Szerintem az a Gereben nincs olyan rossz helyen.
Én most hallok erről először, de a 10-es értékelés jelenthet valamit.
Ugyan ott van a 6-os út alatt, de nem hiszem, hogy nagyon zajos lenne.
Viszonylag közel van a belváros szívéhez, szóval szerintem jó választás lehet!
Viszonylag sok parkoló van ott a környéken,és ezt írják a bookingon:
"Parkolás
Ingyenes! Ingyenes nyilvános parkolás lehetséges a közelben (foglalás nem szükséges). "
Szóval szerintem ez egy jó választás.Ciszterci Ház Pécs
nem erre gondoltam. -
Exian
addikt
válasz
DeFranco #76350 üzenetére
Amennyiben Pécstől kicsit kijjebb is mennétek, nyugis, békés környezetbe, van egy jó házikó, amit ismerősömék csinálnak, gyönyörű környezetben. Nagy ház, 2 hálószoba (mindkettő külön fürdővel, wc-vel), nagy konyha-nappali, hatalmas kert, saját kis játszótérrel, nyáron folyamatosan üzemelő medencével.
Egy a bibi: ha csak ti mentek, az egész ház bérleti díja kicsit húzós (15k/nap emlékeim szerint), így inkább akkor jó választás, ha mondjuk közösen mentek ismerősökkel és nem gond a közös nappali-konyha használata, amúgy a szobák már egymástól teljesen különállóak és ahogy írtam, saját fürdővel rendelkeznek.
-
greenity
senior tag
-
Bandus99
őstag
válasz
DeFranco #76336 üzenetére
en itt sok szallas latok... vagy az elsorol van szo a Gereben panzio?
Konkretan nem ismerem, de terkep szerint kozvetlenu a 6-os főút mellet, hat nem tudom mennyire lehet csendes. Ezt meg kellene nezni konkretan.
A latnivalok gyalog szerintem viszonylag messze vannak. de majd mas is leirja a velemenyet .
A terkepet nezegetve ez pl sokkal jobban tetszene nekem:
Ciszterci Ház PécsAmugy egyiket se ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged