Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kNG

senior tag

Sziasztok!

Szóval tegnap nyitottam én is egy Paypal számlát a steames vásárlásaimhoz!

A 410 Ft rajta van, eddig minden rendben, tegnap éjjel előtt utaltam rá X összeget, amiből vásárolni szeretnék steamen!

A bank szerint ezt már sikerült elutalni (K&H), és valóban az említett összeggel + elektronikus átutalás jutalékkal (jézusom -.-"), tényleg kisebb összeg lett a számlámon!

Paypal számlámra azonban azóta sem érkezett meg...ennek mennyi most az átfutási ideje körülbelül? A bank teljesítette a részéről a feltételeket, azért is lenne nekem ez fontos, mert akcióban vásárolnék, ami már nem tart sokáig, én meg holnap reggeltől nem leszek itthon, máshol meg nem fizetnék... :U

Valamint: okozhat-ez az kavart hogy míg itthon (random name: NEM az enyém): Jóska (vezetéknév) Pista (keresztnév) a regisztrált nevem, addig külföldön a Paypalen logikusan Pista Jóska?

A közleményhez beírtam a referenciaszámot amit kiír a Paypal a Top Up pont alatt, elvileg inkább ez alapján kéne azonosítani nem? A név amúgy is helyes, csak nyilván külföldön fordítva írják...tehát helyesen regisztráltam!

Válaszotokat várom, köszi előre is!

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák